Buitenland

Oorlog tegen terrorisme is in feite een oorlog mét de terroristen. Deze hoogleraar vertelt schokkende details

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na twee incidenten met gifgas die allebei aan het regime van Assad in Syrië werden toegeschreven, maar uiteindelijk provocaties door anderen bleken te zijn, is het Witte Huis dit keer met een waarschuwing vooraf op de proppen gekomen.

Washington beweert ‘potentiële voorbereidingen’ te hebben ontdekt voor een mogelijk nieuwe gifgasaanval van Syrië.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De strijdlustige VN-ambassadeur Nikki Haley zette de waarschuwing via Twitter kracht bij: “De schuld van elke verdere aanval op het volk van Syrië zal bij Assad worden neergelegd, maar ook bij Rusland en Iran die hem helpen zijn eigen mensen te vermoorden.”

Interne machtsstrijd

Doorzichtiger kan het niet worden, stelt emeritus hoogleraar Kees van der Pijl van de Universiteit van Sussex.

“De oorlogspartij in Washington, verwikkeld in een verbitterde interne machtsstrijd die niet lijkt te luwen, probeert al bij voorbaat de spanning op te voeren,” zegt hij.

“De VS dreigt niet alleen Assad aan te vallen, maar ook zijn Russische en Iraanse hulptroepen,” voegt hij toe.

Geen geheim meer

Het is volgens Van der Pijl al lang geen geheim meer dat er sprake is van coördinatie tussen de jihadisten en Washington.

Gareth Porter deed onlangs in The American Conservative al uit de doeken hoe Amerika terroristen in Syrië bewapent.

Van der Pijl merkt op dat terreuraanslagen in Europa – denk aan Londen, Manchester, Parijs en Berlijn – ook profiteren van deze ondersteunende infrastructuur.

Deknaam

Hij zegt niet dat die aanslagen door de westerse sponsors worden gewild, maar het kan in bepaalde gevallen wel een rol hebben gespeeld.

President Obama leverde al in een vroeg stadium wapens aan de Syrische opstand.

Journalist Seymour Hersh onthulde dat bedrijven die onder een deknaam voor de CIA werkten wapens uit Libië, waar de NAVO flink heeft huisgehouden, naar havens in Syrië vervoerden.

Ook al

Amerikaanse militairen regelden het vervoer en Saoedi-Arabië dekte de kosten.

Met steun van de CIA werden ook grote hoeveelheden wapens uit de Joegoslavische burgeroorlog, ook al een NAVO-operatie, naar Syrië versleept.

Porter onthult dat de VS in 2013 maar liefst 15.000 antitankraketten leverde aan Saoedi-Arabië, die vervolgens werden doorgesluisd naar Syrië en in handen vielen van het al-Nusra Front.

Traditie

Van der Pijl: “De conclusie van dit alles kan alleen maar zijn dat de VS in Syrië en elders de meest wrede strijders steunt, een traditie die al decennia teruggaat.”

“Alles om een regime dat Washington en zijn bondgenoten niet willen laten overleven, te destabiliseren,” voegt de hoogleraar toe.

De oorlog tegen terrorisme is in feite een oorlog mét de terroristen en de enige vraag die nog overblijft is de mate waarin ook het terrorisme in West-Europa wordt gestuurd door de Amerikaanse coalitie, besluit hij.

[Oorlog is geen Oplossing]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
6 jaren geleden

Al die terroristische bewegingen zijn er door en dankzij het Westen en dus nep. De hele oorlog tegen het terrorisme is dus overduidelijk fake (want er is sprake van een moedwillig en zelf gecreëerde vijand)en zal dus nooit ten einde komen, wat weer ten goede komt aan de wapenhandel en het bereiken van allerlei smerige politieke doelen. Zo zal terrorisme altijd gebruikt worden tegen- en volledig op kosten van het volk, totdat we het met z’n allen door krijgen wat er aan de hand is en er gewoon niet meer aan meewerken.

Gezinusk
Gezinusk
6 jaren geleden

”Van der Pijl merkt op dat terreuraanslagen in Europa – denk aan Londen, Manchester, Parijs en Berlijn – ook profiteren van deze ondersteunende infrastructuur.”

Dat denk ik al jaren en de reden waarom de mainstream media er continu over bericht. Ze willen ons graag iets vertellen. Laten weten hoe gevaarlijk die anderen wel niet zijn en dan zend je het elke dag uit. Jaar in, jaar uit. De deep state heeft baadt bij aanslagen in het westen want zodoende onderstreept het hetgeen waar ze al jaren voor waarschuwden. Voor de mensen die niet voor, maar tegen zijn, en zodoende verkrijgen ze de machtiging van het volk om de inmengingen in o.a. Syrië voort te zetten. Een soeverein land waar Amerika samen met een aantal NAVO landen helemaal niks te zoeken heeft. Ze opereren er illegaal behalve Rusland, omdat deze op verzoek van de Syrische regering mocht komen helpen.

De denk tank Project of the New American Century (PNAC) wees destijds 7 landen aan die moesten worden aangevallen waaronder Libië en Syrië. Deze landen zijn net als Irak uiteindelijk in verschillende zones,kampen, verdeeld geraakt. Een beeld die we vaak zagen als de Deep State, of Illuminati, ergens achter schuilde.

De Rockefellers, Rothschilds, en de Orde van Skull and Bones, gebruikte altijd een werkwijze die kan worden teruggeleid naar Hegel’s these-antithese-synthese. Het is kenmerkend bij deze.

MrWaldeck
MrWaldeck
6 jaren geleden

Documenten bewijzen dat de VS en Europa (verboden) wapens leveren aan terroristen zijn door Anonymous Bulgarije gestolen. Ze staan op het internet, het is nu een kwestie van tijd dat de alternatieve media hierover gaat berichten en de massa wakker wordt dat zelfs onze (Europese) regering schuldig is aan het vermoorden van mensen aan de andere kant van de wereld.

https://www.truthleaks.org/news/349-the-dilyana-files-part-2-anonymous-bulgaria-release-10gb

Bekijk de officiele documenten en WORD WAKKER.

exegese
exegese
6 jaren geleden

Wij mensen verkeren vaak nog steeds in de illusie dat wanneer we maar de juiste mensen kiezen, een overheid er écht voor ons zal zijn.

Zij beseffen niet dat een overheid “controlled opposition” is en ontworpen om gerund te worden door psychopaten die als primaire taak hebben de satanische (kinderslachtende) elite te beschermen.

in onderstaand filmpje nog eens klip en klaar uitgelegd hoe duidelijk het hele tafereel ons voor open ogen wordt afgespeeld, keer op keer en iedere keer weer. Hoe lang tuinen we daar nog in ?

https://www.youtube.com/watch?v=dLFjgk4tVcY

Gevonden op Niburu.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x