Spiritueel

Slaat karma jou meedogenloos om je oren, zonder dat je het weet?

Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We hebben allemaal weleens gehoord van het woord karma. Maar wat is karma eigenlijk?

Met karma bedoelen we je fysieke en mentale acties die gevolgen hebben voor dit en volgende levens door middel van reïncarnatie.

Het is een kwestie van oorzaak en gevolg dat mogelijk, maar niet per definitie, meerdere levens overbrugt.

In het dagelijks gebruik bedoelt men met karma meestal dat alles dat je doet, denkt of zegt vroeg of laat weer bij jezelf terugkomt. Karma gaat over zowel de daad als over het gevolg dat uit die daad voortkomt.

Er zijn vier aspecten van karma:

 • Oorzaak en gevolg
 • Compensatie
 • Balans
 • Afronding

Door de tijd heen werken we door onze karmische cyclus om bepaalde vraagstukken of issues perfect opgelost te krijgen. Men zegt ook wel dat we streven naar een vorm van perfectie voor de ziel.

De ziel zit namelijk als het ware ‘gevangen’ in vijf verschillende lagere gebieden. En alleen wanneer je een hoger gebied bereikt, kun je verder gaan naar het volgende.

De 5 lagere gebieden:
 • Fysiek gebied
  Dit is waar wij nu zijn. Het wordt ook wel het aardvlak, of het aardegebied genoemd. In dit gebied is je lichaam fysiek en kan er een grote hoeveelheid karma worden toegevoegd of gewist.
 • Astraal gebied
  Dit is het gebied waar je lichaam een minder materialistische vorm aanneemt, zoals bijvoorbeeld met geesten of entiteiten. Er wordt aangenomen dat je na je fysieke sterven direct hier naartoe gaat.
 • Causaal gebied
  Dit gebied ligt hoger dan het astrale gebied en hier worden bijvoorbeeld de akashakronieken bewaard. Dit is complete informatie over je verleden, heden en toekomst. Sommige mediums en helderzienden kunnen zichzelf in dit vlak projecteren en je die informatie geven. Ook kun je met behulp van een gids deze informatie raadplegen.
 • Mentaal gebied
  Dit is het gebied van puur intellect.
 • Etherisch gebied
  Het etherische gebied is waar waarheid en schoonheid de ultieme waarden zijn.

Vóór elke incarnatie, krijg je keuzes om je verder te helpen ontwikkelen. Als je je bijvoorbeeld intellectueel verder moet ontwikkelen om vooruit te komen, zou je ervoor kunnen kiezen om binnen het mentale gebied te leven.

Wanneer schoonheid en eerlijkheid je keuze zou zijn, zou je waarschijnlijk het etherische gebied gekozen hebben.

1001 dingen

Er zijn duizend-en-één dingen waarmee je een bepaald karma creëert voor later. Daarnaast ben je nu belast met het karma dat eerder gecreëerd werd.

Het probleem is alleen dat je er geen gebruiksaanwijzing bij krijgt. Je krijgt geen instructiehandleiding over welke zaken je uit moet werken en waarom je eigenlijk hier bent. Dat maakt het leven voor veel mensen onnodig moeilijk en ingewikkeld.

Wanneer je jouw huidige, vorige en toekomstige levens kan zien, helpt dat bij je karmische reis. Het zien van de fouten die je steeds blijft maken, zonder het te weten, kan vaak een behoorlijke eyeopener zijn. Vooral als je op dat moment inziet dat je dezelfde fouten nog steeds maakt.

Deze eyeopener heeft tot gevolg dat je je bewuster wordt van wat je eigenlijk aan het doen bent. En vanuit die bewustwording ben je uiteraard in staat om de fouten die je steeds maakt te corrigeren en voortaan te voorkomen. Daarmee kun je een vorige karmische belasting doorbreken en toekomstig karma voorkomen.

Handig om te weten

Met een karmische belasting loop je vaak tegen problemen aan, waarvan je meestal de oorzaak niet kent. En niet weten waar bepaalde problemen vandaan komen, maakt het moeilijk ze op te lossen. Het is dan ook handig om meer inzicht te krijgen in je karmisch verleden.

Michel Lejeune ontwikkelde een zeer specialistische sessie waarmee je inzicht krijgt in jouw eigen karmische verleden. Je gaat inzien welke fouten je maakte en welke je mogelijk nog steeds maakt.

Kennis is macht en vanuit jouw nieuw verworven kennis ben je in staat om zaken te veranderen.

Het kan je enorme ‘aha’-momenten opleveren. Je gaat eindelijk begrijpen waarom dingen gaan zoals ze gaan, waarna je ongewenste situaties voortaan kunt voorkomen, doordat je eindelijk de les begrijpt, die je had moeten begrijpen.

Los jouw karmische belasting nu in

De Trancewerk-sessie Karma onder controle helpt je inzien waarom bepaalde dingen (steeds) fout gaan bij je, en/of waarom je op een bepaald gebied niet verder komt.

Door te luisteren naar deze sessie leer je wat er achter de schermen speelt en kun je jouw karmische belasting snel inlossen, waarna je er vanaf bent.

Het is een fantastische manier om zowel mentaal, emotioneel en spiritueel te groeien.

Wanneer je naar deze sessie luistert zul je niet de eerste zijn die hiermee een enorm issue van de ene op de andere dag oplost in je leven.

Maar naast het oplossen van karmische belasting is het gewoon super interessant om te ontdekken welke karmische belasting er op je schouders rust.

De sessie kost 69,99, maar nu tijdelijk kun je hem krijgen voor slechts 37 euro.

Download nu ‘Karma onder controle’

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.