CoronaBinnenland

Raadslid waarschuwt voor injecties: ‘Welke Russische roulette spelen we met de gezondheid van onze jeugd?’

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!

Tot eind maart ontving Bijwerkingencentrum Lareb bijna 25.000 meldingen van menstruatiestoornissen na coronavaccinatie. De meldingen zijn zeer divers, maar te late of het uitblijven van de menstruatie en hevige bloedingen waren de vaakst gemelde klachten.

Lareb gaat een onderzoek doen naar het aantal vrouwen dat de huisarts heeft bezocht met deze klachten voor en na coronavaccinatie. Het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) is in februari gestart met een uitgebreide analyse van alle meldingen in Europa.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Een kinderarts zei ooit tegen Marianne Akkermans-Linssen, FVD-raadslid in de gemeente Land van Cuijk: ‘Wij gaan bij kinderen geen onnodige onderzoeken doen in de buurt van de geslachtsorganen, want dat is mogelijk schadelijk. Dat doen we liever niet. We gaan kinderen niet onnodig belasten, geen CT-scan. Want dat kan invloed hebben op de vruchtbaarheid’.

Russische roulette

“Nu wordt het Lareb overspoeld met meldingen over menstruatiestoornissen en blijven kinderartsen stil. Dit rijmt niet voor mij,” schrijft Akkermans-Linssen in een Twitterdraad.

“In het najaar gaan weer miljoenen mensen in de rij staan voor de volgende injecties. Welke Russische roulette spelen we met de gezondheid van onze jeugd?” vraagt het raadslid zich af.

Bij de GGD Hart voor Brabant werd ze voor ‘wappie’ uitgemaakt toen ze vroeg wat het coronavaccin met de vruchtbaarheid doet. De arts op de vaccinatielocatie zei dat ‘mensen bij FVD handig gebruikmaken van de onzekerheid van mensen’.

Het meest ‘pure’ vaccin

“Ze waren nu lekker aan het prikken en het was niet de bedoeling dat mensen als Thierry Baudet roet in het eten zouden gooien. Sterker nog: volgens deze arts zou Baudet van Twitter gegooid moeten worden en de ‘Forum-mensen’ de mond gesnoerd moeten worden. Dan konden we weer terug naar ‘normaal’,” aldus Akkermans-Linssen.

Deze GGD-arts zei ook dat het Pfizer-vaccin het meest ‘pure’ vaccin is dat er is en dat het binnen een dag uit het lichaam is. “De hoeveelheid desinformatie die ik ontving in dat gesprek was beschamend voor de medische wetenschap.”

Er komen nog veel meer spuiten aan

“Ik vraag me oprecht af: waar zijn de andere kritische ouders in onze omgeving? Je zult je kind maar onvruchtbaar hebben laten spuiten omdat je je ego niet aan de kant kon zetten. We gaan een ‘era’ aan vaccinaties tegemoet. Kritisch zijn moét.”

Het raadslid waarschuwt dat er nog veel meer spuiten aankomen. “Nederland heeft een perfecte infrastructuur voor medische experimenten. Samenwerking tussen de universiteiten en ziekenhuizen. En een welwillende bevolking die dit toestaat. Vrijwilligers genoeg die zich gratis aanmelden voor de medische experimenten,” verzucht Akkermans-Linssen, die haar halve leven in ziekenhuizen heeft doorgebracht.

4.9 132 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marrob BE
Marrob BE
1 jaar geleden

Nederland is toch de proeftuin van de elite???

Annette
Annette
1 jaar geleden

Oh my God! Dit is toch bijna niet meer te geloven?

OOIT is er een tijd geweest, dat ik artsen in het algemeen en mijn eigen huisarts in het bijzonder, 100% vertrouwde.

Helaas…. das war einmal und kommt leider nicht mehr wieder!

Als ik eventjes kijk naar mijn eigen geschiedenis wat betreft artsen en specialisten, kan ik alleen maar zeggen, dat het voor mij tot een jaar geleden altijd héél goed heeft uitgepakt.

Wat precies de reden is, dat operaties altijd zéér succesvol waren en ik bovendien nooit ook maar enig moment spijt heb gehad van de genomen beslissing, kan ik uiteraard niet met zekerheid zeggen.

In ieder geval was er wél altijd één belangrijk component en dat was een onvoorwaardelijk vertrouwen in de betreffende arts.

Wat zou ik het fantastisch vinden, als er een 180 graden ommezwaai zou komen en ALLE mensen dezelfde ervaringen zouden kunnen delen als ik.

Maar, helaas! Dan zal er de komende tijd nog heel wat bagger moeten worden opgeruimd.

Instituten zoals het LAREB zijn vast en zeker OOIT opgericht met goede bedoelingen. Althans, dat mag ik hopen.

De laatste jaren is daar natuurlijk behoorlijk de klad ingekomen. Dat heeft, vermoed ik zomaar, alles te maken met het ministerie van Volksgezondheid, waaronder dit instituut valt.

In Wikipedia staat nota bene vermeld, dat het een onafhankelijk instituut is. Ja natuurlijk en ik geloof dat dus NIET.

Wat is dat trouwens toch volkomen belachelijk, dat ze eerst anderhalf jaar bezig zijn met experimentele gentechinjecties en, als het kalf dan verdronken is, of in ieder geval bijna, DAN gaan ze eens kijken wat de bijwerkingen zijn.

DIT is toch precies de omgekeerde wereld?

Iedereen, die zich verdiept heeft in de plannen van de duivels en duivelinnen, die (helaas) nog steeds de dienst uitmaken, WEET trouwens, dat niets is wat het lijkt.

Die plannen behelzen het opruimen van een groot deel van de wereldbevolking en DAAR valt natuurlijk ook het onvruchtbaar maken van kinderen onder.

Wie ook maar één moment nog het naïeve idee heeft, dat het allemaal bedoeld is om ons te beschermen tegen ziekte en voortijdige dood, die gelooft vast en zeker ook nog in sprookjes!

Jan met de korte achternaam
Jan met de korte achternaam
1 jaar geleden

Hulde aan deze stoere raadslid Marianne Akkermans-Linssen ! 👍🏻😃. Door haar optreden zullen er mensen gaan nadenken! Vanaf het eerste begin heb ik het experimentele gifspuitje niet vertrouwd en heb voorzien dat er misgeboortes enz enz zouden komen, en kinderen onvruchtbaar zullen worden. Daardoor was ik een van de eerste wappie’s en was/is het lastig met collega’s en andere gehersenspoeld mensen terwijl Billieboy in een interview al heeft gezegd dat het de bedoeling is om de populatie te reduceren!!!

wakkere
wakkere
1 jaar geleden

Schapen die nu nog een spuit laten zetten ,maak niet uit welke , hebben bij de eerste prik al een hersenbeschadiging opgelopen. Zo dom

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x