Het Complot

Planetaire update

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De activiteiten van de zogeheten Oosterse Alliantie worden steeds duidelijker zichtbaar.

Deze alliantie bestaat uit Interpolagenten, overheidsfunctionarissen uit BRICS-landen, Chinese en Russische militairen, de White Dragons Society en tempeliers die de planeet proberen te bevrijden van de elite.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De leiders van de BRICS-landen – Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika – zijn van plan een nieuwe bank te vormen om de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) te omzeilen. “Er vindt een machtsverschuiving plaats van de traditionele naar de opkomende economieën,” aldus de directeur van een adviesbureau in Zuid-Afrika.

Gifgas

De BRICS willen dat het systeem van Bretton Woods op de schop gaat; het financieel-economische akkoord dat in 1944 voorzag in de invoering van een stelsel van vaste wisselkoersen en de oprichting van het IMF en de Wereldbank. Ze zijn ook tegen de traditie dat de Verenigde Staten en Europa een kandidaat voor het presidentschap van respectievelijk de Wereldbank en het IMF leveren.

De Russische president Vladimir Poetin probeert de activiteiten van de duistere cabal in Syrië te ontmaskeren. In een brief op de opiniepagina van The New York Times noemt hij het verontrustend dat militair ingrijpen in binnenlandse conflicten in andere landen gemeengoed lijkt te worden.

Verder schrijft Poetin dat niet de Syrische leider Bashar al-Assad, maar de rebellen chemische wapens hebben ingezet. “Er is alle reden om aan te nemen dat het gifgas niet door het Syrische leger is gebruikt, maar door de rebellen om daarmee een reactie uit te lokken van de buitenlandse machten die hen steunen.”

Achter de schermen hebben jezuïtische groepen en leden van de Rothschild-familie gezegd bereid te zijn om zich over te geven. Paus Franciscus wil naar verluidt amnestie voor zichzelf en de Rooms-katholieke Kerk.

De Rockefeller-groep (Illuminazi, Kissinger, Bush, Cheney, Rumsfeld) wil tot het bittere eind blijven strijden en koste wat kost een derde wereldoorlog ontketenen. De Oosterse Alliantie zal hier een stokje voor steken.

Door spanningen tussen de verschillende groepen binnen het leger beginnen de strijdkrachten het vertrouwen in de legertop te verliezen.

Bron: 2012portal

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kim
kim
10 jaren geleden

Oppakken die smeerlappen en in die Femakampen vastzetten op droge bisquits en slappe thee en zelfs dát is nog te luxe voor ze!

Dovav
Dovav
10 jaren geleden

Dit is goed nieuws 🙂

m&m
m&m
10 jaren geleden

misschien komt er eindelijk respons.
die smeerlapperij moet maar eens afgelopen zijn.
maar we worden behoorlijk wakker de laatste tijd.

Pascal
Pascal
10 jaren geleden

[quote name=”Dovav”]Dit is goed nieuws :)[/quote]
Dit is “GEEN” nieuw of gewoon bedrog. Mensen vergeten dat ook RT Rothschild nieuws is want ook Al Jazera is van Rothschild. Misschien kan ik beter zeggen dat “AL” het nieuws over de wereld, nieuws is van de FARAO bloedlijn!

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x