Natuur en Milieu

Mysterieus object gespot op bodem van Grote Oceaan

Help ons door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de bodem van de Grote Oceaan is een vreemd object gespot dat zich langzaam verplaatst. Het object bevindt zich op een diepte van zo’n 1000 meter en heeft een doorsnee van 4000 meter.

Sommigen hebben gespeculeerd dat het kunstmatig is, omdat het voor de kust van Californië een kilometers lang ‘spoor’ heeft achtergelaten, meldt het Russische persbureau Sputnik.

Het object is door SecureTeam10 ontdekt op Google Earth. “Je ziet hier hele vreemde lijnen die haast doen vermoeden dat een groot voertuig zich over de zeebodem heeft verplaatst,” zei groepslid Tyler.

Onherkenbaar

“Sommige sporen lijken in de bodem te zijn gegraven en hebben hun eigen schaduw,” voegde hij toe. “Het lijken geen beeldartefacten te zijn.”

Tyler suggereert dat het object het werk zou kunnen zijn van intelligente aliens. “Bepaalde gebieden in de oceaan zijn onherkenbaar gemaakt,” zei hij.

Verbergen

Volgens hem is de diepzee voor een ander ras of een andere groep wezens de beste plek om zich te verbergen.

“Terwijl we de hele dag naar de lucht staren en ons afvragen wat daar is, is 90 procent van de oceanen nog niet verkend,” zei hij.

Erosie

Sommigen reageerden sceptisch op de vondst. “Je kijkt hier naar een algoritme dat is toegepast op dieptegegevens,” reageerde iemand. “Dit zijn geen foto’s van de zeebodem die we hier zien op Google Earth.”

Volgens een ander gaat het hier om tektonische scheuren. “De sporen zijn waarschijnlijk gevormd door onderzeese stromingen. De ronde vorm is ontstaan als gevolg van erosie,” klonk het.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

This net een diepzee mega-reuzen schildpad die uit een 1000 jarige diepzee-winterslaap ontwaakt is en heel langzaam richting de dichtstbijzijnde kust aan het wandelen is. Door het gewich loopt hij door een dikke laag stoff, die effe gestreken word door z’n schild. 😀

noura
noura
5 jaren geleden

als je research gedaan heb zie je dat tyler van secureteam ( de maker en enige maker van secureteam) meestal verhalen genereerd die niet op een waarheid gebaseerd zijn aangezien hij een aantal plaatjes van u f o’s zelf heeft gemaakt XD .. en wat mij opvalt is dat dit inderdaad een algoritmische weergave van de grote oceaan is. Ik vind het zo jammer dat er zoveel artikelen zonder enige inhoud worden gepost op deze site met potentieel

Coldshot
Coldshot
5 jaren geleden

Dit is jaren geleden al “ontdekt” en de doorsnee is niet 4 km .. Eerst maar eens echte beelden maken met een echte camera en dan weer kijken.. We horen niets meer over de “ufo” in de Baltic sea.. dus dit sterft ook een zachte dood (als het al iets is).

Roy
Roy
5 jaren geleden

Secureteam10 :), dussssssss, lijkt me duidelijk…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x