Homepagina » Buitenland » Schokkend rapport legt medialeugens over Amerikaanse verkiezingen bloot
biden
Foto: Inauguratie Donald Trump (CC0)

Schokkend rapport legt medialeugens over Amerikaanse verkiezingen bloot

Eind vorig jaar bleek uit een hertelling dat Donald Trump Antrim County in de staat Michigan had gewonnen. Op de verkiezingsavond leek het alsof Joe Biden had gewonnen. De stemmen zijn op 17 december handmatig opnieuw geteld: Trump kreeg 9759 stemmen en Biden kreeg er 5959, schreef de Detroit Free Press.

Pas enkele dagen na de verkiezingsuitslag kondigden de autoriteiten aan dat niet Biden, maar Trump Antrim had gewonnen en dat hij een voorsprong had van 2500 stemmen. Uiteindelijk bleek dat Trump 3800 stemmen meer had gekregen dan Biden. Het worden er steeds meer.

Volgens verkiezingsfunctionarissen was de verkeerde uitslag het gevolg van ‘een menselijke fout’. In Antrim worden de beruchte stemmachines van Dominion Voting Systems gebruikt, die recentelijk onder vuur kwamen te liggen.

Doelbewust

Op 13 december kwam een onafhankelijke groep, de Allied Security Operations Group, tot de conclusie dat de stemcomputers van Dominion ‘doelbewust zijn ontworpen met het oog op fraude en het beïnvloeden van verkiezingsuitslagen’.

“Op basis van ons onderzoek concluderen we dat Dominion Voting Systems niet gebruikt zou moeten worden in Michigan,” zei Russell Ramsland, medeoprichter van de Allied Security Operations Group.

Het is van groot belang dat claims over verkiezingsfraude goed worden onderzocht en dat we de uitspraken van de Democraten en de media met een korrel zout nemen, schreef Samantha Chang voor The Western Journal.

Werkelijkheid is heel anders

In Antrim County is onlangs het verkiezingsproces onder de loep genomen door een groep forensische experts. Wat blijkt? De werkelijkheid is heel anders dan de media ons willen doen geloven.

De media beweerden dat de stemcomputers niet waren verbonden met het internet. Uit het forensisch rapport dat is opgesteld naar aanleiding van het onderzoek blijkt dat dit onjuist is. De machines, van Dominion en ESS, waren wel degelijk verbonden met het internet door middel van draadloze technologie. De stemcomputers bleken te zijn uitgerust met een 4G-modem van het bedrijf Telit.

De media beweerden daarnaast dat er geen andere landen betrokken waren bij de verkiezingsapparatuur. Uit het forensisch rapport blijkt dat dit onjuist is. Het project om de chips door Telit te laten produceren, werd gefinancierd door China en is gelinkt aan de Chinese Communistische Partij, aldus het rapport.

De stemcomputers van Dominion bleken te communiceren met twee IP-adressen, een adres in Taiwan en een adres in Neurenberg in Duitsland. De computers zijn via China Airlines overgevlogen naar de Verenigde Staten.

Al het bewijsmateriaal is te zien in onderstaand fragment dat donderdag is uitgezonden door One America News:

4.7 71 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Danny
Danny
25 dagen geleden

Waarom druk maken over politiek? Is toch allemaal toneel…

Thom
Thom
Reactie op  Danny
25 dagen geleden

Daar moet je je wel druk over maken want dat ‘toneel’ zorgt er wel voor dat je straks met een of andere chip in je donder rond loopt en je vrijheden helemaal zijn verdwenen !!

Kwestin 56-
Kwestin 56-
Reactie op  Thom
24 dagen geleden

Dan moet je je wel om de juiste dingen druk gaan maken. Niet om een zogenaamd schokkend rapport. Zowel de verkiezingen als dat rapport zijn allemaal geënsceneerd om de bevolking zich druk te laten maken om de bijzaken. Iedereen zou zich druk moeten maken om het feit dat het in de eerste plaats dus al in scène is gezet, PUNT. Dit geldt uiteraard ook voor de virusverdraaiing, wat in de terraintheory exosomen heten. Dus in de letterlijke zin bestaan virussen wel, maar ze besmetten niets. Het is precies andersom, het zijn uitvloeisels van je eigen lichaam die niet bruikbare/ongezonde stoffen probeerd op te ruimen. Maar die terraintheory leverde niets op en daarom is de germtheory ontwikkeld.

Ari
Ari
Reactie op  Kwestin 56-
24 dagen geleden

En vol trots worden er honderd duizenden besmettingen geconstateerd.
Hoeveel lagen daarvan op het I.C.
En hoeveel, zijn daarvan nooit ziek geweest ?
Iets met een goed immuun systeem misschien ?

Wel ff een bedje aanvragen bij Gommers, anders kan het zijn dat je naast de p*t p*st.

En hoeveel zijn er gestorven die naar achteren waren gezet ?
En hoeveel zijn er van de angst en de stress gestorven ?
Nee joh, geen nood, we kunnen wel ff op vakantie met de hele staf, komt he le maal goed!

En na 3 jr zitten we op een 24k slachtoffers, deel het ff door 3 en je ziet dat de griep nog erger kan zijn.

In ieder geval zijn er voldoende redenen om achterlijk te blijven.

Prettige dag allemaal

Wow
Wow
Reactie op  Ari
24 dagen geleden

Helder,..Dank!!

Danny
Danny
Reactie op  Thom
24 dagen geleden

Doordat je je druk maakt over politiek, zijn nu al zowat alle vrijheden afgenomen. Als niemand zich er druk om maakte, zaten we nu niet in deze shit, want dan deed niemand eraan mee…

Rob
Rob
Reactie op  Danny
24 dagen geleden

Daar zit we een kern van waarheid in. Er is wel iets om je druk over te maken maar men maakt zich om de verkeerde zaken druk. Het is al zo vaak gezegd dat alleen het volk een eind kan maken aan de maatregelen door geen gehoor aan hetfascisme te geven. Want van hun kant zal het nooit beëindigd worden. Daar zijn ze alleen bezig het systeem en het leven te beëindigen maar niet de maatregelen. De maatregelen gebruiken ze juist om alles te vernietigen en dan zullen ze nooit beëindigen. Dus kan alleen het volk dat doen. Als het maar massaal gebeurt. Dan kan de politie de maatregelen niet meer handhaven en dan is het klaar. Hetgeen waar mensen zich werkelijk druk om zouden moeten maken zijn hun basisrechten, je voedsel zekerheid, je woonsituatie, je eigen welzijn enz. En dan moet je ook niet aan de (eind)strijd mee doen die er gaande is maar inderdaad geen gehoor juist niet meer aan mee doen. Het gaat om het leven, niet om de strijd. Aangezien je je leven van de machthebbers nooit meer terug krijgtenzij de strijd zullen blijven voeren om je leven te vernietigen moet je juist zelf je leven weer terug nemen anders werk je zelf mee aan je ondergang en weet je zeker dat je nooit meer het leven mee zult maken. En DAAR zit hem ook het omgekeerde denken in, dat je moet strijden voor je leven. Nee dus, je strijd OF je leeft. Als je strijd heb je geen leven, als je leeft ben je niet in strijd.

Rob
Rob
Reactie op  Thom
24 dagen geleden

Als je je daar druk om maakt ben je bezig je eigen leven moeilijk te maken. Ik zou het anders zeggen. Informeer jeZelf maar verlies jeZelf er niet in. Daar hoorde ik een mooie uitspraak over: observeren, niet absorberen.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Danny
24 dagen geleden

Jij bent misschien niet geïnteresseerd in politiek maar politiek wel in jou.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Lange Fries
24 dagen geleden

De politiek is in die mate in mensen geïnteresseerd, dat door politiek oninteressant te maken, politici vrij spel hebben en kunnen doen en laten.

Ook wanneer FVD en PVV tegengas geven, heeft het geen effect, omdat zij in de minderheid zijn. De andere partijen sluiten zich gewoon bij Rutte aan en verloochenen hun afkomst.

Marianna
Marianna
Reactie op  serieuze aangelegenheid
24 dagen geleden

PVV geeft geen tegengas, in tegendeel, Wilders riep om “strengere maatregelen”

Rob
Rob
Reactie op  Lange Fries
24 dagen geleden

De politiek is ook niet in jou geïnteresseerd. Ze geven geen ‘flying fuck’ om je. Het enige waar ze in geïnteresseerd zijn is hun eigen macht, hun eigen positie en hun eigen belangen. Het enige wat ze van jou willen is dat je je onderwerpt aan die macht.

Tom
Tom
Reactie op  Danny
24 dagen geleden

Deze door fraude in het zadel gekomen politiek is wel bezig een 3e wereldoorlog te starten met rusland.

Viktor
Viktor
Reactie op  Tom
24 dagen geleden

Het is niet zo dat jij of ik er iets aan kunnen veranderen. Ze doen maar waar ze zin in hebben. Tot een 3e wereldoorlog zal het volgens mij niet komen. Ze zijn aan het verliezen nu en dan halen ze alles uit hun kast om nog zoveel mogelijk schade aan te richten als dat ze kunnen. Een laatste wanhoopsdaad.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
25 dagen geleden

President Trump the 19th President of the NEW republic of America…

lammert
lammert
Reactie op  Joyce Ramgatie
25 dagen geleden

hey joyce, wat leuk, eens! liefs

Petrus
Petrus
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Dit gaat heel gauw officieel worden, Joyce.

Azerty
Azerty
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Sorry dat ik het zeg maar ben er vrij sterk van overtuigd dat Trump een PSYOP is, een valse messias, een decoy om de mensen te belazeren. Laat jullie niets wijsmaken mensen aub! Alles wat je ziet op tv is een show om mensen te misleiden. Er kan en zal geen president zijn die mensen en de wereld plots komt redden. Een politicus blijft een politicus. Iemand met zulke goede bedoelingen wordt gewoonweg niet toegelaten tot zo’n positie of zou al lang van kant zijn gemaakt! It is as simple as that! Vergeet niet dat Trump vol trots de covid vaccins heeft gepromoot. Diezelfde vaccins die voor doden en nevenwerkingen hebben gezorgd. Een echte leider wordt verkozen vanuit het volk, iemand die het volk vertrouwt. Deze mensen waren niet verkozen, ze waren geselecteerd voor ons!

Bjorn
Bjorn
Reactie op  Joyce Ramgatie
23 dagen geleden

Nou, ook hij heeft wat uit te leggen voor het komend Tribunaal.
Helaas heeft ook Trump enkele weken voor de verkiezingen ‘corona’ geveinst. Zwaaiend met een muilkorf achterin dat zwarte autootje. Ook laten meeslepen door corrupte omhooggevallen doktertjes. Als een kind zat-ie daar.
In zijn laatste maanden presidentschap is het nieuwe wereldfascisme in een stroomversnelling gekomen.
De enige credit die je hem kan gaan geven is dat de man is overruled. Het kan.
Of hij heeft een rol als controlled opponent in deze hele scam. Als afleidingsmanoevre. Maar heeft het wel erg slecht uitgespeeld. Het kan.

Donald Trump en al het andere wallstreet-scum op ‘rechts’ én ‘links’, hebben m.i. hun era wel gehad. Allen hebben het verprutst. Klaar met dat tuig!

En eindelijk komen er nu bewijzen voor de gepleegde verkiezingsfraude. Maar hoe lang zitten er al ‘gaten’ in de Big Events?

Het is nu een kwestie van eerst het verotte systeem afbreken. (Zorgt die Joe Biden en zijn ‘inclusieve’ bende wel voor. Komt geen rechter aan te pas, wees gerust. Die seniele psychopaat gaat oorlogje spelen met ‘de verkeerden’.)
Pas na alle bovengenoemden achter tralies kan er weer voorzichtig worden gedacht aan de opbouw van een democratie ten faveure van de huidige democratuur.

HarryMe
HarryMe
25 dagen geleden

Alles komt aan het licht… net als met het coronaverhaal.
Maar wat gebeurt ermee?
Uiteindelijk niets.
Wordt kapot-genegeerd ten bate van de globale machtsgreep!!

lammert
lammert
Reactie op  HarryMe
25 dagen geleden

dacht je zo harryme? lees wat rainer fuelmich, een duits advokaat voorbereidt momenteel, een proces tegen de WHO…..

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  lammert
24 dagen geleden

Hoelang nog? Ik hoor dit al bijna een jaar. Ik heb nog geen enkele verdachte in een oranje overall gezien.

Linda
Linda
25 dagen geleden

Wanneer wordt Biden afgezet😡

lammert
lammert
Reactie op  Linda
25 dagen geleden

wat je ziet linda, is toneel. biden is …veilig weggeborgen….. en een toneelspeler speelt de rol in een theater in atlanta…..

Reint
Reint
Reactie op  Linda
25 dagen geleden

Nooit

Storm
Storm
Reactie op  Linda
25 dagen geleden

Afzetten en de rest van z’n leven in de bajes.

Mike
Mike
Reactie op  Linda
25 dagen geleden

Je bedoelt afgemaakt

Petrus
Petrus
Reactie op  Linda
24 dagen geleden

19-04-21?

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
25 dagen geleden

Komt t hier binnenkort ook aan t licht ivm de stemmings fraude bij onze politiek 🤔🤔🤔zal er niet. Vreemd van opkijken 🤫😤😤

Petrus
Petrus
Reactie op  W Appie🤔😁
24 dagen geleden

Dag Rutte, de Jonge, Kaag en Grapperhaus!

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  Petrus
24 dagen geleden

Kunnen we de vrijheids vlag uithangen en wakker worden uit de nachtmerrie die ze veroorzaken deze landverraders en genocide plegers🙏🙏🙏❤️

Annemiek B.
Annemiek B.
25 dagen geleden

Dat gaan ze jammer genoeg voor de 21ste, a.s. woensdag, niet rondkrijgen. Want anders zou Trump er wel voor gezorgd hebben dat er geen oorlog uutbreekt. Ik las nl. net op xandernieuws dat Rusland heeft gedreigd dat ze Oekraïne gaan aanvallen als de VS niet voor woensdag zijn troepen heeft teruggetrokken, wat ze uiteraard niet gaan doen. Nu krijgt het apocalyptische Babel, wat Europa inmiddels is geworden, de gesel over zich heen, vrees ik.

lammert
lammert
Reactie op  Annemiek B.
25 dagen geleden

‘t is helaas zo, dat nog teveel mensen …in de religie van een virus…GELOVEN, annemiek b. En trump kan pas iets gaan doen, wanneer zoveel mogelijk lichten op groen staan, want………hij wil zo weinig mogelijk doden te betreuren hebben………dusse anders denken is anders doen, daarmee begint ieder avontuur, nietwaar?

Tim Diest
Tim Diest
Reactie op  Annemiek B.
24 dagen geleden

Hal Turner is die wel zo betrouwbaar en wat is zijn bron?

H.J.
H.J.
25 dagen geleden

De wereld is keiverrot, de bovenlaag is zo verrot dat niets meer onmogelijk is.

MGTOW
MGTOW
Reactie op  H.J.
24 dagen geleden

Wat gaan er straks echt ongelofelijk veel mensen berecht worden.

Monique
Monique
25 dagen geleden

Mooi dat het eindelijk naar buiten komt en met bewijzen! Nu kan Trump terug naar zijn rechtmatige plek. En kan het tij gaan keren zowel in Amerika als in de rest van de wereld. Dag covid, dag corruptie, dag zieke zieke wereldleiders. Welkom nieuwe wereld die we samen mogen invullen….ik heb er zin in.

Reint
Reint
Reactie op  Monique
24 dagen geleden

Eerst nog zien.

salvar
salvar
Reactie op  Monique
24 dagen geleden

ik ook

Azerty
Azerty
Reactie op  Monique
24 dagen geleden

Trump is één van hen (zelfde boom, andere tak). Waarom zou hij anders vol trots de covid vaccins promoten? Denk na mensen. Ik durf te wedden dat hij goede sommen geld heeft gekregen van de Big Pharma voor zijn verkiezingscampagne en fraudeonderzoek en in ruil doet hij een goed woordje over de vaccins. Die man ging meermaals rustig golf spelen terwijl de democraten ondertussen hem verder van zijn troon stootten, bessefende dat hij toch machteloos is er iets aan te doen. Oftewel heeft hij een deal gesloten met de Deep state om hem ten onder te laten gaan zonder zijn imago te schaden voor zijn fans. Zoals ik al zei “Zelfde boom, andere tak”. Alles wat je ziet op tv is een show om de mensen dom en onwetend te houden.

bloem
bloem
Reactie op  Monique
24 dagen geleden

Blijf dromen!

Anti-Rutte
Anti-Rutte
25 dagen geleden

Gebeurt toch allemaal niks,we weten al lang dat alles corrupt en slecht is.

jan1932
jan1932
25 dagen geleden

Een volk dat voor tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen, uiteindelijk dooft het licht……………

Een uitspraak dat op het punt staat om te gaan gebeuren…

Mijn vader heeft mij verteld toen ik hier aan kwam, je bent hier met een reden, een reden die jij en niemand weet, voor je eigen veiligheid…… maar je zult het weten wanneer het moment daar is, dan weet je het en weet je wat je gaat doen……

Tot dat moment ben je hier en zal je zelf er achter moeten komen hoe enorm groot de leugen hier is…. je zal altijd jezelf blijven en dicht blijven bij wat je bent, je zal hier nooit iemand worden, het zal eenzaam zijn en maar je bent nooit alleen. Want het wat hier is gebeurd mag nooit meer gebeuren en zal nooit meer gebeuren.

Mijn vader gaf mij nog mee, wees altijd eerlijk, neem je verantwoordelijkheid en “face the consequences, handel altijd naar het algemeen belang, help altijd degene die anderen ook helpen en hun verantwoordelijkheid nemen, het belang van het kiind is heilig, het is altijd vandaag, leef uit je hart en gebruik humor om zaken lichter te maken.

Maar weet vooral, LIEFDE IS ONVOORWAARDELIJJK, het licht wordt altijd gegeven aan degene die nog licht kunnen ontvangen en op het moment dat er nog maar zeer weinig zijn die licht kunnen ontvangen dan is dat het moment dat de liefde en licht hier stopt. Hier heeft men het omgekeerd namelijk in onvoorwaardelijke liefde dat is een valse omkering dat misbruikt wordt door slachtoffers, maar je zult het zelf ontdekken.

Dat moment is er wanneer men zich als slachtoffer gaat gedragen en daarmee hun keuze hebben gemaakt, want liefde en licht kan niet komen bij degene die zich als slachtoffer gedragen, dat is een keuze.

Let wel tijd bestaat niet, hoe moeilijk dat wordt om dat te snappen maar op het moment dat je het ziet weet je het moment daar is. Toekomst bestaat niet is een illusie dat slachtoffers wordt voorgehouden, Het verleden is een leugen dus heeft geen bestaansrecht en het heden is niets anders dan de consequenties die voorkomen uit het verleden(leugen) waar je mee dient om te gaan.

Wanneer de leugen aan het licht komt verdwijnt het verleden en haalt het heden in en de toekomst bestaat dus valt het verleden/heden /toekomst samen tot EEN en zal alles ophouden met bestaan.

De wereld is niet hetzelfde als de planeet. de wereld en met alles wat daar mee verbonden is, is als een parasiet op deze planeet. Deze planeet is een liefdevol en krachtig energie, die wordt misbruikt en uitgebuit door duistere parasieten. Er komt een moment dat het genoeg is, dat deze parasiet zal worden verwijderd en de planeet worden bevrijd hiervan.

Je weet wanneer het moment daar is…… en dan weet je wat je moet doen….

tot dat moment ontdek alles wat je hoort te weten en waarschuw zoveel als je kan zodat men zelf de beslissing kan nemen, bliijf je verbonden met deze wereld of gedraag je jezelf in wat je bent en sta en hulp is onderweg……

Het zullen voor velen raadsels zijn maar degene die snappen dat het belang van het kind heilig is in zijn ware betekenis, namelijk de oorsprong, en er naar handelen om dat te beschermen zijn de ware…….

Het licht zal hier doven en alles houd hier op met bestaan…….

De vraag is blijf je handelen en gedragen als slachtoffer en wachten dan kan je lang wachten want het zijn degene die gaan staan en hun verantwoordelijkheid gaan nemen die zullen uiteindelijk weten het leven echt betekent

Het is genoeg wat in deze wereld gebeurt en het is genoeg met het uitbuiten, en pijn aandoen aan deze planeet het is klaar.

en vergis u niet de huidige elite kolonialiseren deze planeet alsof het hun eigendom is maar dat is niet zo , ze gebruiken technologie maar de krachten die van deze planeten en daarbuiten gaan komen zal ver boven hun bevattings vermogen gaan, het is genoeg , wat hier is gebeurd.

Het licht zal inderdaad doven hier voor deze wereld

Power-Flower
Power-Flower
Reactie op  jan1932
24 dagen geleden

Wat prachtig gesproken Jan, hartelijk dank! Ik sta er net zo in en begrijp precies wat je bedoelt. 🙂 En wat een enorm wijze vader heb jij, geweldig hoe hij zijn kinderen opgevoed heeft, iets om te koesteren.

Power-Flower
Power-Flower
Reactie op  jan1932
24 dagen geleden

P.s. het licht zal doven voor deze oude criminele elite wereld. 🙂

x

Check Also

biden

‘Biden is een onwettige president en iedereen weet het’

Als we de media moeten geloven, kreeg ...

amerikaanse

Kijk: politicus legt Amerikaanse Jaap van Dissel op de grill

Volgens de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC kunnen Amerikanen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

61
0
We lezen graag je reactie!x