Mens en Dier

Neuroloog haalt snoeihard uit naar Ollongren: ‘Stupide, onverantwoordelijke en gevaarlijke oorlogshitser’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Nederland gaat Oekraïne ‘een nieuwe toezegging doen’ over de levering van munitie, zei defensieminister Ollongren deze week. “We kennen de behoefte en daar leveren we een bijdrage aan,” zei ze op het NAVO-hoofdkwartier in Brussel.

Daarnaast gaat er voor het eerst militair materieel betaald uit een speciaal wapenfonds richting Oekraïne. Het gaat volgens Ollongren onder meer om munitie en reserveonderdelen voor artillerie en luchtverdedigingssystemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Nederland heeft 100 miljoen euro gestort in dit International Fund for Ukraine (IFU). Met het geld wordt direct bij de wapenindustrie gekocht.

NAVO-onderzoek: steun voor NAVO flink gestegen

Op social media verwijst de minister naar een NAVO-onderzoek van de Atlantische Commissie – ook wel de propaganda-tak van de NAVO genoemd – waaruit blijkt dat de steun voor de NAVO flink is gestegen en Rusland de grootste dreiging is.

“De steun voor de NAVO onder Nederlanders is sinds de Russische invasie in Oekraïne flink gestegen. Deze week zag ik in Brussel dat ook de eensgezindheid binnen de NAVO groter is dan ooit. En dat was nu juist het tegenovergestelde van wat Poetin wilde bereiken,” jubelt Ollongren.

Dapper hoor

Neuroloog Jan Bonte haalt snoeihard uit naar de minister. “Wanneer donder je zelf op naar Oekraïne om mee te vechten?” vraagt hij. “Eensgezindheid. Dapper hoor. Als er geen enkele druppel van jullie bloed vloeit, behalve de rivieren bloed van het Oekraïense volk.”

“Jullie zijn een stel stupide, onverantwoordelijke en gevaarlijke oorlogshitsers,” voegt Bonte toe.


4.9 160 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

202 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Neuroloog Jan B. Hommel, ook bekend onder de naam John Bumblebee, haalt terecht snoeihard uit naar dat walgelijke schepsel Kajsa Ollengren.

Zij wordt met reden een stupide, onverantwoordelijke en gevaarlijke oorlogshitser genoemd. DAT is zij ook!

En wat betreft die geweldige steun van de Nederlandse bevolking: IK kan het mij bijna niet voorstellen. OF het grootste deel is zó ongelooflijk geïndoctrineerd het afgelopen jaar, dat zij het straks OOK nog eens prima vindt, dat hun eigen kinderen richting Oekraïne gaan om te gaan vechten voor die groep nazi’s, die alleen hun eigen belangen proberen te verdedigen.

Het gaat TOTAAL niet om de onschuldige Oekraïense bevolking. Als dat WEL zo was, dan zou er héél misschien nog wat voor te zeggen zijn. Maar het gaat om de ondergrondse biolabs, de duistere zaken wat betreft kinderhandel, adrenochrome, grondstoffen. DAT is de enige reden dat zij hiermee door blijven gaan.

Ik mag hopen, dat Poetin nu eindelijk eens in de hoogste versnelling gaat en definitief gaat afrekenen met dat zootje criminelen. Volgens mijn bescheiden mening KAN hij dat en dat zou hij nu ook moeten doen.

Dat het zo lang duurt (al bijna een jaar nu) komt volgens mij, omdat hij zoveel mogelijk probeert de Oekraïense bevolking te beschermen, zodat zij niet nóg meer slachtoffer worden, dan dat zij nu al zijn.

HOE is het toch in Gods naam mogelijk, dat een relatief klein groepje pure misdadigers hier maar mee weg blijven komen?

Eigenlijk weet ik het antwoord wel: GELD, GELD, GELD. En dat geld is absoluut niet eerlijk verdiend, maar gestolen van ons allemaal.

akkafietje
akkafietje
1 jaar geleden

Hoe kan de Nato zo populair blijven, als de baas, de US de gaspijp , de navelstreng van zijn bondgenoten opblaast. De Woke EU is volledig gehypnotiseerd

Rinus
Rinus
1 jaar geleden

Niemand gelooft deze propaganda troep toch niet, gewoon een nazi middel van stal gehaald, het zijn en blijven nazi aanhangers

Vout
Vout
1 jaar geleden

Geen EU lid, geen NAVO lid, maar er gaan miljarden naartoe aan geld en wapens. Mijn vraag is simpelweg, WAAROM? Welk sinister plan schuilt hierachter? Het gaat echt niet alleen om grondstoffen. Waarom is dat corrupte land ineens zo belangrijk?

Back to top button
202
0
We lezen graag je reactie!x