Buitenland

Wat iedereen zou moeten weten over de Brusselse EU

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het fundament van de Europese Unie is rechtstreeks afkomstig van de tekentafels van nazi-Duitsland. Dat valt te lezen in een advertorial die is gepubliceerd in de gezaghebbende Britse krant The Times.

De timing van deze onthulling is cruciaal, aangezien het Britse volk volgende week moet beslissen of het de EU al dan niet wil verlaten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De volgende historische feiten worden onthuld in de krant:

  • In 1938 onderhandelde Walter Hallstein, een Duitse advocaat en de eerste voorzitter van de EU-Commissie, namens nazi-Duitsland met het fascistische Italië over de toekomstige juridische structuur van een veroverd Europa.
  • Tijdens een speech op 23 januari 1939 in de Duitse stad Rostock onthulde Hallstein zijn plannen voor een Europa onder Duits bewind. De belangrijkste wet in de bezette landen zou de wet ter bescherming van het Duitse bloed en de Duitse eer worden.
  • Na de Tweede Wereldoorlog ontkende Hallstein banden met het naziregime te hebben toen hij werd ondervraagd door de Geallieerde Controleraad. Deze leugen plaveide de weg voor zijn carrière na de oorlog. Hij streefde dezelfde doelen na, maar dit keer met ‘andere methodes’.
  • Tussen 1958 en 1967 – bijna een decennium – was Hallstein voorzitter van de eerste Commissie van de Europese Economische Gemeenschap, die aan de basis stond van de huidige EU. Hij was de ongekozen leider van Europa. Dankzij de hulp van duizenden technocraten werden de plannen voor Europa uit de nazitijd stuk voor stuk gerealiseerd.
  • In zijn boek Die europäische Gemeinschaft (1972) roemt Hallstein het ondemocratische karakter van de Brusselse EU. “De [EU] Commissie wordt een monopolie toevertrouwd op het nemen van initiatieven op alle gebieden die de Europese Gemeenschap beïnvloeden,” schrijft hij.

De leider van de Brexit-campagne, ex-burgemeester Boris Johnson, was ooit Brussels EU-correspondent. Volgens hem droomden Hitler en de EU allebei van een Europese superstaat.

De onthullingen in The Times laten zien dat de realiteit schokkender is dan de meeste mensen voor mogelijk hielden. Ze laten ook zien dat politici die de EU verdedigen ofwel onwetend zijn of doelbewust de waarheid verborgen houden.

Meer informatie: www.reject-the-eu.co.uk

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pietje Bell
Pietje Bell
7 jaren geleden

Dat Hitler en al zijn SS leden in Argentinië heeft voortgeleefd. Mensen moeten eens beseffen dat wij zelf de SS zijn en dat wij ze gediend hebben zonder dat in te zien. Ook dit was een deel van die leefillusie!!

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

De EU werd aan het volk gepresenteerd als een economisch samenwerkingsverdrag om de welvaart van de landen die meededen aan Europa te bevorderen. Er werd ons een hoge mate aan autonomie beloofd binnen het verdrag. In de loop der tijd zijn al deze beloftes gebroken: Er worden nu wetten gemaakt die wij zogenaamd moeten gehoorzamen en waar we niks over te zeggen hebben, onze economieën zijn hoog onstabiel geworden en we worden als marionetten heen en weer gehannest door diegenen die met het meeste geld genoeg invloed kunnen uitoefenen om de nu logge bureaucratie bij te sturen. De burger heeft zijn soevereiniteit en zeggenschap als burger in zijn land verloren, en met deze nieuwe ‘cultuur’ word ons ook nog eens gedrag aangeleerd waarbij wij onszelf alleen nog maar mogen beschamen als wij durven op te komen voor ons burgerlijk eigen belang en behoud van waarden.

De EU is een Fascistische Dictatuur. Geld regeert ons, en niet menselijkheid. Onze welvaart en cultuur is ons ontroofd, en onze enige beloning voor meewerken is dat wij onszelf net zo schaamteloos mogen gedragen als de Elite die ons beroofd, zodat wij daarmee onze eer en morele bovenwaarde verliezen. Wat overblijft is een cultuur van vergetelheid en ontevredenheid, ondergedompeld in verderfelijk en schaamteloos gedrag.

Jeff
Jeff
7 jaren geleden

Kan me er helemaal in vinden en er zou dus eigenlijk weer een munt met een klein snorretje moeten komen.

an argie
an argie
7 jaren geleden

Een aantal correcties op dit artikel en de commentaren.
Ik kijk niet naar meningen. Ik kijk naar acties en documenten die de echtheid staven.

Ten eerste: Volgens één van de grootste autoriteiten op het gebied van W.O.II, David Irving, overleed Hitler kinderloos op 30 april 1945, samen met zijn pasgetrouwde vrouw, Eva Braun. In de honderden duizenden documenten die hij overal ter wereld heeft nageplozen, in de tienduizenden interviews die hij meer dan 60 jaar heeft gevoerd, is er nooit enig bewijs gevonden dat dit tegenspreekt.

Ten tweede: Wanneer je door de haatpropaganda heen kijkt, dan krijg je de volgende uitspraken.

“After visiting these places, you can easily understand how that within a few years Hitler will emerge from the hatred that surrounds him now as one of the most significant figures who ever lived.”
– John F. Kennedy

1: Hitler brak vrij van het internationale Bank kartel. Op 8 mei 1945 had Duitsland 0 schuld.
2: Hitler creëerde een bloeiende economie ZONDER werkeloosheid.
3: Hitler benadrukte respect voor vrouwen, kinderen en sterke familie waarden.
4: Hitler creëerde dierenwetten die tot op de dag van vandaag nog gelden in heel Europa.
5: Hitler verbande experimenten op dieren (vivisectie)
6: Hitler financierde onderzoek in “Vrije Energie” technologieën.
7: Duitse arbeiders werden (weer) goed behandeld.
8: Georganiseerde Industriële productie en landbouw.
9: Hitler elimineerde misdaad en verbeterde de gezondheid van het Duitse volk. (Het ziekenfonds werd in 1942 in Nederland ingevoerd.)
10: Geen enkele burger zal door de vorst of de honger omkomen.
11: De Duitse Anti-Tabak missie. De eerste ter wereld!
12: Hitler heeft West-Europa behoed voor het communisme.

Hitler was een echte socialist voor het volk.
Hij is (zonder dat hij het wist) door de bankiers in het zadel geholpen. Hij gooide diezelfde bankiers die verantwoordelijk waren voor de economische malaise van de Weimar Republiek het land uit en verblufte de hele wereld door zélf een munt uit te geven waar de Duitse ARBEIDER GARANT VOOR STOND! – DIT is de ware betekenis van “Arbeit macht Frei!”

Wanneer de Weimar Republiek in de jaren 40 nog zou hebben bestaan, zou Stalin heel Europa communistisch hebben gemaakt. Dan zouden er, net als in Rusland, ook hier tientallen miljoenen Christen op onvoorstelbaar beestachtige wijze zijn afgeslacht.
http://www.thechristianidentityforum.net/downloads/Gulag1.pdf

Het meeste dat wij van Hitler weten is niets anders dan haatpropaganda.
http://www.thegreateststorynevertold.tv

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x