Binnenland

Farmers Defence Force lanceert Project X: ‘Er moet een andere wind waaien in Nederland’

Help mee door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

De afgelopen 12 jaar zijn wij bedonderd door de VVD. De VVD van Mark Rutte is een aaneenschakeling van liegen en bedriegen. Dat zegt Farmers Defence Force-voorman Mark van den Oever in een video.

Hij heeft ook geen goed woord over voor het CDA, de partij van ‘de mooie praatjes’. “We hebben al jaren last van de slappe ruggengraat van het CDA en [het feit] dat ze niet voor de boeren opkomen. Ze hebben nu natuurlijk mooie praatjes, maar voor ons hebben ze afgedaan,” aldus Van den Oever.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Totaal ongeloofwaardig

“Over D66 hoeven we het helemaal niet te hebben, met onze Tjeerd de Groot en z’n halvering van de veestapel. Daar zijn we natuurlijk helemaal op uitgekeken. Gelukkig is D66 al gehalveerd,” vervolgt hij.

“Ook Paternotte die van de week weer bij een natuurgebied stond met een bord ‘Hier moeten huizen komen’. Hij dacht natuurlijk dat hij bij een akker stond, maar nee, dat is tegenwoordig de nieuwe natuur, meneer Paternotte. Dus jij wil zeggen dat je de natuur gaat redden, maar ondertussen wil je gewoon dik vet huizen bouwen midden in een Natura 2000-gebied. Als je verstand hebt, dan stem je niet op D66. Die zijn totaal ongeloofwaardig geworden.”

Er moet een andere wind waaien

Tot slot krijgt de ChristenUnie ervan langs. “Het begon natuurlijk vier jaar geleden al met Carola Schouten, die in al die jaren niks gepresteerd heeft. Toen hebben we minister Staghouwer gehad, die keek het een paar maanden aan en gooide het bijltje er gelijk bij neer, alvorens ons eerst nog even de derogatie door de neus te boren.”

“Dit kabinet moet gewoon weg,” benadrukt Van den Oever. “Er moet een andere wind waaien in Nederland.”

4.9 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
B.watervogel
B.watervogel
11 maanden geleden

Nou het is maar te hopen dat mark nou voet bij stuk houdt. We hebben gezien dat het ook anders kon bij de fdf met de gesprekken met die remkes. Ik denk dat ze bij het fdf nou wel flink klaar zijn met de politiek maar hij sluit lientje met haar bbb nog steeds niet uit. Lijkt mij geen slimme zet van het fdf maar dat is wederom hun eigen keuze. Hoop voor de boeren dat de demo ol 11 maart een succes word, we zullen zien.

Hans
Hans
11 maanden geleden

Zo ist , weg met dat volk leugenaars en zakkenvullers !!

T.a
T.a
11 maanden geleden

Hopelijk trappen de boeren niet in BBB
Die stiekum straks aan de macht zegt ik kan er niks aan doen boeren maar we moeten luisteren naar brussel

Antiislam
Antiislam
11 maanden geleden

Mensen ga aub stemmen ook al denk je dat het niets helpt het is nu of nooit alle stemmen zijn nu echt heel belangrijk

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x