Mens en Dier

‘Ook bij de val van verkenner Van Strien zie je de Nederlandse Deep State aan het werk’

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

PVV’er Gom van Strien stopt als verkenner voor een nieuwe coalitie. Afgelopen weekend raakte hij in opspraak nadat NRC had geschreven over een fraudezaak bij een oud-werkgever waarmee hij in verband wordt gebracht.

Van Strien heeft zijn partijleider Wilders en Kamervoorzitter Bergkamp laten weten dat hij zijn taken als verkenner per direct neerlegt. Hij zou vandaag beginnen aan gesprekken met partijleiders.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Zo rollen ze

“Tot zover de rechtstaat. Er ligt een aangifte tegen iemand, er is nog niet eens bekend of er een rechtszaak komt, maar overal (inclusief de MSM die opeens wél aan onderzoeksjournalistiek doen) wordt diegene als een veroordeelde crimineel aangeduid. Zo rollen ze,” vat strafrechtadvocaat Boriana Petkova de gang van zaken treffend samen.

Theatermaker George van Houts stelt dat je ook bij de val van Van Strien de Nederlandse Deep State aan het werk ziet. “Ik zeg jullie: er komt geen kabinet-Wilders en er komt zelfs geen kabinetsdeelname van de PVV,” benadrukt hij.

“De 0,01% willen dat niet. Dat schendt hun zakelijke, financiële en andere baggerbelangen,” voegt Van Houts toe. “Die liggen steeds meer in BRICS- en islamlanden.” Hij noemt er op X een paar: Brenninkmeier, Van der Vorm, Fentener van Vlissingen, Dreesmann en Carvalho-Heineken. De belangrijkste 0,01%-lobbyist van ons land is volgens hem Niek Jan van Kesteren. Hij stond op plaats 2 in de Volkskrant top 200 van invloedrijkste Nederlanders 2015.

Door en door rot

Van Houts schrijft dat de democratie ‘door en door rot is’ en dat stemmen ‘geen enkele zin heeft’.

Hij legt uit dat er invloed wordt beloofd die er niet is. “Er mag gestemd worden en vervolgens geformeerd binnen hele smalle marges. Daarbuiten komen de internationale en financiële belangen en zakelijke belangen van de 0,01% in gevaar.”

Democratische Klucht

“Heel erg veel mensen begrijpen het nog steeds niet. De macht ligt niet bij politieke partijen. Die gaan over de kleur van het voordoek en de bekleding van de stoelen en de rolverdeling van de Democratische Klucht. Waar het volk zich aan vergaapt als ware het de werkelijkheid.”

Van Houts, die zelf 30 jaar lid was van D66, voorspelt dat er uiteindelijk een kabinet-Timmermans komt, bestaande uit GroenLinks-PvdA, NSC, VVD en BBB.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 140 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J.Eland
J.Eland
6 maanden geleden

Het is bij de beesten af.

Greet Resist
Greet Resist
6 maanden geleden

die slavendrijvende viezerikken zijn niet langer onzichtbaar, zij zijn medeverantwoordelijk voor de coronamoorden

Anita
Anita
6 maanden geleden
André Breems
André Breems
6 maanden geleden

Als dit bij een formatie van links zou gebeuren dan zou het antwoord zijn geweest, een kniesoor die daar op let.

Back to top button
122
0
We lezen graag je reactie!x