Homepagina » Het Complot » Nvidia probeert complottheorieën maanlanding te ontkrachten
Nvidia probeert complottheorieën maanlanding te ontkrachten

Nvidia probeert complottheorieën maanlanding te ontkrachten

Hardwarefabrikant Nvidia heeft een video gemaakt waarin het met behulp van een simulatie probeert complottheorieën rondom de maanlanding te ontkrachten. Het bedrijf heeft een techniek gebruikt om de belichting zo realistisch mogelijk te simuleren. Dat gebeurt door middel van voxels, een soort driedimensionale pixels.

Door de techniek toe te passen in een real-time simulatie van de eerste bemande maanlanding in 1969, beweert Nvidia dat het enkele argumenten kan weerleggen die zouden bewijzen dat de landing nooit heeft plaatsgevonden.

Op een bekende foto van de maanlanding van Apollo 11 zijn geen sterren zichtbaar, wat volgens sceptici wijst op trucage. Ook werd Buzz Aldrin duidelijk belicht terwijl hij in de schaduw van de maanlander stond. De verlichting is volgens Nvidia te danken aan het zonlicht dat reflecteerde op het ruimtepak van Neil Armstrong. Het gebrek aan sterren zou het gevolg zijn van de instellingen op de gebruikte camera. De camera was ingesteld op daglicht en kon het zwakke licht van de sterren niet registreren, zo luidt de verklaring.

De maanreizen waren zo ingewikkeld en gevaarlijk dat sommige mensen niet kunnen geloven dat ze echt zijn uitgevoerd. In 1974 publiceerde schrijver Bill Kaysing een boek waarin hij beweerde dat de Amerikanen nooit op de maan zijn geweest. De film Capricorn One uit 1978 gaat over een expeditie naar Mars. Er wordt een raket gelanceerd, maar de rest van de reis wordt opgenomen in een filmstudio. Na de film geloofden veel mensen dat de maanlanding nooit echt heeft plaatsgevonden.

Volgens de aanhangers van de complottheorieën rond de maanlanding hebben de NASA en andere betrokkenen het publiek om de tuin geleid door foto’s, films, steenmonsters en ander materiaal te manipuleren of te vervalsen. Voor het bedrog zijn volgens complottheoretici allerlei aanwijzingen. Vooral de foto’s vormen een onuitputtelijke bron. Zo staan op één van de foto’s vormen die op de letter ‘c’ lijken.

[Nvidia]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
whatever
whatever
6 jaren geleden

Als je alleen al nadenkt met hoeveel kracht het nodig heeft om tot de maan te komen, hoe kom je dan weer terug?

nostradamus
nostradamus
Reactie op  whatever
6 jaren geleden

Omdat 99% van de kracht nodig is om los te komen van de aarde. Eenmaal in de ruimte kan een scheet je als naar de maan en terug brengen.

nexus
nexus
6 jaren geleden

oud nieuws een klein kind zag dat toen al maar werden ook weer niet gelooft
maar goed al mee al is er zo veel bedrog door instantie,s wat moet een mens nog geloven

ik haat steeds meer mensen ze zijn nog erger dan dieren

Old Mason 33
Old Mason 33
6 jaren geleden

De maanlanding heeft wel degelijk plaatsgevonden, alleen waren er zoveel ETV’s (extraterrestrail vehicles) op het originele beeldmateriaal te zien die een kijkje kwamen nemen dat dit niet aan de bevolking kon worden getoont. Er is voorgekozen om een gedeelte van de maanlanding in scène te zetten in een studio welke werd geregisseerd door Stanley Kubrick. Alle austronauten kregen een spreekverbod voor het leven en dat is de reden waarom o.a. Neil Amstrong nooit meer de pers opzocht en een terug getrokken leefde leidde.
Dus sommige beelden van de maanlanding zijn authentiek en sommige zijn dat zeker niet.
Ook zijn er filmbeelden in kleur gemaakt van de originele landing waarop te zien is dat de maan een kleurrijke maan is, met veel groen.
De mensheid kent de maan als een kale en zaaie zwart met witte maan, maar dat is ze zeker niet.
Deze informatie heb ik uit zeer betrouwbare bron.

abtach
abtach
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

Misschien wel de beste theorie die ik tot nu toe heb gehoord…
Als je naam daadwerkelijk klopt, dan kan je wat meer informatie over deze onderwerpen hebben

Old Mason 33
Old Mason 33
Reactie op  abtach
6 jaren geleden

Er valt inderdaad veel meer te vertellen over de maan en met name de connectie met extraterrestrials. De vraag is alleen of de mensheid daar nu al klaar voor is want het is info wat de meeste mensen zullen verwerpen en beangstigend is voor ze is. Uit de metselaars sferen wordt niet alleen gedacht vanuit onderdrukking maar ook dat de mensheid deze informatie niet aan kan (they can’t handle the truth). Het wachten is op de officiële instanties die bepaalde mededelingen zullen doen. Wat ik wel kan zeggen en wat alles zal veranderen over de hele wereld is dat er massa landingen van extraterrestrials zullen gaan plaats vinden, deze galactische entiteiten komen meer zeer goede bedoelingen. De datum is nog niet bekend, dus het kan misschien nog vele jaren duren want het exacte moment is cruciaal, maar het gaat gebeuren, dat is zeker.

polka
polka
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

ja ja en of we er al klaar voor zijn. dat de mens de waarheid niet aankan is allang achterhaald. geef mij maar liever de maan en al haar geheimen dan een gefabriceerde IS die op dit moment de aarde terroriseert. punt!

Arnold
Arnold
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

Ook in het bericht van Sheldan Nidle http://galacticchannelings.com/nederlands/sheldan23-09-14.html worden massa landingen aangekondigd. Wat mij betreft mag dat zeer spoedig gebeuren, ik ben er klaar voor.

Old Mason 33
Old Mason 33
Reactie op  Arnold
6 jaren geleden

Bedenk wel dat er allang extraterrestrials aanwezig zijn op aarde of eigenlijk binnen in de aarde hebben ze een grote basis onder de verenigde staten. Deze extraterrestrials zijn eigenlijk niet meer buitenaards. Ze hebben zichzelf dusdanig gekloond dat ze niet meer de frequentie hebben die ze hadden voor ze de aarde bereikten. De Amerikaanse regering is volledig op de hoogte dat ze er zijn en laten het toe omdat deze wezens zeer technologisch ontwikkeld zijn en ze de ruimte geeft om verder te experimenteren. Zo hebben ze de techniek van het klonen overgenomen van deze wezens van de constellatie Zeta Reticuli, echter zitten ze gevangen in de aardse densiteit, het zijn nu ook gewoon aardbewoners 😉

Dat is ook een zeer boeiend onderwerp voor de redactie van deze website… KLONEN. De elite laat zich al heel lang klonen.
Tot zover…..

Stefan
Stefan
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

Geloof hier helemaal niets van.

redice
redice
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

door mijn sterrenkijker lijkt ze toch redelijk kaal en volledig uit rotsen en stof te bestaan of ben ik kleurenblind???

Onno Westerman
Onno Westerman
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

Die info heb je zeker niet uit betrouwbare bron want al die argumenten en info kun je zo op internet vinden en doen al jaar en dag de ronde dus je vertelt echt totaal niets nieuws !

Roy
Roy
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

En wie is deze zeer betrouwbare bron? dat heb ik vaker gehoord namenlijk..

The Forsaken
The Forsaken
Reactie op  Old Mason 33
6 jaren geleden

Dat moet toch voor veel amateurastronomen zichtbaar moeten zijn?

amd
amd
6 jaren geleden

nee wij van amd hebben dit gedaan Nvidia heeft nooit iets gepresteerd

john wichers
john wichers
6 jaren geleden

Er is wel een reis naar de maan geweest, maar éénmaal op verkenning zagen ze een ruimteschip dat gigantisch hoog was en groot was..Ze werden gesommeerd door Buitenaards entiteiten weg te blijven en vandaar dat je na de landing ieder melding met minuten tussenpozen ging zodat de nasa dat kon schrappen. Het gerucht gaat dat om de mensheid niet in paniek te brengen er gefilmd en na gebootst is in een woestijn. Precies zoals Old masan 33 verder zegt klopt en nu wordt er zo’n beetje door oud astronauten die hun einde voelen naderen geopenbaard wat ze werkelijk hebben gezien. Een ander verhaal is dat de astronauten daar binnen in zijn geweest en een vrouwelijke robot mee hebben genomen naar de aarde..ik zou zeggen google ff en je zult veel lezen. Ook interessant is het verhaal van laura eisenhouwer.

harrie
harrie
6 jaren geleden

@old man
uit zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat elvis en hazes een duet hebben gezongen.
john kennedy sloeg de maat en maria callas deelde drankjes rond.

IIS
IIS
6 jaren geleden

On/Off topic:

Toch blijft het raar dat het zo moeilijk is duidelijk aan te tonen dat men op de maan is geweest waar men hier op aarde strak kan inzoomen via een satelliet op iedere voetstap die een mens heeft gezet kan dit niet op de maan?

Mensen op de maan dat is onmogelijk NCRV
http://www.youtube.com/watch?v=FMkokpaAh78

Niet dat het zo heel veel uitmaakt want veel van wat de VS beweert of bewijst is tot op heden discutabel en twijfelachtig te noemen. In de aanloop naar de derde wereldoorlog in/via Syrië zegt de VS met zijn islamitische president Barack Hussein Obama II dat er tanks en trucks van ISIS zijn vernietigd (niet van het Syrische leger, toevallig!!??) en dat men door zal gaan tot alles en iedereen is Ausradiert.

Hier geeft men al ruiterlijk toe wat deze VS president en broeder van de islam wil… “We zullen verder gaan met het bombarderen van terroristische doelen, het trainen en bewapenen van de Syrische oppositie en Irakese soldaten, die het beste tegenwicht zijn tegen IS en het Assad-regime, het bestrijden van deze haatdragende ideologie, het afsnijden van de financiële bronnen van IS en het voorkomen van de toevloed van buitenlandse strijders.”

En het wordt nog gekker als moslim Hussein Obama dit zegt en het over laat komen dat Syrië of Assad een vluchthaven hebben aangeboden aan terroristen. Nota bene terroristen die Amerika heeft gesteund/steunt:…. “Om nog een keer duidelijk te zijn tegen iedereen die samenzweert tegen Amerika: de VS zullen niet tolereren dat landen een vrijhaven bieden voor terroristische groeperingen die ons bedreigen. Ik ben dan ook blij dat er volop steun is vanuit het Congres. Amerika staat altijd sterker als we eensgezind zijn.” De VS is werkelijk helemaal van de ratten bezeken!!

Faith
Faith
Reactie op  IIS
6 jaren geleden

Echt! Helemaal van de ratten bezeken. Hoog in de bol die yanks aan de top, allemaal rijp voor het gekkenhuis. ”Amerika zal niet tolereren…” Ze blijven ouderwets hoog van de toren blazen zoals we dat van ze gewend zijn. Heel het land ligt aan de geelhonger, hebben geen cent meer te makken, sterker nog ze zitten met een staatsschuld opgescheept van $ 177525594.500, dan huizen de grootste schurken sinds mensenheugenis daar en kunnen ze elk moment ontmaskerd worden als het grootste tuig wat er rond loopt maar ”Amerika zal niet tolereren?” Het blijven arrogante bigheads die nog steeds denken dat ze de baas zijn. Die zitten ook in een waanwereld waar niets van klopt. Het begint nu iets komisch te krijgen.

Onno Westerman
Onno Westerman
Reactie op  IIS
6 jaren geleden

Er zijn nu geen satelieten of probes rond de maan dus nee dat kunnen we dus niet zien ! India heeft er landers en observer heengestuurd.. En overigens heeft de Nasa enkele jaren geleden al fotos laten zien van de overgebleven op de maan staande landers !

Ronny
Ronny
6 jaren geleden

Mijn god…. met technieken van nu kun je alles nabootsen. Die hadden ze in die tijd echt niet. Sommige mensen (ook hier) zijn compleet van het potje volgens mij. Hebben jullie echt niets anders te doen dan op alles wat er gepubliceerd wordt een aan- of opmerking te hebben? Gewoon, net zoals ieder “normaal” mens gaan werken of zo?

skinny bob
skinny bob
6 jaren geleden

Na een uitgebreide studie van enkele jaren ben ik tot de slotsom gekomen dat in alle foto’s, films en video’s die de NASA heeft gepubliceerd zo veel tegenstrijdigheden en fouten zitten dat het onmogelijk is dat ze op de maan zijn gemaakt. Of er ooit mensen op de maan zijn geweest kan ik niet bewijzen nog ontkennen, de NASA informatie over de Apollo vluchten die ons is
gepresenteerd levert hiervoor geen enkel bewijs, helaas voor de Amerikaanse ruimtevaart organisatie komen er wel steeds meer aanwijzingen en feiten boven water hoe de hele media operatie gefaked is. De techniek van beeldanalyse heeft sinds 1969 niet
stil gestaan, en ook door de komst van internet zal het een kwestie van tijd zijn dat uiteindelijk de waarheid boven tafel zal komen.

Onno Westerman
Onno Westerman
Reactie op  skinny bob
6 jaren geleden

Ben ik toch bang dat je niet alle moon footage hebt gezien.. En hoe verklaar je de maan me erom heen draaiende CM met op zich toekomend net losgekomen LM module die daarnet voor nog op de maan stond ? En vergeet niet de maan met CM met cam die de maan EN de aarde op afstand half in schaduw op foto en film vastlegt ? Hoe kun je dit faken in een studio ? Dat kan dus niet ! Zouden ze niet op de maan zijn geweest, nou waar waren ze dan ? De raketten V5 zijn toch echt afgeschoten met astronauten erin. OH je denkt die hebben alleen maar ff een paar dagen tot een week baantjes om de aarde gedraaid.. yep right .. en er is geen astronoom / sterrekijker etc die dit opviel nog maar niet te spreken over de hoeveelheid mensen die in het complot hadden moeten zitten.. Faken geeft veel te veel risico dat de hoax bekend zou worden.. Nonsense !

Zoutoplossing
Zoutoplossing
Reactie op  skinny bob
6 jaren geleden

Hoe hebben ze dan de Russen de mond weten te snoeren? Diekonden meeluisteren en zouden het echt wel gemeld hebben wanneer die radiosignalen niet van de maan kwamen…

Idem dito voor de Australiërs waar een door locale wetenschappers en techneuten gerund grondstation was?

Frank
Frank
Reactie op  skinny bob
6 jaren geleden

Maak je nou een grap?

We zijn op de maan geweest. Ja in 1969.
Zijn er serieus mensen die denken dat de maanlanding nep was? Wat voor mensen zitten hier eigenlijk.

Skinny Bob
Skinny Bob
6 jaren geleden

Tijdens een zonsverduistering, of als de Maan voor een planeet schuift kunnen we zien dat de maan geen atmosfeer heeft, alle wetenschappers zijn het hier over eens, toch kan je duidelijk zien op NASA opnamen van Apollo 15 dat als astronaut David Scott langs de Amerikaanse vlag loopt dat deze beweegt door de wind die Scott maakt, dit kan in het vacuüm van de Maan nooit plaats vinden, het is maar een van de vele voorbeelden die laten zien dat deze opname niet op de Maan kan zijn gemaakt, een mooi software pakket van Nvida zal hier geen verandering in brengen.

Frank
Frank
Reactie op  Skinny Bob
6 jaren geleden

Lol serieus?

De vlag wordt omhoog gehouden door een horizontale stok en beweegt simpelweg wanneer de vlag wordt ontrold en als de paal in positie wordt geplaatst door de astronauten. De vlaggenstok is licht, van flexibel aluminium en blijft trillen nadat de astronauten heb loslaten, waardoor je de indruk krijgt dat hij beweegt.

Juist door het momentum van bewegen en het feit dat het in een vacuüm is blijft het bewegen.
Snappie?

Skinny Bob
Skinny Bob
Reactie op  Frank
6 jaren geleden

OK, volgens die theorie beweegd de vlag nog steeds?!? Alles boven – 273 graden celcius beweegt altijd, nog zo’n dooddoener.

Frank
Frank
Reactie op  Skinny Bob
6 jaren geleden

BEWEEGT MET EEN T AUB!!!!!!!!!!!!!

Sorry zo’n ongelofelijke fout moet even dikgedrukt staan.

Omdat de vlag in een compleet lege ruimte staat (op de maan) =vacuüm en de temperatuur is hoger dan 273 (want we hebben dag en nacht op de maan) blijft hij een langere tijd bewegen nadat hij is gepland.

De vlag blijft natuurlijk niet voor eeuwig bewegen, want er is wel zwaartekracht op de maan (maar lang niet zoveel als op de aarde).

Aan de vlag zat ook een horizontale staaf die de vlag meer rechtop hield.
Hij is uiteindelijk gestopt met bewegen door de zwaartekracht.

Nu duidelijk?

Jan de Vries
Jan de Vries
Reactie op  Skinny Bob
6 jaren geleden

De aantrekkingskracht op de maan is niet zo groot als op de aarde,
maar ik denk toch dat wanneer je met je voet op het maanoppervlak stampt (loopt)
dat de bodem ietwat gaat trillen en zo-ook de vlag….mischien schuift het stof een beetje.
Dit was mijn verklaring……en ik was er bij.

x

Check Also

maan

Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

soros

Zeldzame verklaring: Soros ontkent betogers te betalen om te plunderen. ‘Complottheorie’

De Open Society Foundations (OSF) van George ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

33
0
We lezen graag je reactie!x