Buitenland

Australië zet leger in om positief geteste mensen af te voeren naar quarantainecentrum

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de gebieden Binjari en Rockhole in de Australische regio Noordelijk Terrortorium is een strenge lockdown ingesteld nadat er negen nieuwe coronagevallen waren geregistreerd. Het leger is ingeroepen om positieve gevallen en nauwe contacten naar een quarantainecentrum te brengen.

Eerste minister Michael Gunner zei zondag dat een 78-jarige vrouw wordt behandeld in het Royal Darwin Hospital en dat de overige acht gevallen en 38 nauwe contacten zijn overgebracht naar het quarantainecentrum Howard Springs.


Soldaten en legertrucks

De Australische premier heeft 28 soldaten van de Australian Defence Force en een aantal legertrucks naar de regio gestuurd. Mensen mogen hun huis alleen verlaten ‘voor een medische behandeling, in het geval van nood of indien wettelijk vereist’.

Gunner zei dat de lockdown waarschijnlijk enkele weken van kracht blijft. Hij voegde toe dat de vaccinatiegraad in Binjari laag is en riep mensen op om zich te laten inenten tegen corona. Ongevaccineerde reizigers worden sinds maandag niet meer toegelaten tot het Noordelijk Territorium.

4.8 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Avax
Avax
1 jaar geleden

Hier, het hiernamaals of beiden, maar die krijgen hun straf echt wel.Ik zou niet in hun schoenen willen staan.Hoe slim ze ook menen te zijn, hoe dom en kortzichtig zij uiteindelijk zijn.Een beetje voorruit denken ontbreekt…en dat komt omdat ze hebzuchtig zijn en geen geloof hebben.

Vaste Burcht.
Vaste Burcht.
1 jaar geleden

Concentratiekamp Australië is een feit !!
Schandalig !!

Geen variatie
Geen variatie
1 jaar geleden
Leo
Leo
1 jaar geleden

Als deze dreiging realiteit wordt, zal dit ontaarden in een massale volksopstand. Ook in Oostenrijk heeft de regering krankzinige, onmenselijke plannen. Als deze dictatoriale gekte zich ook in andere landen voortzet, staan we aan de rand van een wereldoorlog, heel beangstigend. Het is echt te hopen dat nu eindelijk de kuddes schapen gaan inzien, dat het vaccin niet voor de gezondheid van de burgers is ontwikkeld.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

121
0
We lezen graag je reactie!x