CoronaBuitenland

Nieuw Brits onderzoek: het ziet er niet goed uit voor de gevaccineerden

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Mikolaj Raszek van Merogenomics vraagt aandacht voor nieuw Brits onderzoek over vaccineffectiviteit. Die blijkt al enige maanden negatief te zijn. Dat betekent dat gevaccineerden meer kans hebben om besmet te raken dan ongevaccineerden.

De onderzoekers hebben zo’n 22 miljoen ‘besmettingen’, 900.000 ziekenhuisopnames en 175.000 overlijdens geanalyseerd, vertelt Raszek in een video.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Verrassend

De auteurs kwamen tot de ontdekking dat de effectiviteit van de booster sinds december 2021 negatief is. Dus sinds omikron is de vaccineffectiviteit negatief, aldus Raszek.

Volgens hem wordt al sinds augustus vorig jaar gemeld dat de vaccin effectiviteit negatief is, dus een heel jaar. Hij vindt het dan ook verrassend dat hier pas een jaar later voor het eerst over wordt gerapporteerd in de wetenschappelijke literatuur.

Verbijsterend nieuws

Daarnaast blijkt dat er sinds begin dit jaar aanzienlijk meer gevaccineerden zijn overleden in vergelijking met de ongevaccineerden. De auteurs merken op dat er sinds 14 februari meer geboosterden zijn gestorven dan dubbel geprikten of ongevaccineerden. “Heel erg verbijsterend nieuws,” zegt Raszek.

De studie is verschenen op een preprintserver en moet nog worden beoordeeld.

4.7 154 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Muis 010
Muis 010
1 jaar geleden

Dus als ze mensen blijven prikken gaat covid nooit meer weg mmmmmm dat komt goed uit voor die schoften van de farmaceutische industrie

Wil
Wil
1 jaar geleden

Klopt om me heen allemaal Corona zieken drie geprikt zijn. Ze zijn ook. echt ziek en liggen op bed. 4 kanker patienten die genezen waren is de kanker weer terug..

Annette
Annette
1 jaar geleden

En WEER een nieuw Brits onderzoek, dat het bewijs levert, dat de experimentele gentechinjectie (ik WEIGER tot op de dag van vandaag om het een vaccin te noemen) nooit heeft gedaan, nu niet doet en ook nooit zal doen, wat er van verwacht wordt.

Of moet ik juist zeggen, dat het WEL doet wat het moet doen?

Het is maar net aan welke kant van de lijn je staat.

Maar ook NU zal dit nieuwe bewijsmateriaal de grote massa niet bereiken. Ja… wij krijgen het te zien, maar wij zijn allang bekeerd.

Zowel de regering (of wat daar nog van over is) en de main stream media in Groot Brittannië zullen dit absoluut niet delen met de Engelse bevolking. Dat past natuurlijk helemaal niet in hun straatje.

Sorry, maar verder weet ik over dit onderwerp niets meer te schrijven, maar ik wil wel graag iets anders met jullie delen:

De laatste dagen heb ik op meerdere platforms gelezen, dat er een “pleister” in de maak is om het “vaccin” te vervangen.

Dit is dan bedoeld voor al diegenen, die schijnbaar bang zouden zijn voor een spuit. Ik denk daar heel anders over. Deze mensen, althans het merendeel, zijn niet bang voor de spuit, maar voor de inhoud. Dat is wel andere koek.

In die pleister zitten allemaal minuscuul kleine naaldjes (met inhoud natuurlijk) die de huid penetreren en hun gif binnenbrengen.

Dat willen WIJ natuurlijk ook niet. Dus geen prikken, geen pillen en geen pleisters, die ons worden aangeboden.

Wéér een bewijs dat het volkomen terecht is om een gezond wantrouwen te hebben tegen de hele medische wereld. Uiteraard maak ik een uitzondering voor de (helaas) nog veel te kleine groep van wél integere artsen en verpleegkundigen.

Willy wonka
Willy wonka
1 jaar geleden

Verassend weer! Niks verrassend is voorspeld! Iedereen vergeten voordat er geprikt werd niemand kwaaltjes had of doodging!

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x