Homepagina » Mens en Dier » Alle ogen waren gericht op het ‘rampzalige en buitengewoon pijnlijke’ interview van prins Andrew, maar er speelt nog iets belangrijkers
Alle ogen waren gericht op het 'rampzalige en buitengewoon pijnlijke' interview van prins Andrew, maar er speelt nog iets belangrijkers
Foto: Thorne1983 CC BY-SA 3.0 Wikimedia Commons

Alle ogen waren gericht op het ‘rampzalige en buitengewoon pijnlijke’ interview van prins Andrew, maar er speelt nog iets belangrijkers

Er is momenteel veel controverse over de band tussen de Britse prins Andrew en de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein.

Vorige week gaf de prins een interview aan de BBC, dat werd bestempeld als ‘één van de meest verbazingwekkende interviews ooit’ en ‘rampzalig en buitengewoon pijnlijk’.

Prins Andrew wordt ervan beschuldigd deel te hebben genomen aan de misbruikpraktijken van Epstein. Zo zou hij in 2001 seks hebben gehad met een minderjarige.

In puin

De hertog van York ontkent de beschuldigingen.

Inmiddels ligt de geloofwaardigheid van de Britse prins helemaal in puin. Hij beweerde tijdens het interview onder meer dat hij ‘nooit echt feestte’.

Die bewering is moeilijk overeind te houden nu er pikante foto’s van hem zijn opgedoken op een wild feest in de Franse badplaats Saint Tropez in 2007.

Op de foto’s wordt hij omringd door vrouwen.

Amerikaanse rechtssysteem

Maar er speelt nog iets belangrijkers. Waar het hier werkelijk om gaat is de staat van het Amerikaanse rechtssysteem, reageerde de Australische professor David Flint.

Dat systeem is er niet op gericht om gerechtigheid te krijgen – in dit geval voor slachtoffers van Jeffrey Epstein – maar om Amerikaanse advocaten heel erg rijk te maken, aldus Flint.

Advocaten krijgen in de Verenigde Staten namelijk een enorm percentage van de buit, ook in het geval van een schikking, zei de professor.

Niet verstandig

“Ze verdienen vaak alleen al heel veel geld door simpelweg een claim te doen,” voegde hij toe.

Flint denkt dat het niet verstandig is geweest van prins Andrew om het interview te geven.

[Sky News Australia]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Willem schreef:

  Het ligt toch ook aan die vrouwen zelf, als zo iemand die toch al wat vreemd is door zijn afkomst ook nog belaagd wordt door vrouwen van allerlei pluimage en leeftijden (in de hoop er zelf wat aan over te houden) dan slaat zo iemand toch door, kan toch niet anders.

  5 likes
  • mike schreef:

   Dit soort feestjes worden bewust georganiseerd om vooraanstaande mensen chantabel te maken. Vanaf het moment dat ze misstappen begaan hebben met minderjarigen zijn ze wat makkelijker te controleren door de werkelijke (Kazarische) machthebbers. Epstein zou naar verluid een Mossad-agent zijn geweest.

   Prins Andrew gaf ook al in het interview aan dat er vooraanstaande academici en leiders van de VN bij aanwezig zijn. Kun je voorstellen: als al dit soort mensen (zoals bijv.ook klimaatwetenschappers) chantabel zijn geworden op dergelijke feestjes is het niet meer zo verwonderlijk dat het beleid zo achtelijk, tegen natuurlijk en leugenachtig is geworden.

   45 likes
   • IIS schreef:

    @mike

    Exact, het doel van de pseudo joden is niet ‘slechts’ een feest organiseren met viespeuken die kinderen misbruiken, maar uiteindelijk het verkrijgen van een groot netwerk met stuurbare lieden op belangrijke posities.

    Cocaïne snuivende lieden op beeld vastgelegd terwijl ze kinderen kapot gebruiken is één van de meest machtige middelen waarmee doelen kunnen worden bereikt. Mensen doden die in de weg staan kan ook, maar er stuurbare marionetten van maken is vele malen slimmer.

    17 likes
    • mike schreef:

     En tot overmaat van ramp zijn ze ook al een tijdje bezig met het produceren van kloons van vooraanstaande figuren.

     Het begint nu wel erg onoverzichtelijk te worden of we nu naar het origineel zitten te kijken of naar een zielloze kopie van wie de hersenen zodanig zijn geprogrammeerd dat ze nog wat makkelijker gecontroleerd kunnen worden.

     10 likes
 • René schreef:

  Spreken is zilver, Zwijgen is goud.

  8 likes
 • Melissa schreef:

  Het eerste dat in zijn gedachten kwam als excuus was ‘Pizza Express’; Hij is er zo vol van… dit ivm met de berucht ‘Pizzagate’ in de VS. Geroten hersens. Dat niemand maakt de link ??!

  3 likes
 • Edwin schreef:

  Die pedo’s hebben wat met pizza’s…..

  0 likes
 • x

  Check Also

  lange frans

  Lange Frans zet Nederland op z’n kop met ‘Een Voor Allen’, en haalt uit naar Hugo de Jonge

  Lange Frans neemt ons dieper mee het ...

  bill clinton

  Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

  Rechtbankdocumenten suggereren dat de Amerikaanse oud-president Bill ...

  >