Homepagina » Buitenland » Het nieuws over Syrië is als een sluipend vergif met oude leugens. Vlaamse pater geeft broodnodige duiding
Het nieuws over Syrië is als een sluipend vergif met oude leugens. Vlaamse pater geeft broodnodige duiding

Het nieuws over Syrië is als een sluipend vergif met oude leugens. Vlaamse pater geeft broodnodige duiding

Zeven jaar geleden waren Israël, Engeland, de EU, de NAVO en de Golfstaten van plan het onafhankelijke Syrië te koloniseren, de wettige regering omver te werpen, het land te ontwrichten en de bodemrijkdommen te verdelen onder de wereldheersers.

Die plannen liggen er nog steeds, zo zegt pater Daniël Maes, die sinds een aantal jaren in Syrië woonachtig is en die de oorlog van dichtbij heeft meegemaakt.

Rusland gooide echter roet in het eten door Islamitische Staat (IS) van de aardbodem te vegen.

De westerse media doen het voorkomen alsof de Amerikaanse coalitie schitterend werk verricht in Syrië.

Zoveelste westerse valse vlag

Maar het zijn de Verenigde Staten die de terroristengroepen hebben opgezet, bewapend en gesteund, die wekelijks massaslachtingen aanrichten in Syrië, die duizenden terroristen en hun gezinnen samen met hun zware wapens in veiligheid hebben gebracht en die voortdurend ieder voorstel dat tot vrede zou kunnen leiden ondermijnen, aldus Maes.

Er gaat bijna geen week voorbij zonder dat er ladingen wapens worden gevonden in voormalige schuilplaatsen van IS die gemaakt zijn in de VS, Israël of de EU.

De westerse media vinden dit kennelijk het vermelden niet waard. Nee, alle aandacht gaat uit naar de grote duivel, Poetin, die zogenaamd vlucht MH17 heeft neergehaald, terwijl de hele berichtgeving daarrond overduidelijk alle tekens heeft van de zoveelste westerse valse vlag, stelt de pater.

Geen weet

Poetin steunt de grootste monsters ter wereld zoals de Syrische president Assad, zo krijgen we via de media te horen.

“Het hele Westen kent de misdaden van deze Syrische president van buiten, terwijl het Syrische volk hiervan geen weet heeft!” zegt Maes.

Hij kreeg naar eigen zeggen een aantal berichten doorgestuurd van de NOS en de Vlaamse krant HLN waarin wordt gesteld dat het Syrische regeringsleger zijn eigen bevolking uithongert.

Sluipend vergif

“Eigenaardig is weer dat de Syrische bevolking daar zelf niet van op de hoogte is,” klinkt het.

De pater benadrukt dat hij geen deskundige is op het gebied van geopolitiek, maar dat hij met zijn eigen ogen genoeg heeft gezien in Qousseir, Aleppo en andere plaatsen.

Hij concludeert: “Het nieuws over Syrië in de westerse media is voor mij duidelijk nog steeds als een sluipend vergif met de oude leugens.”

Foto: Magnus Manske Wikimedia Commons

[Geotrendlines]


Vind je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

6 reacties

 1. Petrodollar staat gelijk aan oorlog
  oorlog staat gelijk aan onschuldige slachtoffers
  onschuldige slachtoffers staat gelijk aan wraak
  wraak staat gelijk aan wapenhandel
  wapenhandel staat gelijk aan petrodollar
  En de cirkel is weer rond

  Merry Christmas, don’t let them fool you any longer.

  28 likes
 2. Macht corrumpeert en wat dat aangaat is het westen ver heen. Bepaalde westerse elite [niet allemaal] hebben een systeem opgezet die ze zeer ernstig misbruiken voor eigen winstbejag. Het corrumpeert en zie de gevolgen. Een aantal westerse leiders, politici, bankiers, en CEO’s van multinationals hadden door alle gevolgen al lang achter slot en grendel moeten zitten, maar kwamen er mee weg. Ook aangaande Syrië.

  Het is het gespuis wat al enige tijd met zijn kop in het achtereind van het gouden kalf is gekropen. Het is het gespuis wat spreekt van een New World Order ‘waar niet de wetten van de jungle zullen gelden…’ maar gaven zelf het beroerdste voorbeeld af. Er bestaat ook een groep die dit gespuis en zijn systeem als het beest uit het Apocalyps ziet. Zo ver wil ik niet gaan. Ik laat het maar in het midden maar zie wel dat een hoop mensen wegkijken, of zoals het apocalyps omschrijft blind er achter aan rennen en verheerlijken.

  11 likes
 3. Amerika en kornuiten zijn de echt terroristen.
  Moge toch kling klaar duidelijk zijn. Hoop echt dat de rest van de wereld zijn ogen opent zodat we er tegenin kunnen gaan maar dan met z’n allen

  10 likes
 4. Las dat men vluchteli….ex huursoldaten (ISIS) die gevochten hebben voor de VS vanuit Libië naar Italië worden overgevlogen.

  4 likes
 5. Het is nu zo dat mensen overal een draai geven aan gebeurtenissen en elke draai aan dat gebeuren word een verhaal van verdraaiingen,
  of het nu willen of niet het gebeurt gewoon, mensen raken niet van streek door gebeurtenissen ,maar door de manier waarop ze tegen die gebeurtenissen aankijken word een gebeuren verwrongen en verdraait
  Wie zich boos maakt over mensen of gebeurtenissen, is half door hen al overwonnen.
  Ik zou zo de ware gebeurtenissen kunnen vertellen,en hoe ze ontstaan.
  Maar dan zullen ze zeggen dat ik fantaseer want alle gebeurtenissen komen voort uit fantasie.
  deze fantasie is de schepper van alle gebeurtenissen en door gebeurtenissen veranderen het gebeuren zelf weer in wat anders de volgende fantasie treed dan weer naar voren en gaat het weer opnieuw gebeuren..
  Zelfs dat stuk waarop men reageert van het schrijven als sluipend gif..
  zal ook werken als een gift aan mensen
  deze gift word dan de verdraaiing en manipulatie en zo weer een gif voor anderen ..en daarmee ook de fantasie voor veranderingen.. we leven in een fantastische wereld vol met uitzonderlijke gebeurtenissen..

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

is-terroristen

IS-terroristen op tv: ‘Ja, wij werkten samen met Amerikaanse leger’

Gevangengenomen IS-terroristen hebben op tv toegegeven dat ...

mh17

Nederlandse politieagent plunderde MH17-rampplek. Dit deed hij met de buit

Na de ramp met vlucht MH17 in ...