Mens en Dier

IC-baas Gommers: problemen zijn gevolg van ’totale uitholling van de zorg’ door het kabinet

Help mee door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zoon Luc van IC-baas Diederik Gommers is tegen het coronabeleid. Toen uitlekte dat het kabinet naar een 2G-samenleving wil, appte hij naar zijn vader: “Pap, het kan toch niet waar zijn dat je je daarvoor sterk gemaakt hebt?”

Wilfred Genee vroeg Gommers in BNR The Friday Move wat hij vindt van mensen die kritisch zijn, ook over de bijwerkingen, over de ingrepen, de afspraken. “Het staat mensen vrij wie ze geloven en welke informatie,” antwoordde Gommers.

Dat gaat niet goed

Genee merkte op dat mensen worden weggezet als ‘wappies’ als ze kritisch worden. “Niet door mij,” benadrukte de IC-chef. “Ik krijg echt lelijke mails en ik probeer ze allemaal te beantwoorden. Het lukt me niet altijd, maar ik ga de discussie niet uit de weg.”

Singer-songwriter Stef Bos zei vervolgens tegen hem: “De belangrijkste vraag: hoe krijgen we de zorg op de agenda van onze overheid?”

“Dat gaat echt niet goed,” reageerde de intensivist.  “We zijn het nu zo aan het uithollen en de problemen waar we de komende weken in gaan komen, is gewoon omdat we de zorg totáál hebben uitgehold.”

Het wordt echt ellende

Genee: “Maar dat neem je dus het kabinet, de afgelopen kabinetten kwalijk.”

“Absoluut,” zei Gommers. “Het wordt echt ellende.” Het waarderen van verpleegkundigen is volgens hem ‘echt totaal weg’.

4.8 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
165 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

THE PERFECT STORM

IEDERE Nederlander wordt vroeger of later getroffen door dit Tirannieke Nazi-Apartheidsregime…het VERZET zal met het verstrijken van de tijd Groeien…In Engeland worden binnenkort 60.000 Verpleegkundigen op straat gezet, dat is 10% van het totaal & de Britse Zorg kent al jaren Ernstige Tekorten …Wie gaat nu dus AL die Hulpbehoevende Ouderen verzorgen? NIEMAND, die mogen wegrotten in hun Verzorgingstehuizen…dat is nu eenmaal een Kernonderdeel van Operatie-Depopulatie! Minder IC-Bedden, te Weinig Zorgpersoneel zodat ze een Excuus hebben om hun QR-2G-Totale-Controle-Systeem erdoorheen te kunnen drukken & alle Useless Eaters efficiënt kunnen Ruimen…In Nederland vind er al een gigantische Oversterfte plaats onder 80-plussers en Wlz-zorggebruikers…Laat staan als Herr Doktor Hugo Mengele zometeen in Nazi-Apartheidsstaat Niederlande ook de Vaxxi-Nazi-Plicht voor Zorgpersoneel gaat invoeren…NOG MINDER ZORG dus, dat wordt gegarandeerd één grote Massaslachting onder Ouderen, daar komen alle Slachtoffers van Achtergestelde Zorg dan nog bij…Het zal je Vader, Moeder, Opa of Oma maar wezen toch?

Gevaccineerde Zwangere Vrouwen krijgen ineens allemaal Miskramen, Vroeggeboortes, Voortijdig afgebroken Zwangerschappen, Gehandicapte of Doodgeboren Kindjes…

Kinderen & Pubers zijn inmiddels allemaal Psychisch & Lichamelijk naar de Klote…zitten op jeugdige leeftijd al opgescheept met Kapotte Longen dankzij Mondluiers, Zware Depressies, plegen massaal Zelfmoord of zitten dankzij de Experimentele Gentherapie-Nood-Vaxxi-Nazis zo boordevol Nano-Bloedklonters dat ze in ieder geval Tientallen jaren eerder op Semi-Natuurlijke wijze zullen Overlijden of gewoon plotseling met een acute Hartstilstand Dood op het Voetbalveld neerstorten….het zal je Kind maar wezen..

Gevaccineerde Hersenloze Schapen moeten straks ELK HALFJAAR hun Russische Roulette-Booster-Fucksi-Nazi laten injecteren…Het blijft toch elke keer weer een verrassing wat er dit keer voor moois in je Surprise-Vaxxi-Nazi zal zitten…Als je ‘m weigert ben je wel je zuurverdiende QR-COVID-1984-Vaxxi-Nazi-Paspoort weer kwijt en daarmee dus ook AL je Priviliges als Überschaap…dus stroop die Mouwtjes maar vast op…

Ongevaccineerden zijn gewoon Burgerlijk Ongehoorzaam Tuig van de Richel & Uitschot volgens Hugo de Haatzaaier…Die mogen nergens meer aan meedoen totdat ze Zijn Experimentele Operatie-Depopulatie-Gentherapie-Vuilnisbak-Nood-Vaxxi-Nazi hebben laten injecteren of veilig zijn afgevoerd naar een Vaxxi-Nazi-Macht-Frei-Vernichtungslager…

Elk Levensjaar Winst dat Herr Doktor Hugo Mengele’s Cojonabeleid boekt…KOST onder de Streep NETTO 666 Gezonde Levensjaren…ligt het nou aan mij, zie ik het gewoon verkeerd of is hier de Duivel aan het werk?

Engelbracht
Engelbracht
1 jaar geleden

Ik vertrouw die hele zooi niet meer,ze kletsen alle maal voor hun eigen parochie,ik vaar mijn eigen koers,eigen verantwoordelijkheid,nog even de song van Robert Long Jezus redt Jezus redt enkel door het gebed

ron
ron
1 jaar geleden

Eindelijk zegt deze man iets zinnigs. Laat hem dan ook hierna gedragen.

Eleonora
Eleonora
1 jaar geleden

Kan Gommers Ernst Kuiper, de Jonge en de rest van …. informeren over wat er werkelijk aan de hand is??? Want dit had hij in maart 2020 al moeten zeggen lijkt me.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

165
0
We lezen graag je reactie!x