Homepagina » Natuur en Milieu » “Klimaatverdrag Parijs geeft VN alleen maar meer macht en heeft niets te maken met het klimaat”
"Klimaatverdrag Parijs geeft VN alleen maar meer macht en heeft niets te maken met het klimaat"

“Klimaatverdrag Parijs geeft VN alleen maar meer macht en heeft niets te maken met het klimaat”

Bewindslieden en diplomaten van ongeveer 170 landen hebben vrijdag in New York het klimaatverdrag ondertekend dat in december in Parijs werd afgesloten. Dat was een bewuste keuze van de Verenigde Naties, aangezien het vrijdag de Dag van de Aarde was.

Er wordt gewaarschuwd dat de aarde als gevolg van global warming en klimaatverandering onbewoonbaar zal worden. Nu de regering Obama het verdrag heeft ondertekend wordt duidelijk dat wetenschap bij de VN op de tweede plaats komt, aldus meteoroloog John Coleman in een opiniestuk voor de krant USA Today.

“De milieuactivisten, bureaucraten en politici die het klimaatpanel van de VN vormen, huren wetenschappers in om onderzoek te doen naar het klimaat,” zegt hij. “En ze huren alleen wetenschappers in die de gewenste resultaten produceren. Wetenschap heeft plaatsgemaakt voor geld, politiek en ideologie.”

Herverdeling rijkdom

VN-klimaatchef Christiana Figueres pleit voor een ‘gecentraliseerde transformatie’ die ‘het leven voor iedereen op aarde zal veranderen’ om de strijd aan te gaan met de vermeende dreiging van de opwarming van de aarde. “Hoeveel mensen zitten erop te wachten dat de VN hun leven gaat transformeren?” vraagt Coleman zich af.

Hij wijst erop dat een andere VN-functionaris heeft toegegeven dat de VN ‘de rijkdom op aarde wil herverdelen door middel van klimaatbeleid’. Het voormalig hoofd van het VN-klimaatpanel heeft onlangs verklaard dat global warming ‘mijn religie is’.

Meer macht

Veel gerenommeerde wetenschappers zeggen volgens Coleman dat angst voor klimaatverandering nergens voor nodig is. Een aantal van hen, waaronder een Nobelprijswinnaar, is te zien in de nieuwe film Climate Hustle.

“Ik hou ook van de natuur en wil onze planeet ook beschermen voor onze kinderen en kleinkinderen,” besluit Coleman. “Ik vind echter dat de politiek zich niet moet mengen in het klimaatdebat. Het klimaatakkoord in Parijs geeft de VN alleen maar meer macht en heeft niets te maken met het klimaat.”

Weather Channel-oprichter John Coleman is meer dan 60 jaar meteoroloog geweest en was zeven jaar lang de weerman van het tv-programma Good Morning America op zender ABC.

[USA Today]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Elise49 schreef:

  Als die mega vulkaan in Amerika barst en/of andere op de wereld, dan krijgen we wel degelijk een ernstig klimaat probleem. Mini ijstijd. zoals 1816 jaar zonder zomer. Het zit me allemaal niet lekker. Wat voor voordelen geeft het aan machthebbers/vorsten om de wereld 1 te maken? Niks. Als er nergens meer groei is(steeds minder belasting komt binnen), dan gaan zij zelf ook ten onder. Zij hebben het dan wel nog beter dan wij, maar zij gaan ook op overleven. De agenda is puur om alles te beheersen, omdat men grote verschuivingen verwacht. Oogsten mislukken door vorst of droogte, massa verhuizingen, waterproblemen enz. Een wereld leger moet dit ordelijk sturen.
  Je kunt dit niet naar buiten brengen, want dan krijg je chaos. Totale controle moet een achterliggend doel hebben. Niet alleen DNA veranderingen robot enz. Dat is meer voor een latere fase.(2020/30). Als het weer weer rustig is. Ook al zou dit zelf gecreëerd zijn.

  2 likes
 • Jeff schreef:

  Smartphone gedrag wereldwijd geeft machthebbers alleen maar meer macht en heeft niets te maken met het gemak.
  Gooi er maar is een paralelletje tegenaan … zij zijn wij en wij zijn zij

  4 likes
 • only yoU schreef:

  Ze houden hiermee alles onder controle l

  3 likes
 • Richard Groen schreef:

  Ondanks de feitenvrije klimaatdogmatici op deze draad; goed uitgelicht Robin!

  Het is zelfs nog erger. Op de persconferentie in Parijs verklaarde Figueres dat het Klimaatverdrag niet bedoeld is om planeet te redden, doch: “om het kapitalisme te vernietigen”,

  “The UN official previously described the goal of the UNFCC as “a complete transformation of the economic structure of the world.”

  She has also repeatedly said that a Chinese style communist dictatorship is better suited than the U.S. constitutional system to fight “global warming.” . https://www.intellihub.com/bottom-line-from-the-paris-global-warming-summit/

  Bovendien wil de VN dit keihard opleggen. Niet via democratische besluitvorming, doch net als nu tussen ‘Mufti’ Merkel en ‘TTIP’toe Obama in het geheim wordt afgesproken mbt. TTIP – het primaat van bedrijfsbelangen boven democratie. De VN wil dit middels decreten, of zgn. ‘Executive Orders’ opleggen.
  (Zoals we vorig jaar ook zagen met de EU, met de quota’s per land voor de nep-vluchtelingen).

  De VN is de laatste jaren geprivatiseerd; eigenlijk een fascistische coup. Alle facetten van het openbare leven komen onder VN-gezag en controle. ‘Global straightjacket’, Wereldomspannende dwangbuis.

  De Klimaatconferentie werd gesponsord door de grootste vervuilers van de planeet. o.a. door Monsanto en Shell.

  **agenda 21 and global carbon tax.
  Thus since then the administration signed an executive order to take over all climate change legislation.
  the Monsanto/Climate Corporation merger group http://www.geoengineeringwatch.org/2014/11/

  3 likes
 • helder schreef:

  ze bedoelen levensklimaatverandering !!

  0 likes
 • Jeff schreef:

  we moeten zelf gaan werken lieve schat, al draai je 60 uur per week … het werk moet nog komen. Het is niet hunnie tegen ons, het is wij tegen ons

  2 likes
 • Kalki schreef:

  We moeten met buitenaardsen voor o.a. het klimaat gaan samenwerken, dan is er niets aan de hand

  1 likes
 • x

  Check Also

  troonrede

  Troonrede: ‘Koning slaat op elk gebied de plank mis’

  Dinsdag sprak koning Willem-Alexander de troonrede uit. ...

  NPO

  NPO waarschuwt dat zeespiegel steeds sneller stijgt: ‘Dat is pertinent onwaar’

  Weerman Gerrit Hiemstra mocht gisteravond aanschuiven in ...

  >