Homepagina » Natuur en Milieu » 3 klimaatwetenschappers vegen in deze video de vloer aan met de kersverse ‘klimaatpaus’ Frans Timmermans
3 klimaatwetenschappers vegen in deze video de vloer aan met de kersverse 'klimaatpaus' Frans Timmermans
Foto: Olaf Kosinsky CC BY-SA 3.0 Wikimedia Commons

3 klimaatwetenschappers vegen in deze video de vloer aan met de kersverse ‘klimaatpaus’ Frans Timmermans

Klimaatalarmist pur sang Frans Timmermans wordt de nieuwe klimaatpaus van Europa. Hij moet een zogeheten Green Deal gaan opstellen, die ertoe moet leiden dat de EU uiterlijk in 2050 klimaatneutraal wordt.

Klimaat, daar weet de voormalige Spitzenkandidat wel het één en ander van. Toch?

In 2009 beweerde toenmalig staatssecretaris Timmermans nog dat ons land in de zee verdwijnt.

“Hele grote gevolgen, woestijnvorming over de hele wereld, smelten van ijskappen, et cetera,” zei hij. “Dus de rillingen lopen je over de rug.”

Onzin uitkraamt

“Het wetenschappelijk bewijs is overweldigend dat bij ongewijzigd beleid de temperatuur zo’n vier graden zal stijgen in de komende decennia,” aldus Timmermans.

Drie klimaatwetenschappers zeiden destijds dat hij onzin uitkraamt.

“Waar haalt Timmermans in hemelsnaam vandaan dat de temperatuur nog steeds aan het stijgen is,” zei emeritus hoogleraar dr. Peter Bloemers.

Vraagteken

“Het ging omhoog tot 1998 en nu vlakt het af,” aldus Bloemers.

“Een hele opmerkelijke ontwikkeling omdat de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer wel gewoon blijft stijgen,” klonk het nog. “Een causaal verband, daar moet je ook wel een vraagteken bij zetten.”

Een andere klimaatwetenschapper, dr. Bas van Geel, voegde toe: “Iedereen die zich een beetje verdiept in deze zaak, die weet dat de wereldtemperatuur al zo’n jaar of acht stabiel blijft. Dat geeft een vlakke curve te zien.”

Al lang

“[Timmermans] had dat al lang moeten weten,” voegde hij toe.

“De temperatuur is de afgelopen 10 jaar niet gestegen,” reageerde emeritus hoogleraar Arthur Rorsch.

Bekijk de video hieronder:

[CommonSenseTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Hield m’n hart al vast; Timmermans, hoe gelikt wil je het presenteren! De man verkoopt z’n moeder nog voor het grotere spectrum. In Rusland weten ze al, wat ze te wachten staat … want eigenlijk zijn zij de schuld van alles. Die gast is het niet eens waard,om een hema filiaal te leiden, tenzij je een Timmermans-worst wil vreten.

  34 likes
  • ‘Tenzij je een Timmermans-worst wilt vreten’. LOL. Timmermans is geen Hans Worst maar een Frans Worst. Wat zijn moeder betreft, hij heeft zijn eigen ziel verkocht voor macht en geld. Bij dit soort goddelozen denk ik vaak ‘wat zullen je ouders trots op je zijn’. NOT. Tenzij zijn ouders net zo zijn. Het schijnt dat ze ook hier in Nederland, net als in Amerika, de puppets selecteren op familie patronen. Rutte zijn grootvader schijnt een oliemannetje van de NSB geweest te zijn en nu zit Rutte al drie termijnen zijn eigen land en volk te verraden en op te offeren. Dan zal Timmerfrans ook wel ‘lekkere’ ouders of grootouders hebben.

   9 likes
 2. Goed dat dit ook hier terecht komt.
  Hopen dat die ogen eindelijk eens open gaan, in plaats van achter het “produkt” Greta aan te lopen.

  Danny.
  CommonSenseTV

  19 likes
 3. De klimaat-criminelen zijn de regeringen/cabal/illuminati/multi-nationals zelf; laten ze het nu maar zelf oplossen.

  14 likes
 4. Als Frans meteen actie voor het klimaat wil nemen moeten ze acuut stoppen met de maandelijkse verhuizing van Brussel naar Straatsburg. Dan geeft hij een goed signaal af naar de Europeanen

  13 likes
 5. The arctic tour ship MS Malmo had to be rescued this week after getting stuck in the ice off of Longyearbyen, Svalbard Archipelago, halfway between Norway and North Pole.

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/09/this-just-keeps-happening-ship-full-of-global-warming-religionists-gets-stuck-in-arctic-ice/

  PS: ben al jaren het volgende aan het zeggen: Wetenschappers doen aan politiek, politici doen aan wetenschap en dat is een heel gevaarlijk precedent.
  Meer dan twintig jaren geleden stelde ik mezelf al luidop de vraag, waar ligt de grens tussen wetenschap en politiek…..wel er zijn geen grenzen meer!!

  9 likes
 6. Er is bovendien een nieuwe, onware en kwaadaardige speler in het spel gebracht : overdaad aan stikstof.
  Rechters doen noodgedwongen uitspraken zeer te nadele van ons allen, omdat zij gebonden zijn aan wetgeving uit Brussel. Ze hebben in Brussel slechts één doel en dat is de mensheid zo veel mogelijk tegen werken en in de problemen brengen. Problemen door hen veroorzaakt of zelfs problemen die in werkelijkheid niet bestaan, waarvan de zogenaamde oplossing altijd uit onze portemonnee moet komen. Wij moeten weer inboeten op welzijn en welstand terwijl de rijken in de meest vervuilende weelde baden dan ooit. Zij zijn rijker dan ooit en vervuilender dan ooit. Het is nooit genoeg………nooit ! De boel staat bovendien op springen, we moeten nu wakker worden en samenwerken in plaats ons te laten verdelen. We moeten ons gezamenlijk tegen de macht en hun smerige plannen keren.

  9 likes
 7. Nog iets: het hele zorgstelsel is failliet. Ik voorspel: binnen een paar jaar gaan er vele ziekenhuizen/tehuizen etc. dicht. De privatisering moet teruggedraaid worden. Lijkt mij belangrijker dan de green deal.

  9 likes
 8. Nu de PvdA in Nederland gemarginaliseerd is, hoop ik dat ze met de EU hetzelfde gaan doen, deze TimmerFrans met holmaatje Samson die samen 50.000 euro per maand krijgen voor deze farce.

  7 likes
 9. Als ik dat schijnheilige hoofd zie ,ga ik over m,n nek, wat een kwal die vent ! dat is nou echt links lullen recht s zakken vullen.

  7 likes
 10. Waarschijnlijk weet Timmermans best dat zijn optreden niet deugt en schade aan de samenleving aanricht.
  De georganiseerde misdaad. Maar ja, het voelt zo lekker, het gaat hem zo relatief eenvoudig af en hij wentelt zich in welvaart. Gesteund en beschermd door de negatieve krachten die momenteel wereldwijd zich manifesteren.
  Voor zolang het duurt …

  6 likes
 11. De agenda wordt er gewoon doorgedouwd. Het maakt niet uit wat anderen daarvan zeggen.
  De reden dat we van het gas af moeten is: dat maakt het minder afhankelijk van de russen.
  Alles op elektriciteit, dat kan helemaal niet, want dat kunnen de centrales niet eens aan. Heb je ook nog met hacken van systemen te maken.
  Waar ik me aan stoor: er zijn zoveel zaken in Nederland niet meer goed geregeld, waardoor mensen in de problemen geraken. Heeft puur met het systeem te maken.(complete chaos). Er moet weer langdurige structuur komen. Voor de mensen op de werkvloer, maar ook voor mensen die buiten de boot vallen.
  Die toestanden bij de kinderopvangtoeslag, dat speelde al meer dan 10 jaar geleden en dat was de reden waarom ik er geen gebruik van wilde maken. Meerdere alleenstaande moeders(vriendinnen) waren toen in de schulden geraakt. Dit is toch krankzinnig. Je moet gaan werken, doe je dat, dan word je gestraft? Weet de overheid wel hoe zwaar het is om in je eentje kinderen groot te brengen en dan krijg je dit? Artsen willen meer doen aan stress in gezinnen, want het is slecht voor de kinderen. Ik kan je hier veel stress verhalen vertellen die de overheid zelf veroorzaakt heeft. oa door de vele veranderingen in het stelsel. Iets invoeren en niet naar de gevolgen kijken. De kostendelersnorm zorgt ervoor dat jongeren dakloos worden. Dit is een grote schande. Zelfs na de 2de wereldoorlog zijn er niet zo’n schrijnende toestanden geweest. Gewoon omdat je iemand in huis kon nemen, zonder er gestraft voor worden.
  Overheid: als jullie niet snel het stelsel leefbaar maken, dan gebeuren er ongelukken. Dan is het jullie schuld.

  6 likes
 12. de clown timmermans en de pipo samsom , man man wat een duo.
  deze twee scherts figuren maakt het niet uit hoe wij denken ze kaken ons kapot, links of rechts om.
  wij handelen niet meer en gaan ook niet de straat op ivm tweedeling in de maatschappij.
  er zijn er teveel die hun baantje niet op spel zetten.

  6 likes
 13. Het is nu 10 jaar later en wie had er gelijk? De Professoren die zeiden dat de temperatuur vlak is dus waarschijnlijk ook niet verder zal stijgen? Of Timmermans die zei dat de temperatuur stijgt en dat zal blijven doen?
  Wat heeft de temperatuur de afgelopen 10 jaar gedaan?

  3 likes
 14. Twee mogelijkheden. Frans heeft deze rol toebedeeld gekregen omdat ze ‘m toch ergens kwijt moesten, OF ze hebben gewoon een slachtoffer gevonden waarvan het niemand boeit dat deze binnen afzienbare tijd met het spreekwoordelijke pek en veren afgevoerd wordt.

  Hoe dan ook ben ik zijn walgelijk vertonen bij de moord op de inzittenden van vlucht MH17 niet vergeten.
  Frans Timmermans is een gevaarlijke gek.

  2 likes
 15. stikstof daar gaat het OOK niet over.. het zijn de organische verbindingen die stikstof 98% in onze lucht aanwezig aangaat en net als Co2 waarden groot is ongeveer de 0.02 % van de lucht..
  dan timmermans wie heeft hem al tranen zien inkopen en een balk om spoedig een huilebalk pleidooi te houden tegen het afkoelen van de aarde..
  weet, niks warmt op zonder een warmte bron maar of wij die zijn..
  mogelijk krijgen een bepaalt soort mensen(als deze menselijk kunnen zijn) het behaaglijk, door met niemand anders dan eigen vriendjes goed voor zich zelf te zorgen op de koude lijken van ons..

  1 likes
 16. NWO-plannen moet Frans hoe dan ook erdoor heen jassen!
  Leidt ongetwijfeld tot vernietiging van de mensheid?

  1 likes
 17. Ik zie niet wat de toegevoegde waarde is van deze blijkbaar 10 jaar geleden gedane uitspraken. Als je de heren vandaag zou interviewen of hun voorspellingen m.b.t. de zonnevlekken zijn uitgekomen, zouden ze tot ver achter hun oren blozen,

  1 likes
 18. het is een fantast. Die Timmermans weet verdomde goed wat die zegt, en liegt voor zijn carriere. Een onmens.
  Vaak handelen ze op betaalde studies die een bevredigende conclusie uitwijzen. Niks nieuws.

  1 likes
 19. Wat is warmer , Geel licht of wit licht ?

  0 likes
 20. We worden “bestuurd” door psychopaten met een stropdas. Tijd om het heft in eigen hand te nemen. Het sysyteem wat geen peil enkel jaren geleden introduceerde is de oplossing!!! Niet links niet rechts maar beleid die door onszelf wordst bepaal en een volksvertegenwoordiger die uitvoert waar wij wekelijks over stemmen. Deze zogenaamde betsuurders zijn stuk voor stuk ego’s die eindelijk bij de elite horen en willen horen. WAKE UP !!!!! wORD VOLWASSEN beste mensen en leer werantwooordelijkheid te nemen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

rutte

Wilders: ‘Rutte laat Nederlanders keihard in de steek. Schandalig!’

Premier Mark Rutte zat vrijdag aan het ...

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...