Binnenland

‘Terwijl ons volk de armoede in wordt gestort, maakt de decadente elite ons belastinggeld over naar dragqueens’

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

Het Overijsselse Statenlid Joeri Pool (PVV) vroeg tijdens een Statenvergadering aandacht voor de linkse hobby’s. Waar wordt het geld van Overijssel aan uitgegeven? Aan theaterproducties over dragqueens bijvoorbeeld. Die krijgen duizenden euro’s subsidie.

Dergelijke producties, met titels als ‘jongens zullen geen jongens zijn’, worden gefinancierd met ons belastinggeld, zei Pool. Hij toonde een filmpje waarin schaars geklede jongemannen met make-up schokkerige bewegingen maken. “Nou, als dat geen kunst is,” aldus het Statenlid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gekkigheid

“Met linkse hobby’s bedoelen wij dit soort gekkigheid,” benadrukte hij. “Waarom gaat ons belastinggeld hier naartoe?”

Als jij zelf lekker in een jurkje wilt gaan dansen, dan kun je dat gewoon zelf doen. Maar waarom moet ik als belastingbetaler, terwijl ik de gasrekening al niet meer kan betalen, hier geld aan geven?” vroeg Pool.

Bijna niet te geloven

“Het is bijna niet te geloven, maar terwijl ons volk de armoede in wordt gestort, maakt de decadente elite in Overijssel ons belastinggeld over naar dragqueens. Maak de PVV in maart de grootste en we zullen ervoor zorgen dat er een einde komt aan deze idiote linkse hobby’s!” schrijft hij op Twitter.

4.9 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

Het is bijna niet te geloven, maar terwijl ons volk de armoede in wordt gestort, maakt de decadente elite in Overijssel ons belastinggeld over naar dragqueens. Maak de PVV in maart de grootste en we zullen ervoor zorgen dat er een einde komt aan deze idiote linkse hobby’s!” schrijft hij op Twitter.”

Juist, dat is de enige manier om een einde te maken aan dat elitaire gedoe van zich zelf tot elite benoemende wanbestuurders en mismanagers.

Er is een tijd geweest dat ik op mijn werk werd beoordeeld op het scheiden van hoofd- en bijzaken en prioriteiten stellen. Het is wel duidelijk dat politici van tegenwoordig dat voornamelijk NIET kunnen.

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Weg met deze linkse idioterie.

ellie
ellie
1 jaar geleden

ik snap de frustratie, het is ook absoluut niet mijn hobby, ik walg er zelfs van. maar als de politiek zich gaat bemoeien wat kunst is en wat niet dan gaan ze ver over haar kunnen en zijn we ver heen met zijn allen.

Nelis.
Nelis.
1 jaar geleden

Stelletje dwazen!!!! Doe effe normaal zeg.

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x