UFO

Mediacircus: neemt het aantal UFO-meldingen toe of af?

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen weekend werd via diverse mediakanalen beweerd dat er tegenwoordig steeds minder meldingen zijn van vliegende schotels.

Ze baseerden zich op een persbericht van de Association for the Scientific Study of Anomalous Phenomena (Assap) in Groot-Brittannië.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens de organisatie is het aantal UFO-zaken sinds 1988 wereldwijd met liefst 96 procent gedaald. De uitspraken van de UFO-organisatie lijken echter haaks te staan op berichten die recentelijk in de media zijn verschenen.

Argentinië

Ufology Research in Winnipeg houdt bijvoorbeeld alle UFO-waarnemingen in Canada bij en merkt in de Canadian UFO Survey over 2011 op dat het aantal meldingen bijna tot een recordhoogte is gestegen.

In augustus 2010 publiceerde de Halifax Courier een artikel waarin werd gesteld dat ‘er steeds meer UFO-waarnemingen worden gedaan’. In juni 2011 verscheen daarnaast een stuk op io9.com met de mededeling dat er in Argentinië steeds meer onbekende vliegende objecten worden gezien.

Finland

In oktober 2011 schreef de Finse nieuwssite Yle Uutiset dat in Finland steeds meer ongeïdentificeerde vliegende objecten worden waargenomen. Afgelopen juli berichtte de Australische Herald Sun op basis van gegevens van UFO Research (NWS) Incorporated dat Australiërs steeds meer UFO’s zien.

Begin dit jaar kopte de Huffington Post dat het aantal UFO-meldingen flink omhoog was geschoten. Ondanks deze greep uit de krantenkoppen die de afgelopen jaren de revue hebben gepasseerd besloten verschillende media toch titels te kiezen als ‘sterft de ufo-hype langzaam uit?’ of ‘zelfs ufologen geloven niet meer in vliegende schotels’.

Bijeenkomst

Redacteur van het tijdschrift van het Mutual UFO Network (MUFON) Roger Marsh citeerde gegevens waaruit blijkt dat mensen steeds vaker melding doen van een onbekend vliegend object. Zo kreeg het netwerk in 2007 nog 2203 meldingen binnen en over 2011 waren dat er al 5137.

Het is niet duidelijk of Assap daadwerkelijk gelooft in de beweringen die worden gedaan in het recente persbericht. De organisatie wilde met het bericht aandacht vragen voor haar eerstvolgende bijeenkomst, getiteld ‘Seriously Unidentified – A Summit on the Future of UFOlogy’. Dat is in ieder geval gelukt.

Bron: Openminds.tv Foto: Open Minds

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
11 jaren geleden

Is gewoon een kwestie van verwarring zaaien omdat steeds meer mensen geloven dat er wél meer is.

cyfect
cyfect
11 jaren geleden

dit is gewoon een poging van de lamescream media om het fenomeen ufo’s met geweld de kop in te duwen. er word zelfs letterlijk gezegt’binnen 10 jaar spreekt niemand hier nog van” negeren die handel, men wil gewoon niet dat mensen zelfs nog maar denken over ufo’s. ze bestaan, dat is klaar en duidelijk:)

Hands
Hands
11 jaren geleden

Maar natuurlijk is dit werkelijk zeker dat er ufo,s zijn en natuurlijk is het zeker dat er paralell werelden andere realiteiten zijn volkomen met hierboven eens,helaas zijn nog veel mensen in slaap toestand waren mogelijk wij eens ook dus mededogen en gedoceerd dor vertellen. We will call them the starnations.N.A. Indianen they know walk in new beauty hands

A Boersma
A Boersma
11 jaren geleden

Naarmate dit soort berichten verschijnen, dan betekend het juist dat je heel dichtbij disclosure zit vanwege het toenemende aantal meldingen. Ook ikzelf heb in Amersfoort de afgelopen 4 weken, 2 keer iets niet-aards gezien wat zijwaarts heen en weer schoot en met hoge snelheid verdween…

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x