Homepagina » Het Complot » Noodtoestand afgekondigd om bestorming Area 51. Hoe Nevada zich voorbereidt op een menigte waarheidszoekers
Noodtoestand afgekondigd om bestorming Area 51. Hoe Nevada zich voorbereidt op een menigte waarheidszoekers

Noodtoestand afgekondigd om bestorming Area 51. Hoe Nevada zich voorbereidt op een menigte waarheidszoekers

In Lincoln County in Nevada is uit voorzorg de noodtoestand afgekondigd in verband met de verwachte bestorming van Area 51.

Al meer dan twee miljoen mensen hebben zich aangemeld voor het Facebookevenement ‘Bestorm Area 51’ in september. Nog eens 1,5 miljoen mensen zijn geïnteresseerd.

Het is goed mogelijk dat duizenden nieuwsgierigen zullen afreizen naar de woestijn. Veel motels zijn al volgeboekt.

UFO-hoofdstad van de wereld

“We proberen ons zo goed mogelijk voor te bereiden op iets waar we niets over weten,” zei bestuurslid Kevin Phillips.

Matty Roberts uit Californië maakte het evenement in juni aan nadat hij een aflevering van de podcast van Joe Rogan had bekeken.

Het begon in eerste instantie als grap, maar de aanmeldingen bleven maar binnenstromen.

In Lincoln County bevindt zich Rachel, de zelfverklaarde ‘UFO-hoofdstad van de wereld’.

Niet zonder gevaar

De nabijgelegen militaire basis Area 51 wordt al decennia met complottheorieën omgeven. Zo zouden er onder meer UFO’s en lichamen van aliens worden bewaard.

Woordvoerster van de Amerikaanse luchtmacht Laura McAndrews zei tegen USA Today dat legerfunctionarissen op de hoogte zijn van het evenement.

Ze waarschuwde mensen om het gebied niet te betreden.

“De Nevada Test and Training Range is een gebied waar de luchtmacht gevechtstoestellen test,” zei McAndrews.

“Het betreden van militaire installaties of militaire trainingsgebieden is niet zonder gevaar,” voegde ze toe.

[USA Today]


Vond je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Deze demonstratie is maanden geleden aangekondigd en de overheid heeft tijd genoeg gehad om alles wat we niet mogen weten/zien te verwijderen.
  Mogelijk zal de overheid heel hard blaffen en met rubber kogels schieten maar als de demonstratie te groot is dan moeten ze ze wel toegang verlenen. Men kan geen 100.000 mensen zomaar vermoorden

  14 likes
 2. Wat ik niet snap is, waarom alvast een datum geven voor wanneer ze Area 51 willen bestormen…?
  Dit geeft de overheid weer tijd en gelegenheid om voorbereiding te treffen, zoals sommige zaken verwijderen/evacueren, zodat het lijkt alsof er niets is en dus niks aan de hand is.
  In mijn beleving kun je wel wat organiseren maar niet de datum bekendmaken en onverwacht bestormen.
  Plus nog dat er genoeg militairen klaar staan op een tegenaanval. Ik heb enkele amerikaanse militairen gekend, en dat zijn geen kleine ielige jongens zoals wat wij van de nldse militairen kennen.

  8 likes
 3. Nou even een opmerking betreft Nederlandse militairen. Je hebt het gezien aan Dutchbat, moesten mensen beschermen maar lieten zonder 1 schot te lossen 8000 mensen vermoorden. Dus ja Nederlandse militairen zijn inderdaad helemaal niets waard.
  Goede zaak dat het volk overgaat tot deze zaken. We worden al honderden jaren voorgelogen door de elite tijd om daar verandering in te brengen

  9 likes
  • ze mochten niks doen en werden in de steek gelaten door de amerikaanse luchtmacht.
   als ze het bevel hadden gekregen hadden ze het echt wel gedaan die jongens stonden met tranen in hun ogen ..denk ff na voordat je wat roept

   8 likes
 4. Feitelijk wordt alle onderzoek betaald door het Amerikaanse volk Inzage ho maar de regeringsleiders nemen een ongekozen macht.
  Als alles open en bloot ingezien kan worden. Over heel de wereld geen geheimen meer samenwerking gezamenlijk oplossingen zoeken en investeren in zaken die de wereld verbeteren ipv miljarden in oorlogsmateriaal zou een goede zaak zijn.

  8 likes
 5. je kan ook naar de brexit kijken vanaf het hollandse strand.. hoe england wegdrijft van europa..
  bestormen van 51 is mooi zal leuk zijn een flower power daad..
  beter is de mensen of wat daar voor door gaat die het verbieden 51 te betreden vragen wie zij eigenlijk wel zijn.. ieder heeft recht te weten hoe je je land kan verdedigen en op 51 kunnen zij je dat vertellen.. dus met zijn allen dat daar maar eens gaan vragen..
  Oorlog – Als uiterste middel (ultima ratio) om een geschil op te lossen.. welk??

  Oorlogen en geruchten van oorlog, strijd en vijandschap, een dreigende sfeer.

  Deze uitdrukking komt uit Matteüs 24:6, ‘Ook zult gij horen van oorlogen en van geruchten van oorlogen. Ziet toe, weest niet verontrust; want dat moet geschieden, maar het einde is het nog niet’ (NBG-vertaling; vergelijk ook Marcus 13:7; de NBV heeft op beide plaatsen ‘oorlogen en oorlogsdreiging’). Ze staat tussen de gebeurtenissen die het einde der tijden, het Laatste Oordeel, zullen aankondigen. Niet zeer frequent in hedendaags taalgebruik. Opvallend is het enkelvoud oorlog in de aangetroffen citaten, tegenover het meervoudig oorlogen..
  dat is zo ongeveer waar we zitten.. op weg naar het laatste oordeel.. ook al heet het vredesmissie..

  4 likes
 6. Natuurlijk hebben ze tijd genoeg gehad om geheimen te verplaatsen o.i.d , ook denk ik dat die massa zich niet laat tegenhouden, ook al wordt er met rubberen kogels geschoten er ontstaat een veldslag. Degenen die de moeite nemen om daarheen te gaan verwachten niet anders .Dus het zal hard tegen hard gaan.
  Het gaat er de massa denk ik niet eens om echt wat te ontdekken ze weten ook wel dat er niks meer te vinden is na alle berichtgeving over deze bestorming, het is een uitlaatklep men is het zat.

  3 likes
 7. Die meer dan 2 miljoen mensen die zeggen dat ze daar willen verschijnen op 20/21 september as. zijn moedig en staan voor rechtvaardigheid en een toekomstige universele vrede op Aarde. Kan je dit van de VS-regering niet bepaald zeggen en met hun oneindig gebrand zijn op pathologische leugens en strijd.

  3 likes
 8. Ja Ben,daar zit nu precies het probleem ze wachten op orders omdat ze niet meer zelfstandig na kunnen en mogen denken.

  Stel er breekt oorlog uit en niemand komt!!!
  Wat heb je dan?

  Het feit dat je al denkt uberhaubt dat je in leger gaat om mensen om te brengen,onder het mom je land te verdedigen.Je bent gewoon een goedkope massa moordenaar voor de elite. Dus zelfs op cruciale momenten waar menselijke logica zou moet ingaan wachten zij op orders? En voeren dat dan uit?
  Triest diep triest.En zo word deze corrupte wereld in stand gehouden met geweren geweld en mensen die veranderd zijn in robots en alles uitvoeren wat opgedragen word.En menselijkheid verdwenen is en logisch denken en voelen met je hart.

  3 likes
 9. Niks te vinden in Groom Lake, de activiteiten daar (wat die ook zijn) verhuisden tientallen jaren geleden al. Iets met “rhino”. Maar ik praat nu over wat ik bijna 30 jaar geleden opving/meeluisterde bij de yanks.

  2 likes
 10. Ik zie een vergelijking met project x Haren. Een facebook oefening. Een realistische game oefening.(echte mensen)
  Ze gaan oefenen hoe instanties(politie/leger/hulpdiensten/media etc) met elkaar communiceren/werken bij grote massa. Dit gebeurt via satelliet/data.
  Al die mensen die gereageerd hebben, staan al in data opgeslagen en zijn eruit gefilterd.
  Hier in Nederland doen ze dat ook met mensen die onderaan de ladder staan en die worden als risico groep gezien.(en zo word je behandeld bij instanties). En zo wordt iedereen in een hokje geplaatst puur vanuit het systeem. Niet op gewoon leven. Gebeurt trouwens ook al in zorginstellingen/scholen/sportverenigingen etc.
  Weet zeker dat er mensen zijn die me nu knettergek verklaren. Wacht maar, je zult het zelf wel een keer ervaren.
  Dat systeem van filteren deden ze al jaren geleden in Amerika met verkeer/kenteken torens bij wegen. Dit wordt dus nu ook al toegepast in andere sectoren.
  Grote vraag blijft: wat is de echte reden? Overname mensheid of een grote ramp of beide?

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Area 51 beschikt over ‘geheimen die beschermd moeten worden’, waarschuwt deze generaal

Area 51 beschikt over ‘geheimen die beschermd moeten worden’, waarschuwt deze generaal

Area 51 beschikt over ‘geheimen die beschermd ...

Apollo-astronauten zagen meerdere grote schepen op de maan. Acteur Dan Aykroyd vertelt in deze podcast ronduit over UFO's en aliens

Apollo-astronauten zagen meerdere grote schepen op de maan. Acteur Dan Aykroyd vertelt in deze podcast ronduit over UFO’s en aliens

Enkele dagen geleden was de Canadese acteur ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.