Homepagina » Binnenland » Waarschuwing bij Pfizer-vaccin: effect op vruchtbaarheid onbekend
pfizer

Waarschuwing bij Pfizer-vaccin: effect op vruchtbaarheid onbekend

De Europese Commissie maakte in september afspraken met farmaceut Pfizer over de aanschaf van 200 miljoen coronavaccins, met een optie op nog eens 100 miljoen doses. Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid zei dat de eerste mensen in het gunstigste scenario in de eerste week van januari worden ingeënt tegen Covid-19. Het vaccin van Pfizer kan in Europa al op 29 december worden goedgekeurd. Naar verwachting kunnen de eerste Nederlanders vanaf 4 januari het Pfizer-vaccin krijgen.

Wat weten we eigenlijk over dit Pfizer-vaccin? In een veiligheidsinstructie van de Britse overheid staat onder andere dat het niet gebruikt moet worden door zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. Daarnaast is niet bekend wat de effecten van dit zogeheten mRNA-vaccin is op de vruchtbaarheid.

In de 10 pagina’s tellende instructie staat dat het coronavaccin wordt afgeraden tijdens de zwangerschap, dat vrouwen een zwangerschap moeten uitstellen als ze zich laten vaccineren en dat ze na vaccinatie nog minstens twee maanden moeten wachten als ze zwanger willen worden. Het kan niet worden uitgesloten dat pasgeborenen of zuigelingen risico lopen, aldus de instructie.

In de handleiding staat ook een alarmerende passage over de impact van het vaccin op de vruchtbaarheid. “Het is niet bekend of het Covid-19 mRNA-vaccin BNT162b2 effect heeft op de vruchtbaarheid,” staat er.

Onethisch

Eerder deze week klopten twee vooraanstaande artsen aan bij de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA, die verantwoordelijk is voor de veiligheid van vaccins. Zij willen dat alle vaccinonderzoeken die nu lopen, worden stopgezet, met name de onderzoeken die betrekking hebben op het coronavaccin van Pfizer.

Dr. Michael Yeadon, een voormalig onderzoekshoofd van Pfizer, en dr. Wolfgang Wodarg, een voormalig Duits parlementslid, zijn van mening dat de vaccintesten ‘onethisch’ zijn. Yeadon en Wodarg waarschuwen dat sommige vaccins mogelijk voorkomen dat de placenta zich goed kan ontwikkelen bij zwangere vrouwen, met als gevolg dat ‘gevaccineerde vrouwen in feite onvruchtbaar worden’.

Juridische bescherming

De Britse krant The Independent schrijft daarnaast dat Pfizer niet aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele bijwerkingen, wat betekent dat mensen die na het vaccin ziek worden het bedrijf niet kunnen aanklagen.

“Medewerkers van de Britse gezondheidszorg NHS die het vaccin toedienen en fabrikanten van het vaccin zijn ook beschermd,” aldus de krant. De directeur van de Britse tak van Pfizer weigerde uit te leggen waarom het bedrijf deze juridische bescherming nodig heeft. Ben Osborn zei tegen de krant dat hij daar op dit ogenblik niets over kwijt wilde.

[LifeSite]
4.6 27 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Wat ik weet….

President Trump weet dat de vaccinbedrijven niet de juiste procedures hebben gevolgd. Als ze klaar zijn om te lanceren, gaat hij hen om het papierwerk vragen, wat ze niet kunnen leveren, en sluit hij ze af !!

Ilona
Ilona
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

In GB gaat men zeer spoedig over tot vaccinatie. Wat kan hij voor deze mensen betekenen?

Pieter
Pieter
Reactie op  Ilona
1 maand geleden

Trump kan niks voor niet zelf denkende mensen betekenen. Trump is eigenlijk tegen vaccins, maar omdat er zoveel bange mensen zijn, die denken dat een vaccin hun enige redding is, werkt hij daar aan mee. Maar alle vaccins zijn vrijwillig. Trump gaat die echt niet nemen en onze Hugo ook niet. Denk zelf na.

Ilona
Ilona
Reactie op  Pieter
1 maand geleden

Ik kan twee redenen bedenken waarom zij het vaccin uiteindelijk kunnen gaan verplichten. Een nieuwe uitbraak van iets? Te weinig mensen (minder dan 70%) willen zich laten vaccineren.

Se Paratist
Se Paratist
Reactie op  Ilona
1 maand geleden

Er is een andere reden dat ze die vaccins graag willen geven.
Depopulatie…!!

EMBÉ
EMBÉ
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Mooi zo! Want het volk is het zat baan al die onzinnige regels en zogenaamde wetten. Verplichte monkapje en de zogenaamde indirecte vaccinatie plicht waarvan de inhoud dubieus is. We zijn van het menselijk ras en geen vee!

Pippie
Pippie
Reactie op  EMBÉ
1 maand geleden

Inderdaad. Ik woon in Zwitserland en hier voorlopig alles van de baan met de horror genetic modification. De overheid wil wel maar de gezondheidsraad vindt dat er meer inzicht in de dtaa moet komen want deze zijn flinterdun. Media roept van alles maar voorlopig en maar goed ook hier geen Impfungen.. YESSSS… De wereld is wakker geworden en nu gaat de politiek de mensen nog meer aanpakken..over valse berichtgeving. De valse berichtgeving komt van de NOS, RTL en alle kanalen zelf. De politiek manipuleert en gebruikt een fraude test. Wij weten dit al maanden. Er zal gerechtigheid komen!!!!!

Bas Norden
Bas Norden
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Hi Joyce, mag ik vragen hoe je aan deze informatie komt? De meeste informatie over Trump klinkt vrij positief, maar het feit dat hij zo positief doet over de vaccins, doet mij twijfelen of hij echt alleen maar goede bedoelingen heeft.
Als hij dit alleen maar doet om aan het volk te laten zien wat er gebeurt, dan gaat hij wel tot de uiterste grens!

Jo Bidon
Jo Bidon
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Hoe kom je erbij? Trump heeft zelf een versnelde, niet eerder geteste behandeling ondergaan, dus hij gaat helemaal niks doen aan procedurecontroles.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Lawsuit Reveals MRNA Vaccines Will Sterilize Women
https://banned.video/watch?id=5fcacae128f48762652461b0

Do Ko
Do Ko
1 maand geleden

coronavaccin is niet geschikt voor mensen met een verzwakt immuunsysteem staat in de bijsluiter!!!!!. Ook niet voor mensen die bloedverdunners slikken en dat doen juist heel veel ouderen!!! . Maar ze beginnen juist met de meest verzwakte en kwetsbare mensen, zoals in verzorgingshuizen ???? Om juist van ze af te komen?

Jonas
Jonas
Reactie op  Do Ko
1 maand geleden

Waar kan ik die bijsluiter vinden?

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Jonas
1 maand geleden

Die krijg je pas nadat je je hebt laten vaccineren.

Pieter
Pieter
Reactie op  Jonas
1 maand geleden

Die kunt u wel zoeken, maar alle corona vaccin fabrikanten hebben bedongen niet aansprakelijk voor bijwerkingen en zelfs de dood tot gevolg. Maar inspuiten die zooi terwijl corona maar dodelijk in voor 0,2% van de bevolking. En voor mensen onder de 70 0,03%

John
John
Reactie op  Pieter
1 maand geleden

Het is 0,2% van degenen die ziek wordt.
En ‘besmet’ is niet hetzelfde als ziek.

Pippie
Pippie
Reactie op  Jonas
1 maand geleden

Ik heb de bijsluiter van Pfizer. Ik zal deze hier posten als dat lukt.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Do Ko
1 maand geleden

Welkom bij de genocideclub-Nederland

Pieternella
Pieternella
1 maand geleden

Het wordt steeds meer een waanzinnige die zich hoe dan ook in het ongeluk wil storten, hoewel hij donders goed wel weet dat het niet goed is wat hij wil omdat hij niet kan accepteren dat zijn stunt levensgevaarlijk is.

Jeroen
Jeroen
1 maand geleden

Er is in de hele voorgaande geschiedenis nog NOOIT een werkend RNA-vaccin gemaakt……..

Henk R
Henk R
1 maand geleden

Dit zal in de msm niet gemeld worden . En als er niet genoeg mensen staan te jubelen om deze rommel vrijwillig te nemen zullen ze het eerst wel met indirecte dwang proberen en daarna als we dan nog niet staan te jubelen ,wel met directe dwang. Ook zal de sensuur toenemen want peppie en kokkie dulden geen tegengeluid natuurlijk. Dit hadden ze al beloofd.

Wim Wieringa
Wim Wieringa
1 maand geleden

Het begint steeds meer op WO 2 te lijken. GENOCIDE

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Wim Wieringa
1 maand geleden

Vergelijk de Joden ster met mondkapje..Geschiedenis herhaalt zich..

Simon
Simon
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Daarnaast zal de Apartheid weer terug komen: bordjes met de tekst: “Alleen voor gevaccineerden” zullen overal opduiken.

Stay Positive
Stay Positive
1 maand geleden

Dat vind Hugootje Mengele niet erg want hij wou immers bepalen wie er kinderen kregen. Nou hier heb je het.

Pieter
Pieter
Reactie op  Stay Positive
1 maand geleden

Op zich is dat misschien niet zo erg dat gewillige schapen zich niet voortplanten. Alleen is het omgekeerde het belang van het NWO / WEF plan. Geen kritische personen, alleen gewillige volgzame burgers.

Rob
Rob
Reactie op  Pieter
1 maand geleden

Of het om gewillige schapen gaat of niet maakt niet uit. Als er minder kinderen geboren worden krijg je ook depopulatie als gevolg. Het is aan niemand om te bepalen wie er wel of geen kinderen mogen krijgen. In deze tijd zijn de jonge generaties anders dan de oude. Ook degenen die nog niet zelf nadenken krijgen kinderen die dan anders in elkaar steken. Dat werkt op een heel ander niveau (in eigen lichaam) dan waar de meeste mensen mee bekend zijn. In alle generaties zijn er die niet door hebben hoe de wereld in elkaar steekt en wat er gaande is. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen keuzes en de gevolgen van die keuzes zijn ook voor iedereen zelf. Nergens mee bemoeien dus.

Thoughtful
Thoughtful
1 maand geleden

Als ik huisarts was bestelde ik een batch en liet ik de inhoud zonder etikettering door een onafhankelijk laboratorium tot op de laatste molecuul onderzoeken.

Pieter
Pieter
Reactie op  Thoughtful
1 maand geleden

Als u huisarts zou zijn, zou u een dergelijk ongetest DNA veranderd vaccin nooit moeten willen inspuiten in uw patiënten.

Jan
Jan
Reactie op  Pieter
1 maand geleden

Helaas zal inspuiten van de vaccin door de assistenten worden gedaan. Het is allemaal zo uitgedacht dat iedereen die hier aan mee doet een ander de schuld kan geven.

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Pieter
1 maand geleden

Heb ik dat gezegd dan?

salvar
salvar
1 maand geleden

dood en verderf zaaien is het motto vandaag aan de dag.

salvar
salvar
1 maand geleden

alle koeien en schapen wakker worden nu.

Darwin
Darwin
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Please don’t insult cows and sheep. Zij zijn al diverse millennia het slachtoffer van op vlees en bloed beluste mensen.

Pieter
Pieter
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Nee joh, laat ze toch lekker gif in hun lijf laten spuiten, waarvan men totaal niet weet wat de bijwerkingen zijn. En dat tegen een ziekte, waarvan slechts 0,03% mensen dood gaat onder de 70 jaar.

x

Check Also

lockdowns

Studie laat zien: Lockdowns (in Nederland) werken niet

Voorstanders van lockdowns blijven beweren dat ze ...

coronavaccin

Verpleegster verlamd na coronavaccin: ‘Hadden we maar naar jullie geluisterd’

De mediaberichten over het coronavaccin zijn op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

61
0
We lezen graag je reactie!x