Homepagina » Mens en Dier » Bill Gates wil niet zeggen waarom hij aan boord van de privéjet van pedofiel Jeffrey Epstein is geweest. Wat heeft hij te verbergen?
Bill Gates wil niet zeggen waarom hij aan boord van de privéjet van pedofiel Jeffrey Epstein is geweest. Wat heeft hij te verbergen?
Foto: Wikimedia Commons

Bill Gates wil niet zeggen waarom hij aan boord van de privéjet van pedofiel Jeffrey Epstein is geweest. Wat heeft hij te verbergen?

Vorige week werd bekend dat Bill Gates aan boord van de Lolita Express, het privévliegtuig van de onlangs overleden pedofiel Jeffrey Epstein, is geweest.

Dat is gebeurd in 2013, toen de miljardair nog voorzitter was van Microsoft. Vier jaar daarvoor had Epstein een gevangenisstraf uitgezeten wegens seks met een minderjarige.

Uit vluchtgegevens blijkt dat Gates op 1 maart 2013 met Epstein van Tererboro Airport in Jersey naar Palm Beach is gevlogen.

Ontkend

Een woordvoerder van Gates was niet bereikbaar voor commentaar.

Het is vreemd dat Gates zich in het toestel bevond, aangezien zijn vrouw Melinda zich inzet voor jonge vrouwen wereldwijd, schrijft de Daily Mail.

Epstein claimde dat hij ooit als financieel adviseur werkte voor Gates, maar dat werd ontkend door een woordvoerder van de miljardair.

Niet de enige

Gates was niet de enige beroemdheid die aan boord van de Lolita Express is geweest.

Eerder kwam al naar buiten dat ook oud-president Bill Clinton, Kevin Spacey, Naomi Campbell en prins Andrew met Epstein meevlogen.

Rothschilds

Jeffrey Epstein had in zijn hoogtijdagen de telefoonnummers van de complete wereldelite tot zijn beschikking.

In zijn inmiddels beruchte boekje staan namen van machtige mensen: prinsen, directeuren, familieleden van de Rothschilds, enzovoorts. De lijst is eindeloos.

[Daily Mail]
4.8 13 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paniekpanjapakanariepietje
Paniekpanjapakanariepietje
1 jaar geleden

met welke rabbi”s stond de heer in contact? of welke aftakking van het jodendom hong hij aan? of welke kabbalistische rituelen gebruikte hij? als je alle geld van de wereld hebt, waar gaat je interesse nog naartoe? leuk dat gedoe maar er komen weer meer vragen als antwoorden bij…

Ome jaap
Ome jaap
Reactie op  Paniekpanjapakanariepietje
7 maanden geleden

Ben benieuwd hoe de Nederlandse lijst eruit ziet en wie beschermt Rutte nog meer behalve zich zelf Demmink en enkele leden koninklijk huis

Martijn
Martijn
1 jaar geleden

https://www.youtube.com/watch?v=kMiH48dGLtU&t=3s

Deel 1 van de 3 of 4 delen waarin alle namen uit Eptein’s Black book stuk voor stuk worden opgenoemd.
Voor de liefhebber die alle namen wil weten.

salvar
salvar
1 jaar geleden

De lijst is eindeloos.
nou ik zou zeggen beginnen dan en opruimen die troep.

als wij werkelijk van deze zooi af willen dan flikker je tv en mobiel, tablet eruit en laten we terug gaan naar een leven van eenvoud.
ik denk datt ik droom.

PREDATOR
PREDATOR
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

Ja , waarom zat je in dat vliegtuig…Niet voor de koffie

vladi
vladi
1 jaar geleden

het is vreemd dat bill gates in het toestel bevond,aangezien zijn vrouw melinda zich inzet voor jonge vrouwen wereldwijd……..
deze zin lees ik als; melinda regelt de jonge vrouwen.
in africa hebben ze vrouwen onvruchtbaar gemaakt via vaccins.

ohja,de directrice van de kinderbescherming is de beste vriendin van joris demmink.

overal waar de rijken de armen helpen word er gemoord verkracht en bloed gedronken.
wat verwacht je van pedovoren?een helpende hand?

fff

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  vladi
8 maanden geleden

Ik dacht exact hetzelfde!
Dat geeft toch te denken.
Als je je als weldoener en wereldredder opwerpt, eet iedereen uit je hand.
Wat nu als de Gates degene zijn die werkelijk achter Lolita eiland zitten. Samen met de geheime dienst(en)
Je koopt een eiland , nodigt vervolgens uit alle hoeken van de wereld hooggeplaatste functionarissen die sleutelposities bekleden uit. Je legt ze in de watten, brengt ze in een compromitterende situatie en hebt regeringen en organisaties op hun knieën.

Overigens Ghislaine, Epsteins partner in crime is de dochter van wijlen Robert Maxwell, triple spion met heel wat op zijn kerfstok.
Zijn dochter heeft samen met Epstein de werken van haar vader voortgezet.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  vladi
1 maand geleden

Dat is allemaal toneelspel.
De truuc van dit soort mensen is zichzelf presenteren als de messias op een bepaalt gebied terwijl je zelf de agressor bent.
Best slim gespeelt, maar wel doorzichtig voor intelligente mensen.

vladi
vladi
1 jaar geleden

kijk de film ”Hostel”
dat is wat de rijken doen!!

er komt een dag dan hangen ZE aan de hoogste palen.

fff

Margie
Margie
Reactie op  vladi
1 jaar geleden

Gejaagd door de Wind 🙂

Faya
Faya
1 jaar geleden

Deze patjepeejer/talking head zal ook zijn onmetelijke vermogen kwijt zijn,grut wat heeft hij er hard voor gewerkt…
De Engelse kroon zal niet lang op zich laten wachten, Kate, Wills & the kids vlogen in een ordinair passagiersvliegtuig naar Balmoral.
Harry & Meghan, ook allemaal harde werkers (kuch) worden scherp in de gaten gehouden, ineens zie je ze in geen velden of wegen meer.
De Britten balen als nooit ervoor van het koningshuis, wat zou dat ons op gaan leveren?
En er komen nog veel meer miljarden los, we gaan straks niet meer weten wat we met al dat geld moeten, denk vrije energie en healing cabines, een geweldig tijdperk begint!

Antonio B.
Antonio B.
1 jaar geleden

`Het is vreemd dat Gates zich in het toestel bevond, aangezien zijn vrouw Melinda zich inzet voor jonge vrouwen wereldwijd, schrijft de Daily Mail.`

Haha.. goh wat vreemd dat al die elitaire ratten er allerlei filantropische hobby op nahouden en dan het liefst het sponsoren van een of ander kinderziekenhuis.. een beetje in de stijl van Jimmy Savile.

Shadow1100
Shadow1100
Reactie op  Antonio B.
9 maanden geleden

En als dan de “elite” in het bezit is van filmpjes waarin deze zogenaamde hooggeplaatsten dames en heren dezer aarde zich op een walgelijke wanstaltige manier bezig houden met jonge meisjes en jongetjes dan heeft de “elite” deze personen in hun macht. Als ze niet braaf luisteren kunnen deze filmpjes misschien wel op het internet geraken en dan zijn de raapjes gaar……….

Hoen Will
Hoen Will
1 maand geleden

Mensen laat je niet dwingen door dat dieven en leugenaars tuig.we leven niet meer in 40/45. Dat tuig wil ons alleen onder 1 Dictatuur hebben en daar gaat het om.

Frank
Frank
29 dagen geleden

De lijst is inderdaad eindeloos. Als je de boeken van Fritz Springmeier leest over de Illuminatie dan ga je gewoon huilen. Wat daar voor een zieke luciferian psychopatisch informatie in staat over de pedofielen elite club. Waar kinderen worden gemarteld om te traumatiseren, Programmeren en te offeren in satanische sexuele rituele misbruiken. Waar ook babies worden gegeten. Ik verzin dit niet. Jaarlijks verdwijnen er alleen al in de USA 150.000 kinderen en 1 miljoen volwassenen. Pedofilie is wat de elite bezighoud. Illuminati misbruiken hun eigen kinderen die uit incest zijn geboren om de bloedlijn in stand te houden. Poor souls deze kinderen. En als programmeren van ze niet goed gaat eindigen ze in een funnyfarm. Waarom denk je dat er zoveel psychiatrische inrichtingen zijn in de USA? Denk nou niet dat deze mensen uit zichzelf zwakzinnig zijn geworden. Er gebeurd zoveel dat het daglicht niet kan verdragen. En wij zijn allemaal zo blind. …..

Frank
Frank
29 dagen geleden

Ik kan die lachende smoelen gewoon niet meer aanzien.

x

Check Also

coleman

Vernon Coleman: ‘Artsen die het coronavaccin toedienen worden berecht als oorlogsmisdadigers’

Arts Vernon Coleman legt in een emotionele ...

artsen

Artsen vaccinatiecentra vangen 5000 euro per WEEK

In België wordt inmiddels druk gevaccineerd tegen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x