Homepagina » Binnenland » Miljoenen Nederlanders geconfronteerd met extreme stijging van energierekening. Waar stopt de klimaatwaanzin?
Miljoenen Nederlanders geconfronteerd met extreme stijgingen van energierekening. Waar stopt de klimaatwaanzin?

Miljoenen Nederlanders geconfronteerd met extreme stijging van energierekening. Waar stopt de klimaatwaanzin?

De Tweede Kamer heeft definitief ingestemd met de Klimaatwet. Met die wet moet de uitstoot van broeikasgassen worden teruggebracht, zodat de wereldwijde temperatuurstijging ruim beneden de twee graden blijft, zo is de gedachte.

In 2050 moet de uitstoot van broeikasgassen met 95 procent zijn teruggebracht ten opzichte van 1990.

Het kabinet moet jaarlijks met concrete plannen en een klimaatbegroting laten zien hoe dat gerealiseerd kan worden.

Extreme stijgingen

De FvD stemde als één van de weinige partijen tegen de wet. De partij vreest dat de kosten te veel zullen oplopen en twijfelt aan het effect van de maatregelen op het klimaat.

De afgelopen twee weken werden miljoenen Nederlanders geconfronteerd met extreme stijgingen van hun energierekening. Dit is pas het begin van de klimaatwaanzin, aldus de FvD.

Tijdens het debat over de wet kwam FvD-leider Thierry Baudet tegenover D66-leider Rob Jetten te staan.

Eerlijk allemaal arm

“Hoeveel mogen Nederlanders maximaal gaan betalen? 50 procent van hun inkomen? Tachtig procent? Negentig procent?” vroeg hij.

Hoe lang hij ook doorvroeg, hij kreeg maar geen antwoord op zijn vraag.

“Iedereen vindt dat het klimaatbeleid op een eerlijke manier moet worden ingericht,” stelde Jetten. Waarop Baudet zei: “Eerlijk allemaal arm.”

Bekijk het fragment hieronder:

[Forum voor Democratie]


Vind je deze info leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

55 reacties

 1. Of er moet heel snel een ander kabinet komen….FVD,PVV, kleintje erbij? Dit is de enige hoop voor Nederland .
  Eigenlijk heb ik totaal geen vertrouwen, maar er moet wel geregeerd worden…..
  Of we moeten zelf de energie rekening splitsen, kosten van verbruik betalen( juridisch) aan de energie maatschappij….
  De belasting niet betalen want dat is de roverheid en die rekening is ongeveer de helft zoniet groter……..
  Klimaat gerotzooi is een niet bewezen stelling…….

  41 likes
  • Stoppen met Stemmen Zodra > 50% van de kiezers niet meer stemt heeft het instituut zijn bestaansrecht (en geweldsmonopolie) verloren.

   Het zal niet meer lang duren voor project Chiren van start gaat.

   45 likes
   • Strijdervoorvrijheid

    Ben jij een politicus of zo? Die in het zadel wil blijven zitten? Jij met je advies om niet te gaan stemmen, bent naar mijn mening de gevaarlijkste alhier. Ik zal jou zeggen wat er gaat gebeuren als we allemaal niet gaan stemmen; dan blijft dat levens gevaarlijke zooitje wat er nu zit (die we dus niet meer moeten hebben) gewoon zitten. Onder de dooddoener van; “tsah het land moet toch geregeerd worden”. EN DAN BLIJVEN WE GEWOON MET DAT ZOOITJE GEVAARLIJKERDS ZITTEN. Denk na voor dat je wat krakeelt, IDIOOT!

    22 likes
    • IDIOOT ben je als je denkt dat je door te stemmen nog iets wezenlijks kunt veranderen. STOP met stemmen, als de meerderheid de politiek de rug toekeert dan piepen ze wel anders en had er een “burger klimaattafel” geweest. In plaats van met een stel eigen belang ondernemers te gaan kletsen die de $$ weer in de ogen zien.

     24 likes
     • @Rikk 50% opkomst is er zo vaak ! 53% laatst en tijdens de gemeenteraad soms 33% die 60of 70% niet stemmers moeten zich dan schikken bij wat de 30% beslist, maakt niks uit al gaat 10% stemmen.

      7 likes
     • Het gaat met name over de 2e kamer verkiezingen (en in mindere mate de 1e kamer, want daar kletsen ze zich nog wel uit):
      2017 82%
      2012 75%
      2010 75%
      2006 80%
      2003 80%

      5 likes
    • Zolang meer dan 50% blijft stemmen heb je een punt @Strijder. Maar als meer dan 50% niet meer stemt dan hebben die ´gevaarlijke gekken´ niet langer de legitimiteit om te regeren en zijn ze vanuit democratisch oogpunt verplicht naar het volk te luisteren.
     @Rikk, Goed idee, beter als op rechts populistische partijen te gaan stemmen daar worden we heus niet veel beter van.

     10 likes
    • Als stemmen iets zou veranderen, was het al lang verboden.

     12 likes
    • Mag het een beetje minder grof…let op je woordgebruik
     gedraag je, heb respect.

     2 likes
  • Waarom is die Jetten aangesteld ? als tegenhanger voor Baudet natuurlijk,mensen stemmen nu eenmaal graag op de ideale schoonzoon,Een keurig ventje die niets maar dan ook niets te vertellen heeft!wat wil je nog meer ? ppffff…bbrrr.

   5 likes
  • Ja leuk, laten we linkse chaos vervangen voor rechtse chaos. Van de regen in de drup…

   10 likes
   • Er is niet eens bewijs voor en zo zie je dat we wereldwijd achter de feiten aanlopen en dat we niets te zeggen hebben.
    Het verhogen van de energie rekening heeft geen enkel voordeel voor het zogenaamde klimaat.
    Het een heeft NIETS met het ander te maken.

    7 likes
  • Prima betoog van Baudet.
   ALS deze klimaatzwendel doorgaat,zoals het er nu voorstaat, zal niet alleen de energie rekening schrikbarend stijgen, maar zal ook de benzine prijs en de motorrijtuigenbelasting aangepakt gaan worden.
   De electrische auto gaat ruim 6000 euro duurder worden.
   Enfin, alleen de elite zal nog gebruik kunnen maken van de auto, en Jan met de pet gaat weer op de fiets of de benen wagon.
   Als hier geen volksopstand over uitbreekt,is dit volk echt uitgeteld.
   Wij zouden een voorbeeld moeten gaan nemen aan de Franse gele hesjes.!

   17 likes
  • Eerlijk gezegd denk ik dat er helemaal geen kabinet meer moet komen, we zijn toe aan een ander systeem. Een systeem waar de burger bepaalt, en niet een corrupt kliekje marionetten in dienst van het grootkapitaal. Het Zwitsers model, of wat je meer en meer onder gele hesjes hoort R.I.C. (Referendum Initiated by the Citizens)

   Voor dat kan gebeuren moeten deze lui en hun bazen uit onze samenleving worden geflikkerd en dat kan. Maar dan moeten mensen van de bank komen, hun verschillen laten rusten tot er via bindende referenda gestemd kan worden over die verschillen.

   Trek dat gele hesje aan, kom van die bank af, sta op! Net zoals al die mensen overal in Europa. Als massa staan we sterk. En ja dat kost energie naast je baan en struggle om je hoofd boven water te houden. Maar thuisblijven is al heel lang geen optie meer!
   Nu met de kerst lijkt het overal stil te staan en minder te worden, en daar speelt de MSM mooi op in, door mensen te laten denken dat het minder word. Geen woord over al die hesjes die er wel stonden gisteren op het nieuws. Laat je niks wijs maken, en natuurlijk is het december!

   In Januari sta ik er gewoon weer met mijn strijdmakkers, samen met al die nieuwe mensen die de eerste rekeningen op de mat hebben gehad. Sta jij naast me in de komende Gele Lente??

   7 likes
  • Nieuw Paradigma, non dualiteit kabinet…..haha
   dat zou t helemaal wezen….

   vanuit t hart………….

   well………beetje nog meer Schumanresonantie….hihi

   who knows….

   nu, ik weet helemaal niets….

   namaste

   3 likes
  • @Rikk 50% opkomst is er zo vaak ! 53% laatst en tijdens de gemeenteraad soms 33% die 60of 70% niet stemmers moeten zich dan schikken bij wat de 30% beslist, maakt niks uit al gaat 10% stemmen.

   3 likes
 2. Nederland is een verloren natie.
  Het land wordt geregeerd door leugens en bedrog.
  Ik denk dat een Geel hesje te lief is.
  Want let op er wordt nooit meer wat terug gedraaid.
  Rutte is de ondergang van Nederland.
  En de Bilderbergmedia steunt hem voor de volle 100%.

  20 likes
  • Gele hesjes zijn niet perse te lief…we zijn in Nederland nog met te weinig om niet lief te zijn.

   Ik denk dat we allemaal heel goed beseffen dat er uiteindelijk meer zal moeten gebeuren dan liedjes zingen en wandelen om de macht terug te nemen. Dat kan niet met de aantallen die we nu hebben, daar moet echt de massa voor opstaan. Daarom ben ik er elke week bij, heb ik een hesje voor mijn raam, in mijn auto. Zichtbaarheid is nu belangrijk, zodat meer mensen de moed krijgen zich aan te sluiten.

   3 likes
 3. Ja zo is het, daar gaat het heen: Armoede als oplossing tegen de opwarming van de aarde.

  5 likes
  • Zeg maar, dat we zo letterlijk opgeruimd gaan worden. Er is maar plaats voor 500 miljoen mensen of zoiets(Georgia Guidestones)
   Ik heb het niet breed(vele met mij) en houdt mijn hart vast voor 2019.
   De BTW verhoging op vers/gezond voedsel zegt mij al genoeg.

   18 likes
 4. Waanzin ten top, de politici worden getraind met NLP, dat houd in dat ze (schijnbaar) de vraag bentwoorden maar eigenlijk totaal niets zinnigs zeggen.. door maar te blijven herhalen wat totaal niets met de vraag te maken heeft en afdwalen word de indruk gewekt dat ze een antwoord geven. Is Baudet nu echt de “enige” in de politiek die het snapt dat het “cirkus” rond het klimaat gebaseerd is op geldklopperij? Wanneer gaan we de groene vestjes aantrekken en met duizenden naar Den Haag trekken???

  19 likes
 5. Lieve mensen ik begrijp jullie emoties maar al te goed….. Maar niet stemmen dan gaat je niet stem verdeeld worden over de meestal grootste partij en dat willen we toch niet? Zelfs als er 98% niet gaan stemmen dan houd je er 2 over ( VVD en CDA bv.) en ja die twee krijgen dan al die niet stemmers….. Dachten jullie nou echt dat ze zich niet ingedekt hebben…….Kijk je mag niet oproepen tot burgerlijke ongehoorzaamheid ….. Maar je mag wel adviseren om bv massaal te stemmen op, ik noem maar wat de Dierenpartij of de ouderenpartij……zodat die het grootste worden…Het grootste probleem ligt bij de mensen zelf, de conservatieven gaan altijd, dat is VVD en CDA. Dus probeer een alternatief…..Ander probleem is dat mensen zelden solidair zijn…..Ik weet het, het is een probleem….Een ding is zeker wat er nu zit moet weg, alleen al dat lachende gezicht………👺

  8 likes
  • @louise
   de bevolking kan bv tegen de regering zeggen dat ze op moeten stappen en dan hebben ze dat maar te doen.
   je kiest en doen ze het niet goed weg wezen en dat is geen burgerlijke ongehoorzaamheid en dat schijnt rutte niet te weten en doet of hij gek is (is hij misschien ook).
   aangezien de meeste mensen zo iets hebben vann het zal mijn tijd wel duren,gebeurt er niets.

   2 likes
   • @salvar
    Ik bedoel met burgerlijke ongehoorzaamheid dat ik hier ideeen ga poneren waar je best ver mee kan komen, maar tegenwoordig is alles opruien…….dat doe ik dus maar niet…..
    Vergeet niet dat er heel veel mensen zich helemaal niet druk maken……
    En bedenk dat bij onze zuider buren België stemmen een plicht is, maar het is net als bij ons ondemocratisch met partijen uitsluiten….
    Wel vind ik het geweldig dat de regering gevallen is over het Marrakesh pact…..
    Die hebben meer ballen dan de Hollanders…..

    6 likes
   • Strijdervoorvrijheid

    Geloof me ze zullen gewoon niet weggaan, dat is een utopie gewoon te mooi om waar te zijn. We zullen ze moeten uitroken en dat gaat nou eenmaal niet vredelievend, we zitten niet ver hiervan, ze sturen het leger rustig zonder knap materieel op pad en de politie wordt onder betaald. Het loopt ze dun door de broekspijpen waarom denk je dat al dat vuurwerk hier verboden is en niet in de rest van Europa.

    2 likes
  • nee nee louise,

   er bestaat zoiets als een kies drempel.. wanneer minder dan 20% opkomt om te stemmen worden de verkiezingen ongeldig verklaart..
   moeten over nieuw DUS mensen ga niet stemmen.. het is het weg geven van jou rechten.. ken de wet en het paradijs is aan jou voeten, leer hem/haar niet en je ben in hell, live well..
   en ik maar wachten tot ieder eens in zijn waarde durft te komen..
   mensen kom op alleen ben jij niks waard, samen dan hebben we ons paradijs.. maar ja ja wie durft of wil nog delen, is jullie dat nu echt allemaal ontleert in het onderwijs.. en in ergere mate jullie geloven heilig in wat je vast heb, het systeem..
   het mooiste is als er nooit meer de kiesdrempel gehaald word.. onze partij politieke non-democratie waar 20% de meerderheid in democratie vormt.. vreemd als ieder zijn stem gehoord dient te worden als je over democratie spreekt van de meerderheid, dus zal er pas democratie zijn als er 100% gestemd.. daar en dan pas. kan je zien wat meerderheid is in democratie..
   dat we dat nu niet doen heeft met het verdien model te maken in onze nederland NV..

   met de complimenten van,
   :adrianus-johannes.

   1 likes
 6. Ik begin langzaam kotsmisselijk te worden van die klimaatwaanzin. Het begint werkelijk zeer ernstige vormen aan te nemen. Ze stoppen kennelijk niet voordat ze ons financieel en mentaal volledig te gronde gericht hebben. De vraag is of we dat toelaten of niet. Als je dan zo nodig denkt te moeten stemmen, stem dan op FVD, de enige die echte democratie voorstaat en beschikt over nuchter verstand t.a.v. die achterlijke klimaat religie.

  10 likes
  • @ eksegese, en anderen op http://www.ipsnews.be. Staan aardige artikelen over kwik gebruik bij ruimtevaart en andere niet nader te noemen stoffen in de ruimte vaart………
   Eigenlijk zouden burgers overheden moeten aanklagen wegens vergiftiging van de mensheid …..
   Het is de vooruitgang waar we uiteindelijk aan ten onder gaan…en in plaats van minder wordt het natuurlijk meer……

   5 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Mijn idee, niet stemmen is de meest foute beslissing die men kan maken.

   3 likes
   • stemmen is de durf te hebben om te laten zien waar je voor staat.. in een democratie stemmen, is bij wet verboden deze stem kenbaar te maken van de formulieren..
    “wel” is de reden daarvan, dat hiermee de resultaten te beïnvloeden zijn, dus vals spel..
    in ieder die niet het lef heeft om te zeggen waar jij voor staat mee doet aan deze partij politiek als ware jij in noord korea leeft jij hier zelf voor heb gestemd..
    tot die wet gewijzigd is niet stemmen daar in voorziet de wet dus ook.. als je voor vrijheid wil strijden.. strijd dan voor vrijheid die niet belemmert zo partij politiek altijd doet..
    maar dan ook “allen” niet stemmen en juist dit is waar het systeem gebruik van maakt elkaar niet vertrouwen om dat de kennis van “jou rechten” je niet geleerd is.. en vele er te lui voor zijn deze zelf te onderzoeken leren en begrijpen..
    er wordt veel onnadenkend, zonder zelf onderzoek nagepraat, wat politiek voor gezegd wordt en TV lui voor het gemak herhaald..
    beter nog in het paradijs is maar een regel ” ieder is gelijk “

    0 likes
 7. Tja. Ze zullen het geld voor de vluchtelingen toch ergens weg moeten halen. Maar ze zullen het geen vluchtelingenbelasting noemen. Ik herinner me nog een tijd dat ze zeiden dat er geen geld was en dat we de broekriem maar moesten aanhalen, wat we nu al jaren doen. Maar voor vluchtelingen is er wel geld. Vreemd toch?

  16 likes
 8. Wifi, databedrijven, computers etc. gebruiken meer energie(milieu vervuiling) dan alle vliegtuigen tegelijkertijd in de lucht. Daarbij verstoort het de natuurlijke energieën in de ether. Het netwerk van wifi/satellieten over de hele wereld maken een deklaagje. Deze kan ook voor opwarming/verstoringen zorgen.
  Mijn vraag: Hoe kun je het klimaat nog meten, als er zoveel onnatuurlijke handelingen gebeuren.
  Dan erbij natuur is niet te meten als totaal plaatje. De andere planeten etc. hebben ook invloed op aarde.
  Mijn mening: het gemiddelde nemen is geen waarheid. Dat is een schatting. Als je doorborduurt op een schatting, dan ben je wel heel dom bezig.
  Klimaat wordt nu gebruikt als wapen/machtsmiddel.(geoengeneering, Haarp, data etc). En daar moet je dus ook voor betalen. Je betaalt dus voor de agenda en niet voor het milieu.(natuur).
  Dat is de reden dat milieuorganisaties eruit zijn gestapt.

  14 likes
 9. Klimaat onzin of zin ..in ieder geval kost het miljarden, deze miljarden worden weer omgezet in werk gelegenheden ,het zorgt voor veranderingen tegen over de natuur,en ook voor de mens zelf ,we gaan schoner rijden met voertuigen die minder vervuilend is kortom een goede zaak kost miljarden maar er staat wel een heel wat schone energie tegenover wat op zich zeker de moeite waard is om veranderingen door te zetten ,natuurlijk is het klimaat onzin en komt men met cijfers die niet of wel kloppen ,ja en als cijfers niet kloppen, strijden de voorstanders en tegenstanders om de cijfers zo neer te zetten en wie daar het besten mee is wint het klimaat voor zich of tegen zich..het in een cijfer kwestie geen natuur kwestie,de natuur weet zelf wel wat het doet, maar men moet nu eenmaal onzin gebruiken om een verandering door te zetten, levert het wat op natuurlijk levert het wat op
  ja veranderingen en men weet niet precies hoe deze veranderingen nu gepaard gaan en daar komt ook de nodige angsten o,de kosten van berekeningen enzv. om de hoek kijken die bang is voor veranderingen wat enorme bedragen gaan kosten, het is meer dat bedrag waar men zo druk over maakt en men gebruikt klimaat meer als een excuus voor veranderingen in de vorm en de omzet van vuiler naar schoner energie ,dat is zo en zo al mee genomen ,,met maakt zich meer druk om de cijfers wat het allemaal gaat kosten met als onderwerp klimaat om verandering tegen te gaan ..klimaat weet heus wel en zorgt heus wel voor zichzelf, invloeit hebben mensen er niet echt op, al laat men dat zo wel als een klimaat stoornis doorschemeren, het blijft een zaak van schemering vandaar ook voorstanders en tegenstanders die eigenlijk om de cijfers strijden. op zich zelf is schoner energie een schonere zaak om verandering te bewerkstelligen, vooral de uitstoot van fossiele brandstoffen van alle verkeer en het woon genot is het beter voor de gezondheid van de mens zelf..en voor de natuur die weet zich wel te redden , dat doet het al miljarden jaren ..menselijk gezien kost het miljarden ,en wat dat betreft maakt de mens zich veel te druk om die miljarden kosten klimaat verandering en deze gebruikt als excuus,,om een veranderingen door te zetten, is dat goed of slecht ..vele denken van wel en vele denken van niet..ja voorstanders/tegenstanders zullen er blijven en maar goed ook anders had men niks om iets te veranderen ..discussie genoeg dus over het klimaat en de kosten van deze zin of onzin is voer voor de vele tegenstanders en voorstanders ervan..en ja het word over de burger en bedrijfsleven verspreid ,zo en zo al, natuurlijk krijgt men daardoor verschillende zienswijze , maar het is de burger en het bedrijfsleven zelf, die ook gebruikt maakt van vele vervuilende stoffen en als dat in hun portemonnee geld gaat kosten beginnen ze allemaal te piepen..
  dus klimaat word aangegrepen om veranderingen door te zetten in schoner energie wie kan daar nou op tegen zijn, niemand toch ..of misschien ook wel men gebruikt dan dat middel de cijfers wat het gaat kosten zo wel op persoonlijk als het bedrijfsleven die zich meer blind staren op de kosten ervan,,dat is het probleem van de vele mensen..hun portemonnee waar wat minder muntjes in komen te zitten , verzet zich met alle excuses en men vind wel wat om erop te kankeren ..men heeft zeker niet echt door dat schone energie , toch voor de mens zelf veel beter is,,misschien krijgt men wel wat minder kanker door al die schoner energie..maar er is genoeg tegenstanders die toch wat te zeuren moet hebben ..het zijn cijfer kwesties ,Baudet , ,Zei Eerlijk Allemaal arm ..ZIT WEL WAT IN ..het mag wat gaan kosten maar dan ook wel voor iedereen..laat de rijken maar wat meer betalen voor die veranderingen, de armen zelf hebben geen genoeg draagkracht daarin al hoewel het toch wat gaat kosten voor ze,, Rijken hebben wat meer draagkracht het moet dan ook meer van die kant komen ..het zijn natuurlijk wel de Rijke mensen zelf die met deze klimaat akkoorden komen zij hebben genoeg gesprek stof en ook genoeg geld stof dus laat hun deze veranderingen maar het meeste kosten ,ze hebben ook die klimaat zin of onzin bedacht ..

  4 likes
  • je geeft aan dat het werk op levert, dat kan zijn maar het lijkt wel op het vroeger communisme je betaald gewoon ook al levert het minder op. Het klimaat word er niet beter op zelfs niet met kernenergie ( waar jaren geleden nederland bij overhoop stond KERNENERGIE HET LAND UIT. waar blijf je met het afval?
   stop gewoon eens met de oorlogs industrie dit is de grootste vervuiler. En het electrice rijden is ook niks, je krijgt niet genoeg elec geproduceert. Het is een middel om ons arm te krijgen en niks meer.
   groetjes Gijs

   6 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Ja, en wij als kleinste landje van de wereld moeten dus overal mee stoppen terwijl de rest van de wereld alles wat wij daarmee berijken, in 1 keer te niet zal doen. Water naar de zee dragen dus of liever gezegd aan de ene kant dweilen en aan de andere kant kraan nog verder open zetten. Het wordt hoog tijd dat die mensen die dat zo graag willen, daar dan ook de rekening van te geven en niet anders om.

   2 likes
 10. Wat een paradox nu investeren in de klimaatplannen om o.a. de economie te redden. Dat de aarde nu stervende is hebben we juist te danken aan een op hol gelagen wegwerpwelvaart. Die paar overgebleven bomen kappen om windmolens en zonnepanelen neer te zetten. De metalen die men voor de windmolens moet winnen groeten niet aan de bomen. Jaren geleden werd al gewezen op Grenzen aan de groei, maar je kon nog steeds midden in de winter op een verwarmd terras je bier drinken, kreeg je gratis permanent als je een warenhuis of openbaar gebouw binnen stapte, gooiden we tonnen materiaal weg, reparen was duurder. verdwenen honderden hectaren bos, vervuilde mammoettankers water en lucht (meer dan het wagenpark). Nu moeten de mensen bloeden die milieu of budgeteren redenen juist zuinig aan gedaan hebben verhoudingsgewijs het meest bloeden.

  9 likes
 11. zo is de gedachte :

  maar is die wel onderbouwd in de kassen wordt co2 normaal in de lucht 0.03 tot 0.04 verdubbeld naar 0.08 dit om meer oogst per m2 te verkrijgen..
  als het waar is dat Co2 de temperatuue verhoogt dan MOETEN de tuinders dus maar de HELFT van de stook kosten hebben die ze bij 0.03 tot 0.04 hebben.. wel is dat zo, gehoort hoe zij over de stook kosten klagen kan ik vertellen dat geen enkele tuinder minder stook kosten heeft.. dus berust Co2 broeikas gas op de lijst van complottheorieën van de andere kant.. en dit is er nu een die nooit waarheid zal worden..
  let hier op mijn worden en waarom omdat er ook het feit staat dat Co2 niks opwarmt en geen broeikas gas mag worden genoemd..
  het hele klimaat akkoord gaat over enkel de Co2 DUS de 0.03% van alle lucht die jij ziet..
  laten we nu de Co2 is vallen in dat akkoord dan kunnen we het hebben over wat er echt onder de pet wordt gehouden, de rest van de uitstoot en giftige stoffen die de maatschappij vriendelijke? multinationals met het Co2 verhaal versluieren..
  aandacht voor de niet nadenkende schapen die niks begrijpen van de lucht die zij zelf inademen 28000 keer per dag en in het uitademen meer co2 produceren met zijn allen op deze wereld dan de uitstoot van Co2 door alle energie centrales op deze wereld..

  adem in even wachten adem uit oeps al weer meer Co2 op de aarde (bron van voeding voor de natuur?)

  8 likes
 12. Nieuw Paradigma, non dualiteit kabinet…..haha
  dat zou t helemaal wezen….

  vanuit t hart………….

  well………beetje nog meer Schumanresonantie….hihi

  who knows….

  nu, ik weet helemaal niets….

  namaste

  1 likes
  • sorry, van twee maal dezelfde boodschap….

   wel gesproken vanuit de Eenheid overigens…

   Wens een ieder verrukkelijke dagen….

   vol inzicht, vrede en licht en liefde en warmte voor elkaar…

   namaste nogmaals………………….

   7 likes
 13. Ach, het is allemaal zeer eenvoudig. De onwetenden stemmen gewoon weer op de vertrouwde partijen en alles gaat gewoon weer door. Men durft niet meer in Nederland. De “gewone” burger moet bukken voor het kapitaal, we zouden het eens goed kunnen krijgen. Je moet het klootjes volk uitmelken zodat ze murf zijn en dan kan de politieke elite gewoon doorgaan. Voor diegene die het nu nog niet snapt, WAKKER WORDEN!!!!

  8 likes
 14. Gregg Braden – The missing link: Data, statistiek en harde wetenschap (weten gebaseerd op droge data) zegt dat ZONNEACTIVITEIT de reden is voor de globale verandering en NIET DE MENS!

  Een moet-je-zien: https://www.youtube.com/watch?v=GxERTlbAo7g

  Iemand connecties met TV? Doorsturen die link!

  Stop deze waanzin van verdeel-en-heers; de tactiek van vervals-en-onderdruk

  7 likes
 15. Nederlandse documentaire sloopt de CO2 hoax, prachtig filmisch weergegeven ook wordt getoond hoe de kleine boeren al vele decennia langzaam maar zeker systematisch worden geëlimineerd.

  “Aard olie” de mythe van de woorden fossiele brandstof als eindige brandstof dient louter om de illusie van schaarste en hoge prijzen in leven te houden. In werkelijk verbruiken we slecht 15 procent van de olie die planeet aarde jaarlijks aanmaakt.

  The Uncertainty Has Settled (Full filmNederlander Marijn Poels)
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=5202&v=GuoxLggqI_g

  6 likes
 16. nou ja dan niet, of je betaald nergens meer aan dus, een burgeroorlog.
  alles heeft zijn keerzijde weinig geld alleen eten en alles gaat failliet.
  hoe dom kan je wezen als je zogenaamd geleerd bent.

  2 likes
 17. Er zit maar een ding op geel hesje aan en de brand er in
  Heel nl gelijk we zijn het beu. Genoeg is genoeg
  Nl is niks op de wereld we zitten enkel vol met grootheids waanzinnige gekken in den haag. Nl neem uw land terug.

  2 likes
 18. Beste Rob,
  Lachen………dankjewel.

  1 likes
 19. Maar even een serieus bericht. Als ik kijk naar de reacties op deze site dan zijn er maar bar weinig mensen mee bezig….geeft mij wel te denken.

  1 likes
 20. We betalen voor Climate Change die ze zelf veroorzaken, nml Geoengineering!

  1 likes
 21. Tesla was er al achter gekomen om energie uit de Ether te ontrekken.

  1 likes
 22. Nu spreekt Anak Krakatau ook nog een paar woordjes mee deze maakt de cijfertjes oorlog nog heftiger.

  1 likes
 23. Dit helpt de klimaat hysterie compleet om zeep !

  https://www.youtube.com/watch?v=SXxHfb66ZgM&t=1s

  0 likes
 24. Schone energie bestaat niet! Iets minder vuile energie wel.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minister Ollongren

Minister Ollongren wil politieke partijen makkelijker kunnen VERBIEDEN

Daar zit ze, de sluipmoordenaar van de ...

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...