Homepagina » Mens en Dier » Bill Gates wil niet zeggen waarom hij aan boord van de privéjet van pedofiel Jeffrey Epstein is geweest. Wat heeft hij te verbergen?
Bill Gates wil niet zeggen waarom hij aan boord van de privéjet van pedofiel Jeffrey Epstein is geweest. Wat heeft hij te verbergen?
Foto: Wikimedia Commons

Bill Gates wil niet zeggen waarom hij aan boord van de privéjet van pedofiel Jeffrey Epstein is geweest. Wat heeft hij te verbergen?

Vorige week werd bekend dat Bill Gates aan boord van de Lolita Express, het privévliegtuig van de onlangs overleden pedofiel Jeffrey Epstein, is geweest.

Dat is gebeurd in 2013, toen de miljardair nog voorzitter was van Microsoft. Vier jaar daarvoor had Epstein een gevangenisstraf uitgezeten wegens seks met een minderjarige.

Uit vluchtgegevens blijkt dat Gates op 1 maart 2013 met Epstein van Tererboro Airport in Jersey naar Palm Beach is gevlogen.

Ontkend

Een woordvoerder van Gates was niet bereikbaar voor commentaar.

Het is vreemd dat Gates zich in het toestel bevond, aangezien zijn vrouw Melinda zich inzet voor jonge vrouwen wereldwijd, schrijft de Daily Mail.

Epstein claimde dat hij ooit als financieel adviseur werkte voor Gates, maar dat werd ontkend door een woordvoerder van de miljardair.

Niet de enige

Gates was niet de enige beroemdheid die aan boord van de Lolita Express is geweest.

Eerder kwam al naar buiten dat ook oud-president Bill Clinton, Kevin Spacey, Naomi Campbell en prins Andrew met Epstein meevlogen.

Rothschilds

Jeffrey Epstein had in zijn hoogtijdagen de telefoonnummers van de complete wereldelite tot zijn beschikking.

In zijn inmiddels beruchte boekje staan namen van machtige mensen: prinsen, directeuren, familieleden van de Rothschilds, enzovoorts. De lijst is eindeloos.

[Daily Mail]


Vind je deze informatie belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. De lijst is eindeloos.
  nou ik zou zeggen beginnen dan en opruimen die troep.

  als wij werkelijk van deze zooi af willen dan flikker je tv en mobiel, tablet eruit en laten we terug gaan naar een leven van eenvoud.
  ik denk datt ik droom.

  23 likes
 2. het is vreemd dat bill gates in het toestel bevond,aangezien zijn vrouw melinda zich inzet voor jonge vrouwen wereldwijd……..
  deze zin lees ik als; melinda regelt de jonge vrouwen.
  in africa hebben ze vrouwen onvruchtbaar gemaakt via vaccins.

  ohja,de directrice van de kinderbescherming is de beste vriendin van joris demmink.

  overal waar de rijken de armen helpen word er gemoord verkracht en bloed gedronken.
  wat verwacht je van pedovoren?een helpende hand?

  fff

  18 likes
 3. kijk de film ”Hostel”
  dat is wat de rijken doen!!

  er komt een dag dan hangen ZE aan de hoogste palen.

  fff

  17 likes
 4. https://www.youtube.com/watch?v=kMiH48dGLtU&t=3s

  Deel 1 van de 3 of 4 delen waarin alle namen uit Eptein’s Black book stuk voor stuk worden opgenoemd.
  Voor de liefhebber die alle namen wil weten.

  11 likes
 5. Paniekpanjapakanariepietje

  met welke rabbi”s stond de heer in contact? of welke aftakking van het jodendom hong hij aan? of welke kabbalistische rituelen gebruikte hij? als je alle geld van de wereld hebt, waar gaat je interesse nog naartoe? leuk dat gedoe maar er komen weer meer vragen als antwoorden bij…

  6 likes
 6. Deze patjepeejer/talking head zal ook zijn onmetelijke vermogen kwijt zijn,grut wat heeft hij er hard voor gewerkt…
  De Engelse kroon zal niet lang op zich laten wachten, Kate, Wills & the kids vlogen in een ordinair passagiersvliegtuig naar Balmoral.
  Harry & Meghan, ook allemaal harde werkers (kuch) worden scherp in de gaten gehouden, ineens zie je ze in geen velden of wegen meer.
  De Britten balen als nooit ervoor van het koningshuis, wat zou dat ons op gaan leveren?
  En er komen nog veel meer miljarden los, we gaan straks niet meer weten wat we met al dat geld moeten, denk vrije energie en healing cabines, een geweldig tijdperk begint!

  5 likes
 7. `Het is vreemd dat Gates zich in het toestel bevond, aangezien zijn vrouw Melinda zich inzet voor jonge vrouwen wereldwijd, schrijft de Daily Mail.`

  Haha.. goh wat vreemd dat al die elitaire ratten er allerlei filantropische hobby op nahouden en dan het liefst het sponsoren van een of ander kinderziekenhuis.. een beetje in de stijl van Jimmy Savile.

  4 likes
  • En als dan de “elite” in het bezit is van filmpjes waarin deze zogenaamde hooggeplaatsten dames en heren dezer aarde zich op een walgelijke wanstaltige manier bezig houden met jonge meisjes en jongetjes dan heeft de “elite” deze personen in hun macht. Als ze niet braaf luisteren kunnen deze filmpjes misschien wel op het internet geraken en dan zijn de raapjes gaar……….

   1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

gepensioneerde

Gepensioneerde ic-arts luidt noodklok: ‘Lucht in ziekenhuis dodelijk voor coronapatiënt’

De gepensioneerde ic-arts Jacob de Leeuwe luidt ...

italiaanse

Italiaanse politica houdt bevlogen speech: ‘Sleep Gates voor Internationaal Strafhof’

Politica Sara Cunial, ex-Vijfsterrenbeweging, heeft in de ...