Gezondheid

VIDEO: Kanker is nu te genezen

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kanker is geneesbaar, zo stellen Marcus en Sabrina Freudenmann van trulyheal.com in hun documentaire ‘Cancer is Curable NOW’. In de film komen meer dan 30 internationale holistische professionals aan het woord die onderzoek doen naar alternatieve kankerbehandelingen.

Marcus en Sabrina interviewden experts uit de Engelssprekende wereld, maar ook artsen van kankerklinieken in Mexico en Duitsland. Er komen verschillende behandelingen aan bod die in topklinieken over de hele wereld worden gegeven, waaronder:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Ozontherapie: een medische behandeling waarbij ozongas direct of indirect op het lichaam inwerkt. Als ozongas in contact komt met ons lichaam zijn er drie soorten effecten. Het eerste effect is een verbetering van de doorbloeding, daarnaast is er sprake van een bacterie- en virusdodend effect en ook is er een toename van levensenergie.

Hyperbare zuurstoftherapie: een behandelwijze waarbij de patiënt 100 procent zuurstof inademt in een drukcabine waarin de druk hoger dan één atmosfeer is. De behandeling is gebaseerd op de wet van Henry. Doordat het bloed in de longen in aanraking komt met 100 procent zuurstof over verhoogde druk, lost er tot 12 procent meer zuurstof in op, met name in het bloedplasma. Deze sterk verhoogde concentratie heeft na een aantal behandelingen helende effecten.

Insulinebehandeling: insuline is een natuurlijk hormoon dat aangemaakt wordt in de pancreas. Het vervoert suiker in het bloed naar de cellen. Insuline kan aan het lichaam worden toegediend om de bloedglucosewaarden stabiel te houden.

Hyperthermie: is een behandeling van kanker met behulp van warmte. Hyperthermie, wat letterlijk ‘verhoogde temperatuur’ betekent, kan op zichzelf kankerceldodend zijn, maar alleen bij temperaturen van meer dan 42 graden Celsius. Het omringende, gezonde weefsel wordt door de hoge temperatuur niet aangetast.

Artsen van de klinieken leggen in de documentaire uit hoe deze behandelingen precies werken.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Die mening heb ik ook omdat ADHD niet meer bestaat maar ook dat het Anthony van Leeuwenhoek ziekenhuis stopte 2 jaar geleden met de aanbouw van Kanker onderzoek gebouwen.

Naar mijn weten is de reden hiervan dat we in een nieuw tijdperk leven en dat we daarbij OOK in een nieuw FREQUENTIE leven wat ik al eerder vermeld heeft.

Dus die nieuwe Frequentie geeft ons meer bewustzijn maar geneest ons van ziektes en zal ons ook beschermen tegen die ziektes.

Buddy
Buddy
9 jaren geleden

De genezing van kanker staat ons al langer ter beschikking, er zijn jammergenoeg belangen die dit niet zullen toelaten, deze belangen zijn niet in onze interesse maar alleen in het belang voor diegenen die hier héél veel geld mee verdienen….

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Wat jammer dat de grote Pharmaceut. Ind. dat met alle geweld willen tegenhouden.
Maja, kanker legt t af tegen geld.

Henk001
Henk001
9 jaren geleden

1. Ozontherapie: Geen enkele werking is aangetoond. De risico’s zijn zeer groot. Zie bijv.
http://www.iocob.nl/biologisch/ozon-therapie.html
2. Hyperbare zuurstoftherapie: In de reguliere geneeskunde toegepast als genezingsbevordering bij diverse trauma’s, o.a. toegepast na bestraling of chemo. Van enige directe werking tegen kankercellen is nooit iets aangetoond. Een averechts effect is eerder waarschijnlijk.
3. Effectiviteit Insulinetherapie tegen kanker nooit aangetoond. Grote risico’s:
http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/ipt.html
4. Hyperthermie wordt in de reguliere geneeskunde toegepast tegen kanker, in het Erasmus MC, het AMC en het Verbeeten instituut. Altijd in combinatie met radio- of chemotherapie:
http://www.hyperthermie.nl/

Samengevat: één uit vier heeft een aangetoonde werking. De andere drie zijn op zijn minst omstreden en twee daarbij ronduit riskant.

Over de strijd die een aantal reguliere artsen voert om de hyperthermie breder ingevoerd te krijgen onderstaand artikel:
http://www.jopinie.nl/wp-content/uploads/2013/04/hyperthermie_nieuwezijds_jan2013.pdf

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x