Buitenland

‘Nog een bewijs dat die misdadige prikplicht niets maar dan ook niets met volksgezondheid te maken heeft’

Help ons door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgmedewerkers moeten zich in steeds meer landen verplicht laten vaccineren tegen corona. Vorig jaar konden ze coronapatiënten zonder vaccin behandelen, maar nu mag dat in veel landen niet meer.

In New York overweegt men om de National Guard en gepensioneerde zorgmedewerkers in te zetten om de 70.000 ziekenhuismedewerkers te vervangen die weigeren een experimentele prik te halen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Gezondheidsramp

Waarom zou je 70.000 ziekenhuismedewerkers ontslaan als er sprake is van een ‘pandemie’? En ook: 70.000 ziekenhuismedewerkers laten zich dus liever ontslaan dan inenten. Er is sprake van personeelstekorten, zorg wordt uitgesteld en ziekenhuizen lopen veel inkomsten mis.

De Franse president Macron gaf zorgmedewerkers tot 15 september de tijd om hun eerste prik te halen. Op diverse plaatsen in Frankrijk begint zich nu een gezondheidsramp op kleine schaal af te tekenen, schrijft het Reformatorisch Dagblad. Zo moest een ziekenhuis in Montelimar tientallen operaties annuleren door een tekort aan gevaccineerde anesthesisten.

Averechts effect

Ook in Italië en Groot-Brittannië dreigt de zorg overbelast te raken door gebrek aan personeel. Het strenge overheidsbeleid lijkt deels een averechts effect te hebben, aldus de krant.

“Nog een bewijs dat die absurde en misdadige vaccinatieplicht niets maar dan ook niets met de volksgezondheid te maken heeft!” twittert Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

4.7 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sander
Sander
2 jaren geleden

Het vaccin is naast zeer schadelijk en dodelijk een mind-control wapen, het verbind je lichaam aan A.I. (kunstmatige intelligentie)
Je leven, vrije wil en vooral je ziel zijn in gevaar als je je laat prikken. Blijven weigeren dus.

Robert1952
Robert1952
2 jaren geleden

Ja,dat weten we onderhand nu wel.Laten de niet omgekochte kamerleden en dat zijn er weinig,nu eens met echte oplossingen komen om deze waanzin te stoppen en zich dan ook durven uit te spreken!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Nieuw verdienmodel voor ziekenhuizen ziet er als volgt uit; vaccinvrij personeel en vaccinvrije patiënten.

Dan is er nog een ander verdienmodel; begrafenisondernemer worden en een crematorium opzetten, want mensen die door de prik als “chemisch verontreinigd” zijn gekwalificeerd, mogen niet in de grond begraven worden.

Ellie
Ellie
2 jaren geleden

De ziekenhuizen lopen inkomsten mis???? Hoe zit het dan met die goedbetaalde Covid bedden/ afdelingen waar ze zelfs dik voor betaald worden als ze leeg zijn!?
#covid-is-big-business

Back to top button
98
0
We lezen graag je reactie!x