Graancirkels

Ik denk niet dat deze is gemaakt door mensen. Piloten ontdekken mysterieuze graancirkel in Frankrijk

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Piloten van een Franse vliegclub keken afgelopen weekend verbaasd op toen ze een grote graancirkel zagen in een weiland.

Het opvallende patroon werd op zaterdag ontdekt toen leden van de Aeroclub Les Ailerons d’Enghien Moisselles over een gebied ten noorden van Parijs vlogen, schrijft Le Parisien.

Eén van de piloten slaagde erin enkele foto’s van de graancirkel te maken. Hij plaatste ze vervolgens op Facebook, waar ze inmiddels honderden keren zijn gedeeld.

Notre-Dame

De formatie bestaat uit een aantal halve manen en cirkels. Over de mogelijke betekenis wordt inmiddels druk gespeculeerd.

Volgens één theorie heeft de graancirkel te maken met de Notre-Dame, aangezien het patroon is gevonden in de buurt van een kleine kerk die ‘Notre Dame de France’ heet en de Notre-Dame zich op dezelfde lengtegraad zou bevinden.

In april werd de wereldberoemde kathedraal getroffen door een verwoestende brand.

Niet geplet

De piloot die de formatie heeft ontdekt liet weten: “Ik denk niet dat deze is gemaakt door mensen aangezien de gewassen plat liggen en niet geplet zijn.”

Ook het complexe patroon en het feit dat de cirkel van de ene op de andere dag is verschenen, zijn volgens de piloot aanwijzingen dat de formatie niet door mensenhanden is vervaardigd.

Bekijk de foto’s hieronder:

[Le Parisien]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Artin
Artin
3 jaren geleden

Dat heeft geen mensen gemaakt maar( jind’s) dschinn die leven ook op deze wereld die zijn onzichtbaar voor de mensen. Die leven 1000 jaar hebben ook familie s enz . Eigenlijk is deze wereld van( Jind”s )dschinn die waren voor Adam en Eva . In deze wereld leeft drie soorten Mensen dschinn en duivel……. geloof je niet ga maar reizen naar Veel dschinn wonen in Azië en van dschinn heb je drie soorten 1 vliegt 1 kan zeg veranderen in alle sorteren mensen en dieren 1 kan tijd reizen 😉

Ik weet niet of ik alle zinnen goed hebt geschrijf t ik niet woon in NL maar De 😉 ik hoop het

Kalki
Kalki
3 jaren geleden

Buitenaardsen de graancicel boodschappers representeren ons hogere ZELF en in de nabije toekomst gaan wij ze zeker ontmoeten; om dit te realizeren bereikt Dr. S. Greer/Siriusdisclosure.com wereldleiders en ook 1% van de mensheid; bij succes van dit verkrijgen we wel Universele Vrede op Aarde:

“Aliens the crop circel-messengers represent our higher selfs and surly into the nearby future we will going to meet them, for realising this Dr. S. Greer – Disclosure project is now reaching our Worldleaders/Humanity and by succes to achieve 1% of mankind we get UNIVERSAL PEACE.”.

Rob
Rob
3 jaren geleden

Zo vult een ieder zijn eigen waarheid of waarheden er over in ..zo zijn er genoeg invullingen omtrent het fenomeen, graancirkel , het blijft bij speculeren en fantaseren, met als resultaat fantastische verhalen , maar een ding is waar , het blijft een verzonnen verhaal..geïnspireerd door mysterieuze cirkels.. waarin het verhaal al net zo mysterieus als de cirkel zelf..

Elise
Elise
3 jaren geleden

Niks bijzonders. Gewoon technologie, die door mensen gemaakt is. Waarom ik zo denk?
Wij hebben: kunstsatellieten(die oa door de grond heen kunnen kijken), Ruimtestations, 3d printers, google maps, computers etc.
Voor mij is het gewoon 1+1=2.
De mens wordt bezig gehouden door brood en spelen. Dit zie ik als een puzzel in de krant of als een voorspelling zoals tarotkaarten van de economist.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

6
0
We lezen graag je reactie!x