Homepagina » Natuur en Milieu » 3 klimaatwetenschappers vegen in deze video de vloer aan met de kersverse ‘klimaatpaus’ Frans Timmermans
3 klimaatwetenschappers vegen in deze video de vloer aan met de kersverse 'klimaatpaus' Frans Timmermans
Foto: Olaf Kosinsky CC BY-SA 3.0 Wikimedia Commons

3 klimaatwetenschappers vegen in deze video de vloer aan met de kersverse ‘klimaatpaus’ Frans Timmermans

Klimaatalarmist pur sang Frans Timmermans wordt de nieuwe klimaatpaus van Europa. Hij moet een zogeheten Green Deal gaan opstellen, die ertoe moet leiden dat de EU uiterlijk in 2050 klimaatneutraal wordt.

Klimaat, daar weet de voormalige Spitzenkandidat wel het één en ander van. Toch?

In 2009 beweerde toenmalig staatssecretaris Timmermans nog dat ons land in de zee verdwijnt.

“Hele grote gevolgen, woestijnvorming over de hele wereld, smelten van ijskappen, et cetera,” zei hij. “Dus de rillingen lopen je over de rug.”

Onzin uitkraamt

“Het wetenschappelijk bewijs is overweldigend dat bij ongewijzigd beleid de temperatuur zo’n vier graden zal stijgen in de komende decennia,” aldus Timmermans.

Drie klimaatwetenschappers zeiden destijds dat hij onzin uitkraamt.

“Waar haalt Timmermans in hemelsnaam vandaan dat de temperatuur nog steeds aan het stijgen is,” zei emeritus hoogleraar dr. Peter Bloemers.

Vraagteken

“Het ging omhoog tot 1998 en nu vlakt het af,” aldus Bloemers.

“Een hele opmerkelijke ontwikkeling omdat de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer wel gewoon blijft stijgen,” klonk het nog. “Een causaal verband, daar moet je ook wel een vraagteken bij zetten.”

Een andere klimaatwetenschapper, dr. Bas van Geel, voegde toe: “Iedereen die zich een beetje verdiept in deze zaak, die weet dat de wereldtemperatuur al zo’n jaar of acht stabiel blijft. Dat geeft een vlakke curve te zien.”

Al lang

“[Timmermans] had dat al lang moeten weten,” voegde hij toe.

“De temperatuur is de afgelopen 10 jaar niet gestegen,” reageerde emeritus hoogleraar Arthur Rorsch.

Bekijk de video hieronder:

[CommonSenseTV]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
1 jaar geleden

De klimaat-criminelen zijn de regeringen/cabal/illuminati/multi-nationals zelf; laten ze het nu maar zelf oplossen.

Jur
Jur
Reactie op  Kalki
1 jaar geleden

Maar niet met ons belastinggeld.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Hield m’n hart al vast; Timmermans, hoe gelikt wil je het presenteren! De man verkoopt z’n moeder nog voor het grotere spectrum. In Rusland weten ze al, wat ze te wachten staat … want eigenlijk zijn zij de schuld van alles. Die gast is het niet eens waard,om een hema filiaal te leiden, tenzij je een Timmermans-worst wil vreten.

Rob
Rob
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

‘Tenzij je een Timmermans-worst wilt vreten’. LOL. Timmermans is geen Hans Worst maar een Frans Worst. Wat zijn moeder betreft, hij heeft zijn eigen ziel verkocht voor macht en geld. Bij dit soort goddelozen denk ik vaak ‘wat zullen je ouders trots op je zijn’. NOT. Tenzij zijn ouders net zo zijn. Het schijnt dat ze ook hier in Nederland, net als in Amerika, de puppets selecteren op familie patronen. Rutte zijn grootvader schijnt een oliemannetje van de NSB geweest te zijn en nu zit Rutte al drie termijnen zijn eigen land en volk te verraden en op te offeren. Dan zal Timmerfrans ook wel ‘lekkere’ ouders of grootouders hebben.

Danny
Danny
1 jaar geleden

Goed dat dit ook hier terecht komt.
Hopen dat die ogen eindelijk eens open gaan, in plaats van achter het “produkt” Greta aan te lopen.

Danny.
CommonSenseTV

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Danny
1 jaar geleden

Misschien iedereen dit artikel naar de kranten en 2e kamer sturen? En vooral naar [email protected]

Pascal
Pascal
1 jaar geleden

Wat is warmer , Geel licht of wit licht ?

Bobby
Bobby
1 jaar geleden

Het is nu 10 jaar later en wie had er gelijk? De Professoren die zeiden dat de temperatuur vlak is dus waarschijnlijk ook niet verder zal stijgen? Of Timmermans die zei dat de temperatuur stijgt en dat zal blijven doen?
Wat heeft de temperatuur de afgelopen 10 jaar gedaan?

Walter
Walter
1 jaar geleden

Als Frans meteen actie voor het klimaat wil nemen moeten ze acuut stoppen met de maandelijkse verhuizing van Brussel naar Straatsburg. Dan geeft hij een goed signaal af naar de Europeanen

Philip
Philip
1 jaar geleden

The arctic tour ship MS Malmo had to be rescued this week after getting stuck in the ice off of Longyearbyen, Svalbard Archipelago, halfway between Norway and North Pole.

https://www.thegatewaypundit.com/2019/09/this-just-keeps-happening-ship-full-of-global-warming-religionists-gets-stuck-in-arctic-ice/

PS: ben al jaren het volgende aan het zeggen: Wetenschappers doen aan politiek, politici doen aan wetenschap en dat is een heel gevaarlijk precedent.
Meer dan twintig jaren geleden stelde ik mezelf al luidop de vraag, waar ligt de grens tussen wetenschap en politiek…..wel er zijn geen grenzen meer!!

eksegese
eksegese
1 jaar geleden

Er is bovendien een nieuwe, onware en kwaadaardige speler in het spel gebracht : overdaad aan stikstof.
Rechters doen noodgedwongen uitspraken zeer te nadele van ons allen, omdat zij gebonden zijn aan wetgeving uit Brussel. Ze hebben in Brussel slechts één doel en dat is de mensheid zo veel mogelijk tegen werken en in de problemen brengen. Problemen door hen veroorzaakt of zelfs problemen die in werkelijkheid niet bestaan, waarvan de zogenaamde oplossing altijd uit onze portemonnee moet komen. Wij moeten weer inboeten op welzijn en welstand terwijl de rijken in de meest vervuilende weelde baden dan ooit. Zij zijn rijker dan ooit en vervuilender dan ooit. Het is nooit genoeg………nooit ! De boel staat bovendien op springen, we moeten nu wakker worden en samenwerken in plaats ons te laten verdelen. We moeten ons gezamenlijk tegen de macht en hun smerige plannen keren.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 jaar geleden

Waarschijnlijk weet Timmermans best dat zijn optreden niet deugt en schade aan de samenleving aanricht.
De georganiseerde misdaad. Maar ja, het voelt zo lekker, het gaat hem zo relatief eenvoudig af en hij wentelt zich in welvaart. Gesteund en beschermd door de negatieve krachten die momenteel wereldwijd zich manifesteren.
Voor zolang het duurt …

René
René
1 jaar geleden

Nu de PvdA in Nederland gemarginaliseerd is, hoop ik dat ze met de EU hetzelfde gaan doen, deze TimmerFrans met holmaatje Samson die samen 50.000 euro per maand krijgen voor deze farce.

x

Check Also

geoloog

Geoloog: Aarde stevent af op nieuwe ijstijd

Het klimaat is cyclisch. We naderen het ...

van ark

Minister Van Ark ‘liegt het hele volk voor en moet onmiddellijk opstappen’

Door de toenemende drukte in ziekenhuizen zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x