Homepagina » Het Complot » Nvidia probeert complottheorieën maanlanding te ontkrachten
Nvidia probeert complottheorieën maanlanding te ontkrachten

Nvidia probeert complottheorieën maanlanding te ontkrachten

Hardwarefabrikant Nvidia heeft een video gemaakt waarin het met behulp van een simulatie probeert complottheorieën rondom de maanlanding te ontkrachten. Het bedrijf heeft een techniek gebruikt om de belichting zo realistisch mogelijk te simuleren. Dat gebeurt door middel van voxels, een soort driedimensionale pixels.

Door de techniek toe te passen in een real-time simulatie van de eerste bemande maanlanding in 1969, beweert Nvidia dat het enkele argumenten kan weerleggen die zouden bewijzen dat de landing nooit heeft plaatsgevonden.

Op een bekende foto van de maanlanding van Apollo 11 zijn geen sterren zichtbaar, wat volgens sceptici wijst op trucage. Ook werd Buzz Aldrin duidelijk belicht terwijl hij in de schaduw van de maanlander stond. De verlichting is volgens Nvidia te danken aan het zonlicht dat reflecteerde op het ruimtepak van Neil Armstrong. Het gebrek aan sterren zou het gevolg zijn van de instellingen op de gebruikte camera. De camera was ingesteld op daglicht en kon het zwakke licht van de sterren niet registreren, zo luidt de verklaring.

De maanreizen waren zo ingewikkeld en gevaarlijk dat sommige mensen niet kunnen geloven dat ze echt zijn uitgevoerd. In 1974 publiceerde schrijver Bill Kaysing een boek waarin hij beweerde dat de Amerikanen nooit op de maan zijn geweest. De film Capricorn One uit 1978 gaat over een expeditie naar Mars. Er wordt een raket gelanceerd, maar de rest van de reis wordt opgenomen in een filmstudio. Na de film geloofden veel mensen dat de maanlanding nooit echt heeft plaatsgevonden.

Volgens de aanhangers van de complottheorieën rond de maanlanding hebben de NASA en andere betrokkenen het publiek om de tuin geleid door foto’s, films, steenmonsters en ander materiaal te manipuleren of te vervalsen. Voor het bedrog zijn volgens complottheoretici allerlei aanwijzingen. Vooral de foto’s vormen een onuitputtelijke bron. Zo staan op één van de foto’s vormen die op de letter ‘c’ lijken.

[Nvidia]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Old Mason 33 schreef:

  De maanlanding heeft wel degelijk plaatsgevonden, alleen waren er zoveel ETV’s (extraterrestrail vehicles) op het originele beeldmateriaal te zien die een kijkje kwamen nemen dat dit niet aan de bevolking kon worden getoont. Er is voorgekozen om een gedeelte van de maanlanding in scène te zetten in een studio welke werd geregisseerd door Stanley Kubrick. Alle austronauten kregen een spreekverbod voor het leven en dat is de reden waarom o.a. Neil Amstrong nooit meer de pers opzocht en een terug getrokken leefde leidde.
  Dus sommige beelden van de maanlanding zijn authentiek en sommige zijn dat zeker niet.
  Ook zijn er filmbeelden in kleur gemaakt van de originele landing waarop te zien is dat de maan een kleurrijke maan is, met veel groen.
  De mensheid kent de maan als een kale en zaaie zwart met witte maan, maar dat is ze zeker niet.
  Deze informatie heb ik uit zeer betrouwbare bron.

  17 likes
  • abtach schreef:

   Misschien wel de beste theorie die ik tot nu toe heb gehoord…
   Als je naam daadwerkelijk klopt, dan kan je wat meer informatie over deze onderwerpen hebben

   1 likes
   • Old Mason 33 schreef:

    Er valt inderdaad veel meer te vertellen over de maan en met name de connectie met extraterrestrials. De vraag is alleen of de mensheid daar nu al klaar voor is want het is info wat de meeste mensen zullen verwerpen en beangstigend is voor ze is. Uit de metselaars sferen wordt niet alleen gedacht vanuit onderdrukking maar ook dat de mensheid deze informatie niet aan kan (they can’t handle the truth). Het wachten is op de officiële instanties die bepaalde mededelingen zullen doen. Wat ik wel kan zeggen en wat alles zal veranderen over de hele wereld is dat er massa landingen van extraterrestrials zullen gaan plaats vinden, deze galactische entiteiten komen meer zeer goede bedoelingen. De datum is nog niet bekend, dus het kan misschien nog vele jaren duren want het exacte moment is cruciaal, maar het gaat gebeuren, dat is zeker.

    13 likes
    • polka schreef:

     ja ja en of we er al klaar voor zijn. dat de mens de waarheid niet aankan is allang achterhaald. geef mij maar liever de maan en al haar geheimen dan een gefabriceerde IS die op dit moment de aarde terroriseert. punt!

     5 likes
    • Arnold schreef:

     Ook in het bericht van Sheldan Nidle http://galacticchannelings.com/nederlands/sheldan23-09-14.html worden massa landingen aangekondigd. Wat mij betreft mag dat zeer spoedig gebeuren, ik ben er klaar voor.

     2 likes
     • Old Mason 33 schreef:

      Bedenk wel dat er allang extraterrestrials aanwezig zijn op aarde of eigenlijk binnen in de aarde hebben ze een grote basis onder de verenigde staten. Deze extraterrestrials zijn eigenlijk niet meer buitenaards. Ze hebben zichzelf dusdanig gekloond dat ze niet meer de frequentie hebben die ze hadden voor ze de aarde bereikten. De Amerikaanse regering is volledig op de hoogte dat ze er zijn en laten het toe omdat deze wezens zeer technologisch ontwikkeld zijn en ze de ruimte geeft om verder te experimenteren. Zo hebben ze de techniek van het klonen overgenomen van deze wezens van de constellatie Zeta Reticuli, echter zitten ze gevangen in de aardse densiteit, het zijn nu ook gewoon aardbewoners 😉

      Dat is ook een zeer boeiend onderwerp voor de redactie van deze website… KLONEN. De elite laat zich al heel lang klonen.
      Tot zover…..

      1 likes
    • Stefan schreef:

     Geloof hier helemaal niets van.

     2 likes
  • redice schreef:

   door mijn sterrenkijker lijkt ze toch redelijk kaal en volledig uit rotsen en stof te bestaan of ben ik kleurenblind???

   5 likes
  • Onno Westerman schreef:

   Die info heb je zeker niet uit betrouwbare bron want al die argumenten en info kun je zo op internet vinden en doen al jaar en dag de ronde dus je vertelt echt totaal niets nieuws !

   3 likes
  • Roy schreef:

   En wie is deze zeer betrouwbare bron? dat heb ik vaker gehoord namenlijk..

   3 likes
  • The Forsaken schreef:

   Dat moet toch voor veel amateurastronomen zichtbaar moeten zijn?

   0 likes
 • skinny bob schreef:

  Na een uitgebreide studie van enkele jaren ben ik tot de slotsom gekomen dat in alle foto’s, films en video’s die de NASA heeft gepubliceerd zo veel tegenstrijdigheden en fouten zitten dat het onmogelijk is dat ze op de maan zijn gemaakt. Of er ooit mensen op de maan zijn geweest kan ik niet bewijzen nog ontkennen, de NASA informatie over de Apollo vluchten die ons is
  gepresenteerd levert hiervoor geen enkel bewijs, helaas voor de Amerikaanse ruimtevaart organisatie komen er wel steeds meer aanwijzingen en feiten boven water hoe de hele media operatie gefaked is. De techniek van beeldanalyse heeft sinds 1969 niet
  stil gestaan, en ook door de komst van internet zal het een kwestie van tijd zijn dat uiteindelijk de waarheid boven tafel zal komen.

  5 likes
  • Onno Westerman schreef:

   Ben ik toch bang dat je niet alle moon footage hebt gezien.. En hoe verklaar je de maan me erom heen draaiende CM met op zich toekomend net losgekomen LM module die daarnet voor nog op de maan stond ? En vergeet niet de maan met CM met cam die de maan EN de aarde op afstand half in schaduw op foto en film vastlegt ? Hoe kun je dit faken in een studio ? Dat kan dus niet ! Zouden ze niet op de maan zijn geweest, nou waar waren ze dan ? De raketten V5 zijn toch echt afgeschoten met astronauten erin. OH je denkt die hebben alleen maar ff een paar dagen tot een week baantjes om de aarde gedraaid.. yep right .. en er is geen astronoom / sterrekijker etc die dit opviel nog maar niet te spreken over de hoeveelheid mensen die in het complot hadden moeten zitten.. Faken geeft veel te veel risico dat de hoax bekend zou worden.. Nonsense !

   8 likes
  • Zoutoplossing schreef:

   Hoe hebben ze dan de Russen de mond weten te snoeren? Diekonden meeluisteren en zouden het echt wel gemeld hebben wanneer die radiosignalen niet van de maan kwamen…

   Idem dito voor de Australiërs waar een door locale wetenschappers en techneuten gerund grondstation was?

   6 likes
  • Frank schreef:

   Maak je nou een grap?

   We zijn op de maan geweest. Ja in 1969.
   Zijn er serieus mensen die denken dat de maanlanding nep was? Wat voor mensen zitten hier eigenlijk.

   6 likes
 • IIS schreef:

  On/Off topic:

  Toch blijft het raar dat het zo moeilijk is duidelijk aan te tonen dat men op de maan is geweest waar men hier op aarde strak kan inzoomen via een satelliet op iedere voetstap die een mens heeft gezet kan dit niet op de maan?

  Mensen op de maan dat is onmogelijk NCRV
  http://www.youtube.com/watch?v=FMkokpaAh78

  Niet dat het zo heel veel uitmaakt want veel van wat de VS beweert of bewijst is tot op heden discutabel en twijfelachtig te noemen. In de aanloop naar de derde wereldoorlog in/via Syrië zegt de VS met zijn islamitische president Barack Hussein Obama II dat er tanks en trucks van ISIS zijn vernietigd (niet van het Syrische leger, toevallig!!??) en dat men door zal gaan tot alles en iedereen is Ausradiert.

  Hier geeft men al ruiterlijk toe wat deze VS president en broeder van de islam wil… “We zullen verder gaan met het bombarderen van terroristische doelen, het trainen en bewapenen van de Syrische oppositie en Irakese soldaten, die het beste tegenwicht zijn tegen IS en het Assad-regime, het bestrijden van deze haatdragende ideologie, het afsnijden van de financiële bronnen van IS en het voorkomen van de toevloed van buitenlandse strijders.”

  En het wordt nog gekker als moslim Hussein Obama dit zegt en het over laat komen dat Syrië of Assad een vluchthaven hebben aangeboden aan terroristen. Nota bene terroristen die Amerika heeft gesteund/steunt:…. “Om nog een keer duidelijk te zijn tegen iedereen die samenzweert tegen Amerika: de VS zullen niet tolereren dat landen een vrijhaven bieden voor terroristische groeperingen die ons bedreigen. Ik ben dan ook blij dat er volop steun is vanuit het Congres. Amerika staat altijd sterker als we eensgezind zijn.” De VS is werkelijk helemaal van de ratten bezeken!!

  7 likes
  • Faith schreef:

   Echt! Helemaal van de ratten bezeken. Hoog in de bol die yanks aan de top, allemaal rijp voor het gekkenhuis. ”Amerika zal niet tolereren…” Ze blijven ouderwets hoog van de toren blazen zoals we dat van ze gewend zijn. Heel het land ligt aan de geelhonger, hebben geen cent meer te makken, sterker nog ze zitten met een staatsschuld opgescheept van $ 177525594.500, dan huizen de grootste schurken sinds mensenheugenis daar en kunnen ze elk moment ontmaskerd worden als het grootste tuig wat er rond loopt maar ”Amerika zal niet tolereren?” Het blijven arrogante bigheads die nog steeds denken dat ze de baas zijn. Die zitten ook in een waanwereld waar niets van klopt. Het begint nu iets komisch te krijgen.

   11 likes
  • Onno Westerman schreef:

   Er zijn nu geen satelieten of probes rond de maan dus nee dat kunnen we dus niet zien ! India heeft er landers en observer heengestuurd.. En overigens heeft de Nasa enkele jaren geleden al fotos laten zien van de overgebleven op de maan staande landers !

   3 likes
 • harrie schreef:

  @old man
  uit zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat elvis en hazes een duet hebben gezongen.
  john kennedy sloeg de maat en maria callas deelde drankjes rond.

  14 likes
 • whatever schreef:

  Als je alleen al nadenkt met hoeveel kracht het nodig heeft om tot de maan te komen, hoe kom je dan weer terug?

  7 likes
 • Skinny Bob schreef:

  Tijdens een zonsverduistering, of als de Maan voor een planeet schuift kunnen we zien dat de maan geen atmosfeer heeft, alle wetenschappers zijn het hier over eens, toch kan je duidelijk zien op NASA opnamen van Apollo 15 dat als astronaut David Scott langs de Amerikaanse vlag loopt dat deze beweegt door de wind die Scott maakt, dit kan in het vacuüm van de Maan nooit plaats vinden, het is maar een van de vele voorbeelden die laten zien dat deze opname niet op de Maan kan zijn gemaakt, een mooi software pakket van Nvida zal hier geen verandering in brengen.

  2 likes
  • Frank schreef:

   Lol serieus?

   De vlag wordt omhoog gehouden door een horizontale stok en beweegt simpelweg wanneer de vlag wordt ontrold en als de paal in positie wordt geplaatst door de astronauten. De vlaggenstok is licht, van flexibel aluminium en blijft trillen nadat de astronauten heb loslaten, waardoor je de indruk krijgt dat hij beweegt.

   Juist door het momentum van bewegen en het feit dat het in een vacuüm is blijft het bewegen.
   Snappie?

   4 likes
   • Skinny Bob schreef:

    OK, volgens die theorie beweegd de vlag nog steeds?!? Alles boven – 273 graden celcius beweegt altijd, nog zo’n dooddoener.

    1 likes
    • Frank schreef:

     BEWEEGT MET EEN T AUB!!!!!!!!!!!!!

     Sorry zo’n ongelofelijke fout moet even dikgedrukt staan.

     Omdat de vlag in een compleet lege ruimte staat (op de maan) =vacuüm en de temperatuur is hoger dan 273 (want we hebben dag en nacht op de maan) blijft hij een langere tijd bewegen nadat hij is gepland.

     De vlag blijft natuurlijk niet voor eeuwig bewegen, want er is wel zwaartekracht op de maan (maar lang niet zoveel als op de aarde).

     Aan de vlag zat ook een horizontale staaf die de vlag meer rechtop hield.
     Hij is uiteindelijk gestopt met bewegen door de zwaartekracht.

     Nu duidelijk?

     2 likes
  • Jan de Vries schreef:

   De aantrekkingskracht op de maan is niet zo groot als op de aarde,
   maar ik denk toch dat wanneer je met je voet op het maanoppervlak stampt (loopt)
   dat de bodem ietwat gaat trillen en zo-ook de vlag….mischien schuift het stof een beetje.
   Dit was mijn verklaring……en ik was er bij.

   0 likes
 • nexus schreef:

  oud nieuws een klein kind zag dat toen al maar werden ook weer niet gelooft
  maar goed al mee al is er zo veel bedrog door instantie,s wat moet een mens nog geloven

  ik haat steeds meer mensen ze zijn nog erger dan dieren

  7 likes
 • Ronny schreef:

  Mijn god…. met technieken van nu kun je alles nabootsen. Die hadden ze in die tijd echt niet. Sommige mensen (ook hier) zijn compleet van het potje volgens mij. Hebben jullie echt niets anders te doen dan op alles wat er gepubliceerd wordt een aan- of opmerking te hebben? Gewoon, net zoals ieder “normaal” mens gaan werken of zo?

  7 likes
 • john wichers schreef:

  Er is wel een reis naar de maan geweest, maar éénmaal op verkenning zagen ze een ruimteschip dat gigantisch hoog was en groot was..Ze werden gesommeerd door Buitenaards entiteiten weg te blijven en vandaar dat je na de landing ieder melding met minuten tussenpozen ging zodat de nasa dat kon schrappen. Het gerucht gaat dat om de mensheid niet in paniek te brengen er gefilmd en na gebootst is in een woestijn. Precies zoals Old masan 33 verder zegt klopt en nu wordt er zo’n beetje door oud astronauten die hun einde voelen naderen geopenbaard wat ze werkelijk hebben gezien. Een ander verhaal is dat de astronauten daar binnen in zijn geweest en een vrouwelijke robot mee hebben genomen naar de aarde..ik zou zeggen google ff en je zult veel lezen. Ook interessant is het verhaal van laura eisenhouwer.

  4 likes
 • Skinny Bob schreef:

  Het Apollo programma was total fake, zelfs astronaut Gus Grissom heeft zijn harde kritiek op het Apollo programma met de dood moeten bekopen. De stereo parallax foto analyse toont aan dat de afstanden tot b.v. Mount Hadley (Apollo 15) een factor 10 te klein zijn, dit bewijst voor 100 procent dat de beelden allemaal in een studio zijn opgenomen. Nog zo’n give away, de beoogde landingsplaats Fra Mauro voor Apollo 13 zou bij de landing in de aardnacht hebben moeten plaatsvinden, een onmogelijkheid, het ongeluk was dus van tevoren gepland, er zou dus nooit een landing plaatsvinden. Zo zie je maar, verdiep je eerst in de feiten dan komen de leugens vanzelf tevoorschijn.

  0 likes
 • Roswell Grey schreef:

  Hilarisch altijd, die Maan complotdenkers. Aan de ene kant de complotdenkers die beweren dat we er nooit zijn geweest en alles in een filmstudio in scéne is gezet en aan de andere kant degenen die beweren dat er aliens op de maan zitten die ons weggejaagd hebben. Een kind begrijpt dat dit niet allebei tegelijk waar kan zijn dus nu komt optie drie: ja, we zijn er geweest maar aliens jaagden ons weg en ‘dus’ werd alles in een filmstudio in scéne gezet zodat de aliens niet zichtbaar werden. *proest!*

  Hiooe moet dat dan met het idee dat we er nooit konden komen door straling/hitte enz? Hoe konden we die aliens dan ontmoeten terwijl we ze niet konden bereiken? Hoe kon men ineens een filmstudio regelen en alles perfect nabouwen? Hoe kan het toch dat alle ideeën van de complotdenkers zoals de sterren die niet zichtbaar zijn, schaduwen die niet zouden kloppen, straling die te hoog zijn, de vlag die zou wapperen in een vacuüm enz. enz. enz. allang en uitgebreid zijn weerlegd? Waarom blijven complotdenkers telkens weer met deze prutsargumenten aankomen?

  Waarom kunnen de moonhoaxers nooit zeggen wie in 1969 de spiegel op de maan heeft geplaatst waarop nog altijd laserstralen vanaf de Aarde worden verstuurd en waarmee de exacte afstand Aarde-Maan kan worden bepaald? Waarom hebben de KGB en de Stasi nooit gezegd dat een hoax was terwijl ze tot in de top geïnfiltreerd waren? Waarom heeft niemand, maar dan ook werkelijk niemand van de honderduizenden (!) mensen die er bij betrokken waren ooit gezegd dat het nep was?

  Het antwoord is eenvoudig: omdat die maanlanding gewoon daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. En nee, niemand is erom vermoord, niemand heeft zwijggeld gekregen, er zaten geen honderduizenden in Het Complot die vervolgens 45 jaar lang allemaal hun mond hielden. Wie het allemaal nog niet gelooft, gaat zich maar eens inlezen op clavius.org; daar worden alle malle ideeën van complotdenkers één voor een weerlegd. Bottom line: het faken van een maanlanding is zó moeilijk, dat het een stuk makkelijker is er gewoon daadwerkelijk heen te gaan.

  4 likes
 • amd schreef:

  nee wij van amd hebben dit gedaan Nvidia heeft nooit iets gepresteerd

  3 likes
 • x

  Check Also

  soros

  Zeldzame verklaring: Soros ontkent betogers te betalen om te plunderen. ‘Complottheorie’

  De Open Society Foundations (OSF) van George ...

  nasa

  NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

  NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

  >