Homepagina » UFO » National Geographic op zoek naar UFO’s (video)

National Geographic op zoek naar UFO’s (video)

Een onderzoeksteam van National Geographic gaat zich verdiepen in UFO-waarnemingen en militaire cover-ups.

In een achtdelige serie doet het televisienetwerk een poging onverklaarbare UFO-sightings te ontrafelen.

Het team onderzoekt enkele van de meest opvallende UFO-waarnemingen in de moderne geschiedenis en levert nieuw bewijs dat alles wat we geloven over dit mysterieuze fenomeen wel eens zou kunnen veranderen.

Het programma neemt ons mee naar de Mexicaanse Sonorawoestijn, de kust van Florida, de Braziliaanse jungle en het dorre zuidwesten van de Verenigde Staten. Terwijl het team een video van een mogelijke UFO boven Nieuw-Mexico analyseert reizen Ryder, Ben en James naar de plaats waar het beroemde Roswellincident heeft plaastgevonden. Ze vinden er bewijs voor een militaire cover-up.

Tijdens het onderzoek naar een legerbasis in Californië wordt het team weggejaagd door mysterieuze helikopters. In Arizona zien de onderzoekers een pulserende ring van lichten die geen van hen kan verklaren. In het Braziliaanse oerwoud zoekt het team naar de vermeende plaats waar ooit een object is neergekomen. Worden we bezocht door een andere intelligentie afkomstig van de sterren?

De eerste aflevering van Chasing UFOs wordt op vrijdag 29 juni uitgezonden. Bekijk alvast een preview:

Bron: Nationalgeographic.com

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Zo mag ik het graag zien en horen. Eindelijk zullen de Niet gelovers verbaasd staan.Wij zijn aluminiumhoedjes dragers???Zij zijn te simpel, en te egoistisch om eens na te denken hoe inmens groot het heelal is, en gaan ervan uit dat alleen de aarde leven bevat.The dreamers!!!!De grote onthulling wordt groter en groter en groter.En de nonbeliever krijgt het alsmaar moeilijker zijn mening nog kwijt te kunnen.Zoals planning is!!

  0 likes
 2. bastiaan von Stapelb

  Zolang de gevestigde media aangestuurd wordt door politiek/multinationals/banken zal iedereen die interesse toont voor dit onderwerp belachelijk worden gemaakt.

  0 likes
 3. Hoaxintelligence

  Hopelijk is dit een opwarming van wat er nog komen gaat 🙂
  Mischien dat de niet gelovers hierdoor een beetje los worden getriggerd.

  0 likes
 4. Hoaxintelligence

  [quote name=”bastiaan von Stapelb”]Zolang de gevestigde media aangestuurd wordt door politiek/multinationals/banken zal iedereen die interesse toont voor dit onderwerp belachelijk worden gemaakt.[/quote]

  De kans is groot. Net zoals bij Discovery Channel geeft National Geographic vaak dis-informatie weer waneer het over UFO’s gaat. Stiekem hoop ik dat het dit keer niet het geval is maarja.

  Dan k

  0 likes
 5. Ik hoop dat ze even bij Chief golden light eagle op bezoek gaan.
  Deze sioux elder heeft (telepatisch)contact met deze relatives. Hun voorvaderen komen uit de ruimte.
  De Chief maakt ook deel uit van een (geheime) welkomscomite op aarde
  In dit gezelschap (22 mensen) zitten o.a. de Daila Lama,Jimmy Carter,Steven Greer.
  Top Secret Extraterrestrial Welcoming Committee http://youtu.be/Xvpnr53IzKk

  0 likes
 6. Leuk al die onderzoeken en goed om nog meer dingen te weten te komen hierover, echter willen de meeste ook graag zelf wat tastbaars hebben wat ik zelf dan ook bij een heldere avond doe zodra de hemel goed donker is, een uurtje of zo naar boven staren en zie dan behoorlijk wat passerende objecten voorbij komen die zeker niet van hier kunnen zijn omdat ze daar te hoog en snel voor passeren.
  Probeer het eens en overtuig jezelf, het geeft je zowieso een goed gevoel van ontspanning en rust ook al zie je niets je kunt overigens met een normale verrekijker al heel wat meer zien daarboven.

  0 likes
 7. Verwacht daar helemaal niets van. In het verleden hebben ze series gemaakt over o.a. de pyramides in Egypte. En maar laten blijven vertellen, door een amerikaanse archeoloog, in dienst van NG?, en dat toenmalig hoofd van egyptische oudheidkundige what ever,dat alles gebouwd is tijdens diverse farao-dynastien. Lekker geloofwaardig.

  0 likes
 8. haha!! @ 1:06 good luck with your gun XD

  0 likes
 9. [quote name=”Sipco”]Zo mag ik het graag zien en horen. Eindelijk zullen de Niet gelovers verbaasd staan.Wij zijn aluminiumhoedjes dragers???Zij zijn te simpel, en te egoistisch om eens na te denken hoe inmens groot het heelal is, en gaan ervan uit dat alleen de aarde leven bevat.The dreamers!!!!De grote onthulling wordt groter en groter en groter.En de nonbeliever krijgt het alsmaar moeilijker zijn mening nog kwijt te kunnen.Zoals planning is!![/quote]

  Dat wij niet de enigen zijn in het heelal is algemeen geaccepteerd, echter houdt dit niet automatisch in dat wij bezocht worden.

  0 likes
 10. [quote name=”algo”]Leuk al die onderzoeken en goed om nog meer dingen te weten te komen hierover, echter willen de meeste ook graag zelf wat tastbaars hebben wat ik zelf dan ook bij een heldere avond doe zodra de hemel goed donker is, een uurtje of zo naar boven staren en zie dan behoorlijk wat passerende objecten voorbij komen die zeker niet van hier kunnen zijn omdat ze daar te hoog en snel voor passeren.
  Probeer het eens en overtuig jezelf, het geeft je zowieso een goed gevoel van ontspanning en rust ook al zie je niets je kunt overigens met een normale verrekijker al heel wat meer zien daarboven.[/quote]

  Als het zo makkelijk zou zijn om buitenaardse schepen of iets dergelijks waar te nemen, dan zou dit iedere dag massaal vastgelegd kunnen worden door vele duizenden (amateur) astronomen. Daar dit niet het geval is denk ik dat je satellieten voorbij ziet komen, die zie ik ook regelmatig.

  0 likes
 11. National Geographic (NG) staat bij iedereen die in het UFO-fenomeen is geïnteresseerd (en in de daaraan verwante fenomenen als ontvoeringen en dierverminkingen) als afkrakerszender bekend. Samen met het Discovery Channel is NG de spreekbuis voor de officiële lijn: UFO’s zijn prototypes van nog geheime aardse vliegtuigen, het zijn aardse niet begrepen fenomenen, vaak ook verbeelding en nog vaker het werk van grappenmakers. Dierverminkingen zijn het werk van vogels en maden na een natuurlijke doodsoorzaak van het betreffende dier en de ontvoeringen zijn simpelweg slaapverlammingen.

  Ik zou de eerste uitzending afwachten alvorens enthousiast te worden over dit initiatief van NG.

  0 likes
 12. De zender, En wie er achter zitten kennende ,verwacht ook ik er niet veel van.
  De fenomenen zullen wel met veel..”wetenschappelijk” gezwam afgedaan worden

  0 likes
 13. [quote name=”Bending unit 22″]De zender, En wie er achter zitten kennende ,verwacht ook ik er niet veel van.
  De fenomenen zullen wel met veel..”wetenschappelijk” gezwam afgedaan worden[/quote]

  Ik zie liever dat dit soort zaken op een goed onderbouwde manier worden weerlegd dan dat alle mythes maar kritiekloos worden aangenomen. Maar misschien bestaat er ook nog zoiets als “verklaring niet voorhanden”?

  0 likes
 14. [quote]Hotspot zei:

  Ik zie liever dat dit soort zaken op een goed onderbouwde manier worden weerlegd dan dat alle mythes maar kritiekloos worden aangenomen. Maar misschien bestaat er ook nog zoiets als “verklaring niet voorhanden”?[/quote]

  Als je als kenner van de fenomenen naar al die documentaires van NG en Discovery hebt gekeken, dan kun je probleemloos vaststellen dat zij er een potje van hebben gemaakt en dat ze ABSOLUUT niet naar de waarheid op zoek waren!

  Wellicht dat het voor een niet goed op de hoogte zijnd persoon op goed onderbouwde docu’s lijkt, maar dat is dan een oordeel gebaseerd op een gebrek aan kennis van de fenomenen.

  En ja, inderdaad is er zoiets als ‘verklaring niet voorhanden’, maar dat heeft alles te maken met het maar niet op gang komen van onbevooroordeeld wetenschappelijk onderzoek en het bewerken van de algemene opinie via programma’s als die van NG, opdat vooral niemand het UFO-fenomeen serieus gaat nemen.

  0 likes
 15. [quote]Hotspot zei:

  Ik zie liever dat dit soort zaken op een goed onderbouwde manier worden weerlegd dan dat alle mythes maar kritiekloos worden aangenomen. Maar misschien bestaat er ook nog zoiets als “verklaring niet voorhanden”?[/quote]

  Overigens ga je er ook nog eens vanuit dat het ‘weerlegd’ kan worden, alsof ‘bevestigen’niet mogelijk zou zijn.

  En we hebben het bij het UFO-fenomeen al helemaal niet meer over mythes, maar over degelijke feiten, hooggeplaatste en zeer betrouwbare getuigen (waaronder een behoorlijk aantal astronauten!), honderden radarbanden, honderden landingsporen enz.

  Natuurlijk moet ‘bewezen’ worden dat het om buitenaardsen gaat, maar gezien de vele duizenden goede UFO-gevallen, past de buitenaardse hypothese voorlopig als het glazen muiltje van Assepoester op het fenomeen.

  0 likes
 16. Zoals Algo al zegt !! Ga eens bij heldere hemel met een goede verrekijker de hemel verkennen .Ik zie elke keer wel iets onverklaarbaars vliegen als de hemel helder is .Al duurt het soms wel een tijd .En dit zijn geen satellieten daar bewegen ze te snel voor en ze veranderen ook nog eens ontzettend snel van richting .Al heb ik er nog nooit 1 van dichtbij gezien .

  0 likes
 17. [quote name=”Paul Harmans”]
  Als je als kenner van de fenomenen naar al die documentaires van NG en Discovery hebt gekeken, dan kun je probleemloos vaststellen dat zij er een potje van hebben gemaakt en dat ze ABSOLUUT niet naar de waarheid op zoek waren!

  (…)

  En ja, inderdaad is er zoiets als ‘verklaring niet voorhanden’, maar dat heeft alles te maken met het maar niet op gang komen van onbevooroordeeld wetenschappelijk onderzoek en het bewerken van de algemene opinie via programma’s als die van NG, opdat vooral niemand het UFO-fenomeen serieus gaat nemen.[/quote]

  Ik zag laatst op NG een docu over de Phoenix Lights die redelijk “pro alien” was, dit verbaasde mij ook een beetje aangezien ze het meestal vanuit een contra-invalshoek benaderen.

  Mag ik vragen wat jouw top 5 UFO-cases zijn als jij een documentaire samen mocht stellen?

  0 likes
 18. #6 Ik onderschrijf helemaal wat je zegt. Ik heb op die manier ook al veel gezien, maar nooit verteld aan iemand. Bij mij geen twijfel of discussie over het wel of niet bestaan van buitenaardsen. Alleen…..ja sorry hoor, kom ik weer met een puntje: er moet volgens mij wel altijd rekening mee gehouden worden dat niet alle waarnemingen ook daadwerkelijk buitenaards zijn. Het schijnt, ik zeg dus “schijnt” dat er in het geheim aardse ufo’s zijn gemaakt om ons te misleiden. Het is naar mijn idee wel belangrijk om dat in je achterhoofd te hebben. Daar moet Anton Teuben toch ook meer over weten.

  0 likes
 19. [quote] hotspot zei:

  Ik zag laatst op NG een docu over de Phoenix Lights die redelijk “pro alien” was, dit verbaasde mij ook een beetje aangezien ze het meestal vanuit een contra-invalshoek benaderen.

  Mag ik vragen wat jouw top 5 UFO-cases zijn als jij een documentaire samen mocht stellen?[/quote]

  Hmm, ik heb je wellicht iets negatiever ingeschat dan je werkelijk bent, excuses daarvoor.

  Mijn top 5:

  op stip op 1: Roswell (iedere boerenlul met gezond verstand snapt dat het niet om een weerballon, Mogul of poppen aan parachutes ging)
  2: NASA UFO’s (de vele video’s gemaakt vanuit de Space Shuttle)
  3: Phoenix 1997 (de waarnemingen vroeg op de avond rond 20:00)
  4: Bentwaters Engeland
  5: Op 5 zet ik twee bijna gelijkwaardige gevallen Iran 1976 en JAL 1986

  En vele andere goede waarnemingen met betrouwbare getuigen en vaak met ondersteuning van radarbeelden.

  0 likes
 20. [quote name=”Paul Harmans”]
  Hmm, ik heb je wellicht iets negatiever ingeschat dan je werkelijk bent, excuses daarvoor.[/quote]

  Geeft niks. Het is niet mijn bedoeling negatief te zijn, maar ik ben wel skeptisch, zowel als het om pro of contra gaat. Ik heb zelf ook wel eens wat in de lucht gezien wat ik niet kon verklaren, maar toegegeven: ik had wel een flinke joint gerookt 😉

  Interessante top 5, ik heb nu geen tijd ze uitgebreid te evalueren, maar dat komt nog, waarschijnlijk in het forum, dat lijkt me handiger.

  0 likes
 21. [quote] hotspot zei:

  Interessante top 5, ik heb nu geen tijd ze uitgebreid te evalueren, maar dat komt nog, waarschijnlijk in het forum, dat lijkt me handiger.[/quote]

  Het spijt me hotspot, ik heb geen tijd om in het forum te discussiëren. Ik vind het leuk om af en toe kort onder de artikelen te reageren, maar daar moet ik het bij laten.

  0 likes
 22. Wat wel interessant is, in de preview zie ik James Fox, hij heeft de twee films ‘Out Of The Blue’ en ‘I Know What I Saw’ gemaakt. Twee van de allerbeste UFO-documentaires ooit. Als National Geographic vanaf nu inderdaad onbevooroordeeld naar het fenomeen gaat kijken, dan zal dat voor een groot deel te danken zijn aan Fox. Ik denk dat hij voor zijn deelname wel wat voorwaarden heeft gesteld.

  http://www.iknowwhatisawthemovie.com/trailer.html

  0 likes
 23. iedereen weet al precies hoe dit soort programmas in elkaar zit toch?..

  eerst zie je wat leuke beelden van vaak onverklaarbare vliegende objecten waar niemand iets over schijnt te weten, dan hoor je waarom ufos wel kunnen bestaan, en later verklaart de verteller dat we waarschijnlijk toch nooit zullen weten wat het is en laat het mysterie open, en dan heb je het programma gezien en eindig je met meer vragen dan wanneer je begon te kijken.. k probeer niet te veroordelen, maar ik heb al vrij vaak documentaires op de discovery channels bekeken, en deze zender lijkt me niet veel te verschelen.. maar k zal hier en daar wel ff een afleveringetje downloaden, dat is beter voor je dan volgepropt worden met reclames om de 20 minuten (:

  0 likes
 24. [quote name=”Paul Harmans”][quote]

  Mijn top 5:

  1: Roswell
  2: NASA UFO’s
  3: Phoenix 1997
  4: Bentwaters Engeland
  5: Iran 1976 en JAL 1986
  [/quote]

  Dit is een goede lijst. Ik zou er nog aan toe willen voegen in willekeurige volgorde:

  * Belgische UFO wave (1990)
  * Battle of Los Angelos (1942)
  * Kecksburg Pennsylvania (1965)
  * Aurora Texas (1896 – vóór het eerste vliegtuig!)
  * Chicago O’Hare airport (2006)

  En verder de UFO die in 1936 in nazi-Duitsland zou zijn neergestort, de driehoeken bij Tinley Park Chicago (2004), en de Washingon Lights (1952).

  Duik in deze zaken en je weet dat er méér aan de hand is dan ‘weerverschijnselen’.

  0 likes
 25. @paul harmans:
  ik heb net op je website die clip gezien van de discussie tussen stanton friedman en
  john alexander.
  heb jij misschien een link naar de hele video conference? BVD.

  0 likes
 26. [quote name=”Boon”]@paul harmans:
  ik heb net op je website die clip gezien van de discussie tussen stanton friedman en
  john alexander.
  heb jij misschien een link naar de hele video conference? BVD.[/quote]

  Ik heb vorig jaar de hele discussie gezien, maar ik weet niet meer waar en ik kan het op Internet ook nergens meer vinden (tenzij je de DVD koopt).

  In principe geeft de korte video exact weer hoe de rest van de discussie verloopt, Alexander blijft er omheen draaien en Stanton Friedman komt bijna niet aan het woord. Ik denk dat het dus zonde van je geld is om de DVD te kopen.

  0 likes
 27. de film is goed te vinden onder:

  International UFO Congress 2011 – Stanton Friedman & John Alexander – The Great Debate – “

  knipoog

  [quote name=”Paul Harmans”][quote name=”Boon”]@paul harmans:
  ik heb net op je website die clip gezien van de discussie tussen stanton friedman en
  john alexander.
  heb jij misschien een link naar de hele video conference? BVD.[/quote]

  Ik heb vorig jaar de hele discussie gezien, maar ik weet niet meer waar en ik kan het op Internet ook nergens meer vinden (tenzij je de DVD koopt).

  In principe geeft de korte video exact weer hoe de rest van de discussie verloopt, Alexander blijft er omheen draaien en Stanton Friedman komt bijna niet aan het woord. Ik denk dat het dus zonde van je geld is om de DVD te kopen.[/quote]

  0 likes
 28. @ Theo, Idd zo zie ik het ook. Discovery channel en History Channel doen dit beide,het zijn van die dik opgelegde verhallen waar geen touw aan vast te knopen is of niks geen bewijs van is. ik bekijk deze documentaires niet meer ,voor mij doen ze mee aan de grote propaganda media wereld, ze horen thuis bij CNN of al die andere BS waar niks te vertrouwen is. Ga liever zelf op onderzoek uit ,je zult merken dat deze programmas alleen maar om kijkcijfers draaien.

  0 likes
 29. [quote name=”guido”]de film is goed te vinden onder:

  International UFO Congress 2011 – Stanton Friedman & John Alexander – The Great Debate – “

  knipoog

  [/quote]

  Yep, dat is het. En de bijgeleverde lezingen zijn ook een aanrader.

  Guido van WTK?

  0 likes
 30. [quote name=”Paul Harmans”][quote name=”guido”]de film is goed te vinden onder:

  International UFO Congress 2011 – Stanton Friedman & John Alexander – The Great Debate – “

  knipoog

  [/quote]

  Yep, dat is het. En de bijgeleverde lezingen zijn ook een aanrader.

  Guido van WTK?[/quote]

  nope niet guido van wtk.
  bedoelde je misschien gws?
  nope, ook niet… hahaha

  zeg, heb je er wat aan gehad aan mijn “knipoog”-hint, om toch nog het hele iterview te kunnen zien?

  het internet heeft zo zijn vele voordelen als je weet waar en hoe je kunt zoeken.

  have a nice one!

  0 likes
 31. [quote name=”Paul Harmans”][quote name=”guido”]de film is goed te vinden onder:

  International UFO Congress 2011 – Stanton Friedman & John Alexander – The Great Debate – “

  knipoog

  [/quote]

  Yep, dat is het. En de bijgeleverde lezingen zijn ook een aanrader.

  Guido van WTK?[/quote]

  aaahhh, gevonden, je dacht aan guido van…juist wtk…. nee, ik ben 18 jaar jonger. lol

  0 likes
 32. [quote name=”hotspot”][quote name=”Bending unit 22″]De zender, En wie er achter zitten kennende ,verwacht ook ik er niet veel van.
  De fenomenen zullen wel met veel..”wetenschappelijk” gezwam afgedaan worden[/quote]

  Ik zie liever dat dit soort zaken op een goed onderbouwde manier worden weerlegd dan dat alle mythes maar kritiekloos worden aangenomen. Maar misschien bestaat er ook nog zoiets als “verklaring niet voorhanden”?[/quote]

  Het UFO phenomeen en dan in de zin dat het buitenaards is en te maken heeft met ET is allang verklaard en met name door het Roswell incident. Ga maar kijken bij het disclosure project dan zul je het wel zien. Zie ook opnamen vanuit de ruimte van de shuttle missies, piloot cases, Travis Walton abduction and on and on.

  0 likes
 33. “Worden we bezocht door een andere intelligentie afkomstig van de sterren?” Hier hoef ik natuurlijk zelf absoluut geen antwoord meer op te hebben. Is een gegeven 1000% feitelijke onderbouwing voor mij.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Waarom de afslankindustrie liegt om je dik te houden

Een dieet is het slechtste dat je ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

journaliste

Pedofielen in het parlement. De explosieve documentaire van deze journaliste legt alles bloot

De Britse journaliste en filmmaakster Sonia Poulton ...

geoloog

Geoloog onderzoekt alle warme en koude periodes van de afgelopen 800.000 jaar en achterhaalt oorzaak klimaatverandering (nee, het is niet CO2)

Geoloog Don J. Easterbrook heeft een boek ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.