Mens en Dier

Alle ogen waren gericht op het ‘rampzalige en buitengewoon pijnlijke’ interview van prins Andrew, maar er speelt nog iets belangrijkers

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is momenteel veel controverse over de band tussen de Britse prins Andrew en de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein.

Vorige week gaf de prins een interview aan de BBC, dat werd bestempeld als ‘één van de meest verbazingwekkende interviews ooit’ en ‘rampzalig en buitengewoon pijnlijk’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Prins Andrew wordt ervan beschuldigd deel te hebben genomen aan de misbruikpraktijken van Epstein. Zo zou hij in 2001 seks hebben gehad met een minderjarige.

In puin

De hertog van York ontkent de beschuldigingen.

Inmiddels ligt de geloofwaardigheid van de Britse prins helemaal in puin. Hij beweerde tijdens het interview onder meer dat hij ‘nooit echt feestte’.

Die bewering is moeilijk overeind te houden nu er pikante foto’s van hem zijn opgedoken op een wild feest in de Franse badplaats Saint Tropez in 2007.

Op de foto’s wordt hij omringd door vrouwen.

Amerikaanse rechtssysteem

Maar er speelt nog iets belangrijkers. Waar het hier werkelijk om gaat is de staat van het Amerikaanse rechtssysteem, reageerde de Australische professor David Flint.

Dat systeem is er niet op gericht om gerechtigheid te krijgen – in dit geval voor slachtoffers van Jeffrey Epstein – maar om Amerikaanse advocaten heel erg rijk te maken, aldus Flint.

Advocaten krijgen in de Verenigde Staten namelijk een enorm percentage van de buit, ook in het geval van een schikking, zei de professor.

Niet verstandig

“Ze verdienen vaak alleen al heel veel geld door simpelweg een claim te doen,” voegde hij toe.

Flint denkt dat het niet verstandig is geweest van prins Andrew om het interview te geven.

[Sky News Australia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
4 jaren geleden

Het ligt toch ook aan die vrouwen zelf, als zo iemand die toch al wat vreemd is door zijn afkomst ook nog belaagd wordt door vrouwen van allerlei pluimage en leeftijden (in de hoop er zelf wat aan over te houden) dan slaat zo iemand toch door, kan toch niet anders.

René
René
4 jaren geleden

Spreken is zilver, Zwijgen is goud.

Melissa
Melissa
4 jaren geleden

Het eerste dat in zijn gedachten kwam als excuus was ‘Pizza Express’; Hij is er zo vol van… dit ivm met de berucht ‘Pizzagate’ in de VS. Geroten hersens. Dat niemand maakt de link ??!

Edwin
Edwin
4 jaren geleden

Die pedo’s hebben wat met pizza’s…..

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x