Binnenland

Niburu staat klaar – Update 2 – De ontknoping

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel van onze lezers en mensen op alle mogelijke posities komen nu tot de slotsom dat de mensheid wordt afgeluisterd door de NSA.

Het gaat daarbij om onderwerpen die juist niet alleen met terrorisme te maken hebben, maar met de doofpotaffaires die in stand moeten worden gehouden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

SOPN en Niburu beseffen dat de onthullingen voor de deur staan nu klokkenluiders als Snowden dagelijks op vrijwel alle zenders te zien zijn. Het gaat nu juist om onderwerpen die niet door de media worden benoemd. Met Niburu.nl weten wij sinds 2002 wat de wereldelite voor ons verborgen wil houden. Omdat wij dit wisten kwamen we als klokkenluiders niet bepaald in een bevoorrechte positie terecht en hebben we jarenlang kennis mogen nemen van de lugubere praktijken van geheime diensten.

De stelling die wij hebben genomen, gebaseerd op vele tientallen jaren onderzoek, heeft betrekking op onderwerpen waar het werkelijk om draait en die buiten het gezichtsveld van de massa worden gehouden. De situatie waar vele klokkenluiders zich in bevinden is niet te vergelijken met die van Snowden.

De NSA beschermt de huidige belangen, politieke en militaire systemen en hun realiteit door feiten bij de bevolking weg te houden. Je verhoogt je bewustzijn met name als feiten en waarheden worden vertoond. Vaak bevestigen die je vermoedens.

De grote aandacht voor klokkenluiders bij Knevel en van den Brink, het dagelijkse nieuws en de wereldwijde onthullingen zorgen voor verandering en dialoog. Instanties waar we al jaren contact mee hebben geven ons nu de mogelijkheid om ons verhaal te doen. Zo hebben we dinsdag al overleg op het partijkantoor van de SP in Amersfoort. Ook is ons een gesprek toegezegd met adviseurs van het Huis van Klokkenluiders.

Door Kamerlid Ronald van Raak (SP) zijn wij erkend als grootste klokkenluidersorganisatie en daarom hebben wij recht op bescherming en ondersteuning. Dat geldt ook voor de honderdduizenden klokkenluiders die het ook hebben gehad met Monsanto, straling, E-nummers, chemtrails en weer- en bewustzijnsmanipulatie en die een wereld willen met vrije en natuurzuivere energie, een goede gezondheid voor iedereen met de Schumann-resonantie en universele kennis en rechten voor iedereen.

Pieter van Vollenhoven en Van Raak stelden beide dat klokkenluiders van grote betekenis zijn als het gaat om de veiligheid, volksgezondheid en het milieu. Wij weten dat we er met SOPN.nl en Niburu.nl de laatse 11 jaar alles aan hebben gedaan om dat te verbeteren en mensen tot inkeer te brengen. Ondanks alles wat er vanaf 2002 is geprobeerd om ons het zwijgen op te leggen staan we er nog dankzij de geweldige ondersteuning en hulp van vele collega’s, vrijwilligers en vele vrienden uit alle hoeken van het universum.

Nu de SP en GroenLinks vinden dat aan Snowden asiel moet worden verleend verzoeken wij de beide partijen zich ook te ontfermen over de duizenden klokkenluiders die zich de afgelopen jaren hebben gemeld en nu gehoord willen worden.

Als met name onze kinderen de verborgen waarheid te horen krijgen over buitenaards contact, vrije energie, de Schumann-resonantie, de holle aarde, Niburu, en het aantal DNA-strengen, zal veel nieuwe kennis worden verspreid. De huidige leiders kunnen dan weer op de schoolbanken om naar onze jeugd te luisteren, die op dit moment niet begrepen wordt.

Wij vragen u als lezer ook om Niburu te blijven ondersteunen in het werk dat wij doen. Bespreek de onderwerpen met mensen in uw omgeving wanneer ze ervoor openstaan en wees eerlijk en open over wat u voelt en meemaakt. Dit helpt ons al enorm.

Daarnaast hebben wij helaas uw financiële ondersteuning nodig. Het is geen gigantisch bedrag en daarom vragen wij nu aan u, de lezer, of u maandelijks 1 (één) euro kunt overmaken. Wij weten dat we op zijn minst een kwart miljoen unieke lezers per maand hebben, dus wij hopen dat we gemakkelijk aan de 6000 euro per maand komen. Met dit bedrag kan Niburu consequent en sterker doorgaan, aangezien dit meer ruimte biedt om nieuws te brengen, presentaties te houden en de site te onderhouden. We gaan u hiervan uiteraard op de hoogte houden.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Octane
Octane
10 jaren geleden

Wat voor mij een ontknoping was is dat jullie ons uitleveren en laten traceren door ‘google analytics’.

Lucy
Lucy
10 jaren geleden

Ik wil best wel doneren , maar wil dan ook eerst een financieel overzicht zien, baten en kosten.€6000 is wel heel erg veel per maand.Transparantie daar houden we van.

Jan
Jan
10 jaren geleden

De ontknoping…..tada…en het gaat weer over geld.

Sven
Sven
10 jaren geleden

Toch ontbreekt bij mij het inzicht dat Niburu van betekenis is geweest voor mij of voor de mensheid.
Wat ik wel lees is dat Niburu sponsors zoekt en dit via dit bericht wil doen. Prima. Wel jammer is dat de ‘belangrijkheid’ van Niburu wordt aangedikt.
Ik heb in al die jaren dat ik deze website bezoek geen relevante onderzoek(en) gelezen die Niburu heeft aangebracht. Wel berichten van andere media die op deze website werden gezet (Vaak niet verifieerbaar).
Ik wil best 1 euro overmaken maar vraag mij dit dan door een pop-up o.i.d. en niet door echt relevante zaken te koppelen aan SOPN en Niburu.

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x