Homepagina » Het Complot » Planetaire update
Planetaire update

Planetaire update

De activiteiten van de zogeheten Oosterse Alliantie worden steeds duidelijker zichtbaar.

Deze alliantie bestaat uit Interpolagenten, overheidsfunctionarissen uit BRICS-landen, Chinese en Russische militairen, de White Dragons Society en tempeliers die de planeet proberen te bevrijden van de elite.

De leiders van de BRICS-landen – Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika – zijn van plan een nieuwe bank te vormen om de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) te omzeilen. “Er vindt een machtsverschuiving plaats van de traditionele naar de opkomende economieën,” aldus de directeur van een adviesbureau in Zuid-Afrika.

Gifgas

De BRICS willen dat het systeem van Bretton Woods op de schop gaat; het financieel-economische akkoord dat in 1944 voorzag in de invoering van een stelsel van vaste wisselkoersen en de oprichting van het IMF en de Wereldbank. Ze zijn ook tegen de traditie dat de Verenigde Staten en Europa een kandidaat voor het presidentschap van respectievelijk de Wereldbank en het IMF leveren.

De Russische president Vladimir Poetin probeert de activiteiten van de duistere cabal in Syrië te ontmaskeren. In een brief op de opiniepagina van The New York Times noemt hij het verontrustend dat militair ingrijpen in binnenlandse conflicten in andere landen gemeengoed lijkt te worden.

Verder schrijft Poetin dat niet de Syrische leider Bashar al-Assad, maar de rebellen chemische wapens hebben ingezet. “Er is alle reden om aan te nemen dat het gifgas niet door het Syrische leger is gebruikt, maar door de rebellen om daarmee een reactie uit te lokken van de buitenlandse machten die hen steunen.”

Achter de schermen hebben jezuïtische groepen en leden van de Rothschild-familie gezegd bereid te zijn om zich over te geven. Paus Franciscus wil naar verluidt amnestie voor zichzelf en de Rooms-katholieke Kerk.

De Rockefeller-groep (Illuminazi, Kissinger, Bush, Cheney, Rumsfeld) wil tot het bittere eind blijven strijden en koste wat kost een derde wereldoorlog ontketenen. De Oosterse Alliantie zal hier een stokje voor steken.

Door spanningen tussen de verschillende groepen binnen het leger beginnen de strijdkrachten het vertrouwen in de legertop te verliezen.

Bron: 2012portal

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • kim schreef:

  Oppakken die smeerlappen en in die Femakampen vastzetten op droge bisquits en slappe thee en zelfs dát is nog te luxe voor ze!

  0 likes
 • Dovav schreef:

  Dit is goed nieuws 🙂

  0 likes
 • m&m schreef:

  misschien komt er eindelijk respons.
  die smeerlapperij moet maar eens afgelopen zijn.
  maar we worden behoorlijk wakker de laatste tijd.

  0 likes
 • Pascal schreef:

  [quote name=”Dovav”]Dit is goed nieuws :)[/quote]
  Dit is “GEEN” nieuw of gewoon bedrog. Mensen vergeten dat ook RT Rothschild nieuws is want ook Al Jazera is van Rothschild. Misschien kan ik beter zeggen dat “AL” het nieuws over de wereld, nieuws is van de FARAO bloedlijn!

  0 likes
 • Jasper schreef:

  jullie weten wel wat voor persoon poetin is?

  Wie zegt dat een nieuwe wereld economie niet ook misbruikt gaat worden?

  waar komt deze informatie vandaan?

  0 likes
 • Linda schreef:

  Ik weet het. Alles is 180 graden omgekeerd aan de waarheid, overgeleverd als we zijn aan het duister. Maar Poetin, mijn vertrouwde verdachte… Onze vredesengel, onze redder…. Wel even wennen.

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Ik wordt wat achterdochtig bij dit soort berichten. In ieder geval is zeker dat Syrie nog niet tot een grotere brandhaard is uitgegroeid. Ik heb trouwens niet het idee dat leden van de Rothschildfamilie het al te gauw in hun broek doen en zich willen overgeven. Ik neem dit bericht met een flinke korrel zout.

  0 likes
 • Douwe Egberts schreef:

  [quote name=”kim”]Oppakken die smeerlappen en in die Femakampen vastzetten op droge bisquits en slappe thee en zelfs dát is nog te luxe voor ze![/quote]
  Slappe biscuits en (te) sterke thee is pas erg…

  0 likes
 • John schreef:

  De mensenrechten in China en Rusland zijn nou ook niet om over naar huis te schrijven en en je mag daar ook geen vrije eerlijke mening geven dan ga je tegen de muur. En alles eerlijk verdeeld iedereen is gelijk ze hebben allemaal te eten ze hebben allemaal een dak boven hun hoofd geen schulden nee ook daar word je bedonderd voorgelogen en uitgemolken misbruikt als slaaf voor de hogere machten. Ik geloof al dat gajes niet en het is trouwens overal zo van Amerika tot Zimbabwe.

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”Douwe Egberts”][quote name=”kim”]Oppakken die smeerlappen en in die Femakampen vastzetten op droge bisquits en slappe thee en zelfs dát is nog te luxe voor ze![/quote]
  Slappe biscuits en (te) sterke thee is pas erg…[/quote]

  Douwe Egberst is te goed voor ze 🙂

  0 likes
 • legaal schreef:

  Door geen raket aanval op Syria te sturen,hebben de Rotchilds verloren,en dat weten ze.alleen de bovenste laag van de Rotshilds geven zich niet over.gisteren zijn er motor biks en en moslim groep in waschington geweest om te demonstreren,dat de moslims de aanval op het WTC niet gedaan hebben,en met de leus wisten jullie dat WTC 7 ook is neergehaald.Zo Scherf (Bush)van oorsprong Duitsers weten dat dit een conspiritie was.En ja achter de schermen worden inderdaad arrestatie verricht,ga naar portal 2012 dit is de website van Cobra,dit is de afkorting van Compression break through,deze is met de arrestatie,s bezig met positife militairen enz,Dit zal niet het nieuws halen dit gebeurd allemaal in het geheim.Poetin is zoals wij Lightwerkers dat zeggen van het Licht.Als Syria aangevallen word gaat gelijk de Event beginnen,dat houd in,de banken gaan dicht de tegoeden van de Cabal Elite word bevroren en worden ze allemaal binnen 72 uren gearresteerd.Dit was voor de Cabal het begin van een NWO de helft van de wereld bevolking stierf een langzame dood door Monsato en ja de Chemtrails maar dat is ze nu gedaan voor ze.de wereld werd dan in drien gedeeld Europa door het vatikaan en de Markies Pindar die in Frankrijk woont plus de queen of england Amerika door de Rokkefellers met aan hang en de Rotschilds het midden oosten.Het schijnt dat voor Pindar de rituelen gedaan werden,vandaag is het vrijdag de 13de die datum is voor de Cabal een datum voor rituelen.Wij zitten nu in een proces bevrijding van de aarde,en van de Cabal de Elite wij gaan nog een onrustige tijd tegemoed en dan komt er ook nog de Event die komt zoiezo,maar wanneer die komt is afwachten hoe zich alles ontwikkeld achter de schermen.
  Groetjes.

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  [quote name=”Jasper”]jullie weten wel wat voor persoon poetin is?

  Wie zegt dat een nieuwe wereld economie niet ook misbruikt gaat worden?

  waar komt deze informatie vandaan?[/quote]

  Zou Poetin kunnen worden gepresenteerd als die “aardige” een soort dictator. Rusland is ook (net als hier) geen werkelijke democratie maar men schijnt daar wel meer tevreden te zijn met Poetin dan de dictators van de communisten zoals Stalin, Chroetstov en Brejinev en zo.

  0 likes
 • Ramon schreef:

  Brics landen zijn Rothschild landen….dus NWO

  0 likes
 • mb schreef:

  Zeker weten dat Pepe wel Pepe is ? 🙂

  0 likes
 • zappfinger schreef:

  Die Poetin is een echte ras-Poetin…

  0 likes
 • Anna schreef:

  Is niemand die grote rode vlag met die tweekoppige adelaar opgevallen in die stembureaus..of wat het ook waren? Vind dit heel zorgwekkend. We worden nog steeds misleid….

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”John”]De mensenrechten in China en Rusland zijn nou ook niet om over naar huis te schrijven en en je mag daar ook geen vrije eerlijke mening geven dan ga je tegen de muur. En alles eerlijk verdeeld iedereen is gelijk ze hebben allemaal te eten ze hebben allemaal een dak boven hun hoofd geen schulden nee ook daar word je bedonderd voorgelogen en uitgemolken misbruikt als slaaf voor de hogere machten. Ik geloof al dat gajes niet en het is trouwens overal zo van Amerika tot Zimbabwe.[/quote]
  Klinkt als het nieuws van de reguliere media, die alle artikelen van Reuters betrekken. En Reuters? Is van de cabal.

  0 likes
 • Skitter schreef:

  De nieuwe elite wegvagen?? Blijf hopen, dat gebuert toch niet. Ze willen een nieuwe elite oprichten en de volgzame (oeh als het maar alternatief is) Niburu gaat erin mee!
  Open je ogen Niburu, jullie worden net zo erg als de “elite” enz. waar jullie tegen zijn! Ook bij jullie wordt het nieuws gefilterd dus krijgen we alleen jullie meningen te zien.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  elektrische auto

  Elektrische auto zorgt ook voor veel CO2, geeft Polestar toe

  Autofabrikanten moeten open en eerlijk zijn over ...

  >