Homepagina » Propaganda » Bescherm je kinderen tegen indoctrinatie door Hollywood en de media. Kanye West slikt rode pil
Bescherm je kinderen tegen indoctrinatie door Hollywood en de media. Kanye West slikt rode pil
Foto: Kanye West (rechts) op bezoek in het Witte Huis. Wikimedia Commons CC0

Bescherm je kinderen tegen indoctrinatie door Hollywood en de media. Kanye West slikt rode pil

Ouders moeten hun kinderen beschermen tegen ‘indoctrinatie’ door de media en entertainmentindustrie. Dat heeft rapper Kanye West gezegd.

West maakte zondag een gastoptreden tijdens een viering in de megakerk van de bekende Amerikaanse televangelist Joel Osteen in Houston.

Hij wees erop dat veel beroemdheden Satan dienen omdat hun leven alleen maar om geld en macht draait.

Duivel

“De duivel heeft alle goede producenten gestolen, de duivel heeft alle goede muzikanten gestolen, alle goede artiesten, alle goede ontwerpers en alle goede zakenlieden,” zei West.

“Zij werken nu allemaal voor hem,” klonk het.

Hij stelde het publiek gerust dat er momenteel een verschuiving plaatsvindt.

Robotsysteem

De rapper waarschuwde voor culturele verloedering.

Hij drong er bij ouders op aan om hun kinderen te beschermen tegen indoctrinatie door de media; de ‘duizenden en duizenden afbeeldingen die aan kinderen van zes of zeven jaar oud worden voorgeschoteld’.

Die afbeeldingen zijn bedoeld om kinderen een laag gevoel van eigenwaarde te geven om ze vatbaarder te maken voor consumptie en ‘ze het gevoel te geven dat ze moeten consumeren en onderdeel worden van een robotsysteem dat al zoveel controleert’.


[Summit News]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Kayne West dat was toch die Gay Fish?

  5 likes
 2. Het is waar wat hij zegt……… aan de andere kant vind ik het zeer vreemd dat iemand wiens hoofd zo ver boven het maaiveld uitsteekt dit ongestraft kan en mag zeggen. Het is niet voor het eerst dat hij onder vuur lag en dan weer verder gedoogd werd en door mocht gaan. Is hij nog wel zuiver op de graat ?

  5 likes
  • Snap wat je bedoelt, maar de zeer kleine groep (want dat is het) die dit systeem in stand houdt kunnen simpelweg niet iedereen zomaar uit de weg ruimen, zeker niet als het er mondjesmaat meer zijn die opstaan.

   4 likes
  • Zolang het in een religieus jasje wordt gegoten wordt hij toch niet echt serieus genomen.

   0 likes
  • Ja, dat is eigenlijk wel verdacht. Er zijn van die verhalen over beroemdheden, die een verbond met de duivel sloten om beroemd te worden en toen ze niet meer mee wilden doen, onder verdachte omstandigheden stierven (Prince, Michael Jackson).
   Kanye West staat misschien onder bescherming van militairen achter Trump, of Trump en diens tegenstanders spelen een spelletje met elkaar, waar wij als toeschouwers in moeten trappen.

   0 likes
 3. hij heeft ook gezegd ik ben de grootste artiest die god ooit heeft gemaakt Nou ik denk eerder de grootste kwal of clown wat een verschrikkelijke narcist is deze gozer

  5 likes
 4. Hoe Lang is een Chinees? En hoe lang zou Kayne West nog leven als hij het pseudoniem van Satan noemt? Pseudo joden!

  3 likes
 5. Well grappig dat hij met deze zooi op de proppen komt terwijl zijn eigen vrouw illuminatie achtige praktijken erop na houd

  3 likes
 6. Joel Osteen behoort zelf tot de groep die geleid worden door de Illuminatie. De vele handsigns die hij maakt zijn rechtstreeks van de masonry. Er zijn genoeg youtube(christelijke) video’s die dit illustreren. Dus kanye je zit bij de verkeerde groep.

  3 likes
 7. Hij heeft tegenwoordig ook zijn eigen zondagsdienst:
  https://www.youtube.com/watch?v=sEouTP5Kn1Q

  Erg mooi trouwens!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

agent

Het moet niet veel gekker worden. Agent richt PISTOOL op boer die naar de Mac wil

De media berichtten gisteravond dat een agent ...

kanye west

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een ...