Buitenland

Schokkend rapport legt medialeugens over Amerikaanse verkiezingen bloot

Help mee door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eind vorig jaar bleek uit een hertelling dat Donald Trump Antrim County in de staat Michigan had gewonnen. Op de verkiezingsavond leek het alsof Joe Biden had gewonnen. De stemmen zijn op 17 december handmatig opnieuw geteld: Trump kreeg 9759 stemmen en Biden kreeg er 5959, schreef de Detroit Free Press.

Pas enkele dagen na de verkiezingsuitslag kondigden de autoriteiten aan dat niet Biden, maar Trump Antrim had gewonnen en dat hij een voorsprong had van 2500 stemmen. Uiteindelijk bleek dat Trump 3800 stemmen meer had gekregen dan Biden. Het worden er steeds meer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens verkiezingsfunctionarissen was de verkeerde uitslag het gevolg van ‘een menselijke fout’. In Antrim worden de beruchte stemmachines van Dominion Voting Systems gebruikt, die recentelijk onder vuur kwamen te liggen.

Doelbewust

Op 13 december kwam een onafhankelijke groep, de Allied Security Operations Group, tot de conclusie dat de stemcomputers van Dominion ‘doelbewust zijn ontworpen met het oog op fraude en het beïnvloeden van verkiezingsuitslagen’.

“Op basis van ons onderzoek concluderen we dat Dominion Voting Systems niet gebruikt zou moeten worden in Michigan,” zei Russell Ramsland, medeoprichter van de Allied Security Operations Group.

Het is van groot belang dat claims over verkiezingsfraude goed worden onderzocht en dat we de uitspraken van de Democraten en de media met een korrel zout nemen, schreef Samantha Chang voor The Western Journal.

Werkelijkheid is heel anders

In Antrim County is onlangs het verkiezingsproces onder de loep genomen door een groep forensische experts. Wat blijkt? De werkelijkheid is heel anders dan de media ons willen doen geloven.

De media beweerden dat de stemcomputers niet waren verbonden met het internet. Uit het forensisch rapport dat is opgesteld naar aanleiding van het onderzoek blijkt dat dit onjuist is. De machines, van Dominion en ESS, waren wel degelijk verbonden met het internet door middel van draadloze technologie. De stemcomputers bleken te zijn uitgerust met een 4G-modem van het bedrijf Telit.

De media beweerden daarnaast dat er geen andere landen betrokken waren bij de verkiezingsapparatuur. Uit het forensisch rapport blijkt dat dit onjuist is. Het project om de chips door Telit te laten produceren, werd gefinancierd door China en is gelinkt aan de Chinese Communistische Partij, aldus het rapport.

De stemcomputers van Dominion bleken te communiceren met twee IP-adressen, een adres in Taiwan en een adres in Neurenberg in Duitsland. De computers zijn via China Airlines overgevlogen naar de Verenigde Staten.

Al het bewijsmateriaal is te zien in onderstaand fragment dat donderdag is uitgezonden door One America News:

4.7 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Danny
Danny
2 jaren geleden

Waarom druk maken over politiek? Is toch allemaal toneel…

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

President Trump the 19th President of the NEW republic of America…

HarryMe
HarryMe
2 jaren geleden

Alles komt aan het licht… net als met het coronaverhaal.
Maar wat gebeurt ermee?
Uiteindelijk niets.
Wordt kapot-genegeerd ten bate van de globale machtsgreep!!

Linda
Linda
2 jaren geleden

Wanneer wordt Biden afgezet?

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x