Mens en Dier

Ambulancechauffeur: de afgelopen weken heb ik veel patiënten vervoerd die net gevaccineerd waren

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ambulancechauffeur Raymond Zuidwijk verscheen zaterdag bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 om zijn verhaal te doen. Hij heeft de afgelopen weken veel patiënten vervoerd die altijd gezond waren. De grote gemene deler was dat al deze mensen drie tot vijf dagen na de eerste coronaprik of soms een week na de tweede prik uitvalsverschijnselen kregen: benauwdheid, embolieën, tia-achtige verschijnselen en beroertes.

“Dat vind ik raar,” zei hij. “Vanmiddag nog een man van 60 met een infarct terwijl hij drie dagen geleden is gevaccineerd. Het rottige is dat dit verband niet is aan te tonen. Maar het is toch wel heel toevallig dat de bijwerkingen bloedstolsels zijn en dat deze mensen allemaal deze klachten hebben.” Zuidwijk heeft dit patroon naar eigen zeggen nog nooit eerder ontdekt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Paniek

De ambulancechauffeur wees erop dat een collega van de spoedeisende hulp na haar vaccin enkele uren uitvalsverschijnselen heeft gehad, waaronder een afhangende mondhoek. Ze raakte vervolgens in paniek.

“Er zijn duizenden mensen die geen last hebben van die vaccinatie, maar als ik dan zie dat dit soort dingen gebeuren en we stellen er vragen over, dan word je meteen weggezet. En daar kan ik niet zo goed tegen,” zei Zuidwijk, die zich niet laat vaccineren tegen corona. “Mensen moeten zich goed kunnen laten informeren.”

Het land wordt geleid door een demissionaire regering die zelf een gevaar is voor de volksgezondheid

“We hebben een vaccin in een ‘Jezustempo’ ontwikkeld en gedacht van: dit is het. In Duitsland is een soort RIVM dat onafhankelijk is en zegt dat er al 6000 casussen zijn die ze daartegenaan kunnen zetten. Die gaan wel open met dat soort dingen om. Waarom niet gewoon openheid van zaken?” vroeg hij. “Daar is iedereen bij gebaat.”

De ambulancechauffeur kwam met de BPOC2020 in contact na een reactie die hij op LinkedIn schreef naar aanleiding van een bericht van een anesthesieassistent. “Zoals jij mensen ziet die het slachtoffer worden van Covid en van het vaccin, zo maken wij dagelijks mensen mee die daags na hun vaccin, eerste of tweede prik, de schadelijke bijwerkingen ondervinden en acuut in nood komen. Alleen wordt dit niet in de media weergegeven. Het is een gevaarlijke situatie die in Nederland is ontstaan en het land wordt geleid door een demissionaire regering die zelf een gevaar is voor de volksgezondheid.”

[BPOC]

4.6 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ed vermeulen
ed vermeulen
3 jaren geleden

mensen mensen weiger nuffig de prik van coke hugo.. en ga door met je eigen leven

Wytske
Wytske
3 jaren geleden

De Jonge moet voor de camera hemzelf en zij familie live laten vaccineren met een bewezen echt AZ “vaccin”. Pas dan overweeg ik proefkonijn te spelen.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
3 jaren geleden

Ja, dat belooft nog wat in het najaar.
Dan zijn het alleen wij ongevaccineerden die nog hun gezondheid behouden hebben terwijl de rest om ons heen razendsnel aftakelt.

Geen schaap
Geen schaap
3 jaren geleden

“Het rottige is dat dit verband niet is aan te tonen”

De overheid en msm zullen wel zeggen dat de bijwerkingen op toeval berust. Voor mij geen prik.

Ik ben gezond, en dat wil ik graag zo houden.

Back to top button
121
0
We lezen graag je reactie!x