Homepagina » Buitenland » Er is iets ongekends gebeurd in de historie van de Bilderbergconferentie. Wat kunnen we verwachten?
Er is iets ongekends gebeurd in de historie van de Bilderbergconferentie. Wat kunnen we verwachten?

Er is iets ongekends gebeurd in de historie van de Bilderbergconferentie. Wat kunnen we verwachten?

De agenda die tijdens de Bilderbergconferentie in Italië werd afgewerkt stuurt aan op oorlog of werkt toe naar iets groots op het geopolitieke toneel.

Er zijn bijna geen onafhankelijke verslaggevers meer die hierover berichten. In de media werd alles over Bilderberg de afgelopen dagen gebagatelliseerd. De aandacht lag vooral op het populisme in Europa.

Dit jaar gebeurde er iets ongekends, iets wat al heel lang niet is voorgekomen, al minstens twee decennia. De Bilderbergconferentie van dit jaar viel precies samen met zowel de G7-top als de bijeenkomst van de NAVO-defensieministers in Brussel.

Russische dreiging

De drie bijeenkomsten hadden één ding gemeen: Rusland. De VS heeft de NAVO aangespoord meer troepen paraat te houden voor ‘de Russische dreiging’.

De bijeenkomst van de NAVO-defensieministers werd geleid door secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg, die ook op de gastenlijst van de Bilderbergconferentie stond.

Ieder jaar zijn er hooggeplaatste politici aanwezig op deze conferentie, maar dit jaar waren het er buitengewoon veel.

Regimeverandering

Verder is er nog niet eerder een Bilderbergconferentie geweest met een hooggeplaatste functionaris van het Vaticaan. Dit jaar werd de Vaticaanse minister van Buitenlandse Zaken Pietro Parolin uitgenodigd.

Ook aanwezig op de conferentie waren de voormalige Poolse minister van Buitenlandse Zaken Radslaw Sikorski en zijn vrouw, de Amerikaanse journaliste Anne Applebaum. Ze zijn allebei erg kritisch over Rusland.

Applebaum stond aan het hoofd van denktanks en speciale fora over regimeverandering, revolutie en het gebruik van propaganda en desinformatie.

Bekijk hieronder het hele verslag van Truthstream Media:

Foto: Raro42 Wikimedia Commons

[Truthstream Media]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • johan den haag schreef:

  Niet erg nuttig om hier over na te denken.
  Er zijn denk ik bijeenkomsten waarvan de meesten het bestaan niet kennen, die veel gevaarlijker zijn.

  Ik hoorde eens iemand hier zeggen het beste is om niet te stemmen.

  Als we via Facebook nou eens konden organiseren dat 95 tot 100% van de stemgerechtigden niet gingen stemmen, dan zou dat een enorme boodschap zijn.

  Protesteren vanuit je luie stoel met niks doen.

  Hoe passend bij de huidige jonge generatie.

  Ik zeg doen !!!!

  :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

  34 likes
  • Coldshot schreef:

   Helaas Johan,, de vvd monsters gaan ALTIJD en ALLEMAAL stemmen..Dus die vinden jou plan vast heel leuk. Dat de rest van het land niet stemt zal deze arrogante ellendelingen een worst wezen. Ze bedenken dan gewoon even weer een drogreden (vvd specialiteit) die hun macht rechtvaardigt en klaar ! De beroving en uitholling van ons land kan weer gewoon doorgaan.

   19 likes
  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   Wat is dat nou voor een simpele gedachten, als we allemaal niet stemmen krijg je dus de drogreden van ze dat het land toch bestuurd moet worden?? En dan blijft het zooitje wat er nu zit gewoon zitten en de boel door terroriseren? En dan zit je hier dus weer hier te klagen dat het allemaal niet goed is??

   3 likes
  • Geert Jansen schreef:

   In niet stemmen is voorzien door het staatsrecht. Alle niet-stemmers worden verhoudingsgewijs verdeeld over de partijen. restzetels worden ze genoemd zie bijv.https://pauw.bnnvara.nl/nieuws/dit-gebeurt-er-met-je-stem-als-je-niet-gaat-stemmen. Alleen balnco stemmen worden niet meegeteld.

   0 likes
 • Marduk's Revenge schreef:

  Er klopt iets niet!!!
  De EU die nu pro Rusland zijn….
  Heb vannacht Europe last battle deel 7 en 8 opnieuw bekeken,
  degene die docu bekeken hebben snappen wat ik bedoel!!
  De HAAT tegen Rusland en ons West Europa is zo gigantisch afgrijselijk dat ze in staat zijn nu om rechts idd via Italie en ons land gaan laten winnen.
  Wist U dat alle landen die met Hitler (dat was bijna gans europa HARD-CORE bewezen) nu die over spoelingen vluchtelingen hebben???

  AUB bekijk deel 7-8 aub degene die het bekijken worden INSTANT WAKKER
  Man, ik heb een akelig voorgevoel deel 7 en 8 is de reden

  17 likes
  • Eelke Piers schreef:

   probeer het eens in het russisch. Misschien is het dan leesbaar.

   11 likes
   • Marduk's Revenge schreef:

    Eelke Piers

    Je reactie laat héél goed zien vanuit welke PC hoek jij komt, je begrijpt maar al te goed wat ik schrijf 😀 😀 😀
    Tssss zo’n Russenhaat en zoooooooo bang dat wat in EUROPE last battle wereldwijd explodeert, mja die vuiligheid zal uitkomen wat werkelijk in WOll gebeurde en zeker ERNA, dat kan je niet stoppen, ALTIJD komt alles uit ALTIJD, links politiek correct ( soros krapuul) zal dat ferm ervaren soon 🙂

    8 likes
   • dna schreef:

    Eelke piers ik zou iets vergelijkbaars terug kunnen schrijven op uw misplaatse sarcasme. Maar dan ben ik ineens “anti-semiet” 😂

    3 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   ah ja door rechts aan de macht te laten komen moet israeHELL maar 1x schreeuwen: “nazi europa” en ze moorden ons uit! Die eisenhouwer en rooseveld hebben NA WOII 15.000.000 Duitse vrouwen en kinderen UITGEMOORD NA WOII .
   De haat wat van die geallieerden VS + joden van 1945 tot diep jaren 50 vertellen ze u zelf in docu 7 en aanhoor met welk plezier VS + joden 15.000.000 vrouwen en kinderen + concentratie kampen ZIJ de joden lieten ontberen creperen van typhus + alle krijgsgevangenen lieten ze ook creperen gewoon.
   Generaal Patton zijn dagboek, brieven aan zijn vrouw openbaarde dat + ONWEERLEGBAAR BEWIJS wie de holocaust deed…. Deel 7

   10 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  De Bilderberg-maffia heeft zich verkeken op de nieuwsbronnen op internet. Via commerciële zenders en de publieke omroepen valt er niet veel meer te manipuleren. Dus de maffia clan zoekt naar steeds grotere aanslagen om Rusland zwart te maken. Kijk alleen nou naar oorloghitser Sybrand, die man is levensgevaarlijk. De propaganda die NRC publiceert is van een Goebels niveau.
  Willens en wetens stuurt de maffia aan op een oorlog. En veel mensen hebben dit spel door.
  Als je alleen al ziet hoeveel pro Poetin aanhangers er zijn in Europa dan heeft de Bilderberg-maffia redelijk misgeschoten met hun destabilisatie-programma van Europa. Maar zemzullen doorgaan de bankiers en de multinationals met hun giftige agenda. Eerdaags zal er wel weer iets groots gebeuren en zal de beschuldigende vinger weer richting Rusland wijzen, zo doorzichtig allemaal.

  30 likes
 • RayOfLight schreef:

  Heel simpel : Ze bereiden een wereldwijde oorlog voor. Europa valt uit elkaar , en over 10 dagen komt artikel 13 in werking. Daarna wordt vrijheid van meningsuiting langzaam afgeschaft en de invloed van de Mainstream media versterkt. Wat er gaat gebeuren staat echter niet vast. Het europese volk heeft nog steeds invloed ,Bilderberggroep probeert deze invloed te beperken.

  14 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   idd daar vrees ik ook voor, alleen met mini mirakel (wederopstanding eigen volken landen) mislukt gans hun plan,
   In Oost Europa gaat dié docu EUROPE last battle nu rond, amai wat gaan die brutaal wakker geschud worden wanneer zij 100% BEWIJZEN zien hoe joods VS rooseveld stalin financierde en dat de Oostbloklanden DOOR DE VS ONDER COMMUNISME ZIJN GEZET !!!!
   uitgemoord in eigen landen door joden communisme om dan DOOR DE VS naar die goelags werden gestuurd…. De VS FINANCIERDE mirakel (wederopstanding eigen volken landen) mislukt gans hun plan,

   DE UK + VS = 100% met joden verantwoordelijk voor WOll en communisme niemand anders
   de Christelijke Oostbloklanden, mijn god als dat Oostblok dat ziet dié docu!

   6 likes
   • Marduk's Revenge schreef:

    oei er ging iets mis met mijn tekst:

    idd daar vrees ik ook voor, alleen met mini mirakel (wederopstanding eigen volken landen) mislukt gans hun plan,
    In Oost Europa gaat dié docu EUROPE last battle nu rond, amai wat gaan die brutaal wakker geschud worden wanneer zij 100% BEWIJZEN zien hoe joods VS rooseveld stalin financierde en dat de Oostbloklanden DOOR DE VS ONDER STALIN COMMUNISME ZIJN GEZET !!!!
    uitgemoord in eigen landen door joden communisme om dan DOOR DE VS naar die goelags werden gestuurd…. Rooseveld financierde stalin
    DE UK + VS = 100% met joden verantwoordelijk voor WOll en communisme niemand anders
    de Christelijke Oostbloklanden, mijn god als dat Oostblok dat ziet dié docu!

    5 likes
    • Enkidoe schreef:

     Ik vind het wat kort door de bocht om alles op Joden te gooien. Ik heb bijna een hele tak aan mjjn grootmoederskant die uitgemoord is vanwege het Joods zijn in de 2e WO(aan mijn Vaderskant was er dan weer een Duitse tak, hoe ironisch) en ik heb nooit meegekregen dan mjj grootmoedersfamilie gebeden pro Bilderberg uitvoerde(sarcasme…) .

     Wij weten niet wat de waarheid is, de winnaar maakt nml de geschiedenis. En wat is er waar van de complottheorieen?

     Ik weet wel dat, ondanks zijn pro-islam houding, Putin mij eerlijker overkomt dan Rutte, Merkel , Macaron,May en de rest van het zooitje(exclusief Orban e.a.).

     2 likes
    • RayOfLight schreef:

     poeh… inderdaad. Ben zelf van joodse afkomst. Maar denk toch dat je het iets anders moet zien. Het zijn namelijk de rijke joden die min of meer zich boven de rest van de mensheid stellen. Als je het goed bekijkt gaat het eerst over de elite (hun macht/geld) en dan pas hun afkomst. Verder lijkt het te kloppen dat die macht europa wil vernietigen. Persoonlijk zie ik het als een depopulatie agenda. Gelukkig zijn er de laatste maanden veel tekenen dat het tij aan het keren is. Nog wel het meest hoopvol is dat de elite zo lijkt het zichzelf begint op te eten. (pun-on-CNN-kok) Misschien komt dat mirakle nog wel !

     2 likes
 • Ron schreef:

  Als de kerk erbij is staat ons een massaslachting te wachten.
  Tijdens W2 keken ze ook de andere kant op of was het naar boven?

  4 likes
  • King of light schreef:

   Ron

   Helemaal niet. Het Vaticaan is net zo corrupt, ze keken in WW2 recht voorruit en hokte samen met Nazi Duitsland. Eveneens hebben zij zeer veel Duitse oorlogsmisdadigers via een kleinere kerk in Rome met ondergrondse tunnels helpen vluchten naar Zuid Amerika. Door deze te helpen hebben zij zichzelf schuldig gemaakt aan oorlogsmisdaden. Kortom wat je hebt geleerd over WW2 kun je allemaal met een korreltje zout nemen, er van uitgaande dat de meeste grote organisaties tot op het bot rot zijn. Zij zijn diegene die in opdracht van de schaduw regering oorlogen veroorzaken en daar hoort ook de Bilderberggroep toe.

   4 likes
   • King of light schreef:

    Ik vergeet even dat het Vaticaan deze Duitse oorlogsmisdadigers zelfs van vervalste identiteitspapieren voorzag. DUS keken ze helemaal niet zo nou.

    5 likes
   • Henk Azie schreef:

    Klopt mijn opa was hardcore ‘papen-hater’, niet vanwege het geloof maar omdat hij meedeed aan het opsporen van nederlandse oorlogs misdadigers en bijna alle sporen doodliepen in …jawel het Vaticaan

    5 likes
    • Willie schreef:

     Het Vaticaan heeft een heel erg zwart verleden: hele culturen uitgemoord, Europa in donkere eeuwen gesmeten, vooruitgang gedwarsboomd: het is gewoon een voortzetting van het Romeins Imperium. En nog beheersen zij veel in de wereld.

     0 likes
 • H.J. schreef:

  Er staat bij het item, wat kunnen wij verwachten, nou het is simpel ze gaan gas geven, de omvolking moet sneller, dus de toe stroom gelukszoekers moet omhoog.
  De gratis ponten worden groter en als Italië en Malta moeilijk doen, dan naar Spanje en dat land zet ze op de trein en of vliegtuig en naar het westen van Europa.
  En in Nederland lachen we wat en kijken weg en als we er niet uit komen, past een leugentje bij onze regering.

  9 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  de vijand van mijn vijand is mijn vriend,,

  kom ik telkens weer op rusland uit… “WIE” anders..

  met de coplimenten van,
  :adrianus-johannes..

  6 likes
 • dna schreef:

  Ja die ken ik al. Reorganisatie, gewoon stront een andere naam geven.

  6 likes
 • PREDATOR schreef:

  Één ding is zeker…Putin is oké..Beter dan Merkel en Rutte bijelkaar..

  5 likes
 • Marvin schreef:

  Het speelt met de bevolking🕵 wereldwijd het grote valutamuntenspel.

  welvaart verdraait schuilend achter een geraffineerd windje mee.
  Links en rechts zulllen arme mensen gehouden moeten worden…voor het mindere…(bedeelde)werkzaamheden
  Het soort als Katoenplukkers blijven behouden.
  Voor een gemakzuchtig leventje elders het houdt het volk bezig..via balletje/balletje technieken…piramide positie spelletjes…die alles via/via…een hand boven het hoofd houdt en zo alles dicht betimmert zit voor omkeer economische welvaart wereldwijd.

  Ze benoemen zich niet voor niks de wereldleiders

  4 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  dagelijkse gedachte in,

  Bilderbergconferentie van dit jaar viel precies samen met zowel de G7-top als de bijeenkomst van de NAVO-defensieministers in Brussel.

  met de huidige techniek zullen deze drie locaties als een totaal overleg zijn gelopen..
  wie de voorzitter en wie de notulist..!

  2 likes
 • Frans schreef:

  Storm in het vooruitzicht.
  Het moet wel tot vrede komen nu ik bovenstaande reacties allemaal gelezen heb!
  tjonge tjonge.
  Ja, willen we wel vrede?

  1 likes
 • Pjoter schreef:

  we zijn aan de beurt

  1 likes
 • Kamstra schreef:

  Ik weet genoeg controlled opposition

  https://youtu.be/DH0ln0xzjfg

  0 likes
 • Kamstra schreef:

  Vroeger noemend ze deze mensen NSB-ers
  Er zijn maar weinig helden

  0 likes
 • AndreM schreef:

  De poep moet voor de rechter verschijnen in Zwitserland, en ik denk dat de Bliderbergers met Trump in de maag. Er zijn raketten gehackt en afgeschoten deze zijn onderschept, als dit niet was gebeurt hadden we inderdaad een oorlog gehad wat de bedoeling was geweest. De Chinesen hadden dit op de kop gekregen en de globalisten hadden hun oorlog gekregen. Ik volg al een tijdje Q en het is verbazend dat alles steeds uitkomt.

  0 likes
 • x

  Check Also

  rutte

  Rutte geeft miljarden aan Zuid-Europa, terwijl onze huishoudens ‘onderaan bungelen qua vermogen’

  Vorige week werden de 27 EU-leiders het ...

  russen

  ‘Ruslandkenner’ waarschuwt dat de Russen komen: ‘Ze zijn duivels slim’

  Poetin probeert de Nederlandse politiek te beïnvloeden, ...

  >