Buitenaards

Nieuwszender: “Boeren zien vliegende buitenaardsen in zuiden van India”

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Indiase nieuwszender Suvarna News maakte afgelopen vrijdag melding van ‘vliegende aliens’ in het district Mysore in de zuidelijke Indiase deelstaat Karnataka. De zender plaatste een filmpje op YouTube getiteld ‘Aliens gevonden in Mysore’.

De wezens zouden vrouwelijke boeren hebben benaderd die op dat moment op het land werkten. De buitenaardse wezens, gekleed in het oranje, vlogen op de boerinnen af, maakten enkele foto’s en vlogen weer weg, aldus de zender.

Het is niet de eerste keer dat boeren buitenaards contact hebben gemeld in India. In mei dit jaar besteedde nieuwskanaal TV9 Kannada uitgebreid aandacht aan ‘vliegende buitenaardsen’ die waren gespot in het district Nellore in de deelstaat Andhra Pradesh.

Lokale bewoners vertelden aan TV9 dat vijf mensen vlak na de waarneming waren gestorven en dat ze om die reden bang waren geworden. Het originele nieuwsbericht kan hieronder worden bekeken.

[Suvarna News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x