Buitenland

Het is ongehoord dat een Brusselse ambtenaar ons even komt vertellen dat we de portemonnee moeten gaan trekken. Wat hebben ze nu weer bedacht?

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De nieuwe meerjarenbegroting van de EU zal deze keer niet inhoudelijk worden besproken. Dat is toch wel opmerkelijk, zei Tweede Kamerlid Vicky Maeijer (PVV) tijdens de Raad Algemene Zaken.

Als we de berichten in de media mogen geloven, dan wordt er alles aan gedaan om een land als Nederland nog meer te laten betalen aan Brussel.

Zelfs een directeur-generaal van de Europese Commissie deed een duit in het zakje: “Dien je de belangen van de burgers als je vasthoudt aan een bijdrage van één procent? Ik ben er niet zo zeker van.”

Geen cent extra

Volgens Maeijer is een directeur-generaal van de Europese Commissie wel de laatst aangewezen persoon om iets te verkondigen over het dienen van belangen van de Nederlandse burgers.

“Het is toch ongehoord dat een Brusselse ambtenaar ons even komt vertellen dat Nederland de portemonnee moet gaan trekken?” zei ze.

Maeijer vindt juist dat Nederland geen cent extra moet betalen aan die meerjarenbegroting.

Schaamteloze EU-propaganda

“Wat de PVV betreft is het niet uit te leggen dat de Nederlandse belastingbetaler waarschijnlijk miljarden en miljarden euro’s meer moet gaan betalen voor allerlei hobby’s van Brusselse eurocraten,” zei ze.

“Er worden enorme investeringen gevraagd voor onzinnige klimaatprojecten terwijl goedbetaalde parlementariërs en ambtenaren zichzelf nog meer snoepreisjes, kelders vol champagne en andere snuisterijen cadeau doen,” vervolgde ze.

Ze wees erop dat er ondertussen nog steeds honderden miljoenen euro’s worden verspild aan schaamteloze EU-propaganda.

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
2 jaren geleden

de hunger games staan voor de deur en niemand die ingrijpt.
als rutte nog 4 jaar zal zitten dan is nederland een derdewereldland geworden en denk maar niet dat iemand ons komt helpen.
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Ronald
Ronald
2 jaren geleden

De Brusselse Eurocraten zijn niet gek, Nederland is gek!

Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Ja joh, die stropdassen kliek houden hun pensioen op een tropisch eilandje. Wij zijn gewoon het kanonnenvoer voor die landverraders.

J@n
2 jaren geleden

Het enige wat helpt:

-Uit de EU
-Gulden terug
-Grenzen pot docht
-Privatisering terug draaien

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x