Natuur en Milieu

“Klimaatverdrag Parijs geeft VN alleen maar meer macht en heeft niets te maken met het klimaat”

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bewindslieden en diplomaten van ongeveer 170 landen hebben vrijdag in New York het klimaatverdrag ondertekend dat in december in Parijs werd afgesloten. Dat was een bewuste keuze van de Verenigde Naties, aangezien het vrijdag de Dag van de Aarde was.

Er wordt gewaarschuwd dat de aarde als gevolg van global warming en klimaatverandering onbewoonbaar zal worden. Nu de regering Obama het verdrag heeft ondertekend wordt duidelijk dat wetenschap bij de VN op de tweede plaats komt, aldus meteoroloog John Coleman in een opiniestuk voor de krant USA Today.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“De milieuactivisten, bureaucraten en politici die het klimaatpanel van de VN vormen, huren wetenschappers in om onderzoek te doen naar het klimaat,” zegt hij. “En ze huren alleen wetenschappers in die de gewenste resultaten produceren. Wetenschap heeft plaatsgemaakt voor geld, politiek en ideologie.”

Herverdeling rijkdom

VN-klimaatchef Christiana Figueres pleit voor een ‘gecentraliseerde transformatie’ die ‘het leven voor iedereen op aarde zal veranderen’ om de strijd aan te gaan met de vermeende dreiging van de opwarming van de aarde. “Hoeveel mensen zitten erop te wachten dat de VN hun leven gaat transformeren?” vraagt Coleman zich af.

Hij wijst erop dat een andere VN-functionaris heeft toegegeven dat de VN ‘de rijkdom op aarde wil herverdelen door middel van klimaatbeleid’. Het voormalig hoofd van het VN-klimaatpanel heeft onlangs verklaard dat global warming ‘mijn religie is’.

Meer macht

Veel gerenommeerde wetenschappers zeggen volgens Coleman dat angst voor klimaatverandering nergens voor nodig is. Een aantal van hen, waaronder een Nobelprijswinnaar, is te zien in de nieuwe film Climate Hustle.

“Ik hou ook van de natuur en wil onze planeet ook beschermen voor onze kinderen en kleinkinderen,” besluit Coleman. “Ik vind echter dat de politiek zich niet moet mengen in het klimaatdebat. Het klimaatakkoord in Parijs geeft de VN alleen maar meer macht en heeft niets te maken met het klimaat.”

Weather Channel-oprichter John Coleman is meer dan 60 jaar meteoroloog geweest en was zeven jaar lang de weerman van het tv-programma Good Morning America op zender ABC.

[USA Today]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
8 jaren geleden

Smartphone gedrag wereldwijd geeft machthebbers alleen maar meer macht en heeft niets te maken met het gemak.
Gooi er maar is een paralelletje tegenaan … zij zijn wij en wij zijn zij

trackback
Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Elise49
Elise49
8 jaren geleden

Als die mega vulkaan in Amerika barst en/of andere op de wereld, dan krijgen we wel degelijk een ernstig klimaat probleem. Mini ijstijd. zoals 1816 jaar zonder zomer. Het zit me allemaal niet lekker. Wat voor voordelen geeft het aan machthebbers/vorsten om de wereld 1 te maken? Niks. Als er nergens meer groei is(steeds minder belasting komt binnen), dan gaan zij zelf ook ten onder. Zij hebben het dan wel nog beter dan wij, maar zij gaan ook op overleven. De agenda is puur om alles te beheersen, omdat men grote verschuivingen verwacht. Oogsten mislukken door vorst of droogte, massa verhuizingen, waterproblemen enz. Een wereld leger moet dit ordelijk sturen.
Je kunt dit niet naar buiten brengen, want dan krijg je chaos. Totale controle moet een achterliggend doel hebben. Niet alleen DNA veranderingen robot enz. Dat is meer voor een latere fase.(2020/30). Als het weer weer rustig is. Ook al zou dit zelf gecreëerd zijn.

helder
helder
8 jaren geleden

ze bedoelen levensklimaatverandering !!

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x