Buitenaards

VIDEO: Houdt het Vaticaan buitenaardsen verborgen?

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het tv-programma ‘Unsealed Alien Files’, dat onlangs werd uitgezonden door Science Channel, wordt gesproken over bewijs waaruit mogelijk blijkt dat het Vaticaan buitenaardse wezens verborgen houdt. Het universum is zo kolossaal is dat zich elders leven zou kunnen ontwikkelen zoals we dat kennen op aarde, aldus de directeur van de Vaticaanse Sterrenwacht dr. José Funes.

“Het is niet uitgesloten dat God ook op andere planeten levende wezens heeft gecreëerd,” schreef Funes in 2008 in het artikel ‘Buitenaardse wezens zijn mijn broeders’. Sterker nog: sommige van deze buitenaardse wezens zouden volgens Funes weleens vrij van de erfzonde kunnen zijn. Hij zei verder dat de zoektocht naar buitenaards leven niet in strijd is met het geloof in God.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Gevraagd naar zijn reactie op de veroordeling van Galileo Galilei door de Rooms-katholieke Kerk, antwoordde Funes ‘dat er fouten zijn gemaakt, maar dat het tijd is om de bladzijde om te slaan en naar de toekomst te kijken’.

In 1998 werden tijdens opgravingen onder de nationale bibliotheek van de Heilige Stoel langgerekte schedels opgegraven. Vooral de grote oogkassen, relatief kleine neus en mond en het grote cranium waren opvallend.

Volgens de Amerikaanse schrijver Bill Birnes werd de vindplaats kort na de ontdekking afgesloten door paus Johannes Paulus II. Tijdens het programma wordt de vraag gesteld of de schedels resten kunnen zijn van buitenaardsen die ooit in het Vaticaan leefden.

Birnes wijst erop dat Vaticaanstad is gebouwd op de ruïnes van het oude Rome. Onder het Vaticaan bevindt zich volgens hem een enorme begraafplaats. De vervormde schedels dateren naar verluidt uit de tijd van Christus en het begin van Rome.

Zuster Judy Marbosa zou het volgende hebben gezegd over de vondst: “Waar die resten ook van afkomstig mogen zijn, er is een goede reden waarom de priesters ze daar begraven hebben zodat we ze kunnen vergeten.”

[Destination America]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rosemose
rosemose
10 jaren geleden

Het verbaast mij niet dat de schedels zijn van buitenaardse demonen. In de Romeinse tijd had men al veel demonen, maar dat daar het Vaticaan op gebouwd is wil al veel zeggen.
Buitenaardse hebben technologie nodig, dat zegt al genoeg wie ze zijn.
Hogere wezens hebben geen technologie nodig om naar de aarde te kunnen komen.
Op aarde is niets heiig.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

‘het Vaticaan buitenaardse wezens verborgen houdt.’; worden er levende of doden, of beiden, buitenaardse wezens bedoeld?

biko
biko
10 jaren geleden
Johan
Johan
10 jaren geleden

@ Rosemose

”Hogere wezens hebben geen technologie nodig om naar de aarde te kunnen komen”

bron?

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x