Buitenland

Oekraïense leger heeft een groot nazi-probleem, zegt Amerikaanse ex-soldaat die meevocht

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse oud-soldaat John McIntyre maakte bijna een jaar deel uit van diverse Oekraïense legereenheden. In een interview met RT zegt hij dat het Oekraïense leger een groot nazi-probleem heeft.

McIntyre liep over naar de Russische kant nadat hij had gezien waartoe Oekraïense troepen in staat zijn. “Ik kon daar niet blijven,” zei de oud-soldaat, die van Odessa naar Moldavië ontsnapte. “Ik dacht dat ik vermoord zou worden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Toen ik aankwam in Oekraïne was ik erg verbaasd. Iedereen had nazitatoeages en -symbolen,” zei McIntyre, die niet geloofde dat de ultrarechtse ideologie een groot probleem is in Oekraïne, tot hij het met zijn eigen ogen zag.

Wij zijn de nazi’s

In Oekraïne zeiden andere westerse huurlingen tegen hem: “De Russen zijn niet de nazi’s, wij zijn de nazi’s.”

Hij sprak met iemand over de oorlogsmisdaden die de Oekraïense troepen plegen en dat bracht hem in een lastige positie. Volgens McIntyre worden klokkenluiders nog erger behandeld dan spionnen. Die worden namelijk zonder pardon in de rug of het hoofd geschoten. “Veel mensen raken vermist, ook buitenlanders.”

McIntyre zei dat Oekraïense soldaten burgers als schild gebruiken en zich verschansen in kelders van flatgebouwen. Als er dan raketaanvallen worden uitgevoerd in het gebied, geven ze Rusland de schuld.

Dit zijn onze bondgenoten?

De ex-soldaat, die diende in het Karpatische Sich-bataljon, zei dat hij mensen kende die krijgsgevangenen executeren, waaronder Portugezen, Fransen en Argentijnen. “Zij vinden het grappig. Het is haat. Ze haten de Russen en willen hen doden, ze willen genocide plegen.”

“En wij steunen deze mensen? Dit zijn onze bondgenoten? Zij moeten lid worden van de NAVO? Ze houden zich niet eens aan de Geneefse Conventies.”

4.9 138 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joe
Joe
1 jaar geleden

Boontje komt om z’n loontje.

Nederland verdient ook niet beter.
Op een minderheid na.

Avax
Avax
1 jaar geleden

Amerika zélf heeft/is één groot Naziprobleem bedoeld hij?

Annette
Annette
1 jaar geleden

John McIntyre heeft geluk gehad, dat hij heeft weten te ontsnappen naar Rusland.

En, in plaats van dat die zogenaamde o zo slechte Russen hem gelijk pardoes een kogel in het hoofd hebben geschoten, hebben zij hem opgenomen EN ook de kans gegeven om zijn verhaal op RT te vertellen.

Dat is natuurlijk, vanuit de kant van de Russen, een zéér goede tactische zet geweest. Zo komt dit verhaal, weliswaar NIET via de reguliere media, maar in ieder geval WEL via de alternatieve media, in de openbaarheid.

Dat de Oekraïne vol zit met nazi’s….. ja, dat is voor ons natuurlijk helemaal geen verrassing. Kijk maar naar de clown Zelensky. Dat is een nazi pur sang.

Waar ik wel grote problemen mee heb, is, dat nazi’s nog steeds ultra rechts of extreem rechts worden genoemd. Ik zou ze veel liever ultra links of extreem links willen noemen.

Volgens mijn bescheiden mening was Adolf Hitler helemaal niet rechts, maar links. Maar zeker in deze gepolariseerde tijd komt het natuurlijk politiek gezien hartstikke goed uit om nazi\s NU rechts te noemen. Dan kunnen “ze” gelijk ons, aanhangers van Forum voor Democratie, gelijk stellen aan nazi’s.

Het is natuurlijk een gruwelijk verhaal, wat deze John McIntyre allemaal vertelt. Maar de meesten van ons hebben dergelijke verhalen natuurlijk al eerder gehoord.
De Oekraïne is, uitgezonderd natuurlijk de onschuldige burgers die daar wonen, een poel van verderf. Met dank aan het nazituig, afkomstig uit het Westen.

Jammer is wel, dat er nog steeds ongelooflijk veel mensen in dit land zijn, die niet anders dan eenzijdig nieuws via de NPO tot zich nemen. Daarmee hebben zij een volkomen verwrongen beeld van de werkelijkheid.

Dank jullie wel weer, redactie van ninefornews, voor het delen van dit schokkende verhaal.

Ik spreek de hoop uit, dat jullie dit nog heel lang kunnen blijven doen.

Het is en blijft hard nodig!

Spooked
Spooked
1 jaar geleden

Deze nazi’s zijn daar in 2014 door het Westen (Amerika) geïnstalleerd.

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x