CoronaBuitenland

Nieuwe studie over boosterprik laat zien dat het nog veel erger is: ‘Ongelooflijk’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

Schade aan het hart komt veel vaker voor na een boosterprik dan gedacht. In een Zwitsers ziekenhuis vertoonde één op de 35 zorgmedewerkers tekenen van hartschade nadat ze zich hadden laten boosteren.

Het onderzoek is gepubliceerd in het European Journal of Heart Failure. Het is bekend dat mRNA-vaccins myocarditis en andere vormen van hartschade veroorzaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

2,8 procent

De medewerkers van het academisch ziekenhuis in Bazel kregen tussen 10 december 2021 en 10 februari 2022 een Moderna-booster. De wetenschappers hebben 777 zorgmedewerkers onderzocht, waaronder 540 vrouwen.

Van die 777 medewerkers hadden 22 (2,8 procent) myocardiale schade als gevolg van de booster. In 20 gevallen betrof het een vrouw. De gemiddelde leeftijd was 46 jaar.

De helft van de groep had klachten, waaronder koorts. Twee van hen hadden last van pijn op de borst. Twee anderen hadden waarschijnlijk myocarditis.

Dit is misdadig

“Ongelooflijk,” reageert FVD-voorman Thierry Baudet.

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons zegt: “Een risico van 1 op 35 op hartbeschadiging na drie injecties. Voor zoiets milds als griep (voor de meeste mensen). Dit is misdadig.”

[The Epoch Times]

4.9 203 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
8 maanden geleden

Degene die nu nog zo n doodsprik neemt. Nou ja. Die verdient niet beter. Het is nu toch wel een keer duidelijk. Het gifspuitje maakt je langzaam maar zeker kapot.

Kabonkel.
Kabonkel.
8 maanden geleden
c.j van der nagel
c.j van der nagel
8 maanden geleden

wel een echte booster…..in ziek maken.

brioche
brioche
8 maanden geleden

In deze criminele wereld kan men rustig doorgaan met hun misdadig werk, ze staan er zelfs lachend bij, zonder dat er gearresteerd wordt. De kudde slaapt nog en is niet wakker te krijgen.

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x