Binnenland

Organisatie achter Week van de Lentekriebels ‘wilde in 1979 pedofilie legaliseren’

Help anderen door deze informatie met anderen op je socials te delen!

In de Week van de Lentekriebels wordt er op basis- en middelbare scholen seksuele voorlichting gegeven. Zeer jonge kinderen – al vanaf 4 jaar – komen in aanraking met termen als pijpen en beffen, maar ook genderideologie.

De Week van de Lentekriebels wordt georganiseerd door Rutgers, waar steeds meer onthullingen over naar buiten komen. Rutgers wordt gefinancierd door diverse ministeries en die proberen deze onthullingen via de publieke omroep te framen als ‘desinformatie’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Kremlin

Sterker nog: kijkers van Buitenhof kregen te horen dat die ‘desinformatie’ afkomstig is van het Kremlin. Je kon erop wachten.

“Dat er wordt gezegd dat kinderen daar leren over hoe ze orale seks moeten hebben vanaf vier jaar. Dat is niet waar. Maar dat frame wordt verspreid. Het zou pedofilie aanwakkeren,” zei Volkskrant-journalist Huib Modderkolk in Buitenhof.

Waarop jurist Sietske Bergsma zegt: “Van lentekriebels in drie zinnen naar het Kremlin. Waarom niet.” Ze werd vervolgens door Modderkolk geblokkeerd op X.

Pedofilie legaliseren

Verschillende organisaties maken zich zorgen over de inhoud van de programma’s die Rutgers aanbiedt aan scholen, waaronder stichting De Roze Leeuw. Secretaris Jules Smetsers zegt: “Rutgers wilde in 1979 pedofilie legaliseren en nu is het verantwoordelijk voor de uitrol van de Week van de Lentekriebels.”

Hoe zit dat? PVV-fractievoorzitter in Groningen Kelly Blauw wijst erop dat Rutgers dat jaar een petitie heeft ondertekend waarin wordt opgeroepen tot het legaliseren van seksueel contact tussen volwassenen en minderjarigen.

“En deze stichting rolt dit uit,” zegt Blauw.

Verzoek geweigerd

“Kinderen moet je leren rekenen, lezen. Dat is al een groot probleem, want als ze van de basisschool komen, kunnen ze al amper lezen tegenwoordig omdat ze zich bezighouden met achterlijke klimaatangst, indoctrinatie, seksuele voorlichting met de meest bizarre dingen, geslachtsverandering. Waar is nog het gewone lespakket?”

Blauw merkt op dat dit onderdeel is van de woke-agenda. “Want waarom worden kinderen zo jong al blootgesteld aan geslachtsveranderingen? Ze willen een identiteitsloze maatschappij.

Erik Havenaar, voorzitter van De Roze Leeuw, en Forum voor Democratie dienden een verzoek in om het lesmateriaal van dit jaar in te zien, maar dat werd geweigerd.

Verschillende bronnen hebben bevestigd dat leraren aan hun leerlingen hebben gevraagd om thuis niks te vertellen over de lessen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lill
Lill
3 maanden geleden

Lees dit goed onderbouwde rapport: “Scholen moeten kinderen toerusten om seksuele partners te hebben”, zeggen de VN en de WHO
Dit bewijsrapport laat zien hoe de Wereldgezondheidsorganisatie en de Verenigde Naties kleine kinderen in het basisonderwijs wereldwijd seksualiseren, met als doel pedofilie te normaliseren.

https://stopworldcontrol.com/children/

Hugo
Hugo
3 maanden geleden

Het lijkt wel of de hele regering en een groot deel van de volksvertegenwoordigers pedofielen zijn, het interesseert ze geen ene moer waar kinderen aan blootgesteld worden. Dus oprotten met dat vuilnis. Kinderen moeten zolang mogelijk kind kunnen zijn, en niet vergiftigd worden met dat gore bagger.

Vlinder
Vlinder
3 maanden geleden

In wat voor een zieke maatschappij leven we! Waar ben ik in terecht gekomen! Nachtmerrie!

Joost
Joost
3 maanden geleden

Die verregaand geperverteerde Rutgers smeerlappen zijn helemaal gek geworden. Gelukkig heb ik geen kinderen in deze afschuwelijke tijd, maar als ik ze had zou ik ze tegen deze ontuchtpromotors en beschermen. De kans lijkt mij groot dat het hier om pedofielen gaat. Ouders kom massaal in verzet tegen deze misselijkmakende campagne.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x