Homepagina » Buitenaards » Niburu neemt initiatief tot bekendmaking buitenaards contact
ufo189473493749428

Niburu neemt initiatief tot bekendmaking buitenaards contact

Als het Witte Huis het niet doet, doen wij het. Niburu maakt officieel bekend dat er buitenaards contact is. Dat doet zij al sinds 2002 en wel op veel verschillende manieren.

Het onomstotelijke bewijsmateriaal en de talloze verklaringen worden grotendeels genegeerd door overheid en media. Brieven en gesprekken met onze regeringsleiders hebben weinig effect gehad.

De publiekelijke bekendmaking van buitenaards contact heeft ondanks de grote bewijslast nog niet plaatsgevonden. Nu is toch het moment aangebroken dat de omvang en de echtheid van het bewijs niet langer genegeerd kan worden.

We bundelen onze krachten en blijven hier mee doorgaan totdat Disclosure een feit is en in het collectieve bewustzijn op Aarde is doorgedrongen. Laten we goed beseffen dat we met grote aantallen inwoners in een relatief klein gebied veel in beweging kunnen brengen en een voorbeeld kunnen zijn voor de rest van de wereld. We nodigen iedereen uit om hier onderdeel van te worden door te praten over dit onderwerp en de informatie via alle mogelijke kanalen te verspreiden.

Honderdduizenden Nederlanders zijn getuige geweest van buitenaardse objecten en duizenden hebben contact gehad met buitenaardse levensvormen. Elke dag melden zich meer mensen. Het gaat om burgers, politici, politieagenten, militairen, wetenschappers en zakenlieden die tegenover Niburu hebben verklaard contact te hebben gehad.

Het is natuurlijk te begrijpen dat er veel mensen zijn die ‘buitenaards contact’ bij voorbaat afwijzen omdat ze weinig of niet in aanraking komen met deze informatie via de massamedia. Het is niet zo dat de meeste mensen denken dat we de enige levensvorm zijn in ons universum. De meesten denken wel dat het al publiekelijk bekend zou zijn wanneer er buitenaardse beschavingen zouden zijn die onze planeet bezoeken.

Prioriteit

Op Aarde is de laatste duizenden jaren geen sprake geweest van evolutie. Mensen leven niet in harmonie met elkaar, kunnen de natuur niet beschermen en hebben een gebrek aan gezondheid en geluk. Daar komt bij dat veel mensen niet in hun basisbehoefte kunnen voorzien terwijl er wel geldverslindende projecten zijn om technologische vooruitgang te boeken. Waar ligt de prioriteit? De meeste rijkdom is in handen van één procent van onze wereldbevolking. Vanwege economische belangen wordt voorkomen dat geavanceerde technologieën op basis van antizwaartekracht en vrije energie terechtkomen in het publieke domein. Belangenverstrengeling, machtsposities en cover-ups hebben de ontwikkeling van de mensheid doen stagneren.

Soms nemen we niet waar wat we zien, maar wat ons brein zich herinnert. Toen Columbus Amerika ontdekte konden de indianen zijn schepen waarschijnlijk niet zien omdat hun referentiekader geen afbeelding van een schip kon vinden. Voor andere natuurvolkeren is contact met buitenaardse schepen en bemanning erg gewoon omdat hun waarnemingen niet worden beïnvloed door de programmering van de samenleving.

Zouden buitenaardsen gezien het verleden van de mensheid niet heel zorgvuldig kiezen in welke mate zij zichzelf laten zien en aan wie? Zouden zij zich vanuit mentaal-emotioneel oogpunt dan niet weerhouden van het verspreiden van angst? Zouden zij zich niet ten koste van alles willen houden aan de universele wetten om uit het wiel van karma te blijven?

Tegenstrijdig

Volgens het Witte Huis is er geen buitenaards contact op Aarde, maar is de regering wel op zoek. De ambtswoning van de zittende Amerikaanse president noemt het SETI-project, maar dat is erg verrassend. In het begin werd SETI gesteund door NASA, maar later grotendeels genegeerd door de Amerikaanse regering. Sterker nog, de regering was er grotendeels de oorzaak van dat het project in april dit jaar werd stilgelegd. Zonder actrice Jodie Foster zou SETI mogelijk niet langer bestaan.

Er zijn veel aanwijzingen dat de Aarde er zonder hulp van buitenaardse beschavingen niet meer was geweest. Laten we deze hulp met open armen ontvangen en zelf het initiatief nemen. Openheid is de enige manier. Mensen die denken dat we geïsoleerd leven van andere beschavingen in het universum kunnen ter overweging onderstaande video’s bekijken.

Wegens de gecoördineerde krachtenbundeling gelieve uw verzoek betreffende de erkenning van buitenaards contact zo veel mogelijk te richten aan de VVD t.a.v. Mark Rutte via [email protected] en de redactie van de NOS via [email protected].

Team Niburu

 Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

44 reacties

 1. Columbus heeft America niet ontdekt dit is weer een van de onzinverhalen, de indianen waren er al en waren zeer verbaasd dat ze hun land wilde kopen?

  Hoe kun je moeder aarde kopen die is toch van iedereen en welke zot komt erbij om te zeggen dit stuk land is mij of is nu van ons ?!

  1 likes
 2. Hallo Niburu,

  Ik ben benieuwd naar de video´s waarnaar verwezen wordt, maar ik zie ze niet staan.
  Komen deze er nog bij??

  Mvg,

  Ronald van Os

  0 likes
 3. Hallo Niburu.
  Nu.nl en Niburu spreken over deze documentaires in videoformaat,of zijn die door de overheid weer van het internet gehaald????!!!Nu.nl video is onvindbaar. Niburu ????

  Grtz.

  Hans.

  0 likes
 4. Waar zijn de video,s te zien, NU.nl gedeleted! Niburu???
  Wat is de reden?

  Grtz.

  Hans.

  0 likes
 5. Ik ben echt benieuwd naar die video,s maar kan ze niet vinden waar zijn die?
  groetjes.
  Maria Saes

  0 likes
 6. Hallo niburu,
  Ik weet niet of mijn reactie is verstuurd maar zou graag willen weten waar ik die video,s kan bekijken want ik ben wel echt benieuwd.
  vriendelijke groeten,
  Maria Saes

  0 likes
 7. Beetje onzin om dit te beweren : Op Aarde is de laatste duizenden jaren geen sprake geweest van evolutie. Mensen leven niet in harmonie met elkaar, kunnen de natuur niet beschermen en hebben een gebrek aan gezondheid en geluk. ..
  Het mag dan op geestelijk niveau zo zijn, verder zou ik toch niet willen ruilen met tijden van de kruistochten: de Middeleeuwen.

  0 likes
 8. geen evolutie? wake up![quote name=”Haryy”]Beetje onzin om dit te beweren : Op Aarde is de laatste duizenden jaren geen sprake geweest van evolutie. Mensen leven niet in harmonie met elkaar, kunnen de natuur niet beschermen en hebben een gebrek aan gezondheid en geluk. ..
  Het mag dan op geestelijk niveau zo zijn, verder zou ik toch niet willen ruilen met tijden van de kruistochten: de Middeleeuwen.[/quote]

  0 likes
 9. En wat is dat dan, ‘Evolutie’??

  0 likes
 10. wij evolueren altijd.
  Wij zijn op weg naar de eeuwigheid, maar het duurt nog even.Op de lat van 1 meter denk ik zelf dat wij pas 5 cm in het totaal hebben afgelegd, gezien de primitieviteit en het niet bewust zijn van de volken.Kijk maar hoe men de honger te lijf gaat alsmede vervuiling van de aardbol, alsmede het ufo-fenomeen.
  Een stelletje door elkaar schreeuwende kinderen die niet weten waar naar toe.
  onbeperkte schone energie ZPE is er maar wordt weggehouden.
  De seven sisters(olie mijen) en de overheden zuigen hun burgers uit.
  en allemaal maken wij ons schreeuwend druk over de kleur en niet over de inhoud.

  0 likes
 11. Srry, is flauw 😛
  ET phone home

  0 likes
 12. Iedereen weet diep in zijn hart,dat de Aarde niet de enigste plek in het Universum kan zijn waar leven kan evolueren.Maar wij Aardlingen zijn net zo alien als ieder ander levensvorm.Ik geloof echt dat er iets ontdekt is wat niet Aards was.Dit staat voor mij vast.Na intensieve studie is dit gerepliceerd.Waarom altijd de eeuwige geheimzinnigheid erom heen? Tis toch fantastisch dat het bestaat !

  Bekijk mijn website ook eens:www.nasa-intelligence.com

  0 likes
 13. Als mensen nog mochten denken dat er geen info voor ons wordt afgeschermd zijn ze erg “oblivious”. ik heb zelf meegemaakt dat een vriendin van mij in een mediahetze terecht kwam. Dag 1 kon ik nog info vinden op het internet. 12 uur later waren alle sporen verwijderd. Niets, nada meer te vinden. Dus dat er filmpjes verwijderd worden vind ik niet raar. Waarschijnlijk met de reden om ons te “beschermen”. maar ik wil openheid en bepaal dan zelf wel of ik het aankan. We zijn geen kindjes van 4 meer.

  0 likes
 14. Informatie over buitenaards leven wordt systematisch onderdrukt.
  Dat is een gezamelijke actie van geheime diensten.ook Nederland doet daar aan mee (remember; de 30 jaar lang durende geheime vluchten op schiphol—tot nu toe nog niet bekend wat er aan boord was van de neer gestorte israelische jumbo op de bijlmer. etc.)
  Als men het bestaan toegeeft van buitenaardsen, moeten zij ook de daarbij ontdekte nieuwe technologieen vrij geven ;
  Opheffen van zwaartekracht en de schone nieuwe bestaande energie; Zero point energie uit de quantum Vacum….
  Wij worden noch steeds als volk opgezadeld met de falende zonne energie- falende wind energie -kijk wie dat sponsert ; De zeven grootste olie maatschappijen ter wereld.
  De tweede kamer waagt zich er niet aan. geen enkele partij durft dat.
  Angsthazen.!!!

  0 likes
 15. Als men het bestaan toegeeft van buitenaardsen, moeten zij ook de daarbij ontdekte nieuwe technologieen vrij geven ;
  Opheffen van zwaartekracht en de schone nieuwe bestaande energie; Zero point energie uit de quantum Vacum….
  Wij worden noch steeds als volk opgezadeld met de falende zonne energie- falende wind energie -kijk wie dat sponsert ; De zeven grootste olie maatschappijen ter wereld.
  De tweede kamer waagt zich er niet aan. geen enkele partij durft dat.
  Angsthazen…..
  Het duurd echter niet lang meer…
  het directe stemgeluid wordt uitgevonden waarmee contact wordt gelegd met de sferen van boven en dan is het afgelopen met al die geheimzinnigheid.!!!

  0 likes
 16. Wat een verdwaasde gekkies.
  Toverkollen en dwaallichtjes.
  Het lijkt wel alsof jullie nog in de middeleeuwen leven.
  Ik lach me gek en vermaak me kostelijk.

  0 likes
 17. ook onze aardbol is een ster hoor .maar dat willen de wetenschappers u niet vertellen want als dat uitkomt dan zwaait er wat wij zijn allemaal tollende in het heelal geen enkele ster uitgezonderd . en het nulpunt energie.is het minnen & plussen tegen mekaar uitspelen .en ? heb je geen raketten meer nodig met fosiele brandstof.

  0 likes
 18. De Aarde is geen ster maar een planeet.
  Het verschil. Een ster is een zon(een uit zichzelf stralend lichaam,)Een planeet is een bol, die om een ster draaid. Een planeet straalt niet uit zichzelf maar wordt beschenen door de sterren (zijn allemaal Zonnen.)en weerkaatsen het licht van deze sterren.
  In ons sterrenstelsel (galactie zijn er naar schatting 200 miljard Sterren.
  En er zijn tot nu meer dan 50 miljard Galacties ontdekt.

  0 likes
 19. Waarom kunnen we wel door buitenaardse bloedlijnen geregeerd worden, aka de britse kroon, en bloedverwanten..

  maar kunnen buitenaardsen of hoe je het ook wilt noemen je niet zonder pardon benaderen?..

  ik heb al honderden keren gevraagd om een confrontatie, ik heb zelfs gesmeekt en gejankt.. en toch gebeurt er niks..

  nu weet ik wel dat het geen slaven zijn die op mijn roep af moeten komen, maar komop.. hoeveel hoop moet 1 persoon hebben?

  0 likes
 20. Beste theo,
  hoe kom je aan de wijsheid dat wij van buitenaardse bloedlijnen afstammen.
  Ik neem aan dat dat een theorie is en geen werkelijkheid.
  Buitenaardse volken hebben ,naar ik mij kan voorstellen weinig zin in contact.
  Wij zien ze al 60 jaar en langer vliegen. en de discussie gaat nog steeds er over of wij ze wel of niet hebben zien vliegen.
  Dit terwijl er bewijzen zijn dat er wel contact is , maar in het geheim.
  Wij zijn nog zo primitief dat alles in het geheim moet , zelfs hoe je je tanden poets in het leger.
  Dus wij zijn een stelletje wilden. 30 oorlogen per dag 30.000 kinderen per dag die nodeloos sterven. 1 % van de wereld buit de andere 99 % uit. en bijna driekwart van de bevolking van de aarde heeft bijna geen ontlasting van de honger…..
  Wij houden ons bezig met voetballen etcetera,….

  0 likes
 21. Dat de mens nog steeds niet begrijpt dat wij niet door evolutie zijn geworden wat we nu zijn maar door genen manipulatie door onze alien vaders. Wij domme mensen kunnen nu al spelen met kopie genen (klonen) dat konden onze aliens vaders milljoenen jaren geleden. Zij hebben met hun eigen genen gemanipuleerd en een ander soort alien gemaakt genaamd de mens. Zo hebben zij ook alle dieren laten geboren door genen te manipuleren. Je begrijpt toch dat als je een mens kan maken ook een hond kan maken? Onze alien voorvaders waren de GOD waar wij nu over praten. They came from the sky down to us and…

  0 likes
 22. “onomstotelijke bewijsmateriaal” daar begint op Niburu bijna ieder artikel mee. Als jurist ben ik waarschijnlijk verpest, want onomstotelijk kan en wordt dus door niemand omstoten. Het staat vast. Maar los van de vermoedens van ander leven of de theorie dat in zo’n bijna oneindig heelal de levensvormen ook bijna oneindig zijn? Wie heeft er nu ooit een indrukwekkende foto van een UFO gezien? OF een indrukwekkende interventie, waarvan je niet anders dan kan concluderen dat het echt is? Als we de wil niet verwarren met wat we zeker weten, dan komen we verder. Als is het alleen maar interlectueel.

  0 likes
 23. Citaat ” De publiekelijke bekendmaking van buitenaards contact heeft ondanks de grote bewijslast nog niet plaatsgevonden. Nu is toch het moment aangebroken dat de omvang en de echtheid van het bewijs niet langer genegeerd kan worden.”
  Hoezo bewijslast? Bewijslast betekent :de verplichting om aan te tonen dat bepaalde gebeurtenissen, omstandigheden, hoedanigheden, oorzaken of feiten, waarop iemand zich beroept, zich ook daadwerkelijk hebben voorgedaan dan wel aanwezig of van invloed zijn. Hier wordt de term (en niet alleen deze) verkeerd gebruikt! Maar wat de schrijver bedoelt is waarschijnlijk dat het zo enorm vaststaat dat iets waar is, vanwege het bewijs, dat ontkennen geen zin meer heeft. Maar dat bewijs is er toch simpel gezegd helemaal niet? Waarom hebben we het er dan nog over? Als iemand een feestje in Haren organiseert heeft heel Europa het erover op het nieuws. Waarom dan niet van UFO’s? Met al die mobiel camera’s zou je toch moeten struikelen over het “bewijs”?

  0 likes
 24. Beste Alexander,
  met bewondering voor je filosofie plaats ik een kant tekening.
  Ik ben een financieel manager geweest van bedrijven. Ik bestudeer al 50 jaar het ufo fenomeen. Uit uw reacties ontneem ik, dat U het geheel niet diep hebt bestudeerd.
  Gaarne verwijs ik naar het Disclosureproject.com en youtube
  cseti.org (Centrum for the Study of Extra terrestrial Intelligence.)
  Persoonlijk heb ik 5 Ufo’s gezien (ben amateur astronomer) Curacao, Florida en Bretagne-france.
  de discussie van wel en niet is 20 j. achterhaalt.
  Zie Paul Helleyer(ex minister van defensie van Canada) en Nick Pope (defensie specialist van Great Brittain)
  Verder verwijs ik naar het boek; ‘The day after Roswell’ van philip Corso, de col. van de geheime dienst (usa) gevonden technologie van Ufo’s bij het internationaal bedrijfsleven.

  0 likes
 25. Beste Gerrit Brendel,
  ik deel je enthousiasme voor het fenomeen begrijp me niet verkeerd. Persoonlijk durf ik best aan om te aanvaarden dat het wel een zo zou kunnen zijn. Ik ben zeker niet zo goed bestudeerd als u. Echter doofpotten die de helewereld omvatten zijn lastig. Ik denk persoonlijk ook dat de moord op JKF een complot moet zijn geweest, alleen onomstootelijk is iets anders. Nu u aan den lijve ufo’s heeft gezien is dat natuurlijk anders. Maar laat ik u dit zeggen; wanneer/als ik mijn “encounter” krijg dat zal ik hardop denken, dus toch! Ik gun ons allen het beste, en ga zeker verder studeren op uw bronnen. Overigens wil ik niemand zijn gelijk ontnemen, maar af en toe een beetje meer onderbouwing mag wel in deze posts, want anders wordt het zo zweverig en dat komt de geloofwaardigheid niet ten goede. “daar heb je die gekkies met hun zweefideeen weer”. Dat zou zonde voor de ‘waarheid’ zijn.

  0 likes
 26. 2012 voor dommies de angst voorbij
  een graotis E book./
  intresant duidelijk betrefd de dagen 21 22 23 dec.2012

  ufos en de moord op kennedy

  0 likes
 27. beste alexander,
  Ik heb reeds gereageerd via een e-mail, maar ik ben niet zeker of je die onder ogen hebt gehad.
  Ik ben blij dat je voorzichtig bent op ufo gebied. Want er is zoveel humbug op de wereld omtrent ufo’s.
  dat rookgordijn is ook bewust gelegd door een organisatie genoemd Cabal.
  ook natuurlijk duizenden graooenmakers, die niet denken alleen willen opvallen.
  Dus critisch zaken onderzoeken is zeer belangrijk. Na 50 jaar onderzoek is het ook voor mij steeds een afwegen geweest.
  Armstrong heeft een spreekverbod gekregen over zijn ontdekking op de maan van gebouwen, daarom is hij nooit meer in de openbaarheid verschenen slechts een enkele keer waarbij hij astronauten omschreef als papagaaien, die mogen alleen zeggen wat anderen hen vertellen dat ze mogen zeggen. (dat was bij een huldiging waar Pres. Clinton ook aanwezig was) Bij het “disclosureproject.org” hebben zich 11 astronauten aangesloten waaronder Mitchell en Cooper etc.

  0 likes
 28. Beste Gerrit Brendel,
  uw email heb in niet ontvangen. Wat betreft de onbetwiste/betwiste fenomenen kan ik best zeggen, waar rook is is vuur. Maar omonstoten, dat is iets anders. Overigens heb ik wel een beetje onderzocht naar aanleiding van uw gegevens. Dr Steven Greer wordt overigens niet door iedereen op handen gedragen. Er zijn er ook een stel die zeggen/menen dat het een oplichter. Ik vind dat je alle informatie over iemand moet lezen. Zelf heb ik best een keer zitten staren naar Derek Ogilvy. Ben zelfs naar een bijeenkomst met duizenden mensen geweest, en ook hier leek hij heel treffend te zijn in “vaardigheid”. Maar een maand later werd hij door een tv programma ‘ontmaskert’ en gaf hij readings over mensen die nog leefden? Ofwel, heeft hij gewoon een goede goocheltruc? Als iets leuk is om te geloven, moet je strenger zijn te jezelf. Anders loop je het risico alles ernaar toe te redeneren, tot je kan zeggen.. Zie je wel?!

  0 likes
 29. Beste Alex,
  Natuurlijk heeft Steven Greer vijanden.. Ik ben lid van die club en ik volg hem al jaren.Ook ik geef lezingen inbeperkte kring. over het bestaan van Ufo’s. Advies; kijk naar de conf. Mei 2001 , van het disclosure project (2u)
  de video’s van Paul Helleyer(ex minister van def. Canada, Kijk naar Nick pope ministerie defensie van England. Lees het boek ‘The day after Roswell” cia col Corso. OOk http://www.youtube/cseti.web film Navolgende landen hebben hun geheime ufo files geopend voor publiek;
  England,Brazil, Bulgarije, France, Australie, Finland, Ijsland,Rusland
  Het Vaticaan heeft info vrij gegeven dat er 5 skeletten van aliens in hun catacomben gevonden zijn die al daar 500 jaar lagen(men was het vergeten (Bisschop Balducci) Zij konden de schoonmaakploeg geen geheimhouding opleggen.Het cometa rapport van France maakt gewag van het weghouden van technische info over ufo’s voor andere landen door de usa– vandaar de ruzie tussen france en de usa

  0 likes
 30. Jaren geleden hebben ze in America een ufo persoon onder zocht.De mensen die er bij waren kregen de mededeling om te zwijgen.Tot er een persoon op zijn sterfbed het heeft bekent gemaakt,hij kon er niet mee leven om het mee zijn graf in te nemen.
  Heeft enkele jaren terug in een krant gestaan.
  Dit wou ik even melden.

  0 likes
 31. erich von danniken,de goden waren astronauten,verduidelijkt een hoop!!

  0 likes
 32. [quote name=”Oma.T”]Jaren geleden hebben ze in America een ufo persoon onder zocht.De mensen die er bij waren kregen de mededeling om te zwijgen.Tot er een persoon op zijn sterfbed het heeft bekent gemaakt,hij kon er niet mee leven om het mee zijn graf in te nemen.
  Heeft enkele jaren terug in een krant gestaan.
  Dit wou ik even melden.[/quote]

  Alleen al een heerlijk statement om te lezen. Iemand die op sterven ligt, kan er niet mee leven om een geheim mee het graf in te dragen. Je zou zeggen dat die last maar heel beperkt is. Je ligt immers op sterven, dus alleen zolang je nog leeft heb je er last van. Enfin, omdat het statemment verder namelijk niets toevoegde, vond ik het wel aardig om deze schijnbare tegenstelling en ietwat onnozele mededeling op een andere manier te belichten.

  Hebben we trouwens al het idee dat het onomstotelijke bewijsmateriaal is geleverd? Of hebben we nog te maken met een onomstotelijke geloofsovertuiging?

  0 likes
 33. Beste Alexander,
  Advies; kijk naar de Conferentie van mei 2001 van http://www.disclosureproject.org en je zult de waarheid ervaren.
  Geen wel en nietes gedoe, want daar zijn wij al 80 jaar mee bezig.

  0 likes
 34. Gerrit, ik ga het bekijken, dat beloof ik. Met een kritisch oog, maar ik ga het bekijken. Bij de vorige kijk tip die je me gaf ben ik wat gaan googelen en kwam via youtube op een lezing uit. Ik kan die lezing alleen niet meer terugvinden, de naam van de spreken is mij ontschoten. Overigens moet hij wel bekend zijn. De lezing vond plaats in Australie en “hij is Amerikaan”. Een kleine dikkige man met baard en een cowboy hoed op. Hij ging bij zijn speech eerst aangegeven dat hij in het verleden als eerst vaak dingen riep en later gelijk kreeg. Onder andere vertelde hij wat over de Federal Reserve Bank. Hij had ook recent een bestseller geschreven waar enkele miljoenen exemplaren van verkocht waren. Wellicht gaat er bij jou een belletje rinkelen wie deze persoon zou kunnen zijn? Zoals wel vaker: als ik het zie, herken ik hem. Namen onthoud ik maar lastig 😉 Zou mooi zijn als je dit ‘raadseltje’ zou kunnen oplossen.

  Benieuwd naar de docu!

  0 likes
 35. [quote name=”Alexander”][quote name=”Oma.T”]Jaren geleden hebben ze in America een ufo persoon onder zocht.De mensen die er bij waren kregen de mededeling om te zwijgen.Tot er een persoon op zijn sterfbed het heeft bekent gemaakt,hij kon er niet mee leven om het mee zijn graf in te nemen.
  Heeft enkele jaren terug in een krant gestaan.
  Dit wou ik even melden.[/quote]

  Alleen al een heerlijk statement om te lezen. Iemand die op sterven ligt, kan er niet mee leven om een geheim mee het graf in te dragen. Je zou zeggen dat die last maar heel beperkt is. Je ligt immers op sterven, dus alleen zolang je nog leeft heb je er last van. Enfin, omdat het statemment verder namelijk niets toevoegde, vond ik het wel aardig om deze schijnbare tegenstelling en ietwat onnozele mededeling op een andere manier te belichten.

  Hebben we trouwens al het idee dat het onomstotelijke bewijsmateriaal is geleverd? Of hebben we nog te maken met een onomstotelijke geloofsovertuiging?[/quote]
  Frans;
  12-03-13.
  Vanzelf sprekend kun je er niet mee verder leven!
  als je denkt dat je alleen maar een lichaam bent heb je nog veel te ontdekken!
  Elk mens heeft vele levens achter de rug(gen). Dus als je iets meeneemt in je zoveelste graf dan werkt dat door na je lichamelijke dood, en ontstaat de diepste wens om dit te verefffene,weer heel te maken naar buiten toe en weer heel te maken voor je zelf. Met heel maken bedole ik helen genezen aan je zelf.Ons lichaam is ons voertuig!
  Buitenaardse intelligentie verplaatst zich in bv schotels, vliegend wel te verstaan. Hun schotel is de vermomming,het lichaam ervan.Het veranderd van een fel licht in een voor ons zichtbaar iets. Materialisatie heet dat.
  Dus wat ik maar zeggen wil, neem nooit iets mee je graf in, want er ontstaat een grote drang om dit bij nieuwe belichaming weer te herstellen.
  Groet en veel hartewarmte gewenst.

  0 likes
 36. reactie op 26-02-2013.
  ‘Statement’?
  Ik had al een reactie geschreven maar weet nu niet of die aankomt. Dus hier een poging.
  Als je denkt dat je alleen je lichaam bent,dan heb je nog wat in te halen.
  Het is zeer logisch dat deze ppersoon het zwaar viel om een geheim me te nemen het graf in.Nl je bent niet alleen je lichaam! Je lichaam iss je voertuig! Daar woon je in, je beweegt je voort in je lichaam. Je zegt ook; mijn been, wie is die ‘mijn’? Wie zegt eigenlijk Mijn?
  Je zou iets kunnen lezen over Karma en reincarnatie.
  Want de mensheid staat op het punt om zich te ontdoen van zware alst die gevormd is door, en karma is!
  “Neem niets mee je graf in”; kan ook helemaal niet! Alleen je lichaam ligt daar na je licahameljke dood.
  Jij, je IK gaat het hogerop zoeken in de kosmos of ook wel hemel genoemd.Nu ontstaat er de wens om dat wat je meegenomen hebt je graf in weer te herstellen te helen, op aarde wel te verstaan, je wordt weer geboren etc.
  Nu is het zo; dat wij in de afgelopen 2000 jaar nogal in herhaling zijn gevallen met karma of lot, doordat grote waarheden omtrend karma en reincarnatie en buitenaards leven ons is onthouden.
  Deze herhalingen gaan nu eindelijk binnen afzienbare tijd stoppen, en gaan we een hoger enerniveau beleven. Liefdevoller waardoor we geen negatief karma meer opbouwen en voorkomt uit liefdeloosheid.
  Weet je dat alleen al in de 1e 300 jaar na Christus er ZES-MILJOEN vrouwen zijn gedood.Vrouwen die genezers waren. Onze mooie Aarde, een van de mooiste planeten in onze galaxie!
  In een channeling las ik, “op jullie planeet LEEFT alles!!!!
  M.A.W. vele ontelbare geestelijke wezens hebben hier in de zware stoffelijkheid hun fysieke vorm aangenomen! WIJSHEID! Wat je niet liefdevol doet m.b.t. de aarde en mens en natuur noodzaakt je om, na dat je het zogenaamd meegenomen hebt je graf in om het weer te herstellen in een volgend leven.
  Warme groet Frans

  0 likes
 37. GEEN EVOLUTIE? Onder het kopje prioriteit staat dat er de laatste paar duizend jaar geen evolutie is geweest.

  Naar alle werkelijkheid kan ik zeggen dat er wel degelijk een evolutie gaande is. Het is maar net hoe men er tegen aan kijkt.

  Ongeveer 2000 jaar geleden waren mensen familie gericht. Zij identificeerden zich met familie en deden zo’n beetje alles vanuit familiaire sfeer.

  Daarvoor waren we bevolkingsgroepen en daarvoor waren we een inwoner van een land. (gezien vanuit het identificeren van de mens)

  Tegenwoordig zijn we meer gericht op het individualiseren. We worden ons bewust van onszelf als persoon en handelen van daar uit.

  Vrouwen komen meer voor zichzelf op, mensen zijn zich meer bewust van geld en willen steeds meer, de kerk heeft geen grond meer om op te staan en de laatste tijd strijden we steeds harder en steeds meer samen tegen onmacht en onrecht door de overheid.

  Evolutie zit hem niet in de snelle vooruitgang zoals mensen dat graag zien, maar zit hem in het voldoen aan het groter geheel. Alles wordt gestuurd vanuit het hiernamaals, maar ook zij laten mensen zelf de keus maken om te kiezen voor Vrede en Liefde. Wie dat niet doet verhard en wie dat wel doet zal groei kennen.

  Evolutie zit hem in de persoonlijke lessen die we hier leren. Evolutie gaat verder op persoonlijk vlak en niet meer op grote bevolkingsgroepen. Wanneer meerdere individuen kiezen voor strijd tegen het kwaad (overheden die ons voorliegen en ons de vrijheid wegnemen) kunnen en zullen deze mensen groepen gaan vormen. Maar alleen omdat elk individu gelijkgestemd is.

  Evolutie is het persoonlijk leren omgaan met de dualiteit hier op aarde en daar je voordeel richting Liefde op doen. Dat is nu het tijdperk, een ommekeer in de steeds weer herhalende ritme in de opwaartse spiraal van ontwikkeling in de mensheid volgens de wet van karma dmv reincarnatie.

  Hoezo is er geen evolutie?

  0 likes
 38. DE OUDE MENSEN DIE IN ROSWELL NEVADA LEEFDE EN IK ER ENKELE VAN HEBBEN ALLEMAAL MOETEN TEKENEN DAT ZE EROVER ZOUDEN ZWIJGEN ANDERS ZOU HUN HET LEVEN HEEL ZUUR EN ONMOGELIJK GEMAAKT WORDEN DOOR DE MILITAREN LEES STANTON FRIEDMAN IN ZIJN BOEK HIJ WAS EN KERN FYSICUS MAAR TOEN DE OUDE GARDE KWAM TE OVERLIJDEN KWAMEN DE VERHALEN LOS WAT ER ZICH WERKELIJK HEEFT AFGESPEELD DAAR IN DAT ROSWELL

  0 likes
 39. gretchen.
  Fijn dat je dat opmerkt, maar de meesten zijn van deze info op de hoogte.
  verder zou ik iedereen aan raden de video van 1 uur 28 minuten te zien van charles hall
  Type in charleshall en je krijgt het verhaal van aliens in samenwerking met het gouvernement van een insider die de Tall Whites observeerde.
  regards gtb

  0 likes
 40. [quote name=”Alexander”]”onomstotelijke bewijsmateriaal” daar begint op Niburu bijna ieder artikel mee. Als jurist ben ik waarschijnlijk verpest, want onomstotelijk kan en wordt dus door niemand omstoten. Het staat vast. Maar los van de vermoedens van ander leven of de theorie dat in zo’n bijna oneindig heelal de levensvormen ook bijna oneindig zijn? Wie heeft er nu ooit een indrukwekkende foto van een UFO gezien? OF een indrukwekkende interventie, waarvan je niet anders dan kan concluderen dat het echt is? Als we de wil niet verwarren met wat we zeker weten, dan komen we verder. Als is het alleen maar interlectueel.[/quote]
  Je moet wel erg arrogant zijn om te denken dat wij de enige zijn met triljoenen planeten om ons heen!!!!

  0 likes
 41. [quote name=”Dimmer”][quote
  Je moet wel erg arrogant zijn om te denken dat wij de enige zijn met triljoenen planeten om ons heen!!!![/quote]

  Hi Dimmer, je begrijpt mijn punt niet! En ik ben niet arrogant, noch ben ik bozig of geirriteerd zoals jouw reactie doet vermoeden. Ik probeer het Peter Pan gehalte een beetje weg te nemen uit de discussies zodat Niburu conversaties meer waarde krijgt. Wat ik denk en wat onomstotelijk bewijs is, is totaal verschillend. Ik deel jouw mening volledig, dat de kans op andere leven in een ondenkbaar groot heelal, dus ook oneindig veel levensvormen voortbrengt. Alleen onomstotelijk bewijs van buitenaards leven (en dan ufo’s en geen rupsen of mieren) is iets anders. Wiskundig klopt het dat de kans toeneemt op leven als de omstandigheden voor leven, veelvuldig voorkomen. Maar dit is simpelweg niet hetzelfde als onomstotelijk bewijs. Immers dat delen we allemaal. Een Tsunami is niet in de doofpot te stoppen. Een zonsverduistering maakt het voor iedereen donker op straat, behalve als je al blind bent. Ik erger me stellingen die sensatiezucht verkiezen boven feiten en die een belerende toon aanslaan. “Als je dat niet doorhebt ben je wel heel dom” Als je dat niet voor mogelijk houdt, ben je wel heel arrogant” etc etc. Er is geen onomstotelijk bewijs. Wellicht is er wel bewijs. Maar het is pas onomstotelijk, als niemand daar iets tegenin kan brengen. Of jij dat nu leuk vindt of niet. Zo werkt taal en wetenschap, en dat is maar goed ook, anders liepen we allemaal nog in lange jurken achter een opperhoofd aan!

  Denk ik dat er buitenaards en zelfs intelligent leven bestaat? Ja, dat denk ik met een aan zekerheid grensende waarschijnlijkheid. Maar bewijs, dat heb ik nog niet!

  Mijn groet is groot, en ik blijf uiteraard van harte geïnteresseerd in onomstotelijk bewijs.

  0 likes
 42. Beste Alexander.
  er zijn bewijzen te over. 30 schotels/ruimtevaartuigen zijn neergestort en opgeslagen. ga naar charleshall dan zie je een video van 1uur en 26 minuten. er zijn honderden wetenschappers en getuigen, die het bestaan bevestigen van buitenaards leven,
  door contact of waarneming. ikzelf heb 5 ufo’s gezien. verder zijn er miljoenen mensen die ufo’s hebben waargenomen. het krioelt ervan.
  je moet oppassen, niet in het scenario terecht te komen van “bewijs maar”, terwijl je begraven wordt onder de bewijzen.
  het punt waar het omgaat is dat het over de hele wereld door gevernementen wordt doodgezwegen en ontkend.
  De jongens die daar achter zitten zijn ook de jongens die afluisteren en de zaak besturen (en dat is niet Obama)
  Bewijzen te over; zie het boek;”the day after roswell” van colonel der CIA Corso….etc.etc.
  Ik was op de hoogte van het feit dat men de hele wereld afluisterd. Die conclusie heb ik al 10 jaar geleden getrokken.
  De Trilateral commission- de Bilderberg groep, de club van rome, de oorlag irak, de 9-11 case, de goldman sachs Groep; Prodi-Monti etc. intervention. The fed-ECB-the blackrock- the fidelity investments groep the bank of england, the bank of america, fort knox (de duitsers krijgen hun goud niet terug)IMF group etc.
  Open your eyes and get started to study the world.– and you do not need more proof. It is bacon, and it is ready…
  ook weet iedereen dat hij afgeluisterd wordt. De verontwaardiging is show voor the sheep.

  0 likes
 43. Beste Gerrit,

  De nuance van mijn punt ontgaat je! Ik kijk trouwens graag naar je documentaires. Die van de diclosure was aardig om te zien, maar niets dan bekentenissen van mensen, geen onomstotelijk bewijs! Al deze beweringen zijn beweringen en daardoor vermoedens. Een getuigenis, is geen onomstotelijk bewijs. Dit moet u van een jurist aannemen. Dat de kans groot is, of dat het niet anders kan, dan dat er buitenaards leven is en sterker nog, dat er CONTACT wordt gemaakt, is niet voor mij onomstotelijk bewezen.
  Welke neergestorte UFO? Waar zijn die dan? Ik heb er toch geen foto van gezien, waarvan ik zeker weet dat deze niet gephotoshopped is? Waarom lukt het de overheid om superieure wezens in de doofpot te stoppen, en een Tsunami niet?
  Ik kan mijn punt wellicht ook anders duidelijk maken. Als iets onomstotelijk vaststaat: bijvoorbeeld, zwaartekracht op aarde, of olijfolie is lichter dan water, dan hebben we er geen gesprek over, immers het staat onomstotelijk vast. Het BUITENAARDS CONTACT is de facto niet onomstotelijk. Maar ik hoop dat ik met u op het NOS journaal dezelfde openbaarmaking te zien krijg. Tot die tijd blijft het bij vermoedens delen met een mogelijke waarschijnlijkheid dat ze juist zijn.
  Ook uw nieuwe suggestie voor documentaire zal ik bekijken, met plezier. Het onderwerp fascineert me. Maar onomstotelijk, zal in mijn geval betekenen dat ik met een BUITENAARDSE CONTACT moet hebben gehad. En wat u heeft zien vliegen, dat heeft Folkert van der G misschien wel op zijn brood gesmeerd. Ik kan daar niets mee, en dat zal zo blijven. Sceptisch zijn is niet hetzelfde als niet te overtuigen zijn. Dat laatste kan met zulk een onderwerp alleen met echt bewijs! Goed weekend, en als mij UFO uit de garage komt, maken we een rondvlucht!

  0 likes
 44. …Beste Alex,
  Ik zal je 15 plaatsen noemen waar ufo’s zijn neergestort. 1947 2 St bij Roswell new mex, 1948 1 st. bij roswel new mex.
  1953 Kingman Arizona -disk van 30 meter),1957 Ubatuba, Brazil.,1961 Spitsbergen Norway,1962 Las Vegas,USA, 1965 Kecksburg, Pens. USA, 1968, Columbia,1974 Remscheid, Germany.1978 Tarija Bolivia, 1988 Dalnegorsk, Russia,1991 Aztec, New Mex USA 1997 Peru Eierachtige schijf ca. 15 meter.
  Fort Dix/ Mc quire. 1 alien op de vlucht door politie neergeschoten.
  Al deze crashes zijn beschreven door hoogwaardige getuigen, die in militaire zin ermee te maken hebben gehad. Radar specialisten, leden van opberg teams, onderzoekers. etc.
  De knaap die je zocht is waarschijnlijk Dr Eichard Boylan, scientist, ph.d., Deze schrijft ook over 10 uiterst geheime doch verouderde vliegtuigen.(15-20 jaar oud) oa; TAW-50 hypersonic,antigravity space fighter and bomber(Lockheed martin/ Northrop. uursnelheid normal tussen 50.000 and 60.000 mijl/hour.
  IK heb een lijst van 150 bedrijven die geheim werk-research doen inzake ufo’s.
  Dus start believing , as you are very late start to educate yourself. op ufo gebied. Dan houd je niet zo vast meer aan die halsstarrige juridische stellingen. (Ik heb ook 4 jaar study erbij gehad in die richting.)
  Als Bisschop Balducci van het vaticaan op de televisie verklaart dat er buitenaards leven is (nadat hij geconfronteerd is geworden met 500 honderd jaar oude alien skeletten van 1,20 m in de vergeten files van het vaticaan) gevonden door een onafhankelijke schoonmaakploeg, die zij het spreken niet konden beletten., dan geloof ik dat. ik heb geen verder bewijs nodig. “Want ze kunnen me nog wel meer vertellen, maar dat geloof ik niet”. die stelling laat die maar los.
  met groeten

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Afvallen met hypnotherapie

Bizar effectieve methode om gegarandeerd af te vallen

Als het gaat om afvallen, dan weet ...

diabetesvrij

Hoe je snel en gratis van diabetes geneest zonder onzin

Diabetes is een ziekte waarbij je bloedsuikerwaarde ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

E10-benzine is zelfs slechter dan Euro 95. Milieudeskundige onthult hoe we worden belazerd door de politiek

E10-benzine is zelfs slechter dan Euro 95. Milieudeskundige onthult hoe we worden belazerd door de politiek

Mensen die bij de pomp Euro 95 ...

We zijn in Nederland knettergek. Oud-VVD-Kamerlid veegt vloer aan met 'idioot voorstel' om snelheid te verlagen op de snelweg

We zijn in Nederland knettergek. Oud-VVD-Kamerlid veegt vloer aan met ‘idioot voorstel’ om snelheid te verlagen op de snelweg

Het kabinet heeft aangekondigd dat de maximumsnelheid ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.