Buitenland

Oude tijden herleven: ‘De Duitsers zijn hun oude gewoonte nog niet verleerd’

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

De Duitsers zijn hun oude gewoonte nog niet verleerd. De migratiekritische partij Alternative für Deutschland (AfD) doet het bijzonder goed in de peilingen.

En dat is niet naar de zin van het globalistische, anti-Duitse regime dat daar momenteel aan de macht is, stelt het Vlaamse ex-Kamerlid Dries Van Langenhove.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het schakelde meteen al haar middelen in om de oppositie van AfD kapot te maken, aldus Van Langenhove. Dat mag je in dit geval echt letterlijk nemen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

De echte naam is dictatuur

In één week tijd heeft het regime ervoor gezorgd dat er een moordaanslag gepleegd werd op Tino Chrupalla, één van de kopstukken van AfD, en dat voorzitster Alice Weidel moest onderduiken wegens ernstige bedreigingen. Ondertussen intensiveerde het regime via haar media de haatcampagne.

Ook werden kopstukken van AfD gecanceld door Deutsche Bank, deed de politie een inval bij het hoofdkwartier van AfD en bespreekt de regering een verbod op AfD.

Een kwart van de Duitsers wil rechts stemmen en meteen komt het regime in actie om die burgers monddood te maken, zegt Van Langenhove. “Dat noemen ze dan een democratie, maar de echte naam is dictatuur.”

Schijn

“De burgers hebben op deze manier helemaal niks te zeggen. En dit doet zich overal in West-Europa voor,” benadrukt hij. “Of zijn we al vergeten dat in Nederland op het moment dat er eens echte verandering zou komen, Pim Fortuyn gewoon werd afgemaakt?”

Nu gaan er stemmen op om FVD te verbieden en in Vlaanderen probeert het Belgische regime de oppositie van Vlaams Belang te verbieden.

“Er is hier helemaal geen sprake meer van een democratie. Het regime houdt enkel de schijn op dat de burgers iets te zeggen hebben, zodat jullie braafjes belasting blijven betalen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 181 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ALF
ALF
5 maanden geleden

Nazi Praktijken in de EU

Greet Resist
Greet Resist
5 maanden geleden

laat die fascisten eerst eens verantwoording afleggen voor de coronamoorden

Margie
Margie
5 maanden geleden

Het gebeurt overal. Links heeft er een gruwelijk potje van gemaakt. En dan willen ze je de mond snoeren?????? Lukt niet meer.😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣 Linkse rotzooi. ROT OP.!!!!!!!!!!!

Hugo
Hugo
5 maanden geleden

Ik vraag mij hard op af hoe lang deze waanzin nog getolereerd wordt, en hoelang de massa het nog pikt om politieke partijen te gaan verbieden. Ik denk dat heel snel de wal het schip gaat keren, en dat alle globalisten die hier aan meegewerkt hebben hun straf zullen gaan krijgen,voor hun misdaden tegen de menselijkheid….Coronagifspuiten, Klimaatcriminaliteit, Oorlogsretoriek, Misdaden begaan tijdens de corona demonstraties (denk aan Justitie, Ministers, Burgemeesters, ME en hun Romeo,s RIVM, NCTV, leden OMT en hun Denktank, de Rechtelijke macht ) Het recht zal zegevieren.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x