Homepagina » Buitenaards » VIDEO: Houdt het Vaticaan buitenaardsen verborgen?
VIDEO: Houdt het Vaticaan buitenaardsen verborgen?

VIDEO: Houdt het Vaticaan buitenaardsen verborgen?

In het tv-programma ‘Unsealed Alien Files’, dat onlangs werd uitgezonden door Science Channel, wordt gesproken over bewijs waaruit mogelijk blijkt dat het Vaticaan buitenaardse wezens verborgen houdt. Het universum is zo kolossaal is dat zich elders leven zou kunnen ontwikkelen zoals we dat kennen op aarde, aldus de directeur van de Vaticaanse Sterrenwacht dr. José Funes.

“Het is niet uitgesloten dat God ook op andere planeten levende wezens heeft gecreëerd,” schreef Funes in 2008 in het artikel ‘Buitenaardse wezens zijn mijn broeders’. Sterker nog: sommige van deze buitenaardse wezens zouden volgens Funes weleens vrij van de erfzonde kunnen zijn. Hij zei verder dat de zoektocht naar buitenaards leven niet in strijd is met het geloof in God.

Gevraagd naar zijn reactie op de veroordeling van Galileo Galilei door de Rooms-katholieke Kerk, antwoordde Funes ‘dat er fouten zijn gemaakt, maar dat het tijd is om de bladzijde om te slaan en naar de toekomst te kijken’.

In 1998 werden tijdens opgravingen onder de nationale bibliotheek van de Heilige Stoel langgerekte schedels opgegraven. Vooral de grote oogkassen, relatief kleine neus en mond en het grote cranium waren opvallend.

Volgens de Amerikaanse schrijver Bill Birnes werd de vindplaats kort na de ontdekking afgesloten door paus Johannes Paulus II. Tijdens het programma wordt de vraag gesteld of de schedels resten kunnen zijn van buitenaardsen die ooit in het Vaticaan leefden.

Birnes wijst erop dat Vaticaanstad is gebouwd op de ruïnes van het oude Rome. Onder het Vaticaan bevindt zich volgens hem een enorme begraafplaats. De vervormde schedels dateren naar verluidt uit de tijd van Christus en het begin van Rome.

Zuster Judy Marbosa zou het volgende hebben gezegd over de vondst: “Waar die resten ook van afkomstig mogen zijn, er is een goede reden waarom de priesters ze daar begraven hebben zodat we ze kunnen vergeten.”

[Destination America]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ferimassi schreef:

  Ben eerder benieuwd naar hun kapitaal en hoe we daar allemaal honderd jaar van kunnen eten. Deze club zit al ruim duizend jaar als een vette teek in de nek van de westerse beschaving, tijd dat ie verwijderd word. Alle kennis die zij bezitten openbaar.

  10 likes
 • Johan schreef:

  @ Rosemose

  ”Hogere wezens hebben geen technologie nodig om naar de aarde te kunnen komen”

  bron?

  7 likes
  • atomnics schreef:

   its the organic way of life! like pregnancy! giving birth to yourself! Hello higher being here on earth ironical johan your the source itself! your the light that came to the physical 3D spectrum of light!

   0 likes
 • Pascal schreef:

  Kan het niet zo zijn dat juist die hybride figuren hier geplaatst worden om deze wereld en zijn Vaticaan te leiden.

  Hybrides zijn dacht ik niet vruchtbaar en zal ver na het overlijden de schedels gevonden worden. Na het overlijden word er een nieuwe gebeamt wat waarschijnlijk al vele eeuwen gebeurd.

  Ik ben er wel van overtuigd dat deze wereld geleid word door onze bovenburen.

  Het is maar een gedachte.

  3 likes
  • atomnics schreef:

   we hebben een contract afgesloten op een dieper niveau. en dat contract gaat over het doel van de mensheid en dat doel is uiteindelijk dat ieder individu een universeel schepper van licht kan, mag worden. wat dat betekent is als je zogezegd afgestudeerd ben hier op aarde over dualiteit goed en slecht spelletje hybride figuren etc… en het punt waar het om gaat is dat we boven de dualiteit uiteindelijk staan en er zijn handelend in het universeel schepper van licht wat je bent geworden wat je al was altijd zo geweest en zal altijd zo zijn alleen komt het zelfbewustzijn met je mee in oneindigheid van licht keuzes maken

   over dat contract nog een dingetje het is al een tijdje verlopen 😀 ik weet geen exacte datum maar kan je vertellen dat voor mij is begonnen in 2008 dat ik begon te zien dat de gespeelde rollen die we spelen tegen elkaar het laatste eindje afmaken tot vandaag de dag alleen maar heftiger op grote schaal! mensen willen de waarheid, ze weten de waarheid! en nu nog erna HANDELEN EN NAAR LEVEN! en geen spijt hebben!

   2 likes
 • Peter schreef:

  Voorzichtig zijn met conclusies hier. Het gaat hier om de zogenaamde Homo Capensis. En die zouden weleens precies het omgekeerde geweest kunnen zijn van onderdrukkers/machthebbers/goden.
  Denk hierbij eens aan farao Achnaton.
  Om reden van hun grotere hoofd, zouden het weleens buitenaardsen kunnen zijn met juist veel diepere inzichten. Achnaton heeft geprobeerd veel van die kennis over te dragen, maar hij werd vermoord waarna het oude stelsel snel werd hersteld. Is dat laatste mogelijk het echte werk van de elite/onderdrukkers, en wil men nu deze ‘nieuw ontdekte’ soort in een heel kwaad daglicht zetten
  om vooral de macht bij het vaticaan zélf te houden?

  3 likes
 • rosemose schreef:

  Het verbaast mij niet dat de schedels zijn van buitenaardse demonen. In de Romeinse tijd had men al veel demonen, maar dat daar het Vaticaan op gebouwd is wil al veel zeggen.
  Buitenaardse hebben technologie nodig, dat zegt al genoeg wie ze zijn.
  Hogere wezens hebben geen technologie nodig om naar de aarde te kunnen komen.
  Op aarde is niets heiig.

  2 likes
 • Kalki schreef:

  ‘het Vaticaan buitenaardse wezens verborgen houdt.’; worden er levende of doden, of beiden, buitenaardse wezens bedoeld?

  0 likes
 • Bird schreef:

  Buitenaardse wezens bestaan alleen in de vorm van Demonen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  italianen

  Woedende Italianen doen mondkapje af: ‘Coronapandemie is zwendel’

  Honderden Italianen verzamelden zich dinsdag op het ...

  ruimtesignaal

  Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

  Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...

  >