Mens en Dier

IC-baas Gommers: problemen zijn gevolg van ’totale uitholling van de zorg’ door het kabinet

Help door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zoon Luc van IC-baas Diederik Gommers is tegen het coronabeleid. Toen uitlekte dat het kabinet naar een 2G-samenleving wil, appte hij naar zijn vader: “Pap, het kan toch niet waar zijn dat je je daarvoor sterk gemaakt hebt?”

Wilfred Genee vroeg Gommers in BNR The Friday Move wat hij vindt van mensen die kritisch zijn, ook over de bijwerkingen, over de ingrepen, de afspraken. “Het staat mensen vrij wie ze geloven en welke informatie,” antwoordde Gommers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dat gaat niet goed

Genee merkte op dat mensen worden weggezet als ‘wappies’ als ze kritisch worden. “Niet door mij,” benadrukte de IC-chef. “Ik krijg echt lelijke mails en ik probeer ze allemaal te beantwoorden. Het lukt me niet altijd, maar ik ga de discussie niet uit de weg.”

Singer-songwriter Stef Bos zei vervolgens tegen hem: “De belangrijkste vraag: hoe krijgen we de zorg op de agenda van onze overheid?”

“Dat gaat echt niet goed,” reageerde de intensivist.  “We zijn het nu zo aan het uithollen en de problemen waar we de komende weken in gaan komen, is gewoon omdat we de zorg totáál hebben uitgehold.”

Het wordt echt ellende

Genee: “Maar dat neem je dus het kabinet, de afgelopen kabinetten kwalijk.”

“Absoluut,” zei Gommers. “Het wordt echt ellende.” Het waarderen van verpleegkundigen is volgens hem ‘echt totaal weg’.

4.8 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

165 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

THE PERFECT STORM

IEDERE Nederlander wordt vroeger of later getroffen door dit Tirannieke Nazi-Apartheidsregime…het VERZET zal met het verstrijken van de tijd Groeien…In Engeland worden binnenkort 60.000 Verpleegkundigen op straat gezet, dat is 10% van het totaal & de Britse Zorg kent al jaren Ernstige Tekorten …Wie gaat nu dus AL die Hulpbehoevende Ouderen verzorgen? NIEMAND, die mogen wegrotten in hun Verzorgingstehuizen…dat is nu eenmaal een Kernonderdeel van Operatie-Depopulatie! Minder IC-Bedden, te Weinig Zorgpersoneel zodat ze een Excuus hebben om hun QR-2G-Totale-Controle-Systeem erdoorheen te kunnen drukken & alle Useless Eaters efficiënt kunnen Ruimen…In Nederland vind er al een gigantische Oversterfte plaats onder 80-plussers en Wlz-zorggebruikers…Laat staan als Herr Doktor Hugo Mengele zometeen in Nazi-Apartheidsstaat Niederlande ook de Vaxxi-Nazi-Plicht voor Zorgpersoneel gaat invoeren…NOG MINDER ZORG dus, dat wordt gegarandeerd één grote Massaslachting onder Ouderen, daar komen alle Slachtoffers van Achtergestelde Zorg dan nog bij…Het zal je Vader, Moeder, Opa of Oma maar wezen toch?

Gevaccineerde Zwangere Vrouwen krijgen ineens allemaal Miskramen, Vroeggeboortes, Voortijdig afgebroken Zwangerschappen, Gehandicapte of Doodgeboren Kindjes…

Kinderen & Pubers zijn inmiddels allemaal Psychisch & Lichamelijk naar de Klote…zitten op jeugdige leeftijd al opgescheept met Kapotte Longen dankzij Mondluiers, Zware Depressies, plegen massaal Zelfmoord of zitten dankzij de Experimentele Gentherapie-Nood-Vaxxi-Nazis zo boordevol Nano-Bloedklonters dat ze in ieder geval Tientallen jaren eerder op Semi-Natuurlijke wijze zullen Overlijden of gewoon plotseling met een acute Hartstilstand Dood op het Voetbalveld neerstorten….het zal je Kind maar wezen..

Gevaccineerde Hersenloze Schapen moeten straks ELK HALFJAAR hun Russische Roulette-Booster-Fucksi-Nazi laten injecteren…Het blijft toch elke keer weer een verrassing wat er dit keer voor moois in je Surprise-Vaxxi-Nazi zal zitten…Als je ‘m weigert ben je wel je zuurverdiende QR-COVID-1984-Vaxxi-Nazi-Paspoort weer kwijt en daarmee dus ook AL je Priviliges als Überschaap…dus stroop die Mouwtjes maar vast op…

Ongevaccineerden zijn gewoon Burgerlijk Ongehoorzaam Tuig van de Richel & Uitschot volgens Hugo de Haatzaaier…Die mogen nergens meer aan meedoen totdat ze Zijn Experimentele Operatie-Depopulatie-Gentherapie-Vuilnisbak-Nood-Vaxxi-Nazi hebben laten injecteren of veilig zijn afgevoerd naar een Vaxxi-Nazi-Macht-Frei-Vernichtungslager…

Elk Levensjaar Winst dat Herr Doktor Hugo Mengele’s Cojonabeleid boekt…KOST onder de Streep NETTO 666 Gezonde Levensjaren…ligt het nou aan mij, zie ik het gewoon verkeerd of is hier de Duivel aan het werk?

Engelbracht
Engelbracht
2 jaren geleden

Ik vertrouw die hele zooi niet meer,ze kletsen alle maal voor hun eigen parochie,ik vaar mijn eigen koers,eigen verantwoordelijkheid,nog even de song van Robert Long Jezus redt Jezus redt enkel door het gebed

ron
ron
2 jaren geleden

Eindelijk zegt deze man iets zinnigs. Laat hem dan ook hierna gedragen.

Eleonora
Eleonora
2 jaren geleden

Kan Gommers Ernst Kuiper, de Jonge en de rest van …. informeren over wat er werkelijk aan de hand is??? Want dit had hij in maart 2020 al moeten zeggen lijkt me.

Back to top button
165
0
We lezen graag je reactie!x