Buitenaards

Oud-hoogleraar: “Buitenaardsen zijn onder ons”

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen hebben al eeuwenlang contact met buitenaardse wezens, die zich onopgemerkt onder ons begeven. Dat zegt oud-hoogleraar David M. Jacobs van de Temple-universiteit in Philadelphia.

Jacobs, die wetenschappelijk onderzoek doet naar buitenaardse ontvoeringen, werkt momenteel aan zijn vijfde boek, getiteld ‘The New People’. Hij werkte 36 jaar als professor aan de Temple-universiteit en ging in 2011 met pensioen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

De schrijver heeft inmiddels 150 mensen geïnterviewd die naar eigen zeggen zijn ontvoerd door buitenaardsen. De herinneringen aan de kosmische ontvoeringen komen bovendrijven tijdens ontspanningssessies. Jacobs verwijst naar peilingen waaruit blijkt dat meer dan een miljoen Amerikanen zijn ontvoerd door buitenaardsen.

Hij geeft toe dat bewijs voor buitenaards leven zwak is: vaak gaat het om vage foto’s of verzonnen verhalen. Toch stelt Jacbos dat er bewijs is. Mensen rapporteren onafhankelijk van elkaar dat ze contact hebben gehad met mens- of insectachtige wezens die mensen nodig hebben om zich voort te kunnen planten.

David M. Jacobs
David M. Jacobs in zijn huis in Wyndmoor (Andrew Thayer)

Mensen zijn fysiek afwezig op het moment dat ze worden ontvoerd, aldus Jacobs. Sommige gezinnen hebben zelfs gezien hoe geliefden verdwenen, voegde hij toe. Ontvoerden worden meestal in groepen meegenomen; vreemden die elkaar op aarde nog nooit hebben ontmoet herkennen elkaar van hun ervaringen in de ruimte.

Mensen keren terug met vreemde tekens, verwondingen of littekens, waaronder littekenweefsel dat van de ene op de andere dag is ontstaan, weet Jacobs, “een biologische onmogelijkheid die ik met eigen ogen heb gezien.”

Jarenlang sprak Jacobs niet in het openbaar over buitenaardse ontvoeringen. Een financier van de universiteit dreigde zich zelfs terug te trekken als Jacbos niet zou stoppen met lesgeven over UFO’s. Hij stopte niet en liep daarmee enkele promoties mis.

Michael Shermer van het tijdschrift Skeptic zei dat Jacobs ‘spreekt als een academicus’, maar tegelijkertijd ‘cirkelredeneringen gebruikt’. William Hartmann van het Planetary Science Institute in Arizona zei: “Op de website van dr. Jacbos is te lezen dat herinneringen aan buitenaardse ontvoeringen afkomstig zijn van hypnose, maar volgens mij hecht de wetenschappelijke gemeenschap weinig waarde aan hypnose.”

Jacobs heeft zelf nog nooit een UFO gezien en ook is hij nog nooit ontvoerd. “Ik ben nog nooit in Japan geweest, maar dat betekent niet dat Japan niet bestaat,” zei hij.

[Philly.com]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
9 jaren geleden

GAAAAAP… komt er nóg een aan na zoveel jaar.
Ontmoetingen, door John E. Mack.
1994

simpel
simpel
9 jaren geleden

Wat “de buitenaardse wezens” willen.

Onze wereld wordt bezocht door buitenaardse rassen en door verschillende organisatie. De interventie is vooral een aantal commerciële krachten, niet militair. Zij zien de wereld als een trofee, een biologische opslagplaats, rijk aan grondstoffen, beheerst door een ras dat ze geloven dat is onhandelbaar en onwaardig als de stewards van zo’n wonderlijke plaats. Zij waarderen onze wereld vanwege het strategisch belang en vanwege de verborgen deposanten die bestaan in vele delen van de wereld. Maar zij waarderen ook ons. Hier moeten wij begrijpen dat zij ons ook als een grondstof waarderen. Zij zien ons niet als hun gelijken. Zij waarderen niet onze religies, culturen en gewoonten. Voor hen zijn wij een waardevol potentieel bezit. Ze beschouwen ons als een biologische rijkdom, deel van een netwerk van grondstoffen dat bestaat in de wereld. In dit, zij bekijken ons veel op dezelfde wijze als we naar gedomesticeerde dieren bekijken, die wij als grondstof gebruiken. We gebruiken deze dieren voor verscheidende redenen en dit is ook het geval in de grotere Gemeenschap van Werelden. Als een grondstof, zullen we worden gebruikt, en wanneer onze nut afgelopen is, zullen we worden verwijderd. Dit is hoe “de grondstoffen” worden gebruikt.

Dit, natuurlijk, is volledig verborgen van hun publieke agenda. Degenen die ze kunnen overtuigen om hun aanhangers en hun vertegenwoordigers te worden, aan hen zullen er nooit deze dingen worden verteld. Deel van hun pacificatie programma is om ons te verzekeren dat ze hier zijn met goede bedoeling en dat zij hier zijn voor onze verlossing en voor het behoud van de wereld, maar het is het behoud van de wereld voor HUN BEHOEFTEN.

ET Intervention: ‘Allies Of Humanity Briefings’ Marshall Vian Summers FREE Download
The allies of Humanity Briefings present a startling new revelation about the hidden extraterrestrial intervention and how it is taking advantage of human conflict, religious strife and environmental collapse to further separate and control a divide human family.

Free to download http://www.alliesofhumanity.org/allies-of-humanity-book1.pdf
or to read at http://alliesofhumanity.org/why-the-intervention-is-occurring/

More information at http://www.NewMessage.org,
http://www.HumanSovereignty.org and http://www.AlliesOfHumanity.org.

PROJECT CAMELOT: MARSHALL VIAN SUMMERS – INTERVIEW http://www.youtube.com/watch?v=U2ww35AIYyE

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Dat buitenaardsen zich onder ons bevinden zou in de politiek, zowel in de Main Stream Media bekend moeten worden gemaakt, dan kunnen we openlijk met hen gaan samenwerken. Vaak zijn buitenaardsen verder ontwikkeld en kunnen ze de mensheid van dienst zijn met o.a. het bestrijden van rampen.

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Als ik het goed begrijp, dan heeft het dus GEEN zin om je druk te maken, geen zin om je sterk te maken voor een verandering. We zijn vee en we blijven vee. In dienst van onze eigenaren.
Nou lekker dan. Kunnen we eigenlijk maar meteen in een kist gaan liggen, pffffffffff wat een bestaan.
Nu besef ik ineens hoe een legbatterij kip zich moet voelen. Ze voelen zich zo opgesloten, dus zegt de partij voor de dieren, grotere bewegingsruimte, dan voelen ze zich gelukkiger. Dit kan ik nu 1 op 1 doortrekken naar de mens.
Goh wat een fantastisch vooruitzicht, we zijn als de kippen.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x