Homepagina » Buitenland » Oorlog tegen terrorisme is in feite een oorlog mét de terroristen. Deze hoogleraar vertelt schokkende details
Oorlog tegen terrorisme is in feite een oorlog mét de terroristen. Deze hoogleraar vertelt schokkende details

Oorlog tegen terrorisme is in feite een oorlog mét de terroristen. Deze hoogleraar vertelt schokkende details

Na twee incidenten met gifgas die allebei aan het regime van Assad in Syrië werden toegeschreven, maar uiteindelijk provocaties door anderen bleken te zijn, is het Witte Huis dit keer met een waarschuwing vooraf op de proppen gekomen.

Washington beweert ‘potentiële voorbereidingen’ te hebben ontdekt voor een mogelijk nieuwe gifgasaanval van Syrië.

De strijdlustige VN-ambassadeur Nikki Haley zette de waarschuwing via Twitter kracht bij: “De schuld van elke verdere aanval op het volk van Syrië zal bij Assad worden neergelegd, maar ook bij Rusland en Iran die hem helpen zijn eigen mensen te vermoorden.”

Interne machtsstrijd

Doorzichtiger kan het niet worden, stelt emeritus hoogleraar Kees van der Pijl van de Universiteit van Sussex.

“De oorlogspartij in Washington, verwikkeld in een verbitterde interne machtsstrijd die niet lijkt te luwen, probeert al bij voorbaat de spanning op te voeren,” zegt hij.

“De VS dreigt niet alleen Assad aan te vallen, maar ook zijn Russische en Iraanse hulptroepen,” voegt hij toe.

Geen geheim meer

Het is volgens Van der Pijl al lang geen geheim meer dat er sprake is van coördinatie tussen de jihadisten en Washington.

Gareth Porter deed onlangs in The American Conservative al uit de doeken hoe Amerika terroristen in Syrië bewapent.

Van der Pijl merkt op dat terreuraanslagen in Europa – denk aan Londen, Manchester, Parijs en Berlijn – ook profiteren van deze ondersteunende infrastructuur.

Deknaam

Hij zegt niet dat die aanslagen door de westerse sponsors worden gewild, maar het kan in bepaalde gevallen wel een rol hebben gespeeld.

President Obama leverde al in een vroeg stadium wapens aan de Syrische opstand.

Journalist Seymour Hersh onthulde dat bedrijven die onder een deknaam voor de CIA werkten wapens uit Libië, waar de NAVO flink heeft huisgehouden, naar havens in Syrië vervoerden.

Ook al

Amerikaanse militairen regelden het vervoer en Saoedi-Arabië dekte de kosten.

Met steun van de CIA werden ook grote hoeveelheden wapens uit de Joegoslavische burgeroorlog, ook al een NAVO-operatie, naar Syrië versleept.

Porter onthult dat de VS in 2013 maar liefst 15.000 antitankraketten leverde aan Saoedi-Arabië, die vervolgens werden doorgesluisd naar Syrië en in handen vielen van het al-Nusra Front.

Traditie

Van der Pijl: “De conclusie van dit alles kan alleen maar zijn dat de VS in Syrië en elders de meest wrede strijders steunt, een traditie die al decennia teruggaat.”

“Alles om een regime dat Washington en zijn bondgenoten niet willen laten overleven, te destabiliseren,” voegt de hoogleraar toe.

De oorlog tegen terrorisme is in feite een oorlog mét de terroristen en de enige vraag die nog overblijft is de mate waarin ook het terrorisme in West-Europa wordt gestuurd door de Amerikaanse coalitie, besluit hij.

[Oorlog is geen Oplossing]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. De enige oplossing is het hele midden oosten gewoon op alle manieren gewoon mijden!
  Willen de “Linksen” dan toch zo graag moslim knuffelen laat ze dat dan daar doen met hun eigen geld en laat ze er daarna er niet meer in.
  Laten die achterlijke beesten elkaar maar afslachten doen ze al duizenden jaren en meer kunnen ze eigenlijk niet………..behalve dan een koepel van een moskee maken!
  Bemoei je jezelf met het midden oosten of stuur je die midden oosten achterlijke beesten naar het westen dan zijn de gevolgen catastrofaal en nog erger als de gevaarlijkste virus!

  5 likes
  • @Rob Steenwinkel, het is de aloude en zeer beproefde verdeel en heers-methode. Het oosten en het westen dient tegen elkaar opgezet te worden. Dat is ook de reden dat de Joden in Israël neergeplemd zijn, omdat ze weten dat ze als water en vuur zijn met moslims, tot overmaat van ramp werd ook decennia lang gewoon toegestaan dat ze deden aan ordinair landjepik. Een 100% garantie voor oorlog en ellende. Het is gewoon het achterliggende plan wat voluit gesteund en gevoed wordt door de overheden wereldwijd, omdat ze gewoon onder één en hetzelfde hoedje spelen. We moeten eens gaan beseffen dat niet het volk dit wil maar the deep state die overheden wereldwijd als hun slaafse knecht weten te gebruiken. Als je geen gewetenloze psychopaat bent die onvoorwaardelijk gehoorzaamt aan het misdaadsyndicaat wat de wereld in pacht heeft kom je nooit op een invloedrijke positie op regeringsniveau. We moeten dus ophouden onze overheden klakkeloos te vertrouwen en er gewoon niet meer aan meewerken. De enige geweldloze manier om dit een halt toe te roepen.

   23 likes
  • Zeer wijs gesproken!

   9 likes
  • Sorry dat ik het zeg, maar u bent echt het school voorbeeld van iemand die zich nog steeds laat verdelen in die zogenaamde “links, rechts” strijd. Net zoals religie is dat grotendeels niets meer dan een instrument om mensen verdeeld te houden. Overigens slachten christenen zichzelf ook al duizenden jaren elkaar af tot op de dag van vandaag in bepaalde wereld delen, wat dat betreft is een deel van het christendom niet veel anders. Ook het westen (met of zonder religie) slacht al duizenden jaren mensen af; dus zijn wij dan ook niet meer dan beesten die niets anders kunnen ? Oh nee wacht, daar dragen wij natuurlijk geen verantwoording voor, maar tegelijkertijd verachtelijkt u wel hele groepen mensen op de daden van een ander. Sorry, maar dit is dezelfde soort hypocrisie en tunnelvisie waarvan het door u zo verfoeide “links” zich ook regelmatig bediend.

   Overigens klopt het niet dat het midden oosten niets anders kan dan elkaar afslachten zoals u beweert, er zijn grote periodes in de geschiedenis geweest waar het Midden Oosten en Afrika qua (medische ) wetenschap, rechte, cultuur etc etc veel verder ontwikkeld was dan Europa.

   Eerlijk gezegd snap ik de hysterie en paniek omtrent moslim extremisme niet helemaal, in de vorige eeuw hadden we in Europa ook behoorlijk wat “home grown” terroristische organisaties die veel meer slachtoffers hebben veroorzaakt onder de Europeanen dan het moslim extremisme tot nu toe gedaan heeft. Toen des tijds zag ik niet de hysterie en het generaliseren van mensen: waarbij ik niet anders tot de conclusie kan komen dat dit niet gebeurde omdat die terroristen blank waren. Toen waren we toch ook niet bang dat er achter elke blanke een potentiele terrorist zich schuil hield. Ook al zegt u dit niet in uw bijdrage, maar ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat u tot die groep rechtse mensen behoort die het te simplistisch bekijken en net zoals “nieuw links” ook heilig geloven in het hebben van het eigen gelijk, maar weigeren om echt objectief na de materie te kijken.

   Ik zie in u bijdrage vrij weinig over hoe het Midden Oosten vlak voor en na de Eerste Wereld oorlog bewust gedestabiliseerd is door het westen, wat o.a. gebeurde doormiddel van het Midden Oosten en Afrika op te knippen zonder enig rekening te houden met de volkeren daar en de scheidslijnen van oude conflicten (overigens geld dit ook voor de Balkan). Ook het verlenen van “onafhankelijkheid” aan voormalige koloniën was niets meer dan een cosmetische ingreep. Door internationale (handels)verdragen en het neerzetten van corrupte regimes die onze zakelijke belangen dienen houden wij tot op de dag van vandaag nog een stevige houdgreep op de grondstoffen daar (al hebben we daar tegenwoordig flinke concurrentie van de Chinezen bij gekregen), en zijn de voormalige koloniën net zo min onafhankelijk dan dat wij dat zijn.

   Overigens waren het de Duitsers die vlak voor de Eerste Wereld Oorlog het potentieel zagen om een deel van de islam te verwapenen. Religieuze conflicten zijn niets meer dan een excuus/middel van de elite om hun spel te spelen, het feit dat Europese christelijke vorsten (waaronder ook de Polen en Hongaren die zich vandaag de dag nog regelmatig op de borst slaan dat zij Europa gered hebben van de islam) in de geschiedenis herhaaldelijk bondgenootschappen sloten met verschillende sultans zegt eigenlijk al voldoende dat die strijd zo nep is als het maar zijn kan.

   Op zich ben ik het met u eens dat wij daar helemaal niets te zoeken hebben, maar besef wel dat een groot deel van de westerse welvaart gebouwd is door het terroriseren en destabiliseren van andere werelddelen. Over dat beestachtige gedrag en de consequenties die tot op de dag van vandaag daaruit voortvloeien hoor ik u niet echt, maar zowel vanuit “linkse of rechtse” hoek komt daar nooit een objectief antwoord op, laat staan dat zowel “links als rechts” serieuze oplossingen hebben.

   Ik heb twintig jaar gediend en ben over de hele wereld ingezet, en vanuit die ervaringen kan ik u vertellen dat het niet zo simplistisch ligt zoals het u het wilt doen voortkomen. Aan de ene kant ben ik trots dat ik gediend heb, maar aan de andere kant sluit ik mijn ogen ook niet voor wat “wij” elders aangericht hebben en de consequenties die daaruit zijn voortgevloeid.

   4 likes
  • @ Rob Steenwinkel: uit je relaas kan ik volgende concluderen:
   – je hebt geen inzicht in de geopeolitiek,
   – de politiekers zijn je beste vrienden,
   – de geschiedenis van volkeren is een onbekend terrain,
   – je hebt het artikel niet gelezen.

   –> ontwetend en een slaaf van het systeem.

   Dit alles toont aan hoe achterlijk jij wel bent.

   3 likes
 2. Betekenis = Amerika zal binnenkort een false flag gifgasaanval uitvoeren in Syrie!

  11 likes
  • Trump weet al lang wat er zich afspeelt in de wereld. Net als de meerderheid in de VS.
   Rutte weet het ook, nu de Nederlandse bevolking nog.
   En dat kan alleen via Nederlandse televisie kanalen. Maar welke zender kan en durft dat?

   6 likes
   • @MrWaldeck schreef : Maar welke zender kan en durft dat?

    Haha, dus jij wilt beweren dat je niet weet dat de msm volledig in de zak zit van the deep state ?

    8 likes
    • Ook zonder toestemming van je baas heb je altijd de mogelijkheid zaken te melden die niet in je script staan…

     1 likes
     • Klopt @MrWaldeck, bij wijze van hoge uitzondering gebeurt dat ook, maar hoe vaak denk je dat iemand zich dat ongestraft kan veroorloven ? Daar komt bij dat als het echt gevolgen zou kunnen gaan hebben dit onmiddellijk de dag erna “recht gezet” gaat worden.

      Voorbeeld Uitzending Pauw over niet vaccineren waar men achteraf zeker niet treveden over was.
      https://www.youtube.com/watch?v=9xSN7S8c8k0

      De dag erna : http://www.mediacourant.nl/2016/11/jeroen-pauw-opent-uitzending-met-excuses/

      Zo gauw de waarheid op “zorgwekkende” manier in beeld komt, komt er (in dit geval) onmiddellijk een knieval voor de farmaceutische maffia. Niets zal ongemerkt of ongewenst zijn eigen weg kunnen kiezen.

      Wel is het zo dat leugens en waarheden flink door elkaar gehusseld worden om maximale verwarring te stichten maar niets, maar dan ook niets komt ongecontroleerd in The Open, daar kun je van op aan. De eindredacteuren zullen dat koste wat kost bewaken. Er zal dus nooit een zender kunnen komen die openlijk en in vrijheid met de waarheid op de proppen mag komen. Eigenlijk raar dat ik dat hier op ninefornews nog aan iemand uit moet leggen.

      7 likes
 3. Al die terroristische bewegingen zijn er door en dankzij het Westen en dus nep. De hele oorlog tegen het terrorisme is dus overduidelijk fake (want er is sprake van een moedwillig en zelf gecreëerde vijand)en zal dus nooit ten einde komen, wat weer ten goede komt aan de wapenhandel en het bereiken van allerlei smerige politieke doelen. Zo zal terrorisme altijd gebruikt worden tegen- en volledig op kosten van het volk, totdat we het met z’n allen door krijgen wat er aan de hand is en er gewoon niet meer aan meewerken.

  26 likes
 4. Documenten bewijzen dat de VS en Europa (verboden) wapens leveren aan terroristen zijn door Anonymous Bulgarije gestolen. Ze staan op het internet, het is nu een kwestie van tijd dat de alternatieve media hierover gaat berichten en de massa wakker wordt dat zelfs onze (Europese) regering schuldig is aan het vermoorden van mensen aan de andere kant van de wereld.

  https://www.truthleaks.org/news/349-the-dilyana-files-part-2-anonymous-bulgaria-release-10gb

  Bekijk de officiele documenten en WORD WAKKER.

  10 likes
 5. Gaat toch alleen om de olie. De V.S. is failliet en moet de olie wel roven, zo komen ze van hun oorlogstuig af. Van de bijna 300 bestaansjaren van de VS voert men al meer dan 225 oorlog met iedereen en zichzelf. Neanderhalergedrag. Alleen dat lullige NL koopt nog waardeloze Amerikaanse producten, tegen inlevering van de uitstekende Euro. Wie in de wereld wil nog dollars? Niet voor niets roept Trump dat ze de producten zelf moeten maken, de centjes zijn domweg op. Capice!!!

  8 likes
 6. ”Van der Pijl merkt op dat terreuraanslagen in Europa – denk aan Londen, Manchester, Parijs en Berlijn – ook profiteren van deze ondersteunende infrastructuur.”

  Dat denk ik al jaren en de reden waarom de mainstream media er continu over bericht. Ze willen ons graag iets vertellen. Laten weten hoe gevaarlijk die anderen wel niet zijn en dan zend je het elke dag uit. Jaar in, jaar uit. De deep state heeft baadt bij aanslagen in het westen want zodoende onderstreept het hetgeen waar ze al jaren voor waarschuwden. Voor de mensen die niet voor, maar tegen zijn, en zodoende verkrijgen ze de machtiging van het volk om de inmengingen in o.a. Syrië voort te zetten. Een soeverein land waar Amerika samen met een aantal NAVO landen helemaal niks te zoeken heeft. Ze opereren er illegaal behalve Rusland, omdat deze op verzoek van de Syrische regering mocht komen helpen.

  De denk tank Project of the New American Century (PNAC) wees destijds 7 landen aan die moesten worden aangevallen waaronder Libië en Syrië. Deze landen zijn net als Irak uiteindelijk in verschillende zones,kampen, verdeeld geraakt. Een beeld die we vaak zagen als de Deep State, of Illuminati, ergens achter schuilde.

  De Rockefellers, Rothschilds, en de Orde van Skull and Bones, gebruikte altijd een werkwijze die kan worden teruggeleid naar Hegel’s these-antithese-synthese. Het is kenmerkend bij deze.

  6 likes
 7. Wij mensen verkeren vaak nog steeds in de illusie dat wanneer we maar de juiste mensen kiezen, een overheid er écht voor ons zal zijn.

  Zij beseffen niet dat een overheid “controlled opposition” is en ontworpen om gerund te worden door psychopaten die als primaire taak hebben de satanische (kinderslachtende) elite te beschermen.

  in onderstaand filmpje nog eens klip en klaar uitgelegd hoe duidelijk het hele tafereel ons voor open ogen wordt afgespeeld, keer op keer en iedere keer weer. Hoe lang tuinen we daar nog in ?

  https://www.youtube.com/watch?v=dLFjgk4tVcY

  Gevonden op Niburu.

  6 likes
 8. Wat de professor weet, en nu (pas) zegt, heb ik al een jaar of 15 geleden begrepen. 9/11 maakte dat al duidelijk, voor wie alle aanwijzingen niet negeerde.

  Hier een handige index over het hoe en waarom van 9/11: http://www.takeoverworld.info/

  Het Grote Plan behelst 1-Wereldregering; te realiseren door moslims en christenen tegen elkaar op te zetten en beide culturen uit te wissen.
  Ter illustratie: de opzet van het gebeuren in Charlotsville. Officiële herdenkingsdag in de staat rondom het standbeeld van generaal Lee is aangegrepen om Lee te bestempelen als racist, Confederate, en wie hem eren dito, tevens nazi’s.

  Niemand die nog enige moeite doet te leren wie, hoe, en wat Lee werkelijk was!
  Wat blijkt, een voorbeeldig man – belangrijke bijdrage geleverd aan de tot stand koming van de VS, en voorkoming van de voortzetting van de ‘Burger’oorlog in een guerilla-oorlog. Ook was hij voor afschaffing van de slavernij. Simpel te leren op Wikipedia. https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_E._Lee

  We leven in de tijd van feitenvrije politiek en media. Levensgevaarlijk is die combinatie.

  Die zgn. antifascisten zijn dat duidelijk helemaal niet! Ze gaan gewelddadig tekeer n.b. tegen een voorbeeldfiguur in de democratische fundering van hun eigen land.

  Hun werkelijke doel is nu duidelijk geworden. Beeldenstorm, en hetze tegen alle blanken, het Christendom, en Vrijheid en Democratie – onze beschaving:
  http://www.libertyheadlines.com/preservation-confederate-monuments-attack-across-nation/

  https://langleveeuropa.nl/2017/08/staatsgreep-wordt-voorbereid-voor-amerika/#more-38611

  Dit wordt dan ook – door de globalisten, die dit organiseren – meteen gekopieerd in de EU:
  http://boinnk.nl/146313/antofacisten-uiterst-rechtse-groepering-plannen-gelijktijdige-barcelona-protesten/

  Het kan niet ontgaan dat tegelijk weer alle moslims worden gedemoniseerd. Dat is de opzet.
  U moet de moslim aankijken op de terreur die de infanterie van de CIA wereldwijd zaait.

  De lonten voor de geplande burgeroorlog in het Westen zijn in het kruidvat gestoken. Alles verloopt volgens plan, dank zij onze onnozele medewerking.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

michael flynn

Er is iets gaande: Trumps ex-adviseur Michael Flynn betuigt steun aan QAnon

Er is iets gaande in de Verenigde ...

VN

VN-chef pleit voor ‘wereldregering’ met ‘tanden’. We hebben nog tot 2030

De wereld heeft een overkoepelend, multilateraal bestuur ...