Buitenaards

Obama houdt mond dicht over buitenaardsen tijdens bezoek aan Roswell

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een opgewekte president Barack Obama grapte na zijn landing in Roswell dat hij niet mocht onthullen of buitenaardsen in 1947 hetzelfde deden met een vliegende schotel. Dat meldt persbureau AFP.

“Toen ik landde vertelde ik de mensen dat ik in vrede kom,” zei de Amerikaanse leider, verwijzende naar een uitspraak die vaak in verband wordt gebracht met buitenaards bezoek.

Roswell in de staat Nieuw-Mexico telt zo’n 50.000 inwoners en staat wereldwijd bekend als de plaats waar 65 jaar geleden een ruimteschip inclusief buitenaardse bemanning zou zijn neergestort dat sindsdien verborgen wordt gehouden door de Amerikaanse regering.

“Er zijn kinderen die me vragen of ik in Roswell ben geweest en of het waar is wat er wordt gezegd,” ging Obama verder.

“Ik antwoord dan dat ze te veel zouden weten als ik het ze zou vertellen waarop ze me met grote ogen aankijken,” aldus de president tijdens zijn bezoek aan Maljamar, een plaats op 80 kilometer van Roswell waar hij zijn energiebeleid promootte. “We houden onze geheimen hier!”

Bron: Calgaryherald.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x