Mens en Dier

Krol protesteert tegen gedwongen opname van mensen: ‘Veroorzaakt veel leed en schade’

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Henk Krol ontpopt zich als opponent van het establishment. Eerder vroeg hij premier Rutte de hemd van het lijf over Build Back Better.

Nu protesteert het Tweede Kamerlid tegen gedwongen opname van mensen die verdacht worden van corona. Ook vindt hij het ‘ongelooflijk’ dat de Kamer in crisistijd bijna 1,5 maand met vakantie gaat.

“Dit weekend werden we verrast door een maatregel die onze grondwettelijke vrijheid nog verder aantast. Het gedwongen opnemen van mensen omdat ze vermoedelijk met corona besmet zijn en niet mee willen werken,” zei Krol donderdag tijdens het coronadebat. “Het mocht al, maar nu zijn daarvoor in Groningen vijf bedden gereserveerd met bewaking. Het kabinet zit nu wel erg gedetailleerd aan de knoppen te draaien.”

Het Kamerlid vindt het – net als de avondklok – een disproportionele maatregel. “Het leed en de schade die hiermee wordt veroorzaakt, is onevenredig.”

Vitamine D

Er is volgens hem te weinig aandacht voor maatregelen die wel effect hebben. “Hoe zit het met de vitamine D, de aloude beproefde methode om weerstand op te bouwen?” vroeg Krol.

Hij vroeg verder aandacht voor het verkiezingsreces dat volgende week ingaat en doorloopt tot 22 maart. “Het parlement kan zich in mijn ogen nu niet permitteren om zo lang met reces te gaan. Het is op dit moment niet uit te leggen waarom we het parlementaire werk zo lang onderbreken.”

5 41 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Martin
Martin
1 jaar geleden

goh wordt er 1 wakker?

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

” Er is volgens hem te weinig aandacht voor maatregelen die wel effect hebben. “Hoe zit het met de vitamine D, de aloude beproefde methode om weerstand op te bouwen?” vroeg Krol. “
Antwoord is simpel: alles dat bevorderlijk is voor uw gezondheid of plezier geeft is verboten door de Taliban.

Ton Teurlings
Ton Teurlings
1 jaar geleden

Ben geen fan van Krol, maar het lijkt erop dat hij t.a.v. Corona en de Great Reset aan het wakker worden is…

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Er komt steeds meer weerstand en verzet, niet alleen vanuit de politiek maar ook vanuit de bevolking die het spuugzat is. Ik juich het van harte toe !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x