Homepagina » Archeologie » Geheimen van de piramides onthuld (video)
Geheimen van de piramides onthuld

Geheimen van de piramides onthuld (video)

Al eeuwenlang spreken de zeven wereldwonderen tot de verbeelding van de mensen en één in het bijzonder: de Grote Piramide in Egypte.

Men veronderstelt dat de piramide diende als grafmonument voor farao Cheops. Was dat ook echt zo? Er is immers nooit een sarcofaag, een mummie of een spoor van grafschatten gevonden.

Regisseur Patrice Pooyard is ook gefascineerd geraakt door dit monumentale bouwsel dat al zoveel eeuwen onze aarde siert. Hij was onder de indruk van het feit dat de Egyptenaren dit enorme aardbevingbestendige bouwwerk in slechts 20 jaar gemaakt zouden hebben met als enige gereedschap een hamer en een stenen beitel.

Toch begon Pooyard te twijfelen aan deze aannames, die al jaren vanzelfsprekend zijn. Ook trok hij in twijfel dat de piramide van Gizeh een grafmonument was. Door een informant werd hij aangespoord om op onderzoek uit te gaan, en niet alleen in Egypte. Hij raadde hem aan om ook andere archeologische plaatsen van betekenis verspreid over de hele wereld te bezoeken.

Het werd een reis van Paaseiland naar Peru, van China naar Mexico en uiteindelijk bracht het onderzoek hem opnieuw naar Egypte. Daar kwam Pooyard tot een heel andere conclusie dan de egyptologen.

De Grote Piramide van Gizeh was geen graf, maar een plek van kennis en die plek was en is wereldwijd van belang. Pooyard legde zijn bevindingen vast in een fascinerende documentaire waarin hij ook zijn conclusies toelicht.

Recensie: Hetleveniseeuwig.wordpress.com

Meer info: Wildbunch.biz

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. Blijkbaar worden we gewaarschuwd door onze voorouders dat er elke 26000 jaar een wenteling plaatsvind van de aardmagnetische pool (niet de noordpool) en omdat deze boodschap deze voorgaande rampen moest doorstaan zijn de piramides gebouwd volgens mathematische precisie om de tand des tijds te kunnen weerstaan als een soort kosmische klok die aangeeft wanneer de volgende ramp, die bijna al het leven op aarde uitroeit, gaat plaatsvinden. Dat een beschaving voor de onze al wist van het getal Pi en de snelheid van het licht en dat al deze informatie te lezen is in de enorme piramides waarmee ze deze waarschuwing aan ons hebben nagelaten vind ik bijzonder… Wanneer is die omwenteling? Begint alees weer opnieuw? Wat laten wij eigenlijk achter om opnieuw te herondekken?

  4 likes
 2. [quote name=”nature”]Emile

  Compliment. Je steekt je kop niet in het zand. Maar weet je wel hoever dit alles gaat? Dat we compleet zijn voorgelogen over ALLES? Door de MSM via Reuters, dat in handen is van de cabal?
  Oorlogen zijn altijd gecreëerd, door eerst leugens en false flags te verspreiden, mensen en geloven met leugens tegen elkaar op te zetten. Al eeuwen lang worden rijke continenten geplunderd en de bevolkingen met hun culturen kapot gemaakt. Letterlijk.

  We hadden het christendom met zijn logo van een vreselijk gemartelde mens aan een kruis. Nu blijkt dat zij de grootste dieven en kindmisbruikers ooit zijn, met mooie woorden van pausen die niets doen. Ze zijn de rijksten van de wereld en stelen 60% van de inkomstenbelasting. De andere 40% gaat naar een bank in Engeland.
  De banken regeren ons, niet vanwege ons welzijn, maar om ons te beroven. Er zijn nog steeds false flags om ons te laten geloven dat Syrië, Iran etc. slecht zijn. Maar de waarheid is dat ze dat willen confisceren en oorlogen voeren vanwege de winst.
  Wil je bewijzen? Lees elke dag David Icke met het echte wereldnieuws, en je ogen gaan vanzelf open.
  Dat kunnen wij zelf niet veranderen. Daar is hulp bij nodig. En Godzijdank krijgen we die. Is al een tijd bezig.[/quote]

  Wat denk je als David Icke en het regim in syrie en iran allemaal door de cabal al gecreeerd worden???

  3 likes
 3. Men veronderstelt dat de piramide diende als grafmonument voor farao Cheops. Was dat ook echt zo? Er is immers nooit een sarcofaag, een mummie of een spoor van grafschatten gevonden.

  Dat zal in de toekomst wel gevonden worden.

  2 likes
 4. Ik had gehoopt op de ware onthulling van het geheim van de pyramiden. Want die hebben ze en zullen worden onthuld.
  Ik las ergens dat de pyramiden buitenaards zijn gebouwd en hier zijn neergezet. Lijkt me veel logischer. Maar ze bevatten geheimen.

  2 likes
 5. Dat er een soort overstromingsramp is geweest lijkt me behoorlijk duidelijk. Er worden nogal wat mammoetbotten opgevist door vissers in de Noordzee (de Noordzee stond ooit grotendeels droog). Als het water rustig was gestegen na het einde van de laatste ijstijd hadden die naar groot Britannie kunnen lopen of naar Nederland en dergelijke. Er is iets plotselings gebeurt waardoor de mammoeten en dergelijke niet rustig konden wegelopen voor het stijgende water. In vele oude boeken zoals de bijbel is er geschreven over een “vloed”

  2 likes
 6. [quote name=”Peter Huizinga”][quote name=”nature”]Ik had gehoopt op de ware onthulling van het geheim van de pyramiden. Want die hebben ze en zullen worden onthuld.
  Ik las ergens dat de pyramiden buitenaards zijn gebouwd en hier zijn neergezet. Lijkt me veel logischer. Maar ze bevatten geheimen.[/quote]

  Nee, door de mensen van atlantis. Zoek maar eens op internet naar reincarnatie in atlantis, je zult zien, nadat atlantis zonk, ze zich verspreiden over de wereld. preces zoals in deze video is weer gegeven! De geschiedenis van atlantis is onder 1 van de voeten van de sphinx in een kamer.
  De mensen van atlantis leven nog steeds in zelf gemaakte grotten in de ocean. Zij hebben vliegende schotels, die kennis hebben ze heel vroeger gekregen van de buitenaardsen. ook hebben de mensen van atlantis mars bezocht en andere planeten waar leven is / was.[/quote]
  Het een lijkt het ander niet uit te sluiten. En waarom zouden de Atlantiers geen buitenaardsen zijn? En wij trouwens ook niet?

  1 likes
  • Interessant, ik heb eens gelezen over een soortgelijke verborgen ‘Hall of records’. Deze was echter elders gesitueerd, maar vreemd genoeg zouden er zelfs verbanden zijn tussen deze andere ‘Hall of records’ en die in Gizeh. Het gaat hier om de Bucegi mountains gebergte in Roemenie. Volg de link voor meer info.

   “…In 2003, the Pentagon discovered, through the use of state-of-the-art ground-penetrating radar satellite technology, an anomaly within the Bucegi Mountains. The Pentagon was able to secure an alliance with the most secret department of the Romanian Intelligence Service, known as Department Zero. Together, the Romanians and the Americans utilized the Pentagon’s secret technology to penetrate a chamber inside of the mountain that was otherwise inaccessible to humans. …”

   1 likes
 7. is die cyclus van 26000 jaar nog niet afgerond? het is de hoogste tijd dat de aarde eens gezuiverd wordt..

  2 likes
 8. Ik heb wat video’s gezien van David Icke hij legt dingen goed uit en ik geloof ook wat hij beweerd nou niet alles. Maar ik heb wat fotos gezien waarbij David Icke ex vrouw de (3×6)okey handgebaar doet. En bovendien heeft zij op haar FB een slogan van aleister crowley over zwarte magie. Dus WTF deugen zij ook niet??

  2 likes
 9. ik heb een vraag, die mij al een heeele poos bezig houdt.
  Ik heb een keer een ebook gedownload en heb hem snel doorgebladerd omdat hij niet goed leesbaar was…
  Toen kwam ik toch op een interessant stukje en dit heb ik gelezen en ben dit NOOIT meer ergens tegen gekomen, zelfs na heel veel zoeken erover…

  Het gaat om de zwarte muur in filmpje 1 op 4:00 minuten.
  Ik heb hierover gelezen dat als je de muur zou opmeten dat die perfect in verhouding zou zijn als wanneer de planeten op 1 lijn zouden staan…. tot op de millimeter!
  Er schijnt dus iemand te zijn geweest die de blokken precies heeft opgemeten en dit vergeleken heeft met een planetarium te beginnen bij onze zon…..

  Kan iemand me daarbij helpen om hier nog een keer over te lezen?

  2 likes
 10. [quote name=”nature”]Ik had gehoopt op de ware onthulling van het geheim van de pyramiden. Want die hebben ze en zullen worden onthuld.
  Ik las ergens dat de pyramiden buitenaards zijn gebouwd en hier zijn neergezet. Lijkt me veel logischer. Maar ze bevatten geheimen.[/quote]

  Nee, door de mensen van atlantis. Zoek maar eens op internet naar reincarnatie in atlantis, je zult zien, nadat atlantis zonk, ze zich verspreiden over de wereld. preces zoals in deze video is weer gegeven! De geschiedenis van atlantis is onder 1 van de voeten van de sphinx in een kamer.
  De mensen van atlantis leven nog steeds in zelf gemaakte grotten in de ocean. Zij hebben vliegende schotels, die kennis hebben ze heel vroeger gekregen van de buitenaardsen. ook hebben de mensen van atlantis mars bezocht en andere planeten waar leven is / was.

  1 likes
 11. De steentijd bewoners hebben ons de prachtige grot tekeningen na gelaten, er van uitgaande dat de mensheid al meer door enorme rampen is getroffen, lijkt het logisch dat sommige goed ontwikkelde culturen, ook iets achter hebben gelaten waarin bewaard is hoe ver zij waren in hun beschaving, klinkt logisch toch, wij zijn daar toch ook mee bezig, er zijn en gaan opnieuw grote rampen gebeuren dat is nu één X zo, alles leeft onze planeet het heelal, en leven kent vele vormen, ook vele die wij niet kennen.

  1 likes
 12. [quote name=”Aardebewoner”]Dat er een soort overstromingsramp is geweest lijkt me behoorlijk duidelijk. Er worden nogal wat mammoetbotten opgevist door vissers in de Noordzee (de Noordzee stond ooit grotendeels droog). Als het water rustig was gestegen na het einde van de laatste ijstijd hadden die naar groot Britannie kunnen lopen of naar Nederland en dergelijke. Er is iets plotselings gebeurt waardoor de mammoeten en dergelijke niet rustig konden wegelopen voor het stijgende water. In vele oude boeken zoals de bijbel is er geschreven over een “vloed”[/quote]
  Er was inderdaad een “beperkte” vloed in de Noordzee, daar zijn bewijzen voor gevonden. Het water in de oceanen was toen echter al flink gestegen. Wel is duidelijk dat er toen ook mensen woonden.
  Er zijn echter aan het “einde” van de ijstijd meerdere vloeden geweest, o.a. de badlands in Amerika, en de zwarte zee waar waarschijnlijk de bijbelse vloed op gebaseerd is.

  1 likes
 13. Konden mensen die toen de piramides betraden ook teleporteren?

  1 likes
 14. [quote name=”Peter Huizinga”][quote name=”nature”]Ik had gehoopt op de ware onthulling van het geheim van de pyramiden. Want die hebben ze en zullen worden onthuld.
  Ik las ergens dat de pyramiden buitenaards zijn gebouwd en hier zijn neergezet. Lijkt me veel logischer. Maar ze bevatten geheimen.[/quote]

  Nee, door de mensen van atlantis. Zoek maar eens op internet naar reincarnatie in atlantis, je zult zien, nadat atlantis zonk, ze zich verspreiden over de wereld. preces zoals in deze video is weer gegeven! De geschiedenis van atlantis is onder 1 van de voeten van de sphinx in een kamer.
  De mensen van atlantis leven nog steeds in zelf gemaakte grotten in de ocean. Zij hebben vliegende schotels, die kennis hebben ze heel vroeger gekregen van de buitenaardsen. ook hebben de mensen van atlantis mars bezocht en andere planeten waar leven is / was.[/quote]
  Ongelovelijk , dat mensen zoals jij zoveel onzin achter elkaar durven te schrijven en dan ook denken dat iedereen zijn verstand maar inlevert en dit gewauwel maar voor zoete koek slikt .

  wat dacht je van feitelijk bewijs ipv van allerlei hersenspinsels van allerlei fantasten klakeloos te herhalen , het feit dat ik hier op reageer is eigenlijk al te veel eer voor dit gezweef !

  1 likes
 15. Maf, in 1999 heb ik een website gemaakt genaamd Mysterious Times.
  Op die site claimde ik dat de Gizeh Piramides zijn gemaakt door de bewoners van Atlantis, toen Atlantis verging tijdens de laatste zondvloed gingen de overlevenden de aarde over op zoek naar een nieuw bestaan.
  De Gizeh vlakte is niet gemaakt door de “nieuwe egyptenaren” hetgeen ze ook nooit hebben beweerd, er zijn geen hieroglyphen met de bouw van de gizeh vlakte erop, er zijn wel degelijk wandtekeningen die wel laten zien hoe ze piramides bouwden, ze hebben nimmer nooit de credits genomen voor de bouw van de gizehvlakte , dat hebben de knettergekke egyptologen uit Egypte zelf beweerd zonder ook maar enig bewijs.
  De Gizeh vlakte is gebouwd in een tijd dat de omgeving daar eerder een jungle was dan woestijn, tevens is de Sfinx in die tijd gebouwd, toen de zondvloed kwam overspoelde Egypte en de bebossing is weggespoeld met een woestijn als resultaat, de jonge egyptnaren (waarschijnlijk Nubiers) kwamen een verweerde leeuwenkop tegen die boven het zand uitstak en die hebben ze opnieuw bewerkt naar een farao niet wetende dat er nog een leeuwenlichaam onder het zand lag, dat hebben wij immers in de 20’s opgegraven/afgegraven.
  Daarom lijkt de kop als een speldenknopje in vergelijking met de grote van het lichaam, ook voor de bouw van de sfinx hebben de jonge egyptenaren nooit de credits genomen.
  Zoals bijvoorbeeld de tempel van Osiris die laatst is opgegraven lag veel dieper begraven in het zand dan de jonge egyptische bouwwerken hetgeen inhoud dat die tempel veel eerder is gebouwd.
  Ik denk dat de piramides van de Gizeh vlakte machines waren op electrische basis, hoe oud ze precies zijn laat ik in het midden, ik denk dat ze rond 12.000 tot 15.000 oud zijn.

  0 likes
 16. Wel wil ik kwijt dat Atlantis niet een buitenaardse cultuur was maar gewoonweg intelligenter en geavanceerder en ouder, het vreemde is dat wij dan maar direct uitgaan van buitenaards contact, dat denk ik dus niet en ik begrijp werkelijk niet waarom iemand dat beweerd terwijl wij nu ook in staat zijn om 0 punt energie te genereren en dat in een technologische tijd van pakweg 100 jaar tijd.
  Als Atlantis nou eens duizenden jaren heeft bestaan en hun technologie is evenzo duizenden jaren oud dan is het toch allemaal heel goed mogelijk.
  Het bevreemd mij dat niemand het heeft over de periode wanneer Altantis is ontstaan, we hebben het alleen maar over het ophouden van die civilisatie.
  Kijk eens wat wij alleen al kunnen vanaf 1900 tot nu, laat staan dat wij zonder zondvloeden, oorlogen etc.. nog eens duizend jaar aan technologie erbij doen , wat kunnen wij dan ???
  Tevens blijf ik erbij dat de piramides gewoon zonder buitenaardse technieken en zweefkristallen en het smelten van steen gemaakt kunnen zijn.
  Geef ons als civilisatie nu 20 jaar de tijd om één piramide van de Gizeh vlakte te maken en we doen het, daar ben ik van overtuigd.
  Wellicht konden de atlantiers de ruimte in met hun technologie, dat durf ik best te geloven en daarvan kan de Piri Reis landkaart waar Antarctica zonder ijs is te zien dus een overlevering van zijn, de kaart is echt en kan niet worden verklaard, mijn inziens kan ie makkelijk worden verklaard.
  Tevens wisten ze waar de Gizeh vlakte te bouwen omdat ze immers kennis hadden van de aarde vanuit de ruimte.
  De aarde is 4 miljard jaar oud en waarom zouden de atlantiers “aliens” zijn geweest ?, ze waren simpelweg een generatie die hier lang heeft geleefd en wij zijn de nazaten.

  0 likes
 17. Rocko: aan Peter Huizinga: Ongelovelijk , dat mensen zoals jij zoveel onzin achter elkaar durven te schrijven en dan ook denken dat iedereen zijn verstand maar inlevert en dit gewauwel maar voor zoete koek slikt .

  wat dacht je van feitelijk bewijs ipv van allerlei hersenspinsels van allerlei fantasten klakeloos te herhalen , het feit dat ik hier op reageer is eigenlijk al te veel eer voor dit gezweef !’

  Dan bedankt voor de eer, Rocko. Iedereen zoekt zijn weg, vooral omdat we worden gemanipuleerd en belogen.
  We zijn namelijk veel meer dan wat ons graag wordt voorgehouden. Vertrouwen op jezelf is een groot goed dat niemand je kan ontnemen. We hebben intuitie en bewustzijn, en het wordt hoog tijd dat we dat weer uitgraven uit de brainwash en de dwaalwegen. Suit yourself. We lopen een weg naar de waarheid. ‘Feitelijk bewijs’ houdt het tegen.

  0 likes
 18. [/quote]
  Ongelovelijk , dat mensen zoals jij zoveel onzin achter elkaar durven te schrijven en dan ook denken dat iedereen zijn verstand maar inlevert en dit gewauwel maar voor zoete koek slikt .

  wat dacht je van feitelijk bewijs ipv van allerlei hersenspinsels van allerlei fantasten klakeloos te herhalen , het feit dat ik hier op reageer is eigenlijk al te veel eer voor dit gezweef ![/quote]

  Der zijn op de aarde stammen die nog nooit een vliegtuig hadden/hebben gezien.
  Het feit dat jij dat ”gezweef” (atlantis etc.) noemt, veronderstelt dat het onmogelijk zou zijn wat gezegd word over atlantis of laten we zeggen buitenaardsen.
  Grappig, omdat wetenschap zegt (en als je kijkt hoe groot het universum is en hoe elk melkstelsel gemaakt word), dan is de kan groter dat er meer leven is dan aarde, als dat het niet zo zou zijn.

  Kortom, het beweren dat het onmogelijk is, is eerder ”gezweef”, dan beweren dat het niet mogelijk is, aangezien er tabletten zijn e.d. die ernaar verwijzen, en beweren dat het niet zo is is op basis van geloof.

  Ik weet absoluut niet of ze überhaupt bestaan, heb er nog nooit 1 gezien, maar ik sluit het absoluut niet uit.
  Dit is door enkel onderzoek doen en niet iets ‘geloven’.
  Toen ik nog niet veel onderzoek ernaar deed, vond ik het ook gezweef e.d.
  Dit komt gewoon door de indoctrinatie die we hebben gehad betreffende geschiedenis.

  Maar goed, reageer op je reactie omdat ik het wel grappig vond dat als je het feitelijk gaat bekijken, jou reactie kan omdraaien tegen jezelf :)!

  p.s.
  Ook altijd grappig hoe mensen beweren een ‘vallende ster’ te kunnen hebben gezien.
  We zien een lichtflits, meer niet…Hebben geleerd dat dat het moet zijn en BAM, dat is wat we zeggen.
  Tenzij je het checkt, weet je het dus niet 😉

  0 likes
 19. [quote name=”rocko”][quote name=”Peter Huizinga”][quote name=”nature”]Ik had gehoopt op de ware onthulling van het geheim van de pyramiden. Want die hebben ze en zullen worden onthuld.
  Ik las ergens dat de pyramiden buitenaards zijn gebouwd en hier zijn neergezet. Lijkt me veel logischer. Maar ze bevatten geheimen.[/quote]

  Nee, door de mensen van atlantis. Zoek maar eens op internet naar reincarnatie in atlantis, je zult zien, nadat atlantis zonk, ze zich verspreiden over de wereld. preces zoals in deze video is weer gegeven! De geschiedenis van atlantis is onder 1 van de voeten van de sphinx in een kamer.
  De mensen van atlantis leven nog steeds in zelf gemaakte grotten in de ocean. Zij hebben vliegende schotels, die kennis hebben ze heel vroeger gekregen van de buitenaardsen. ook hebben de mensen van atlantis mars bezocht en andere planeten waar leven is / was.[/quote]
  Ongelovelijk , dat mensen zoals jij zoveel onzin achter elkaar durven te schrijven en dan ook denken dat iedereen zijn verstand maar inlevert en dit gewauwel maar voor zoete koek slikt .

  wat dacht je van feitelijk bewijs ipv van allerlei hersenspinsels van allerlei fantasten klakeloos te herhalen , het feit dat ik hier op reageer is eigenlijk al te veel eer voor dit gezweef ![/quote]
  uit onderzoek door wetenschappers is gebleken dat de bovenste stenen, de top van de pyramide van gizeh ouder zijn dan de onderste laag stenen ,denk daar maar is over na!!!oei!!!dat doet pijn aan menige hersenen !!!

  0 likes
 20. [quote name=”madelief”][quote name=”rocko”][quote name=”Peter Huizinga”][quote name=”nature”]Ik had gehoopt op de ware onthulling van het geheim van de pyramiden. Want die hebben ze en zullen worden onthuld.
  Ik las ergens dat de pyramiden buitenaards zijn gebouwd en hier zijn neergezet. Lijkt me veel logischer. Maar ze bevatten geheimen.[/quote]

  Nee, door de mensen van atlantis. Zoek maar eens op internet naar reincarnatie in atlantis, je zult zien, nadat atlantis zonk, ze zich verspreiden over de wereld. preces zoals in deze video is weer gegeven! De geschiedenis van atlantis is onder 1 van de voeten van de sphinx in een kamer.
  De mensen van atlantis leven nog steeds in zelf gemaakte grotten in de ocean. Zij hebben vliegende schotels, die kennis hebben ze heel vroeger gekregen van de buitenaardsen. ook hebben de mensen van atlantis mars bezocht en andere planeten waar leven is / was.[/quote]
  Ongelovelijk , dat mensen zoals jij zoveel onzin achter elkaar durven te schrijven en dan ook denken dat iedereen zijn verstand maar inlevert en dit gewauwel maar voor zoete koek slikt .

  wat dacht je van feitelijk bewijs ipv van allerlei hersenspinsels van allerlei fantasten klakeloos te herhalen , het feit dat ik hier op reageer is eigenlijk al te veel eer voor dit gezweef ![/quote]
  uit onderzoek door wetenschappers is gebleken dat de bovenste stenen, de top van de pyramide van gizeh ouder zijn dan de onderste laag stenen ,denk daar maar is over na!!!oei!!!dat doet pijn aan menige hersenen !!![/quote]

  hebt u hier enige bron voor? Niet uit cynisme, maar dit interesseert me wel. Ik ben nogal ‘into the pyramids’ en hun mysteries, maar dit heb ik nog nooit eerder gehoord of gelezen.

  0 likes
 21. [quote name=”Redice”]is die cyclus van 26000 jaar nog niet afgerond? het is de hoogste tijd dat de aarde eens gezuiverd wordt..[/quote]
  Dat is dacht ik al aardig aan de gang.Dan blijft er nog een vraag over.waar wil je heen.Als je intentie is ascentie met deze aarde naar 5d. Of naar de al klaar liggende 3 d aarde.vrije wils keuze.Een ding is zeker op dit moment is de gehele kosmos in beroering.De komende weken zal het een en ander zichtbaar worden.Het oude paradigma verdwijnt en het nieuwe is al bezig zich te nestelen.

  0 likes
 22. [quote name=”madelief”][quote name=”rocko”][quote name=”Peter Huizinga”][quote name=”nature”]Ik had gehoopt op de ware onthulling van het geheim van de pyramiden. Want die hebben ze en zullen worden onthuld.
  Ik las ergens dat de pyramiden buitenaards zijn gebouwd en hier zijn neergezet. Lijkt me veel logischer. Maar ze bevatten geheimen.[/quote]

  Nee, door de mensen van atlantis. Zoek maar eens op internet naar reincarnatie in atlantis, je zult zien, nadat atlantis zonk, ze zich verspreiden over de wereld. preces zoals in deze video is weer gegeven! De geschiedenis van atlantis is onder 1 van de voeten van de sphinx in een kamer.
  De mensen van atlantis leven nog steeds in zelf gemaakte grotten in de ocean. Zij hebben vliegende schotels, die kennis hebben ze heel vroeger gekregen van de buitenaardsen. ook hebben de mensen van atlantis mars bezocht en andere planeten waar leven is / was.[/quote]
  Ongelovelijk , dat mensen zoals jij zoveel onzin achter elkaar durven te schrijven en dan ook denken dat iedereen zijn verstand maar inlevert en dit gewauwel maar voor zoete koek slikt .

  wat dacht je van feitelijk bewijs ipv van allerlei hersenspinsels van allerlei fantasten klakeloos te herhalen , het feit dat ik hier op reageer is eigenlijk al te veel eer voor dit gezweef ![/quote]
  uit onderzoek door wetenschappers is gebleken dat de bovenste stenen, de top van de pyramide van gizeh ouder zijn dan de onderste laag stenen ,denk daar maar is over na!!!oei!!!dat doet pijn aan menige hersenen !!![/quote]
  beslist geen pijn beste jongen , stenen zijn niet te dateren aleen in een context te plaatsen aan de hand van een bouwstijl , vraag mij af waar jij die “wetenschappers” vandaan tovert

  0 likes
 23. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Redice”]is die cyclus van 26000 jaar nog niet afgerond? het is de hoogste tijd dat de aarde eens gezuiverd wordt..[/quote]
  Dat is dacht ik al aardig aan de gang.Dan blijft er nog een vraag over.waar wil je heen.Als je intentie is ascentie met deze aarde naar 5d. Of naar de al klaar liggende 3 d aarde.vrije wils keuze.Een ding is zeker op dit moment is de gehele kosmos in beroering.De komende weken zal het een en ander zichtbaar worden.Het oude paradigma verdwijnt en het nieuwe is al bezig zich te nestelen.[/quote]

  Ik zie ascentie als de dood, je ziel verlaat je lichaam, ik hou er niet van dat er dromers zijn die denken dat iets of iemand ons wel helpt en met een toverstafje zwaait om ons naar een wat , 5 dimensionale wereld te helpen, man , wat is dat voor kletspraat, ik als mens ben tot heel veel in staat en als collectief zijn we bijna niet te verslaan, ik wil en hoef niet geholpen te worden, ik ben immers al slim en wijs genoeg om te weten hoe het wel moet, hou toch eens op met dat gezwets over ascentie terwijl niemand weet wat dat echt betekend, ik wil niet ascenseren of hoe je het ook noemt, altijd maar wachten op iets wat er niet is om ons te “helpen”, het enige wat we als mensheid moeten doen is de elite te verwijderen van deze aardkloot, dat is alles, we waren slaaf en zijn het nog steeds, wacht niet op iemand om je te redden, zwakkelingen zijn degene die wachten op iemand of iets kosmisch, we weten drommens goed wie de boosdoeners zijn op de aarde, elite/bankiers/geld is/zijn de duivel en dat klopt, dus iedereen die over lijken gaat om meer geld te verdienen moeten we “verwijderen” en tevens het concept geld, we moeten het doen voor de voortgang van de mensheid, wij zijn uniek en het word tijd dat we dat realiseren, we zijn tot zoveel in staat.

  0 likes
 24. Heerlijk entertainment om mensen met zogenaamde feiten en claims te zien strooien die nergens op gebouwd zijn en dan dingen zeggen als “ha ha doet pijn he, lekker puh”

  Ook knap hoe iemand dingen kan claimen zonder enig bewijs, en daarna het vreemd vind dat niemand het heeft over wanneer Atlantis is ontstaan, terwijl er nog nooit iemand geweest is die het bestaan van Atlantis heeft kunnen aantonen. Dat is net zoiets als een discussie voeren over de geboorteplaats van de Kerstman.

  0 likes
 25. [quote name=”Redice”]is die cyclus van 26000 jaar nog niet afgerond? het is de hoogste tijd dat de aarde eens gezuiverd wordt..[/quote]

  Dit jaar heeft de ‘mainstream meadia’ al 2x bericht over ruimte rotsen (feb en dec.)

  Dit is maar een fractie van wat wereldwijd aan inkomende vuurballen wordt gezien.

  2014 wordt een interessant jaar.

  0 likes
 26. Emile

  Compliment. Je steekt je kop niet in het zand. Maar weet je wel hoever dit alles gaat? Dat we compleet zijn voorgelogen over ALLES? Door de MSM via Reuters, dat in handen is van de cabal?
  Oorlogen zijn altijd gecreëerd, door eerst leugens en false flags te verspreiden, mensen en geloven met leugens tegen elkaar op te zetten. Al eeuwen lang worden rijke continenten geplunderd en de bevolkingen met hun culturen kapot gemaakt. Letterlijk.

  We hadden het christendom met zijn logo van een vreselijk gemartelde mens aan een kruis. Nu blijkt dat zij de grootste dieven en kindmisbruikers ooit zijn, met mooie woorden van pausen die niets doen. Ze zijn de rijksten van de wereld en stelen 60% van de inkomstenbelasting. De andere 40% gaat naar een bank in Engeland.
  De banken regeren ons, niet vanwege ons welzijn, maar om ons te beroven. Er zijn nog steeds false flags om ons te laten geloven dat Syrië, Iran etc. slecht zijn. Maar de waarheid is dat ze dat willen confisceren en oorlogen voeren vanwege de winst.
  Wil je bewijzen? Lees elke dag David Icke met het echte wereldnieuws, en je ogen gaan vanzelf open.
  Dat kunnen wij zelf niet veranderen. Daar is hulp bij nodig. En Godzijdank krijgen we die. Is al een tijd bezig.

  0 likes
 27. Kenn: ‘Wat denk je als David Icke en het regim in syrie en iran allemaal door de cabal al gecreeerd worden???’

  Leuke gedachte. Maar ik gebruik mijn intuïtie. Heb david Icke lang gadegeslagen en lijkt mij een oprecht mens. Ergens moet je grenzen trekken en het goede omarmen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

friesland

Friesland vol met spandoeken tegen coronamaatregelen: ‘Media = vergif’

Actiegroepen De Buren en Vrij Normaal hebben ...

vlees

Zwaar verontreinigd vlees verdwijnt in onze kroketten en bitterballen. ‘Hier maak ik me echt heel boos over’

Vlees van runderen die leefden in het ...