Great ResetMens en Dier

‘Hij haat mensen’: Kennis hebben over dit boek van Harari is absoluut cruciaal om deze wereld te begrijpen

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

Mensen zijn nu hackbare dieren, zei Yuval Noah Harari, die geadoreerd wordt door de elite. Auteur en psycholoog Fred van ’t Ent maakte een video over zijn gedachtengoed.

Het transhumanistische boek Homo Deus, geschreven door Harari, ligt op de nachtkastjes van Bill Gates, Mark Zuckerberg en honderden andere miljardairs. Dat hebben ze zelf gezegd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Harari spreekt voor volle zalen in Davos. Wat hij zegt, dicteert de agenda. Kortom: wij moeten precies doen wat er in zijn boeken staat, aldus Van ’t Ent. “Meer kennis over Harari draagt bij aan bewustwording over mogelijk slechte ideeën voor de mensheid.”


(Video verwijderd? Klik hier...)

Absoluut cruciaal

Volgens Harari zullen wij weldra samengaan met kunstmatige intelligentie, of wij nou willen of niet. Van ’t Ent is bijzonder kritisch op de boodschap en de toon van Harari. “Kennis over dit boek hebben, is absoluut cruciaal om deze wereld te begrijpen.”

“Als je genoeg weet over biologie en beschikt over voldoende rekenkracht en data kun je mijn lichaam, brein en leven hacken,” zei Harari begin 2020 op het World Economic Forum.

“Je weet meer over mij dan ik over mezelf weet,” benadrukte hij. “Je kunt dat niet alleen bij mij doen, maar bij iedereen. Een systeem dat ons beter begrijpt dan wij onszelf begrijpen, kan onze gevoelens en keuzes voorspellen, kan onze gevoelens en keuzes manipuleren en kan uiteindelijk keuzes voor ons maken.”

Mensenhaat

In het verleden hebben veel tirannen en overheden dit tevergeefs geprobeerd. Ze wisten niet genoeg over biologie en beschikten niet over voldoende rekenkracht en data om miljoenen mensen te kunnen hacken, aldus de futuroloog.

Binnenkort zullen sommige bedrijven en overheden in staat zijn om alle mensen systematisch te hacken, voorspelde hij. “Wij zijn nu hackbare dieren.”

Van ’t Ent zegt over Homo Deus: “Als ik het boek lees – en ik heb het volledig gelezen – dan spat me de mensenhaat elke pagina weer tegen m’n gezicht. Deze man, deze Harari, hij haat mensen.”

4.7 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

176 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tanya
Tanya
1 jaar geleden

Compleet van t padje die Harari

Johannes
Johannes
1 jaar geleden

Daar hoefde ik dat boek niet voor te lezen. Intuïtie zegt mij andere zaken waarvan honden geen brood lusten. Als je door zijn regels heen luistert. Actief luistert weet je al naast zijn lichaamstaal dat er iets anders speelt.

Lawke
Lawke
1 jaar geleden

Harari haat ook religie.. Hij vindt alles een fabeltje. Harari sprak heel negatief en onteerend over Christenen en de Bijbel. Zijn bek ging wel niet open over Islam… Daarvoor heeft hij de ballen niet! lol

Annette
Annette
1 jaar geleden

IK heb het boek van Yuval Harari NIET gelezen en, eerlijk gezegd, ben ik niet van plan om dat NU te gaan doen.

Het gezegde zegt: “Houd je vrienden dichtbij, maar je vijanden nog méér dichtbij.”

In dat licht bezien zou ik de moeite moeten nemen om het boek Homo Deus te gaan lezen, maar ik zie er toch maar van af.

Met alles wat er inmiddels al over bekend is geworden, hoeft dat ook eigenlijk niet meer. Dat zou alleen maar betekenen, dat er weer geld op de rekening van die duivel wordt bijgeschreven. En dat gun ik hem absoluut niet.

Los nog van het feit dat het lezen van dat boek bepaald geen positieve bijdrage zal gaan leveren aan mijn gezondheid.

Laten wij ook met z’n allen vooral niet vergeten, dat het niet alleen om dit misbaksel gaat, maar om een grotere groep van psychopaten, die deze duivel vereren om alles wat hij zegt, schrijft en doet.

De bedoeling is natuurlijk volkomen duidelijk: ieder mens, door God gegeven, heeft niet alleen een lichaam, maar huisvest ook een ziel.

Ik vind nog altijd de ziel, onzichtbaar maar niettemin aanwezig, het allerbelangrijkste.

Zonder ziel ben je, althans in mijn ogen, geen mens.

Misschien zeg ik het allemaal een beetje simplistisch, maar zo kijk ik er naar.

En WAT hebben deze duivels voor ons in petto: wij moeten allemaal ontdaan worden van onze ZIEL.

En wat houd je dan over? Zielloze figuren, aangestuurd door AI en machines, ondersteund door 5G en vast en zeker binnenkort 6G.

Mocht het ooit zover komen (en ik hoop nog altijd dat dit grote kwaad wordt gestopt!), dan zal ik MET ziel en MET liefde heel graag deze goddeloze Aarde verlaten.

In zo’n wereld zal ik nooit willen leven. En ik ben er vrij zeker van, dat dat voor heel veel lezers van ninefornews ook zal gelden.

Back to top button
176
0
We lezen graag je reactie!x