UFO

National Geographic op zoek naar UFO’s (video)

Help mee door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een onderzoeksteam van National Geographic gaat zich verdiepen in UFO-waarnemingen en militaire cover-ups.

In een achtdelige serie doet het televisienetwerk een poging onverklaarbare UFO-sightings te ontrafelen.

Het team onderzoekt enkele van de meest opvallende UFO-waarnemingen in de moderne geschiedenis en levert nieuw bewijs dat alles wat we geloven over dit mysterieuze fenomeen wel eens zou kunnen veranderen.

Het programma neemt ons mee naar de Mexicaanse Sonorawoestijn, de kust van Florida, de Braziliaanse jungle en het dorre zuidwesten van de Verenigde Staten. Terwijl het team een video van een mogelijke UFO boven Nieuw-Mexico analyseert reizen Ryder, Ben en James naar de plaats waar het beroemde Roswellincident heeft plaastgevonden. Ze vinden er bewijs voor een militaire cover-up.

chasingufos2934723948724293832423

Tijdens het onderzoek naar een legerbasis in Californië wordt het team weggejaagd door mysterieuze helikopters. In Arizona zien de onderzoekers een pulserende ring van lichten die geen van hen kan verklaren. In het Braziliaanse oerwoud zoekt het team naar de vermeende plaats waar ooit een object is neergekomen. Worden we bezocht door een andere intelligentie afkomstig van de sterren?

De eerste aflevering van Chasing UFOs wordt op vrijdag 29 juni uitgezonden. Bekijk alvast een preview:

Bron: Nationalgeographic.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sipco
Sipco
10 jaren geleden

Zo mag ik het graag zien en horen. Eindelijk zullen de Niet gelovers verbaasd staan.Wij zijn aluminiumhoedjes dragers???Zij zijn te simpel, en te egoistisch om eens na te denken hoe inmens groot het heelal is, en gaan ervan uit dat alleen de aarde leven bevat.The dreamers!!!!De grote onthulling wordt groter en groter en groter.En de nonbeliever krijgt het alsmaar moeilijker zijn mening nog kwijt te kunnen.Zoals planning is!!

bastiaan von Stapelb
bastiaan von Stapelb
10 jaren geleden

Zolang de gevestigde media aangestuurd wordt door politiek/multinationals/banken zal iedereen die interesse toont voor dit onderwerp belachelijk worden gemaakt.

Hoaxintelligence
Hoaxintelligence
10 jaren geleden

Hopelijk is dit een opwarming van wat er nog komen gaat 🙂
Mischien dat de niet gelovers hierdoor een beetje los worden getriggerd.

Hoaxintelligence
Hoaxintelligence
10 jaren geleden

[quote name=”bastiaan von Stapelb”]Zolang de gevestigde media aangestuurd wordt door politiek/multinationals/banken zal iedereen die interesse toont voor dit onderwerp belachelijk worden gemaakt.[/quote]

De kans is groot. Net zoals bij Discovery Channel geeft National Geographic vaak dis-informatie weer waneer het over UFO’s gaat. Stiekem hoop ik dat het dit keer niet het geval is maarja.

Dan k

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x