BinnenlandCorona

Hoe Brussel de coronacrisis direct benut om meer macht en meer geld naar zich toe te trekken

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 22 februari, toen inmiddels ook Italië was getroffen door de coronacrisis, vond de G20-top plaats in de Saudische hoofdstad Riyad. De aanwezige ministers wilden alleen maar praten over klimaatmaatregelen.

De coronacrisis en de gevolgen daarvan op de wereldeconomie, dat waren kennelijk geen belangrijke gespreksonderwerpen.

De EU-bestuurders vonden het belangrijker om hun klimaatreligie aan anderen te blijven opdringen.

‘Never waste a good crisis’

Dit tot grote ergernis van FvD-Europarlementariër Rob Roos. Hij constateert:

Brussel benut deze crisis direct om meer macht en meer geld naar zich toe te trekken. Ironisch genoeg ‘voelen’ zij dat de mensen daar om vragen. “Never waste a good crisis” zei Winston Churchill en dat advies slaat de Europese Commissie blijkbaar niet in de wind. Zo misbruikte de EU eerder al de eurocrisis en nu lijkt het opnieuw te gebeuren. Eerst de boel uit de hand laten lopen en dan meer macht eisen om het ‘op te lossen’.

Hoop ellende bespaard

Roos laat vervolgens geen spaan heel van de bureaucraten:

We moeten voorkomen dat dit incompetente gedrag wordt beloond. Want had onze Tweede Kamer op 28 januari 2020 maar gehoor gegeven aan de oproep van Baudet om een spoeddebat te voeren over het coronavirus. En had minister Bruins van Medische Zorg en Sport de Kamer maar willen informeren over de succesvolle aanpak van Singapore, in plaats van alleen te kijken naar andere falende EU-landen om ons heen, dan hadden we als zelfstandige natie veel betere voorzorgsmaatregelen kunnen treffen. Dat had ons een hoop ellende bespaard.

[Forum voor Democratie]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
2 jaren geleden

Het Cororna virus is niets anders dan een griepvariant, het wordt de mensen door hun strot gedouwd dat het een dodelijke ziekte is.. de msm klopt het tot ongekende hoogte op.. aan de gewone griep gaan jaarlijks 650.000 tot 680.000 mensen dood.. hoor je daar van een “pandemie” dat hele landen dicht moeten? Nee het gaat stil aan je voorbij.. dat is wat wij met zn allen ook met het Corona griep verhaal zouden moeten doen.. het gaat allemaal om macht en geld.. nog meer restrikties en nog meer geld uit onze zakken vullen.. de EU is de grootste criminele organisatie in Europa met ongekozen “leiders” NEXIT en gauw.. en Rutte graag als parkeerwachter parkeren

Willem
Willem
2 jaren geleden

Houdt het dan nooit op? Nee, het houdt nooit op.

Margie
Margie
2 jaren geleden

https://stichtingvaccinvrij.nl/covid-19-zijn-we-slachtoffer-van-een-paniekvirus/

Deel het artikel met zoveel mogelijk mensen.
En print het uit om op te sturen naar kranten, leden van de Eerste en Tweede kamer, huisartsen, buren, vrienden en familie.

exegese
exegese
2 jaren geleden

We worden op absurde manier overspoeld met informatie over het Corona virus. Het is dus heel logisch dat veel mensen hierom in de angst schieten.
Iedereen kan met eigen ogen zien wat voor effecten het heeft op het land (en de hele wereld). Er is geen sprake van een gezondheidscrisis, maar wel van een politieke en social-economische crisis.
Waarom geen gezondheidscrisis? Heel simpel, de cijfers spreken voor zich. Volgens het RIVM krijgen bijvoorbeeld 1 op de 10 mensen in Nederland griep. Dat zijn 1,7 miljoen Nederlanders! En 2700 mensen gaan er aan dood jaarlijks.
Het Corona virus? Tot nu toe 959 gevallen in Nederland, waarvan in totaal 12 mensen zijn overleden. Let op: Dit betrof allemaal oudere patiënten en mensen met onderliggend lijden.

Stel dat de jaarlijkse cijfers van de griep ook gaan gelden voor het Corona virus? Dat er 1,7 miljoen Nederlanders besmet raken en er 2700 zullen overlijden. Wat voor complete, doorgeslagen en ongegronde gekte zou er dan uitbreken?

Waarom is de hele wereld in paniek en wordt een griepepidemie in vergelijking nagenoeg genegeerd ? Je zou jezelf moeten afvragen wie er baat hebben bij het verspreiden van angst. Wat levert het op?

Wellicht herinner je de media berichtgevingen nog na 9/11. Wat zijn de meest benoemde ‘woorden’ na deze tragische dag? De woorden ’terrorisme’ en ‘Al Qaida’ zijn maandenlang eindeloos herhaald.

Wat heeft dit opgeleverd? Publieke steun om Afghanistan en Irak binnen te vallen. Waar zoekt men nu publieke steun voor? Inderdaad, een vaccinatie.

De mens is zo beïnvloedbaar. We zien op TV mensen vechten om WC papier en denken “dat zal wel heel belangrijk zijn”. En binnen no-time is al het WC papier op in de supermarkten.

Als je denkt dat ik teveel in ‘complotten’ denk, is het goed om nog even terug te kijken naar de afgelopen jaren.

Hieronder een citaat van Brits parlementslid Paul Flynn, uit een artikel van Door Frankema

“Het Brits parlementslid Paul Flynn heeft voor de Raad van Europa uitgebreid onderzoek gedaan naar de Mexicaanse griep: “Wie heeft er voordeel gehad bij wat er is gebeurd?”, vraagt hij. Flynn beantwoordt zijn eigen vraag direct:

“De enigen die echt voordeel hebben behaald, zijn farmaceutische bedrijven. Cruciaal element bij het debacle rond de Mexicaanse griep is volgens hem het versoepelen van de WHO-definitie van wat een pandemie is.”

“Uiteindelijk heeft de Nederlandse overheid in totaal 340 miljoen Euro besteed aan de Mexicaanse griep. In Engeland werd berekend dat de 26 levens die zijn “gered” door de aanpak van de Mexicaanse griep, de overheid 52 miljoen Euro hebben gekost. Per persoon.

Daarvan zouden bijvoorbeeld ook de salarissen kunnen worden betaald van bijna tweeduizend verplegers”

Dat is het plaatje wat je zou moeten zien. We laten ons weer eens helemaal gek maken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x