Het Complot

‘Laat droom naziwetenschappers VS niet in vervulling gaan’

Help ons door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het ruimtecommando van de Amerikaanse luchtmacht meent eigenaar te zijn van de ruimte. Bij de ingang van diens hoofdkwartier in Colorado leest het logo niet voor niets: ‘Meester van de Ruimte’.

Dat stelt Bruce Gagnon, coördinator van het Global Network Against Weapons & Nuclear Power in Space.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Na een congressionele studie in de jaren tachtig gaf het Amerikaanse Congres het Pentagon toestemming om technologieën te ontwikkelen die gericht waren op het beheersen van de ruimte op en buiten de aarde. Het ruimtecommando neemt haar taak wel erg letterlijk, aldus Gagnon.

MKUltra

Het is bekend dat naziwetenschappers na de Tweede Wereldoorlog naar de Verenigde Staten zijn overgebracht onder een geheim programma genaamd Operatie Paperclip. De naziwetenschappers die aan de V1 en V2 werkten werden als eerste door het Congres gehoord. Zij ontwikkelden de technologieën waar het ruimtecommando op voortborduurde.

Tijdens Operatie Paperclip werden 1200 hooggeplaatste nazi’s naar de VS gebracht. Ze hielpen bij het opzetten van de CIA. Wernher von Braun, de naziwetenschapper die de raketprogramma’s overzag, kreeg een hoge functie bij NASA en bouwde de eerste raketten die werden gelanceerd als reactie op de lancering van de Spoetnik, aldus Gognan.

Andere nazi-wetenschappers legden volgens Gognan de basis voor de drugsexperimenten onder MKUltra in de jaren zestig. De mensen die deze experimenten uitvoerden waren naziwetenschappers die soortgelijke proeven hadden uitgevoerd op krijgsgevangenen, Joden en andere mensen in concentratiekampen.

Vrede

Het militair-industrieel-complex, een bundeling van de belangen van politiek leiderschap, militair leiderschap en de wapenindustrie, werd aangevuld met hooggeplaatste nazi-agenten. Gognan legde uit dat deze agenten ook hun eigen ideologie meebrachten.

Majoor-generaal Walter Dornberger stond aan het hoofd van het geheime ruimteprogramma van Hitler, aldus Gognan. Hij werd na de oorlog naar de Verenigde Staten gehaald om voor Bell Aerospace in New York te werken. Daar werd het Amerikaanse ruimteprogramma verder uitgestippeld.

Dornberger getuigde in de jaren vijftig voor het Congres: “Heren, ik ben niet naar dit land gekomen om nog een wereldoorlog te verliezen, ik heb er al twee verloren.” Gognan wil een einde aan alle hebzucht, oorlog, uitbuiting en milieuvervuiling. Hij pleit voor een wereldwijde oproep om een einde te maken aan de bewapening van de ruimte. We moeten ruimte maken voor vrede, zegt Gagnon.

Bron: Ruvr.ru

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
arnoud
arnoud
11 jaren geleden

En hoe zit het dan met de buitenaardse, die met hun schepen ook daar zijn, die van het pentagon, kunnen toch niet de technologie aan die de buitenaardse hebben tippen, zij(het pentagon) kunnen toch niet de toegang beletten, daar komen zij naar mijn gevoel te kort aan.

Pepijn
Pepijn
11 jaren geleden

Zwart en wit als strijd. Maar wij zien grijs…

pietje bell
pietje bell
11 jaren geleden

[quote name=”arnoud”]En hoe zit het dan met de buitenaardse, die met hun schepen ook daar zijn, die van het pentagon, kunnen toch niet de technologie aan die de buitenaardse hebben tippen, zij(het pentagon) kunnen toch niet de toegang beletten, daar komen zij naar mijn gevoel te kort aan.[/quote/dit is angstzaaien en proberen hun hagje te redden,hun tijd is ten einde .en planeet X of nibiru,is al geruime tijd in dit zonnestelsel,en ligt klaar om actie te ondernemen ,waarom anders verlaten velen Mp ers hun zinkende schip ?

M. Brandenburg
M. Brandenburg
11 jaren geleden

Ik zelf zou graag meer te weten komen over de naziwetenschappers in Rusland, want een ieder weet dat er minimaal net zoveel wetenschappers richting Rusland zijn vertrokken. Hoe is het mogelijk dat deze site alles denkt de weten over de naziwetenschappers in de VS, maar nooit met een woord spreken over de naziwetenschappers in Rusland. Is dit omdat men met de aloude Russcihe doctrine van Socialisme eens is en men dus geen kwaad woord wil zeggen. Of is het puur dat men afgeeft op de nu blijkbaar toch zeer open wereld in de VS waar dit soort berichten blijkbaar voor het oprapen liggen.

Persoonlijk zou ik mij drukker maken omdat waar ik nooit iets van hoor, dan dat waar ik consatnt(onzin) berichten van de straat kan plukken. Men moet zich er denk ik maar bij neerleggen, dat hier op de zite een duidelijk politieke agenda wordt gevolgd die geheel in stijl niet graag de andere kant van het verhaal laten zien. Waar zien we dat soort praktijken toch aan de lopende band….

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x