Homepagina » Buitenland » Het is ongehoord dat een Brusselse ambtenaar ons even komt vertellen dat we de portemonnee moeten gaan trekken. Wat hebben ze nu weer bedacht?
Het is ongehoord dat een hoge Brusselse ambtenaar ons even komt vertellen dat Nederlanders de portemonnee moeten gaan trekken. Wat hebben ze nu weer bedacht?

Het is ongehoord dat een Brusselse ambtenaar ons even komt vertellen dat we de portemonnee moeten gaan trekken. Wat hebben ze nu weer bedacht?

De nieuwe meerjarenbegroting van de EU zal deze keer niet inhoudelijk worden besproken. Dat is toch wel opmerkelijk, zei Tweede Kamerlid Vicky Maeijer (PVV) tijdens de Raad Algemene Zaken.

Als we de berichten in de media mogen geloven, dan wordt er alles aan gedaan om een land als Nederland nog meer te laten betalen aan Brussel.

Zelfs een directeur-generaal van de Europese Commissie deed een duit in het zakje: “Dien je de belangen van de burgers als je vasthoudt aan een bijdrage van één procent? Ik ben er niet zo zeker van.”

Geen cent extra

Volgens Maeijer is een directeur-generaal van de Europese Commissie wel de laatst aangewezen persoon om iets te verkondigen over het dienen van belangen van de Nederlandse burgers.

“Het is toch ongehoord dat een Brusselse ambtenaar ons even komt vertellen dat Nederland de portemonnee moet gaan trekken?” zei ze.

Maeijer vindt juist dat Nederland geen cent extra moet betalen aan die meerjarenbegroting.

Schaamteloze EU-propaganda

“Wat de PVV betreft is het niet uit te leggen dat de Nederlandse belastingbetaler waarschijnlijk miljarden en miljarden euro’s meer moet gaan betalen voor allerlei hobby’s van Brusselse eurocraten,” zei ze.

“Er worden enorme investeringen gevraagd voor onzinnige klimaatprojecten terwijl goedbetaalde parlementariërs en ambtenaren zichzelf nog meer snoepreisjes, kelders vol champagne en andere snuisterijen cadeau doen,” vervolgde ze.

Ze wees erop dat er ondertussen nog steeds honderden miljoenen euro’s worden verspild aan schaamteloze EU-propaganda.

 Vond je dit artikel goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. de hunger games staan voor de deur en niemand die ingrijpt.
  als rutte nog 4 jaar zal zitten dan is nederland een derdewereldland geworden en denk maar niet dat iemand ons komt helpen.
  zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

  23 likes
  • Als je wacht op hulp kun je lang wachten, maar het blijft niet zo hoor salvar, er zijn veel meer dingen die meespelen en we krijgen nu 2 jaar moeilijkheden maar daarna klaart het weer op.

   3 likes
   • Haha, dacht je dat. Over 2 jaar gaat het pas langzaam aan beginnen. De grote verdrukking is in aantocht.

    10 likes
    • Het gaat er allemaal om dat de grote meerderheid van mensen doorkrijgt hoe de media en progressieven + zionisten onder één hoedje verdeel en heers speelt en zelf crimineel handelt. Ik verwacht komend jaar dat er veel naar buiten gaat komen á la Epstein, klokkenluiders en bijv. Project Veritas.
     We zullen zien…

     1 likes
  • Tuut, tuut, tuut…..Mondje dicht snaveltjes toe gaan jullie maar lekker naar de VERDOMMENIS toe !

   1 likes
 2. De Brusselse Eurocraten zijn niet gek, Nederland is gek!

  16 likes
  • Alleen het volk heeft geld. Het wordt alleen steeds meer afgeroomd. Onderling geven ze elkaar dure kado’s met het gestolen geld en dan doen ze ook nog alsof ze het zelf verdiend hebben. De hele kliek is letterlijk compleet van god los

   7 likes
 3. Ja joh, die stropdassen kliek houden hun pensioen op een tropisch eilandje. Wij zijn gewoon het kanonnenvoer voor die landverraders.

  11 likes
 4. Het enige wat helpt:

  -Uit de EU
  -Gulden terug
  -Grenzen pot docht
  -Privatisering terug draaien

  9 likes
 5. Door acceptatie van allerlei multinationals word je nog afgestraft ook?
  Heb vaak ook beweerd dat je beter met je armen over elkaar kunt zitten? Rutte wordt nou pas wakker?

  1 likes
 6. Iedereen moet lid worden van Ongehoord Nederland om dit aan de kaak te stellen.

  https://www.youtube.com/channel/UCa5LuiFv7dUnSF8oxMoxoVw/videos

  1 likes
 7. Die EU ziet Nederland als een WIN-GEWEST van softies die toch niet protesteren wanneer ze kaal worden geplukt.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wilders

Wilders wil uit de EU vanwege ‘compleet gestoord’ coronaplan Brussel: ‘Nexit’

De Europese Commissie wil belastingen gaan heffen ...

minister

Oud-minister: Weg met de euro, terug naar de gulden. ‘Totaal mislukt!’

Bert de Vries, van 1989 tot 1994 ...