Lezersbrieven

Tijd van verandering is altijd… NU! Doe je mee?

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beste mensen,

Ik ben sinds kort pas op de hoogte van zulke websites als NFN, en het doet me goed om te zien dat er mensen zijn die nuance kunnen brengen in mainstream mediaberichten. Zoals NFN mediaberichten weerlegd, zo kunnen wij burgers/ondernemers wel degelijk ook op andere vlakken iets betekenen voor de maatschappij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Misschien een slecht voorbeeld, maar Uber/AirbnB zijn ook begonnen en men heeft hen geprobeerd tegen te houden. Wie iets goeds wil doen, die zal veel muren tegenkomen. Niks doen, dat is pas erg wat mij betreft.

Mijn bericht hier plaatsen is voor mij een start om krachten te bundelen. We hebben IT-ers nodig, hackers, mensen voor sales en administratie, strategische denkers, ondernemers in hart en nieren, en ga zo maar door. Misschien zijn we hier wel gelijk in gedachtegoed, iedereen die deze website bezoekt kan iets unieks, daar ben ik van overtuigd.

Er zijn zoveel problemen in de markt (huizenmarkt, producten, diensten) waar wij samen een oplossing voor kunnen verzinnen, en gewoon doen… nu! We kunnen er zelfs goed mee verdienen.

Opgeven is pas echt erg, hen het gevoel geven dat er geen weerstand is, dat is pas erg. Dan is het inderdaad ‘1984’ van meneer Orwell.

Ik vraag iedereen die iets wil bewegen mij privé een bericht te sturen of via de reacties met je e-mailadres. Ik neem graag de eerste stap, geen probleem. Mijn e-mailadres is nimo1326 @ hotmail.com [zonder spaties, red.].

Wie weet wat voor moois er nu gestart wordt.

Mohamed,
Amsterdam

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x