Binnenland

Waarschuwing bij Pfizer-vaccin: effect op vruchtbaarheid onbekend

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Europese Commissie maakte in september afspraken met farmaceut Pfizer over de aanschaf van 200 miljoen coronavaccins, met een optie op nog eens 100 miljoen doses. Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid zei dat de eerste mensen in het gunstigste scenario in de eerste week van januari worden ingeënt tegen Covid-19. Het vaccin van Pfizer kan in Europa al op 29 december worden goedgekeurd. Naar verwachting kunnen de eerste Nederlanders vanaf 4 januari het Pfizer-vaccin krijgen.

Wat weten we eigenlijk over dit Pfizer-vaccin? In een veiligheidsinstructie van de Britse overheid staat onder andere dat het niet gebruikt moet worden door zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. Daarnaast is niet bekend wat de effecten van dit zogeheten mRNA-vaccin is op de vruchtbaarheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In de 10 pagina’s tellende instructie staat dat het coronavaccin wordt afgeraden tijdens de zwangerschap, dat vrouwen een zwangerschap moeten uitstellen als ze zich laten vaccineren en dat ze na vaccinatie nog minstens twee maanden moeten wachten als ze zwanger willen worden. Het kan niet worden uitgesloten dat pasgeborenen of zuigelingen risico lopen, aldus de instructie.

In de handleiding staat ook een alarmerende passage over de impact van het vaccin op de vruchtbaarheid. “Het is niet bekend of het Covid-19 mRNA-vaccin BNT162b2 effect heeft op de vruchtbaarheid,” staat er.

Onethisch

Eerder deze week klopten twee vooraanstaande artsen aan bij de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA, die verantwoordelijk is voor de veiligheid van vaccins. Zij willen dat alle vaccinonderzoeken die nu lopen, worden stopgezet, met name de onderzoeken die betrekking hebben op het coronavaccin van Pfizer.

Dr. Michael Yeadon, een voormalig onderzoekshoofd van Pfizer, en dr. Wolfgang Wodarg, een voormalig Duits parlementslid, zijn van mening dat de vaccintesten ‘onethisch’ zijn. Yeadon en Wodarg waarschuwen dat sommige vaccins mogelijk voorkomen dat de placenta zich goed kan ontwikkelen bij zwangere vrouwen, met als gevolg dat ‘gevaccineerde vrouwen in feite onvruchtbaar worden’.

Juridische bescherming

De Britse krant The Independent schrijft daarnaast dat Pfizer niet aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele bijwerkingen, wat betekent dat mensen die na het vaccin ziek worden het bedrijf niet kunnen aanklagen.

“Medewerkers van de Britse gezondheidszorg NHS die het vaccin toedienen en fabrikanten van het vaccin zijn ook beschermd,” aldus de krant. De directeur van de Britse tak van Pfizer weigerde uit te leggen waarom het bedrijf deze juridische bescherming nodig heeft. Ben Osborn zei tegen de krant dat hij daar op dit ogenblik niets over kwijt wilde.

[LifeSite]

4.6 28 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Wat ik weet….

President Trump weet dat de vaccinbedrijven niet de juiste procedures hebben gevolgd. Als ze klaar zijn om te lanceren, gaat hij hen om het papierwerk vragen, wat ze niet kunnen leveren, en sluit hij ze af !!

Do Ko
Do Ko
3 jaren geleden

coronavaccin is niet geschikt voor mensen met een verzwakt immuunsysteem staat in de bijsluiter!!!!!. Ook niet voor mensen die bloedverdunners slikken en dat doen juist heel veel ouderen!!! . Maar ze beginnen juist met de meest verzwakte en kwetsbare mensen, zoals in verzorgingshuizen ???? Om juist van ze af te komen?

Pieternella
Pieternella
3 jaren geleden

Het wordt steeds meer een waanzinnige die zich hoe dan ook in het ongeluk wil storten, hoewel hij donders goed wel weet dat het niet goed is wat hij wil omdat hij niet kan accepteren dat zijn stunt levensgevaarlijk is.

Jeroen
Jeroen
3 jaren geleden

Er is in de hele voorgaande geschiedenis nog NOOIT een werkend RNA-vaccin gemaakt……..

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x