Homepagina » Buitenland » Wat iedereen zou moeten weten over de Brusselse EU
Wat iedereen zou moeten weten over de 'Brusselse EU'

Wat iedereen zou moeten weten over de Brusselse EU

Het fundament van de Europese Unie is rechtstreeks afkomstig van de tekentafels van nazi-Duitsland. Dat valt te lezen in een advertorial die is gepubliceerd in de gezaghebbende Britse krant The Times.

De timing van deze onthulling is cruciaal, aangezien het Britse volk volgende week moet beslissen of het de EU al dan niet wil verlaten.

De volgende historische feiten worden onthuld in de krant:

 • In 1938 onderhandelde Walter Hallstein, een Duitse advocaat en de eerste voorzitter van de EU-Commissie, namens nazi-Duitsland met het fascistische Italië over de toekomstige juridische structuur van een veroverd Europa.
 • Tijdens een speech op 23 januari 1939 in de Duitse stad Rostock onthulde Hallstein zijn plannen voor een Europa onder Duits bewind. De belangrijkste wet in de bezette landen zou de wet ter bescherming van het Duitse bloed en de Duitse eer worden.
 • Na de Tweede Wereldoorlog ontkende Hallstein banden met het naziregime te hebben toen hij werd ondervraagd door de Geallieerde Controleraad. Deze leugen plaveide de weg voor zijn carrière na de oorlog. Hij streefde dezelfde doelen na, maar dit keer met ‘andere methodes’.
 • Tussen 1958 en 1967 – bijna een decennium – was Hallstein voorzitter van de eerste Commissie van de Europese Economische Gemeenschap, die aan de basis stond van de huidige EU. Hij was de ongekozen leider van Europa. Dankzij de hulp van duizenden technocraten werden de plannen voor Europa uit de nazitijd stuk voor stuk gerealiseerd.
 • In zijn boek Die europäische Gemeinschaft (1972) roemt Hallstein het ondemocratische karakter van de Brusselse EU. “De [EU] Commissie wordt een monopolie toevertrouwd op het nemen van initiatieven op alle gebieden die de Europese Gemeenschap beïnvloeden,” schrijft hij.

De leider van de Brexit-campagne, ex-burgemeester Boris Johnson, was ooit Brussels EU-correspondent. Volgens hem droomden Hitler en de EU allebei van een Europese superstaat.

De onthullingen in The Times laten zien dat de realiteit schokkender is dan de meeste mensen voor mogelijk hielden. Ze laten ook zien dat politici die de EU verdedigen ofwel onwetend zijn of doelbewust de waarheid verborgen houden.

Meer informatie: www.reject-the-eu.co.uk

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arwijn schreef:

  De EU werd aan het volk gepresenteerd als een economisch samenwerkingsverdrag om de welvaart van de landen die meededen aan Europa te bevorderen. Er werd ons een hoge mate aan autonomie beloofd binnen het verdrag. In de loop der tijd zijn al deze beloftes gebroken: Er worden nu wetten gemaakt die wij zogenaamd moeten gehoorzamen en waar we niks over te zeggen hebben, onze economieën zijn hoog onstabiel geworden en we worden als marionetten heen en weer gehannest door diegenen die met het meeste geld genoeg invloed kunnen uitoefenen om de nu logge bureaucratie bij te sturen. De burger heeft zijn soevereiniteit en zeggenschap als burger in zijn land verloren, en met deze nieuwe ‘cultuur’ word ons ook nog eens gedrag aangeleerd waarbij wij onszelf alleen nog maar mogen beschamen als wij durven op te komen voor ons burgerlijk eigen belang en behoud van waarden.

  De EU is een Fascistische Dictatuur. Geld regeert ons, en niet menselijkheid. Onze welvaart en cultuur is ons ontroofd, en onze enige beloning voor meewerken is dat wij onszelf net zo schaamteloos mogen gedragen als de Elite die ons beroofd, zodat wij daarmee onze eer en morele bovenwaarde verliezen. Wat overblijft is een cultuur van vergetelheid en ontevredenheid, ondergedompeld in verderfelijk en schaamteloos gedrag.

  52 likes
  • Loki schreef:

   Moraal van dit verhaal; Stemmen op een anti EU-partij.

   17 likes
   • Pinokkiocratie schreef:

    Pff Stemmen, het systeem is door hun gemaakt, op welke onbekende wil je nou weer gaan stemmen.
    Helemaal niet stemmen en terug naar de kerk.

    3 likes
    • Pietje Bell schreef:

     @Pinokkiocratie

     Beste Pinokkiocratie uw moet weten dat de kerk de basis is van deze gehele gemaakte wereld.

     4 likes
     • Pinokkiocratie schreef:

      Pietje, te lang met je kop onder het zand gezeten? Joods geld en vrijmetselaars geweld gozert. Anglosaxons en Sabbateans.
      Napoleon vrijmetselaar heeft de macht afgepakt met de concordat van 1801 en de joodse Rothschild nam controle over het geld in 1823.
      Rothschild heeft de BIS bank opgericht en nog veel meer.
      Stop je kop nu maar weer in het zand.

      Mooie plek om absolute macht te verstoppen, iedereen kan Paus worden, slimpie. Absolute macht is zaak van bloedlijnen en families en niet van Priesters. De elite heeft een hekel aan priesters die continu over god zeuren?
      Hier dan kan je feiten uit je geschiedenis eens goed bestuderen.
      http://bit.ly/1rqnfom

      0 likes
  • Hawks schreef:

   ‘De EU werd aan het volk gepresenteerd als een economisch samenwerkingsverdrag om de welvaart van de landen die meededen aan Europa te bevorderen. ‘ Niet helemaal waar. De EEG is opgericht om vrede in Europa te bewerkstelligen door handel te bevorderen. Niets meer en niets minder. En daar is de EEG, nu EU, in geslaagd. Sinds de oprichting zijn er tussen de aangesloten landen geen gewapende conflicten geweest. En dat is, historisch gezien, best wel bijzonder.

   0 likes
   • Pietje Bell schreef:

    @Pinokkiocratie

    Hoi Pinokkiocratie, ik zit niet met de kop in het zand! Ik ben gaan zien hoe de wereld werkt en dat de kerk of het Vaticaan de wereld al 1000den jaren leid. Als uw dat nu nog niet ziet en de wetenschap niet heeft daarvan moet uw zelf eens uw kop uit het zand halen!!

    Dat het Vaticaan en dus de kerk leid wil zeggen dat ik me niet verdiep in onzin manipulatie waar uw zich geheel in genesteld heeft. Veel succes.

    2 likes
 • an argie schreef:

  Een aantal correcties op dit artikel en de commentaren.
  Ik kijk niet naar meningen. Ik kijk naar acties en documenten die de echtheid staven.

  Ten eerste: Volgens één van de grootste autoriteiten op het gebied van W.O.II, David Irving, overleed Hitler kinderloos op 30 april 1945, samen met zijn pasgetrouwde vrouw, Eva Braun. In de honderden duizenden documenten die hij overal ter wereld heeft nageplozen, in de tienduizenden interviews die hij meer dan 60 jaar heeft gevoerd, is er nooit enig bewijs gevonden dat dit tegenspreekt.

  Ten tweede: Wanneer je door de haatpropaganda heen kijkt, dan krijg je de volgende uitspraken.

  “After visiting these places, you can easily understand how that within a few years Hitler will emerge from the hatred that surrounds him now as one of the most significant figures who ever lived.”
  – John F. Kennedy

  1: Hitler brak vrij van het internationale Bank kartel. Op 8 mei 1945 had Duitsland 0 schuld.
  2: Hitler creëerde een bloeiende economie ZONDER werkeloosheid.
  3: Hitler benadrukte respect voor vrouwen, kinderen en sterke familie waarden.
  4: Hitler creëerde dierenwetten die tot op de dag van vandaag nog gelden in heel Europa.
  5: Hitler verbande experimenten op dieren (vivisectie)
  6: Hitler financierde onderzoek in “Vrije Energie” technologieën.
  7: Duitse arbeiders werden (weer) goed behandeld.
  8: Georganiseerde Industriële productie en landbouw.
  9: Hitler elimineerde misdaad en verbeterde de gezondheid van het Duitse volk. (Het ziekenfonds werd in 1942 in Nederland ingevoerd.)
  10: Geen enkele burger zal door de vorst of de honger omkomen.
  11: De Duitse Anti-Tabak missie. De eerste ter wereld!
  12: Hitler heeft West-Europa behoed voor het communisme.

  Hitler was een echte socialist voor het volk.
  Hij is (zonder dat hij het wist) door de bankiers in het zadel geholpen. Hij gooide diezelfde bankiers die verantwoordelijk waren voor de economische malaise van de Weimar Republiek het land uit en verblufte de hele wereld door zélf een munt uit te geven waar de Duitse ARBEIDER GARANT VOOR STOND! – DIT is de ware betekenis van “Arbeit macht Frei!”

  Wanneer de Weimar Republiek in de jaren 40 nog zou hebben bestaan, zou Stalin heel Europa communistisch hebben gemaakt. Dan zouden er, net als in Rusland, ook hier tientallen miljoenen Christen op onvoorstelbaar beestachtige wijze zijn afgeslacht.
  http://www.thechristianidentityforum.net/downloads/Gulag1.pdf

  Het meeste dat wij van Hitler weten is niets anders dan haatpropaganda.
  http://www.thegreateststorynevertold.tv

  22 likes
  • Loki schreef:

   an argie

   Ken jij ge FBI documenten over Hitlers vlucht dan niet??????

   http://www.thetruthseeker.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2014/04/FBI-document-claims-Hitler-escaped-to-Argentina2.jpg

   https://iwasyou.files.wordpress.com/2011/04/fbi_hitler_21.png

   En hier nog even een berichtje van TASS officieel Russisch nieuws.
   http://img.mylot.com/2285065.jpg

   En hier zijn stulpje;
   http://activistshub.com/wp-content/uploads/2014/07/mapa.jpg

   Hitler had ook veel goede dingen dat ben ik met je eens. Haatpropaganda is vooral aangewakkerd door zionisten die hem ook hebben gefinancierd.
   Zo werd een dubbelspel gespeeld.

   Datzelfde is ook gebeurd met Napoleon. Zijn ondergang werd gefinancierd met Nederlands goud.

   6 likes
   • an argie schreef:

    De disinformatie omtrent Hitler is verbijsterend. Hij zou een vrijmetselaar zijn, een illuminati, (bastaard) kind van de Rothschild familie, homoseksueel, biseksueel, psychopathisch, maniakaal; zoals ik al eerder zei wordt hij tot op de dag van vandaag volkomen gedemoniseerd.

    De “bewijzen” omtrent zijn vermeende vlucht naar Argentinië zijn FBI files over mensen die in de kranten van net na W.O.II hebben beweerd dat Hitler zou zijn ontsnapt aan de Bolsjewieken.
    De (al dan niet georkestreerde) geruchtenstroom net na W.O.II draaide overuren.
    Hitler zou zijn gezien in Duitsland, in Spanje, in Zuid-Amerika, Vaticaan, Zwitserland, Meegenomen met buitenaardsen, Antarctica (Neuschwabenland), etc., etc., etc.

    Niets is minder waar.

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2317588/Adolf-Hitlers-confidantes-days-extraordinary-seen-interviews.html

    http://www.tomatobubble.com/hitler_argentina.html

    Gezien de ziektes die Hitler allemaal zou hebben gehad, zou dit schier onmogelijk zijn geweest. Parkinson, Syfilis, coronair hartfalen, irriterend darmsyndroom, huidlaesies, amfetamine verslaving, borderline, manische depressiviteit en tal van andere aandoeningen worden hem toegeschreven door tal van experts op basis van (seconden) filmmateriaal en uitspraken door derden.

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4683874/

    Maar wil iemand het echte verhaal weten, dan is dit een goed begin…
    http://www.fpp.co.uk/books/Morell/Morell.pdf – Het dagboek van Hitler’s persoonlijke arts tot en met 30 april 1945.

    en dit past weer met de mythen en waarheden hieromtrent.
    kgarch.org/152j.pdf – The death of Hitler: the full story with new evidence from secret Russian archives, Ada Petrova

    0 likes
  • Jeff schreef:

   Ik ben met je eens, voor wat betreft haatpropaganda. daar waar de dood gezien wordt als verzachtende omstandigheid, geldt dat zeker niet voor AH. Maar de zaken die jij net schetst waren natuurlijk niet gratis en ging ten koste van een hele hoop onschuldige mensen. Ik heb het dan zeker niet alleen over de joden, maar zelfs over zijn eigen volk. Die prijs mag wat mij betreft nooit betaald worden. Dat geldt ook voor de prijs die vandaag de dag betaald wordt. Een grote of een kleine schoft, het blijft een schoft.

   5 likes
  • Opnieuw geboren schreef:

   duidelijk neergezet an argie ikzelf en een kleine groep mensen waar ik onder behoor gaat al ruim 10 jaar 1x per jaar een aantal dagen opzoek naar info over de tweede wereld oorlog en we doen dit vooral in landen als Duitsland, Polen, Frankrijk Engeland,en Oostenrijk, ik kan inmiddels wel zeggen dat voor de mensheid dingen wordt achtergehouden wat gelijk staat aan liegen en eigenlijk nog erger is.
   De informatie en de dingen die ik heb gezien daarmee kun je verbanden leggen en daardoor zie je dat de dingen die ons verteld en uitgelegd worden in het voordeel van de zittende machthebbers zijn, wat dus niet wil zeggen dat ze niet liegen maar ze brengen het op zo een manier dat het altijd op lange termijn in hun voordeel is vandaar dat ze dus precies weten wat ze denken om aan ons te kunnen vertellen en ook wat we eigenlijk niet mogen weten want dat is dus niet in hun voordeel.

   2 likes
  • Freba schreef:

   Net als Napoleon krijgt de Man ook een standbeeld. Wel eerst ff het Zionisme verslaan. De Bron van alle Ellende in de afgelopen 100 jaar.

   1 likes
  • Reality Check schreef:

   Wat denk je an argie, zou er ook een2e wereldoorlog geweest zijn als Hitler (en de zijnen) niet aan de macht gekomen zouden zijn?
   Ben het overigens met veel punten eens…….Maar het blijft een moeilijk onderwerp, waar we echt weinig inside informatie over hebben.
   Volg ook dr. Joseph Farrell: break away civilisation.

   0 likes
 • Ik zou me toch eens gaan verdiepen in de manipulatie van grootmachten die Hitler openlijk hebben gesteund. Hitler is gebruikt als pion in een schaakspel op zeer hoog niveau.

  Paar kleine detail, zoek die maar eens op:

  Bank of International Settlement (B.I.S.)
  Prescott Bush (ja de bekende familie)
  GM en Ford (Opel en Ford modellen werden door de Duitsers gebruikt)
  ITT,
  Standard Oil,
  IBM
  Bank voor Handel en Scheepvaart
  Brown Brothers & Harriman
  IG-Farben

  Zoek die maar eens op Google met zoek term WOII Veel lees plezier. Dit is maar een klein aantal bedrijven die meegeholpen hebben aan de WOII en er rijk van geworden zijn. Rode draad door deze bedrijven weten de goede lezers te vinden, welke familie zou dat zij….(!)

  7 likes
  • an argie schreef:

   Ik ben bekend met de geschiedenis van de bankiers en Wall street.
   Maar je gaat in je betoog aan één ding voorbij.
   De daadwerkelijke reden van het Deutsche Wirtschaftswunder komt NIET door de bankiers of door wallstreet, of de industriereuzen.

   De daadwerkelijke reden is dat Hitler zélf de geldcreatie in handen nam, binnen 4 jaar de economische situatie in Duitsland had hersteld (ondanks een wereldwijd boycot op Duitse producten en ondanks het weigeren van kredieten door banken) en daardoor een grotere bedreiging werd voor de bankiers dan Stalin.

   Germany’s economic freedom was short-lived; but it left several monuments, including the famous Autobahn, the world’s first extensive superhighway.

   Hjalmar Schacht, a Rothschild agent who was temporarily head of the German central bank, summed it up thus. . . An American banker had commented, “Dr. Schacht, you should come to America. We’ve lots of money and that’s real banking.” Schacht replied, “You should come to Berlin. We don’t have money. That’s real banking.”

   (Schact, the Rothschild agent, actually supported the private international bankers against Germany, and was rewarded by having all charges against him dropped at the Nuremberg trials.)

   This economic freedom made Hitler extremely popular with the German people.
   Germany was rescued from English economic theory, which says that all currency must be borrowed against the gold owned by a private and secretive banking cartel ~ such as the Federal Reserve, or the Central Bank of Europe ~ rather than issued by the government for the benefit of the people.

   Canadian researcher Dr. Henry Makow says the main reason why the bankers arranged for a world war against Germany was that Hitler sidestepped the bankers by creating his own money, thereby freeing the German people. Worse, this freedom and prosperity threatened to spread to other nations. Hitler had to be stopped!

   En hier iets dat alles tegenspreekt. Niet dat Hitler geen geld zou hebben ontvangen, maar meer dat het om een kleiner percentage gaat dan dat sommigen ons willen doen laten geloven…of dat de reden totaal anders is dan dat wij NU aannemen, omdat de Zeitgeist totaal anders is dan 80-90 jaar geleden!

   Furthermore, they were deathly afraid of the influence of communism. German industry sometimes made surprising wage concessions to German workers even during the height of the post-war depression, in order to prevent communists from gaining a foothold. However they were not willing to support Hitler in the early years, perhaps because they perceived in Hitler’s message a willingness to take genuine risks.

   http://credit-help.biz/personal-finance/78150
   https://archive.org/stream/HowHitlerDefiedTheInternationalBankers/HowHitlerDefiedTheBankers_djvu.txt
   http://www.tomatobubble.com/id893.html
   http://www.tomatobubble.com/id356.html

   0 likes
 • faith schreef:

  Hitler gunde ook elke Duitser een betaalbare en goede kwaliteit auto, zodat je niet om de haverklap met panne stond, en zo kwam de oerdegelijke Volkswagen op de markt.
  Zo oerdegelijk dat je soms de oude exemplaren nu nog ziet rondrijden.

  6 likes
 • Elise49 schreef:

  Wat je moet weten: EU is een onderdeel van de NWO. Sleutel ligt in de heilige grafkerk(Jeruzalem)Ook de Russische kerk heeft zijn eigen plekje. NAVO soldaten: alle landen doen mee, die de agenda hebben ondertekend. Het is 1 kliek die de drie geloven(abraham) laat uitspelen/laat samenwerken om Jezus terug te laten komen.
  Speelt religie een rol. Ja, denk aan de ridderorde. bv. de Nederlandse
  Maya hebben een cycli berekening(melkweg) die om de 5125 jaar terugkomt. 5125- 2016= 3109. Laat dit nou net de pagina zijn in de Hebreeuwse bijbel die zegt: Teken vd. tijd voorbij is, de 2de komst van Jezus. De hele agenda is dus al gebaseerd op kennis van de Maya’s. Indianen zeggen dat de witte vogel/arend(lijkt op een engel) de mensheid gaat redden. Wat doet die cycli(kosmos) van de Maya’s hier op aarde.
  Misschien heeft de agenda/EU/NWO een hele andere reden/einddoel dan wij denken/toegespeeld krijgen via reguliere media.
  Lees bv. ook Beyond the matrix: Europese superstaat en neem dit mee in mijn schrijven. Denk bv. aan soenitische moskeeën(NED). Wat is de reden erachter? Het geloof draait op de eerst geborenen enz. Bijbel komt uit. Zie de zeven zegels(2de zegel grote oorlogen), bazuinen, schalen. Die gaan toch echt over natuurfenomenen/rampen.(Maya berekeningen).

  4 likes
  • Pietje Bell schreef:

   @Elise49

   Hoi Elise49, ik ben het geheel niet met je eens omdat de NWO er nog in het geheel niet is! veel mensen denken te weten dat ze nu al regeren maar dat is geheel niet waar. Die letters moet je geheel serieus en letterlijk nemen. Het woord Nieuw betekend Nieuw en wat je nu ziet is oud dus er is niets met de NWO. De NWO komt van boven en zij zijn van Nibiru en de NWO gaat het overnemen van het Vaticaan. Ze zijn dus ALIEN NIEUW!!!

   0 likes
   • Loki schreef:

    Pietje Bell

    En wat denk je nou wat ze in Dresden de afgelopen dagen aan het doen zijn geweest de Bilderberg club. Is het niet een beetje toevallig dat precies op de laatste dag van deze conferentie 12-06-2016 er een False Flag in Orlando is.

    2 likes
    • Pietje Bell schreef:

     @Loki

     Hoi Loki, bind je niet zo vast aan gemaakte chaos en paniek want dat is de bedoeling van de Elite wat bij jou erg goed werkt. Ik ben ook met Datums bezig maar niet met die van jou. 21-12-2012 was einde van de wereld en wat iedereen vergeet ook de kortste dag. De zon had daar zijn laagste stand. Nu zie ik agenda 21 want op 21-06-2016 hebben we de langste dag waarbij de zon zijn hoogste stand heeft wat op het schilderij, het laatste avondmaal vermeld word. Naar mijn mening gaan we dan de 3 dagen duisternis krijgen om naar een nieuwe tijd te gaan. Ik hou me dus geheel niet bezig met gemanipuleerde onzin.

     Veel succes met jou gedachte.

     0 likes
 • Padja schreef:

  Verhip, Hitler propaganda….
  Net als je denkt dat t toch echt niet gekker kan.

  3 likes
  • an argie schreef:

   Nee geen propaganda,

   Enkel en alleen het rechtzetten van de haatpropaganda die ons al decennia lang te pas en te onpas door de MSM en het educatieve systeem door de strot wordt geduwd.

   Wil je weten hoe lief en goed de geallieerden wel niet waren? Tenminste als je het lef hebt. Het is volgens jou toch alleen maar propaganda. Dat dacht ik 20 jaar geleden ook…
   Hoe meer ik er over lees en de verbanden zie, hoe meer ik zie dat we met zijn allen volledig worden voorgelogen, gehersenspoeld en geïndoctrineerd.

   Kijk hier maar eens na: http://www.hellstormdocumentary.com

   1 likes
   • Pietje Bell schreef:

    @an argie

    Hoi an argie, het word je niet door de strot geduwd, je bent er vatbaar voor om het te lezen en je laten beïnvloeden. Hier weer een punt dat uw niet voor uzelf kan denken.

    1 likes
    • an argie schreef:

     @Belletje,

     Ik kan heel goed voor mezelf denken. Kinderen kunnen dit nog niet. Die krijgen de onzin via het educatieve systeem door de strot geduwd.
     Maar zo te zien ben jij degene die de klok heeft horen luiden, maar geen idee hebt waar die klepel ook al weer is gebleven…

     0 likes
     • Pietje Bell schreef:

      @an argie

      We kunnen over en weer gaan maar ik maak hard aan uw reactie op dat het uw erg beïnvloed omdat uw erg sterk reageert. De mate van een reactie is alles zeggend over het denkpatroon van de persoon.

      1 likes
     • an argie schreef:

      @Belletje,

      Laat maar. Sommige mensen (zoals jij) vinden het leuk om op de man te spelen zonder één enkel gefundeerd commentaar, zonder gedegen onderzoek en zonder het in de Zeitgeist van het moment te plaatsen.

      Find the one you cannot criticize and you have the one in control….

      0 likes
   • Padja schreef:

    Wat zeg je nou eigenlijk.
    Resumé : de geallieerden waren heus niet goed en lief.
    En daarom weet je een hele waslijst “hitler propaganda ” te produceren.
    De logica ontgaat me

    0 likes
    • an argie schreef:

     Als “de logica” je ontgaat van alle “propaganda” dan heb je niet eens de moeite genomen om ONbevooroordeeld naar het aangereikte materiaal te kijken.

     Ja de geallieerden waren slechter dan dat men ons wil doen laten geloven. Ja de “nazi’s” (De As van het kwaad…- Net als in 2001 Noord-Korea, Iran (Dat sinds 1792 geen land heeft aangevallen), Irak, Libië en alle andere landen die GEEN Rothschild “staats”bank hadden óók tot de “As van het kwaad behoorden”.)

     ALLES wat ook maar enigszins ten faveure van de Duitsers zou KUNNEN spreken wordt stante pede afgedaan als “nazi propaganda” en er wordt niet eens de moeite genomen om te kijken of het ook maar iets van waarheid in zit.

     ALLES wat ook maar enigszins ten nadele van de geallieerden, de “bevrijders van Europa”, zou KUNNEN spreken wordt stante pede afgedaan als “nazi haat propaganda” en ook hier wordt niet eens de moeite genomen om te kijken of er ook maar iets van waarheid inzit.

     Ik propageer Hitler absoluut niet, maar ik demoniseer hem ook niet langer.

     Geschiedenis is niets anders dan een stel leugens waar de overwinnaars het mee eens zijn geworden. En zo lang wij de daadwerkelijke geschiedenis niet kennen zullen we er ook nooit en te nimmer iets van leren en net als de meesten achteraf wederom moeten zeggen: “Ich habe es nicht gewußt”

     Door struisvogelpolitiek te bedrijven, door tunnelvisie aan te houden, door NOOIT EENS onbevooroordeeld naar ander materiaal te kijken blijft er geen ander antwoord mogelijk.

     0 likes
 • Jeff schreef:

  Kan me er helemaal in vinden en er zou dus eigenlijk weer een munt met een klein snorretje moeten komen.

  1 likes
 • kael schreef:

  Hopelijk komt er ook echt een Brexit en dan kunnen andere landen volgen. Opvallend is de strategie om de mensen bang te maken, nochthans landen die niet in de Eu zitten doen het echt goed. Zij zijn bevrijd van de dictatuur van de EU. Hoe kan het trouwens blijven bestaan ? Er is nauwelijks draagvlak bij de bevolking en als het al draagvlak heeft is het uit schrik of omdat er enorm persoonlijk belang is.
  DE EU het enorme geldverslilndende monster(bv verhuis strabourg – brussel; geen belasting voor werkenden aan de eu, exhiburante pensioenen, exhiburante lonen, corrupte onkosten aangiftes, ….) Eu het huis voor gefaalde politiekers. Eu die onze cultuur verraadt en verkracht. EU die samen met IMF een finaciele repressie voert die de mensen langzaam maar zeker verarmt en bewust verarmt.
  Maar let wel deze heren hebben de controle over alles, zonder slag of stoot of zonder revolutie krijg je ze niet weg.

  3 likes
 • Pietje Bell schreef:

  Dat Hitler en al zijn SS leden in Argentinië heeft voortgeleefd. Mensen moeten eens beseffen dat wij zelf de SS zijn en dat wij ze gediend hebben zonder dat in te zien. Ook dit was een deel van die leefillusie!!

  2 likes
 • wolfje schreef:

  brexit: laat je niet klein krijgen meesters van het toneelspel, popmuziek en de humor. dat gezegd hebbende: geen volk heeft alleen maar positieve kanten by the way. maar bewaar je identiteit. toon je moed en stap eruit. het is slechts het begin

  2 likes
 • Remco schreef:

  Stem SP of Dieren partij, de enige twee partijen (voor zo ver ik weet) die het zog.’Rijnlandmodel’ aanhangen..
  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Rijnlands_model

  De andere partijen zijn allemaal volgers van het zog. ‘Angelsaksische’ model, van het vrije markt denken …neoliberaal.
  Wij weten inmiddels allemaal waar dit toe lijdt….

  2 likes
 • corbison schreef:

  Ok met andere woorden de Hr. H. Hitler op eens nu een pacifist draait zich nu om in zijn graf ??????

  1 likes
 • […] Klik:> https://www.ninefornews.nl/wat-iedereen-zou-moeten-weten-over-de-brusselse-eu/ […]

 • Berenbotje schreef:

  Ik kan mij vergissen hoor, maar volgens mij was de Nederlander Eurasmus al lange tijd een pleidooihouder van Europese eenwording. Lang voor de Nazi’s.

  0 likes
  • Freba schreef:

   Eenzijn betekent macht hebben. En dat is nou juist iets wat andere grootmachten niet willen. Dus zorg je voor verwarring. Dat leidt af en kunnen de “machtigen” hun gang gaan. Zo oud als de wereld. De sterkste Roedel blijft over. Zo werkt dat nou eenmaal. Niks geen bijbelteksten o.i.a. Noem het een Natuurwet. Alleen in het Westen denkt men nog steeds alles op te lossen met het Denken. Zo ver zijn we nog lang niet. Misschien over duizenden jaren.

   0 likes
  • Pinokkiocratie schreef:

   Erasmus waanideeën voor de man made law waar geen plaats is voor god..

   0 likes
 • Berenbotje schreef:

  Ik bedoel Erasmus natuurlijk.

  0 likes
 • Freba schreef:

  Amerika is niet gebaat bij EEN Europa. In de V.S. is men bang dat Europa naar Rusland trekt. De Russen de grondstoffen en Europa de knowhow. De V.S. volledig uitgespeeld. In feite loopt Amerika op zijn laatste beentjes. De V.S. heeft een niet af te betalen schuld aan China. China heeft veel aandelen in de V.S. industrie, m.n. in de Defensie-industrie.Dus nu de verdeel en heers politiek. Werkt uitstekend tot op heden. En bovenal de Arabische Wereld belachelijk maken. Als je mensen als gekken beschouwd, gaan zij er naar gedragen. Kijk maar om je heen. Kan ook niet anders met een aflopende MAYA kalender. Andere tijden. Maar niemand wil ellende horen.

  0 likes
  • Pietje Bell schreef:

   @Freba

   Hoi Freba, Uw moet gaan begrijpen dat de wereld al geheel 1 is en dat ze de volkeren in hokjes verdelen zodat wij in hokjes kunnen denken zoals in uw reactie. Ga de groep zien wie dat doet en ga de wereld dan eens begrijpen.

   0 likes
 • tobyi or nothing schreef:

  voelt het niet dat leiders met hoger inzicht er 1 wereld van willen maken. niet goed kunnen uitleggen wat zij er mee voorhebben in die visie, de medestanders, meelopers, meehelpers, meebemoeiers enz. deze hogere ethische visie op eigenwijze en ego verkrachten. en zo de opkomst en ondergang telkens weer laten cirkelen hoe rood je ook ben welke kant je je schild ook ophoud je fel tegen of voor rokken bent of je de busch wil ontwortelen of ken je die… zij werken allen mee om de cel waar jij op geboren ben gevangen te houden.
  pas wanneer we allen op deze wereld gezamenlijk in en uit ademen gaat de cel leven bevrijd de cel zich en vindt in het grote heelall het reeds ontstane leven.
  voor ons zie ik daar nog een paar eeuwen over heen gaan wat in het heelall een seconde is.

  stel dat ik er een tegen kom dan.
  namastè aan deze.

  0 likes
 • x

  Check Also

  artsen

  Artsen roeren zich: ‘Laat gezonde bevolking naar oude normaal terugkeren’

  Een gastbijdrage van prof. dr. Jean-Luc Gala, ...

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  >