Binnenland

‘Nederlandse regering wil naar Chinees mass surveillance-systeem toe en dat is verschrikkelijk’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgminister Hugo de Jonge overweegt ook aparte coronamaatregelen voor niet-gevaccineerden. “Maar het is niet tégen ongevaccineerde mensen,” zei hij. “Het is juist om hen te willen beschermen tegen ziekenhuisopname zodat de zorg toegankelijk blijft voor iedereen.”

“Vreselijk,” zei FVD-voorman Thierry Baudet over deze plannen. “Het was al langer te voorspellen. Ze willen naar een Chinees mass surveillance-systeem toe. Dat is waar ze mee bezig zijn.”

Helemaal niet tijdelijk

“Die hele vaccinatiecampagne is een middel,” zei Baudet tegenover omroep ON! “En daarom moeten de mensen die dat niet willen, worden gedemoniseerd.”

Baudet zei ook dat de QR-code ‘helemaal niet tijdelijk is’. “Dat is een opmaat naar irisscanners, naar een chip waarmee alle mensen getrackt kunnen worden.”

Precies volgens script

“Dat is het plan, dat is waar ze mee bezig zijn,” benadrukte hij. “Ik heb het allemaal voorspeld. Het is allemaal precies volgens script. Je kunt er de klok op gelijkzetten. En het is verschrikkelijk.”

4.8 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vout
Vout
6 maanden geleden

Ze doen maar, ik doe nergens aan mee. Als dat betekent dat ik straks geen inkomen meer heb is dat maar zo. Dan zal ik alternatieven zoeken om aan eten te komen. Ik laat me niet chanteren!

Johan
Johan
6 maanden geleden

Hugo,laat je samen met Sven de rest van de kliek verbannen.
Is echt de enigste oplossing om een einde te maken aan dit racistisch bewind.
Dat het CDA jou nog niet buiten de deur heeft gezet?

Lida
Lida
6 maanden geleden

Als ik het niet dacht!
Hugo van mij mag je in China gaan wonen.

Els
Els
6 maanden geleden

Ongevaccineerd hier: ik bescherm mijzelf wel, geen psychopate cokesnuiver voor nodig. Daarover gesproken: die is een stuk gevaarlijker dan COVID.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

103
0
We lezen graag je reactie!x