UFO

“NASA-beelden tonen ‘monsterschip’ dat energie uit de zon haalt”

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

UFO-spotters zeggen een verklaring te hebben voor de ‘monsterschepen’ die op NASA-beelden rond de zon te zien zouden zijn. Sommigen beweren dat ze energie halen uit de zon.

Op recente beelden van een grote zonnevlam zouden drie ruimteschepen rond te zon te zien zijn. De nieuwste waarneming is op YouTube geplaatst door Streetcap1. “Kijk naar de rechte hoeken van het schip, die lijken op reusachtige kristallen torens in de ruimte. Ik tel 17 rechte hoeken,” zei UFO-onderzoeker Scott C. Waring. “Deze foto is gemaakt door een SOHO-satelliet, die gemaakt is om de zon te fotograferen. Deze beelden zijn gemaakt met de beste technologie die NASA te bieden heeft. Het tweede schip lijkt even groot te zijn, maar is smaller en minder duidelijk te zien.”

Waring zegt dat er twee mogelijke verklaringen zijn voor super-UFO’s bij de zon. “Eén: aliens ontmoeten elkaar in of bij onze zon. Twee: aliens sturen reusachtige schepen om energie uit de zon te halen. Als we onze zon delen gaat hij niet vijf miljard mee zoals wetenschappers voorspellen, maar mogelijk slechts één miljard jaar.”

Steeds meer complottheoretici verdiepen zich in het beeldmateriaal dat beschikbaar is gesteld door ruimtevaartorganisatie NASA. Er zijn al verschillende ‘UFO’s’ vlak bij de zon waargenomen. Afgelopen maand verscheen op het internet een video waarin een UFO te zien zou zijn met patronen die deden denken aan Egyptische hiërogliefen.

Sceptici stellen op hun beurt dat de waarnemingen altijd samenvallen met een zonnevlam en dat schepen die zo dicht bij de zon komen onmiddellijk vernietigd zouden worden door de extreme temperaturen.

“Deze zogenaamde UFO’s hebben dezelfde kleur als de zonnevlammen,” zei een criticus. “Zijn het niet stukjes van de vlam die in de ruimte worden geschoten? In de omgeving van de objecten zijn allerlei stippen te zien die dezelfde kleur hebben.”

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Grappig, ziet er uit als de Alliance moeder schepen van Firefly op een flinke afstand 🙂

henk001
henk001
7 jaren geleden

How to make your own UFO: http://soho.nascom.nasa.gov/hotshots/2003_01_17/
17 hoeken! Hilarisch! Al eens van pixels gehoord?

Loki
Loki
7 jaren geleden

Het witte schip in de blauwgrijze beelden doen/lijken op schepen die getoond worden in de docu Deep Interstellar van Jose Escamilla

http://wn.com/interstellar”_spacecraft.

Logiter
Logiter
7 jaren geleden

Het is overduidelijk dat ze dezelfde vorm hebben.
Het idee van een ster als “snellader” is niet slecht.
Mocht het uiteindelijk echt een ruimteschip zijn,geeft dit duidelijk een technologiekloof weer die ik nog niet overbrugd zou willen zien…daar zijn deze mens aapjes nog niet klaar voor.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

44
0
We lezen graag je reactie!x