Homepagina » Buitenaards » VIDEO: Houdt het Vaticaan buitenaardsen verborgen?
VIDEO: Houdt het Vaticaan buitenaardsen verborgen?

VIDEO: Houdt het Vaticaan buitenaardsen verborgen?

In het tv-programma ‘Unsealed Alien Files’, dat onlangs werd uitgezonden door Science Channel, wordt gesproken over bewijs waaruit mogelijk blijkt dat het Vaticaan buitenaardse wezens verborgen houdt. Het universum is zo kolossaal is dat zich elders leven zou kunnen ontwikkelen zoals we dat kennen op aarde, aldus de directeur van de Vaticaanse Sterrenwacht dr. José Funes.

“Het is niet uitgesloten dat God ook op andere planeten levende wezens heeft gecreëerd,” schreef Funes in 2008 in het artikel ‘Buitenaardse wezens zijn mijn broeders’. Sterker nog: sommige van deze buitenaardse wezens zouden volgens Funes weleens vrij van de erfzonde kunnen zijn. Hij zei verder dat de zoektocht naar buitenaards leven niet in strijd is met het geloof in God.

Gevraagd naar zijn reactie op de veroordeling van Galileo Galilei door de Rooms-katholieke Kerk, antwoordde Funes ‘dat er fouten zijn gemaakt, maar dat het tijd is om de bladzijde om te slaan en naar de toekomst te kijken’.

In 1998 werden tijdens opgravingen onder de nationale bibliotheek van de Heilige Stoel langgerekte schedels opgegraven. Vooral de grote oogkassen, relatief kleine neus en mond en het grote cranium waren opvallend.

Volgens de Amerikaanse schrijver Bill Birnes werd de vindplaats kort na de ontdekking afgesloten door paus Johannes Paulus II. Tijdens het programma wordt de vraag gesteld of de schedels resten kunnen zijn van buitenaardsen die ooit in het Vaticaan leefden.

Birnes wijst erop dat Vaticaanstad is gebouwd op de ruïnes van het oude Rome. Onder het Vaticaan bevindt zich volgens hem een enorme begraafplaats. De vervormde schedels dateren naar verluidt uit de tijd van Christus en het begin van Rome.

Zuster Judy Marbosa zou het volgende hebben gezegd over de vondst: “Waar die resten ook van afkomstig mogen zijn, er is een goede reden waarom de priesters ze daar begraven hebben zodat we ze kunnen vergeten.”

[Destination America]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rosemose
rosemose
7 jaren geleden

Het verbaast mij niet dat de schedels zijn van buitenaardse demonen. In de Romeinse tijd had men al veel demonen, maar dat daar het Vaticaan op gebouwd is wil al veel zeggen.
Buitenaardse hebben technologie nodig, dat zegt al genoeg wie ze zijn.
Hogere wezens hebben geen technologie nodig om naar de aarde te kunnen komen.
Op aarde is niets heiig.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

‘het Vaticaan buitenaardse wezens verborgen houdt.’; worden er levende of doden, of beiden, buitenaardse wezens bedoeld?

biko
biko
7 jaren geleden
Johan
Johan
7 jaren geleden

@ Rosemose

”Hogere wezens hebben geen technologie nodig om naar de aarde te kunnen komen”

bron?

x

Check Also

aartsbisschop

Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

Van 6 tot 8 mei organiseert het ...

paus

Great Reset in hogere versnelling: paus en Rothschild presenteren ‘Raad voor Inclusief Kapitalisme’

Deze week is de Raad voor Inclusief ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x